World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdezz meg errõl pár profi játékost, illetve játssz pár csatát nevesebb századokban, vagy akár nyomj le pár 7on7 ESL csatát. Meg fogsz lepõdni. 😊

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Vissza kellen erõsíteni az artyt, mert lassan már mindenki összeveszik mindenkivel a közös ellenség hiányában. <#vigyor1>

Pales27
Látom te se sokat játszottál még meddel.

Olyan érdekes. Én tegnap, igaz TD-ben voltam, de mit ad isten, hát volt arty. El is talált, nem lõtt ki, de lekapott egy nagy adag HP-t, úgy hogy ráadásképp városban, fedezékben álltam. A hétszázát. Aki jó arty-s, az most is talál ezek szerint. De persze, ez se így van ám. Biztos nem, áh, neeem.

Szerintem a kõ-papír-olló elv a 7.0 bevezetésével tûnt el a játékból. Akkor jött be a francia tech tree, az auto loader, valamint jelent meg elõször a no dmg penetration jelenség, igaz akkor még bugként ami csak nagy sokára alakult át spaced armor nevû feature-re.

Egyébként megvan a tdnerfre is a megoldás: húzz ki egy medet +kb ugyanolyan durva a penjük mint bármi másnak, csak éppen 50%-al több a dps-ük mint az "op" td-nek, ráadásul még gyorsak, pontosak, jól rejtõznek és jól fordulnak +van torony.
Aki meg nem akar már belekezdeni egy újabb ágba az meg hagyja inkább a fenébe az egész gémet, mielõtt végleg hazavágja az idegrendszerét...

nem olyan hatékonyan mikor volt még arty, sokkal több spotdmg-t lehetett lighttal összeszedni.

Igazából azzal van a baj, hogy a TD-k most pofátlanul kiállnak olyan helyekre, mondjuk hulldownban ahol semmi fedezék nincs, de mégis nehéz õket kiszedni messzirõl. Ha lenne arty nem állna oda, mert kapna egy kokit és annyi a játéknak.

Limitelni kellett volna az artyt 3-ra és annyi.
Pales27
Nem igazán lehet most scuottal játszani, beállnak a domb mögé a heavyk ott hiába spottolod, ha nincs arty. Ha meg kijön onnan, a saját heavy/TD a scout nélkül is látja. Nagyrészt ez megy.

PsyhoApu
Az öngyilkos felderítõk nem tudnak érvényesülni. Akik az elsõ pillanatban agyatlanul arty-t keresve berohannak a bázisra. A passzív és eszesebb felderítõk most is tudnak érvényesülni.

http://kutyuszoba.blog.hu/

TD ellen meg mindig jobban lehet vegekezni, na meg ott van olyan, hogy lepattan vagy mellelo.
Arty olyan helyekre lott be a szikla moge, hogy csak pislogtam, ha meg folulrol az eltalalt, a 30 milis pancelrol sose pattant, ja es ha mellem lott is megolte 2 legenysegemet meg elvitte 2 modulomat.

Amugy meg most is talalkozok 3-5 killes (kek-lila) artykkal. szoval lehet azzal ha valaki tud.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Halihóó,srácok az M103-on ha felteszem a nagyobb tornyot ,a töltési sebesség gyorsul vagy nem ?Mert a legnagyobbik ágyút nem teszem fel,elég a II.-is
Nem értek egyet veled. Aki régen jó tüzér volt, az most is hatékonyan tudja használni az SPG-t. Továbbá észrevettem, hogy a nerf után rengeteg csatában nem volt SPG, most pedig nem ritka a 3-4 sem oldalanként. Az MM sokkal jobb lett, mint egy éve volt. Az esetek 90%-ban nem találkozol olyan tankkal, amit ne tudnál sebezni.
A könnyû tankok elsõsorban spotolásra valók, nem artyvadászatra. Szerinted ezt a szerepkört most nem tudják betölteni?
Majd lesz, ha lesz TD nerf, jaj az a gonosz könnyû/közepes/nehéz tank kilõtt nerf-et neki! Jááááj.

