World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
A leges leges legjobb tier 9-es ami létezik. Nem tudom mit nem szeretsz benne. Alázom vele a tizeseket. A top 10 legjobb körömbõl 4 biztos AMX-120-al volt (és itt 30k csatáról van szó). A tank ászt full stockként csináltam meg vele az elsõ 10 körben.

Ha szeretnéd megyek veled pár kört, szívesen segítek.

Addig is egy kis segítség:

Replay 1
Replay 2
Replay 3

A többi sajnos régebbi verziójú.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Am nem meglepõ a TD dömping. Az artyk miatt õk voltak a legjobban elnyomva. A nerf után meg pont emiatt akar velük játszani mindenki, mert már "szabad". Ez olyan mint az IRL jelenség, hogy az egyházi sulis csajokból lesznek a legnagyobb ribancok.
Szóval ez eléggé a WG hibája. Megoldani se tudják, mert ha szétnerfelik a TDket akkor mindenki át fog ülni medbe és akkor amiatt lesz cirkusz.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyon jól lehet most is scoutolni, egyetértek azzal aki írta hogy az arty nerf leginkább a suicid rusher scoutoknak tett be.

Aki nem tanulta/tanulja meg hogy a csapatnak kell scoutolni, az ne üljön scoutba. A játék változik - szerintem jó irányba - tehát muszáj adaptálódni.
Nagyon szépen lehet 3-4-5+ ezer spotdamaget összeszedni, ha pl scoutolsz azoknak a szép TDknek akik veled vannak.

Igen, az artyk kiütése csökkenti a scoutolás hatékonyságát, de nem játszhatatlanra és én mind dedikált scout, a legnagyobb örömmel fizettem meg ezt az árat.

Ez szimplan azert van, mert arty nerf ota tobben mennek nagytierbe mert jatszhato. Amugy meg most is szoktam full 8as csataba kerulni 8asokkal. Nem para.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nyolcas tankokkal az arty nerf óta marha gyakran tanyázok a lista alján. Elõtte leginkább pedózni lehetett velük.

Sunsetjoy
Néha a balfaxoskodáshoz oltári nagy mák társul😊 Néha meg ilyen elmebetegségekbõl lesz fél láb amputálás...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

jónapot
Passz, a neten találtam a gifet. De így sokadszori megnézésre nem esett annyira rosszul. 😊

Azért nem 2000+ Wn6 ra gondoltam,de ne is 500 legyen.
Mikor a top platoon össz effje megegyezik a tiedével,na akkor van baj,pláne ha hárman vannak.
Emiatt nincs feltéve nálam az xwm.

popey8
Igen ez a legnagyobb probléma. A heavyk artyval és arty nélkül, sok TD-vel is szopnak és ez nem jó. Am nem csak a heavyk, a medek is lényegében.

#256830: Ezzel vmilyen szinten egyetértek. Én is többször láttam már randomban, CW-n, companyban egyaránt artyit top sebzést kiosztani. Pl. a T10 Obj most is képes csatát eldönteni. Nekem csak a nerf után lett meg, el se merem képzelni, h milyen durva volt elõtte.

#256813: "lényegesen körülményesebb a játék a fossal". Na ez jó vicc. Persze rambózni nem lehet vele, mert megdöglik az ember gyorsan, de a camo, a brutál front, a mobilitás és a hármas 850 átlagsebzésû tár miatt nem kell nagyon körülményeskedni. Láttam én már olyan fost, ami frontvonalban harmadmagával döntött el csatát 6-7 tank ellen. Még a gyenge pontok is pattogósak. Vki feltett ide nemrég egy fos replayt. Lakevillen templom körül fogócskázott egy KT-val. Abban a csatában nem nagyon körülményeskedett az illetõ.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezt én is tapasztaltam mikor nemrég visszavettem. Nem szereti az MM a KT-t.
Sunsetjoy
Ez a debil nem törte el a kezét? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Igen, én is ezt mondom, és sajnos Tiger II-vel állandóan betesz tier 10-be. Érdekes. Vagy bosszantó.

Egyébként nem biztos, hogy örülnél az effis MM-nek. Mert, ha folyton a KAZNA-sok ellen kéne menned, akkor nem nekik csökkene valószínûleg lila alá, hanem neked mondjuk kék vagy zöld alá. Figy vannak itt ebben a játékban olyan profik, akik simán elkenik az olyan szintû játékosokat, mint mi vagyunk, mert nagyjából azonos szinten vagyunk...
T8-ban még nincs is gond, T9, de fõleg T10 amirõl szó van.
Szeretettel küldöm neked a R3nton belefut meddel egy 10-es TD-be címû képet:

Ment a + ennyi, a hardcappel én is egyetértenék amúgy, bár a foch ész obj268...

Amúgy néha kicsit tényleg élvezem már 😄
Ami kevés SPG maradt, az egyénileg veszélyesebb is, de legalább nincs pergõtûz, ha kitolom az orrom a fedezék mögül.

