418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megamax #405969 mennyit koltottel a jatekra na ha nekem 3 jegyű szám jön ki akkor törlöm az accountom. -
Ezen biztos sokat kellett gondolkodniuk:-) -
asolyom #405967 Valahogy így. -
Megamax #405966 Na igen ez meg a másik dolog ami szarul van megoldva a "jatekban". valojában azért játszunk hogy kihuzzuk a nagy vasakat és élvezzuk a nagy behemotokkal a játékot. (azt hinné az ember ha nagy gép tobb HP akkor tovább tart a csata) erre a játék vagy prémium vásárlására kényszerít vagy pedig kissebb tierben kell játszanod hogy legyen kredited. -
Malarki #405965 Creditet nem T10-ben kel farmolni, nem is arra van kitalálva hogy neked ott bevételed legyen. Drága lőszer amiből sokat elhasználsz, nagy javítási költség, fogyócikkek utánpótlása amikből szintén több fogy. Ez a szint, de már a T9 is arról szól(na) hogy igazi nagyvasakkal csépeled az ellent. -
Plata #405964 Egyik pillanatban 17-30 ms a pingem utána meg 270 pár másodpercre. -
asolyom #405963 Ezért nem is szívesen megyek a T10-es tankokkal, mert az egy kredit temető.
-
asolyom #405962 Nem volt lag, de egy ideje már abbahagytam. -
Plata #405961 Neked nincs lag?
Nekem valami iszonyat nagyokat be lagol.
T49-el nagyon észrevehető volt,padlógázzal haladva rohadtul rossz volt a sok mikro lag.
Lőni sem lehetett mert nem oda ment ahova céloztam,mondjuk ezt már E100-al észrevettem. -
Megamax #405960 na pont ez az ami már rettenetesen szar, ahhoz hogy ne vessz kreditet és netánn tudd élvezni a csatát ahhoz prémium tankal kell menned. Hol vannak a jó kis kiélezett 10 perc vagy afolotti csaták? számomra kezd áttmenni a játék egy eszement lovoldozésbe, Igaz egyre kevesebbet is logolok be szóval nem vagyok annyira képben.
-
asolyom #405959 Ha minden más tankom cserben is hagy, a prémium KV-2 mindig jó egy kis búfelejtésre, és kredit farmolásra. Nyilván nem hoz annyit, mint egy 8-as prémium, de így is 3 csata alatt kerestem vele 160k kreditet, de ebben volt egy küldetés teljesítéséért járó 50k is. Ráadásul ennek nem számít a +2 tier sem, és soha nem kell vele prémium lőszert használni. 
A mai három csata 1345 átlag sebzés, és 2,66 átlag kill. Ja, és összesen 15800 xp.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.22. 18:12:01 -
Megamax #405958 hát nem sok kulombség van már a live és teszt szerver kozott, én egyenlore ha japán heavy tankal megyek naná hogy még a légy is arannyal szarik rám. -
Plata #405957 Nekem nincs,de pénzem sem,hogy visszavegyem,de nekem jobban bejött. -
asolyom #405956 Lehet, hogy a Type 5-öt meg sem veszem, vagy ha mégis, akkor a Type 4 is megmarad, mert van elég japán legénység mindkettőre. -
Plata #405955 Ha közel tudsz hozzá menni a tornyán van egy kis kupola vagy mi a biszbasz.Csak közel kell hozzá lenni,na ott alap lőszerrel is nagyot üthet.
Már ha sikerül eltalálni,én már közvetlen közelről is lőttem mellé. -
asolyom #405954 Mondjuk a teszt szerver olyan szempontból nem mérvadó, hogy ott mindenki csak goldot lő mindenre, és csak full T10 csaták vannak. Meg én most próbáltam először, hogy belövök az ellenfél tankjának hasa alá, és akkor sokszor jó nagyot csap a repesz a gyengébb alsó lemezbe. Az ellenséges Type 5-be így lőttem 480-at alap lőszerrel, míg ha mondjuk a tornyot lövöm, akkor jó esetben 250-300.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.11.22. 15:21:47 -
Plata #405953 Nem biztos,ha a gyökerek nem tudnak belőni akkor lazán plusszos lehetsz.
Ha meg olyan ellenfelet kapsz akkor 2-3 lövéssel megvan a 2-3k sebzés.
Ha olyan kerül eléd ami papírabb vagy nyitott mint grille,azt úgy viszi az alap lőszer mint a fene.
A francia svéd olasz cseh tankokat érdemes tornyon próbálni.
Poén mikor táras tankból kicsapsz 4 legénységet meg 2-3 modult.
Prém táras francia tornya eszement fogékony Type 5 ágyújára.
Abból már két alkalommal kicsaptam egy lövéssel az egész bandát.
-
asolyom #405952 Jól ki van találva ez a tier 10. Próbálgattam a Type 5-öt a teszt szerveren, és hiába lövök csak sima HE lőszert, akkor is nagyon nehéz kihozni pluszosra egy csatát, kell hozzá vagy 2.5-3k sebzés, hogy valamicske pluszban legyél. -
3 orosz bukszával még jobban nézne ki szerintem. :-P -
Ja, izé, akinek kell az LT-432-es kódom, írjon egy privit. :-) -
asolyom #405949 Napok óta ülök a szopó rolleren, mindegy milyen tankkal, vagy milyen tierben megyek. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
marketingesek rájöttek, hogy 3 gm-el jobban néz ki a tank 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #405947 Nekem a Maueren rammer, vstab, venti van, de a szellőzés helyére teszek fel majd repesz páncélt. A Maus viszont töltés gyorsítóval, szellőzéssel, és repesz páncéllal fut, meg persze csokival, és BiA-val. :) -
Plata #405946 Hú fejből nem tudom,de az fix hogy van rajta szupernehéz repeszpáncél,töltés gyorsító.