Jaj blabalbla...de jó mindent megtudsz magyarázni. Igen, sõt tier X-be is ellehet ugorni free-bõl, de hagyjuk már. Persze, hirtelen minden idióta fogta magát, és volt neki sok ezer free Xp-je, meg goldja, átugrotta ezeket, és hopp már is az OP Fosch-ban ül. Hát hogyne, persze. Akkor miért nem csinálod meg te is? Hagyjuk már.

Aki normálisan kifejleszt egy TD ágat, azért az nem teljesen béna. Biztos van olyan is, mert kitartással bármit ki lehet fejleszteni prém . nélkül is, de ezért mondom, hogy aki NORMÁLISAN eljut tier X TD-ig, az már nem, lesz rossz játékos.

Minden a legnagyobb rendben lenne, ha a tier 10 artyk bevezetése után nem vágták volna teljesen gallyra az SPG játékélményt. Akkor most nem kellene gondolkozni azon, hogy vajon mit tegyünk az OP TD-vel, hanem minden egységnél továbbra is érvényesülne a kõ-papír-olló elv. Ha a WG elkezdi nerfelgetni a TD-t is, akkor tökön szúrom magam. <#circling>

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

A kettõ gyakran együtt jár.

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
<#wave>

Nem a heavyket és a medeket nem kell, azokkal nincs semmi baj.
Korábban voltak csak kitiltva, most már szerintem lehet velük menni. De ha frankó a játékos, 50-100al ki belez mindenkit 1vs1ben. Még ha pattan is 1-2 el lehet vele menekülni és a következõ tár már tuti halálos lesz.
És aztán nerfeljük a medeket, mert rá fogunk jönni hogy túl erõsek, aztán a heavyket, és a végén ott tartunk hogy senki nem üt át senkit, de végre nem kell félni a gonosz TD-ktõl <#eplus2>
Jómagam az új accomon német,angol ágon csak td-zek.Unalmasnak nem mondható,pláne az angol vonal.Már az kihívás,h menjek vagy ne menjek.Az,h hátul inaktívnak látszok az addig érvényes,míg megvédem a bázisunkat.Német JP meg szinte az elsõ sorban van,mert az tényleg támadó td.Persze ez csak akkor érvényes,ha kegyes a MM.

Amúgy mindig azzal az adott vassal kell menni ami éppen aktuálisan Op.

Tier4-est és tier6-ost könnyedén át lehet ugrani freebõl
Ezt mondom én is, hogy hazavágták az egész balanceot. Nem csak az artyt, de ezzel a scoutokat is legyengítették (szinte passzív nerf). A medek azért még használhatóak.

A TD-ket legalább annyira kéne most nerfelni, mint amit az artyk kaptak, és akkor lenne élvezetes a játék.
Pontosan így van. De attól még TD-zhetnél, ez nem kifogás. Fejlessz ki egy tier 10-es TD-t, és meglátjuk. Amúgy is faszság amit összehordasz, de hiába magyarázták már el eddig is, mert az nem úgy van, hogy valaki totál béna, csak TD-zni tud, hopp egyet csettint és már át is ül tier X-es TD-be.

Pláne francia TD ágon, ahol ott van az egyik legótvarabb TD, amin túl kell esni,-az ARL 49, bár a Samu 40 se semmi- igazán embert próbáló feladat, és aki azt kifejleszti és jó eredménnyel, az már eleve nem szar játékos, tehát a szép kis elméleted bukik.
De úgyse érted meg

Az, vak világtalant, de az arcuk mérete alapján mindkettõrõl azt hinnéd, minimum röntgenlátású.
Gondolom KV-5 azért van kitiltva, mert jó rof és gold ammo kombó durva lehet? <#hamm>
A lõszerek közül a HEAT-nek van sistergõs hangja?
Vak vezet világtalant? 😊

Szerintem is azért van az 1on1 versenyekrõl kitiltva az AMX50 100 és a KV-5, mert az IS-3 az über alles. Fuck logic. 😊

bgabor&R3nton: Az arty nerf több tízezer játékosnak tett be sikeresen. Azok, akik eddig szerettek tüzérrel játszani már elpártoltak az egésztõl, lévén kb. 0 harcértéke van jelenleg annak az egységnek. A könnyû tankok szerepe is a nullával vetekszik, és hasonlókat lehet elmondani a felderítõ szerepkört betöltõ közepes tankokról is.
Sikeresen kisírtunk magunknak egy pocsék MM-et és egy unbalanced harcrendszert. Most megveregethetjük egymást vállát, és folytathatjuk a sírást az OP TD-k miatt...