Magas TD-k miatt is tud lenni patthelyzet, de sokkal ritkábban. Ennél csak rosszabb volt eddig. 20% limit a prémium lõszerre, némi szóráskép-nerf és én happy vagyok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én a KV-5el ha nem tier 9-be rak be elvagyok, Tiger II-vel is elvagyok ha nem tier X-be rak be.

Nekem nem kell a top tankkal mennem, hogy jó legyek 😉 😛
Persze, szopjanak tovább a nagy heavyk, végülis már most is tök oké, hogy az elméletben legerõsebb kategória konkrétan a béka s*gge alatt van hatékonyságban.
Semmi gond.

Akkor bocs, nem jött le. <#wave>

Jaj, ne haragudj, elfelejtettem, hogy benned egy tévedhetetlen félistent tisztelhetünk!
Ne viccelj, látom (az eddigi reakciók szerint mások is), hogy az SPG használható maradt, csak most skill kell hozzá. Nem ritka, hogy 3-4k sebzést leosztanak egy csatában. Én nem nevezném ezt 0 harcértéknek, de persze nem vagyok pro ESL játékos, mint te, így akár a szinteden a 3-4k sebzés megfeleltethetõ 0 harcértéknek is.
Azért halkan megjegyezném, hogy az ESL és a század nem teszi ki a játék talán 10%-át sem, így nem tekinteném mérvadónak; az általad pocséknak titulált MM pedig pont lényegtelen a századokban és az ESL-en...
Azt igen, csak te a mi idegeinket húzod jelenleg, azt meg nem kéne. Amúgy melyik tank húzásában gátolnak a TD-k? Érdekes, szoktam lenni tier 5-tõl tier 8/9-ig, de nem zavarnak a TD-k. Ha meg 8-as tankkal, 10-es csatába kerülök, akkor meg úgyis mindegy, tehát nem értem minek a húzásában zavarnak.

Ámen, ezzel egyet tudok érteni, tegyenek hardcapot a TD-kre. De ez a "nerfejjjük széjjelapicsába az egészbandát mermámegintkilõttek" már tényleg dögunalom.
Az nem megoldhato, hogy effhez kossek a fejlesztest (elmeletileg ezert vban az xp, hogy mire osszejon megtanulod) De valami ladder vagy ranking system lehetne. Ha olyan csataba mesz, ott eff alapjan rakja ossze az MM. Vagy helyezes alapjan. Es persze csak a ladder meccsek szmitananak ebbe a statba. Valami ilyesmit el tudok kepzelni.

Pales27
Nem véletlenül nekem is a BL-10el legjobb az átlagom t8-9ben

Hát pont ez az, azt kéne megcsinálni, hogy ne tudjanak közvetlen célzással lõni medekre és lightokra, viszont TD-k és nagy Heavyk ellen még hatásosabbak legyenek, mint régen voltak 😊
Replay is megvan valahol ha kell 😊
Tankokat is kéne húzni...
Errol annyit, hogy rendszeresen lottek ki az 50 el szaguldo t54/e50-met az artyk 1 lovessel ahogy a kozelukbe ertem.
Nem akarom a regi artykat. Mostani jo.

Én értettem baszki, te nem értetted...tudod, ez olyan ironikus nosztalgiázás volt...éééérted?Bakker. <#falbav>

na én meg most vettem észre hogy írtál 😊
nem az hogy nem vagy méltó 😛 csak kb egyenrangú ellenfeleknek kell lenni
különben torzul a kép 😊
1242 vs 1802 így is nagy különbség nem? 😊
de természetesen elfogadom a "kihívást" 😛
A KV-2 troll gunja legyen olyan pontos, mint a német 75/100-as, lõjjön olyan gyorsan mint a prémcsörcsil, és a átütésre kapjon +60 mm-et.

Legfeljebb az álmaidban, ha ez tényleg igaz lenne, nem itt sírnál egyfolytában az op td-k miatt...

Eagle16
Igen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tudom hogy nem érted a smiley jelentését a mondat végén, nem kell minden egyes alkalommal elmagyarázni mélységeiben, hogy nem érted. <#mf1>

popey8
Nem unjátok már ezt minden nap elismételgetni? Nem igazán vicces. Heavykrõl, medekrõl szó sincs. Persze az OP TD, nerfet nekik téma is unalmas, de azért na, ami igaz az igaz. Ne nerfeljék õket ok, de akkor legyen hard cap, úgy mint az artikra. Mondjuk ezt csak a T8-10-ig valószínû lehetetlen megoldani. Azért az elég durva, h a legtöbb high tier csatában van 7-8 oldalanként 750-1000 sebzésekkel. Már egyszer ezt én is kifejtettem, szal most nem fogom. Nem vitatkozok én itt senkivel.