Meg ha jól emlékszem vertikális stabilizátor vagy mi a rák.
Most nem tudom megnézni,de azt hiszem ez van rajta,most épp azt a fattyú T'Kuvma-t meg a retkes flottáját aprítom a battle at the binary stars eventen.
Élvezettel rúgom szét azt a rohadt zombi vámpír klingon bandát egy normális klingonnal.
-
asolyom #405945 Nagy előnye a 3-5-7-es felállásnak, hogy ha a top tier tankok annyira fogalmatlanok, mint alább, akkor nem létezik megnyerni egy csatát. Pedig megnéztem mindhárom top tier tank statisztikáját, és mindnek 5500-6500 personal ratingje van. Ergo vagy vásárolt account, vagy valaki más játszott azon az accounton ebben a csatában.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyébiránt nálad milyen felszereléssel fut a Mauer? -
Én mindig azt hittem, hogy mint a The Walking Dead elején, minden tank alján van egy ilyen kis aknafedél, amin keresztül a legnagyobb csata hevében is tudnak egy nagyot pottyantani. :-o -
Plata #405943 Nem is az a baj,félre értettél.
Megvetted a sok csokit és bepakoltad maus-ba,most gondold el,beül a legénység egyből bezabálják azt a sok csokit és tele fossák a tankodat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.21. 17:56:03 -
asolyom #405942 Á, kell az nekik, hogy ügyesebbek legyenek.
Mert a Maus az megérdemli.
-
Plata #405941 Háát,az nagy hiba.
-
asolyom #405940 Fogyócikkek féláron "elvtársak". :) A Maus legénysége be is tárazott egy vagon csokit a tankba. :) -
Plata #405939 
-
SU-130PM
Ez érdekes lenne -
Plata #405937 Az idei karácsonyra nem jönnek ki valami új klassz prémmel mint tavaly? -
EU szerveren is jó lenne egy ilyen.
Super Pershing érdekelne. -
Amcsi szerón eljött a kánaán a prém tankos részt skubizzátok...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.20. 20:39:58 -
Az a doktrína hogy a prémeknek gyengébbeknek kell lenni a sima tieres társaiknál elég régi sztori ami a szerzőjével akkor szállt sírba amikor jól seggbe, azaz kirúgták a cégtől még évekkel ezelőtt, volt idő amikor az ilyen Serb és társai megmondó emberek rendszeresen és nyíltan artikulálva köptek a playerekre, azóta sokat változott a kommunikáció stílusa és a prém tankok kötelező jellegű szopatása is a múlté.
Az más kérdés hogy a régi prémek, limitesek, amik ebben a koncepcióban készültek azóta sincsenek renbetéve.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.20. 20:30:19 -
Plata #405933 Csak hogy szinte sosem lövik azt. 
Egyébként tedd fel.
E100-al nyílt pálya 3 arty,megmentette az életem az a szar.
4.6k felfogott sebzés.
Volt amit be sem számolt,csak kiírta hogy fv mittomi 700 lepattanó,de nem számolta be.
Végül meg is találtam őket.
Spotoltam őket és vicc de E100 nagy ágyújával csak 3xx valamennyit sebeztem artyba.
Ha nem jöttek volna a többiek,szerintem hagytam volna hogy még lőjenek belém párat,hátha meg lesz a HT küldi is a 3x-os hp lepattanó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.20. 19:10:23 -
asolyom #405932 A Maueren van két ordas nagy weakspot (géppuska, kupola), ami a VK100.01-nek nincs. A 100.01 UFP-je is vastagabb.
Egyébként most próbából a Maus-ra tettem repesz páncélt, és úgy tűnik, hogy működik. A tüzérek alig sebeznek, és a Type 5 is 250-330 között lőtt belém a gold ammójával. Lehet, hogy a Májerbránerre is teszek repesz páncélt, ha lesz rá kredit. -
Plata #405931 Type 5-el egész jó kört mentem,a csapat nagy része elment az erdőbe én meg a másik oldalra két t8 tank kiséretében,lett egy csomó spot sebzésem. 
Gw tiger 15-öt tudott sebezni gold lőszerrel,mert arty az volt bőven.
Néha nagyon jó tud lenni Type,persze én pont bele futottam a td-kbe.
De szépen lepattantak,az arty is,T9-10 td-k meg medek és heavyk kempeltek a bázisukon a bokrokban,nem mertek ellenem nyíltan kiállni,erre egy Is3 nekem jött tök egyedül.
Győzelem!
Csata: Murovanka
Járművek: Type 5 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 720 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 2
Szerzett kredit: 26 301
Csatában elért kitüntetések: Acélfal
Nem sokat sebeztem mert folyton elbújtak,de sokat pattantam.
Amiért nagyon tetszett az az hogy az arty nem tudott kilőni,a legtöbb sebzés is 15 volt.
Azt is arannyal,nem bántam meg hogy felraktam rá a szupernehéz repeszpáncélt.
Jah és plusszos csata lett,kerestem vele mert alig sebződtem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.20. 18:38:41 -
Plata #405930 Hát fix hogy az elmélet sántít.
Nem hiszem hogy a Mauer gyöngébb lenne a Vk100-nál.
Meg a Löwe sem.
T34 nem hiszem hogy rosszabb lenne mint a T32.
Nekem nem Op gépek kellenének hanem csak a fun-ok.
M4 T49 és a Slugger szerintem nem az op kategória,csak fun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.20. 18:17:55