Renton neked sem kéne. Ezeknek mondhatsz bármit, úgy se gyõzöd meg õket, ahogy õk se minket. Ennyi. Minek jössz elõ mindig ezzel a TD témával? Úgy is tudod mi lesz a válasz. Én már nem is pazarlom rá az energiámat. Komolyan azt kezdem gondolni, h te ezt élvezed<#awink>

Még annyit, h igenis a legtöbb idióta TD-vel játszik, mert az a legkönnyebb. Nem azt mondom, h mindenki gyenge képességû, aki TD-zik, mert sok a jó játékos is, de õk vannak kevesebben. Most grindelem én is a TD-ket és igenis pl. ISU-val nagyon könnyû játszani. Persze, ha mellém kerülnek vagy rossz helyre megyek vége a dalnak, de azzal a camóval meg a lóbaszó BL10-zel csak ülsz hátul és osztod a sebzést. A jó játékosok nem, de a legtöbben ezt csinálják, arty pepitában. Már az embernek a másik kezével majdnem orrot is lehet túrni<#nevetes1> Jó azért egy fokkal jobb a TD, ha bespotolódik vissza lehet lõni neki stb., szal nem kell vissza buffolni az artikat<#ravasz1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akkor meg mit sírsz? Menj azzal és lõdd ki a TD-ket. Nem értem.

Olyan jó lenne, ha ismét 6-8 arty lenne oldalanként, amik egy lövéssel leszednek egy nehéz tankot, vagy egy TD-t ha csak egy centit mer moccani a fedezéke mögül, és mindeközben jönne valaki, aki megmagyarázná, hogy ezzel semmi gond sincs, mert mozogni kell /fedezékben lenni( amit azóta se értek hogy lehet egyszerre) és nincs itt gond, mert az õ remek álcával bíró 50-el száguldó kis pöcsköszörû tankját ritkán találják el, tehát minden így van jól ahogy van, persze lassabb tankkal, TD-vel még életében nem ment egy kört se...

Haj, azok a régi szép idõk.

Haverral sokat toltuk régebben. 1v1-ben verhetetlen. Falkában meg... hajjaj Elképesztõ milyeneket lehet más medekkel inváziózni. Egyszerûen öröm volt nézni ahogy 4-5ös csoportokban tûntek el rövid idõ alatt a +1,2 szinttel magasabb tierû heavy + td tankok is... félelmetes. Most hogy az artik nincsenek most még brutálisabban lehet velük tolni, mert már nem kell szikla mögött lapulni, már elég csak a terep fedezékeit használni és úgy törni elõre.

Én egész egyszerûen csak azért húztam ki mégis egy td-t, mert már ki voltam éhezve a nagy alfára. Az e5 kiborító volt a 330-as avg dmg-ével. és igen foch 155-el, lényegesen körülményesebb a játék, de legalább megvan az a jó érzés amikor egy R3nton közleányka féle playerbe 900+ -t lõhetek.

A végén még az lesz vagy szeretnéd,h a KV-2 a troll gunnal gyorsabban és pontosabban lõjön,mint egy td?
Azért furcsa lenne számomra.Ha meg mégis,akkor meg az aktuális top tankkal fogok menni.Ennyi.

Inkább azt vezetné be a WG,h egy adott pontszám/eff-wn szám esetén tudjon tankot fejleszteni és szintet lépni minden játékos.Playerek 80%-a ott toporogna még 5 év múlva is,mint ahol most van.Agyhalott és bot mentes lenne egybõl ez a játék,és fényévekkel nõne az élvezeti faktora.
Szvsz akkor nem lenne EU1-2 szerver. 😄

A lõszerek közül a HEAT-nek van a sistergõs hangja?
viszont a többi nagyon pontatlan lett amúgy (állítólag)
Nem jó, mert én jól szórakozom rajta. 😊

Nekem van bat artym nagyon is szeretek most játszani vele. Múltkor 8as francia TD-t 1hiteltem <#eplus2>
Szerintem kiegyezhetünk egy közös SerB utálatban <#vigyor>
Jajj ne játsszuk már azt, mintha nem emlékeznénk arra mi ment régebben. Az általad felvázolt rendszer utópisztikus, akkor mûködött volna, ha az artyk mindig a beásott TD-ket, kempelõ heavyket lõtték volna. Miközben az artyk 10-bõl 9-szer azzal volt elfoglalva, hogy a fronton izzadó low HP-s tankokat szedjék ki, esetenként még a saját csapattársuk letékázása árán is. Akinek annyi esze volt, hogy keményvonalasan artyzzon, annak gondolhatod, hogy nyilván mindig a feladatkörének megfelelõ célpontot lõtte. Már többnyire, persze.
Én emlékszem, annak idején, például még gondolatban se voltak tier X-es med-ek, de a T-44, késõbb hohó a T-54 komoly problémát okozott, aztán sikerült kitanulni ellenük a taktikát.

Aztán ott volt az ISU, meg az ojjektum, gigabrutál sebzéssel, az is sok gondot okozott, aztán azt is csak sikerült kitanulni.

A kollektív emlékezet igen rövid, hogy mára mindezet feledésbe merültek. De lehetne még dolgokat mondani, hogy jaj, ez de túl erõs, ez de túl gyenge, aztán csak kiderült, hogy alkalmazkodni kell hozzá, új taktika, gyenge pontok kitanulása, stb.