Count Adyn
Mindig épp a tank ász alsó határát súrolom csak és nem adja wá😄 4 tankot lottek ki elõlem igy is low hp ról -.-

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A teste is gyenge. A szép nagy hasi része 170 effektív védelmet nyújt, ezt bárki átlövi azon a szinten. A torony nyaka, a lövegpajzs alatt szintén teljesen papír. A torony lövegpajzs melletti része 180 körül véd, nem probléma. A géppuskadudor-vezetõnyílás a front felsõ lemezén szintén még beforgatva is simán átlõhetõ, a top tornyon lévõ minitornyon is minden átmegy, ha eltalálod a közepét. De akik nem a tornyot lövik, azok ellen sidescraperben verhetetlen.
Toltuk már együtt a HPTS-ben, Black_Sheep_01 az accom. Netán nem vagyok méltó a kihívásodra? 😄
Gondolom a felsõ testét, mert ha már az alsó lemezt elrejtette tier 8-ban normál lõszerrel sebezhetetlen szinte!
Hmm hmm, a magyarok sosem hagynak abba lenyûgözni. Elõzõ csatában magyar szakasz tagjai épp arról értekeznek, hogy az egyik srác Tigrist akar. Meg mertem kérdezni miért, erre kapásból jöttek a "Kuss", "Kuss tigerp" és hasonló rakciók. További elmés eszmecseréjükbõl kikövetkeztettem, hogy a csávónak azért kell a gép, hogy felvegyék klánba.
Szakasz chatet nem ismeri, de azért klánozna. Egy szintén magyar Hellcat meg is jegyezte, hogy gyakran szégyell magyarokkal együtt játszani, és igazat kell adjak neki, hihetetlen parasztságok jönnek ki a honfitársakból rendszeresen.
Az 1-es szakaszról van szó. Milye meglepõ.
Azon mégis mit nerfelnének? Iszonyat gyenge szerkezet. Az ágyú nem rossz, bár penje az nincs. De a tanktest, hát az egy rossz vicc. Vajpuha, és sérülésre azonnal modulsérülése lesz.

1részt mert unalmas, másrészt, mert aki az artyk miatt sírt, hogy op meg könnyû velük játszani, õ maga szintúgy nem kezdett el artyzni. Igaz vagy nem igaz?
Én tényleg nem tudom ki fogja vásárolni ezt a T-34-3at. Profi mediumos meglátja rajta a KV-1Sreõl átvett ágyút a majd négymásodperces célzási idõvel és 15 másodperc újratöltéssel, és röhögõgörcsöt kap. T-44et meg a T-34-2õt sem játsza a kutya se ezzel az ágyúval a játékban. Persze a nagy kaliber miatt 1000 fölött lesz a lõszer darabja, ami meg majd a profitnak fog remekül alávágni. Hát nem egy Type59, az tuti. Azon jóval értelmesebb, igazi medium tank ágyú van, pedig azt is sokan szidják.

Szóval olyan lesz mint az IS-6. Aki olyanban ül, azonnal tudni lehet róla hogy nem látja át a játékot, ha már azt vette.

A KV-4-nek a tornya iszonyat gyenge, picit valamelyik irányba be van forgatva, már lõhetõ
SP után jön a JT8.8 nerf! Azt is el lehet adni aranyért majd?😮
Én csak azt nem értem, hogy ha ez igaz, hogy TD-vel játszani könnyû, és mind OP, és csak hülyék játszanak vele, akkor miért nem TD-ztek? Tessék már TD-t venni, nem sírni kell miattuk, hanem menni velük, és akkor öröm és boldogság, ti is mehettek az OP szuper TD-kkel.

Vagy az van, hogy fakezû pancserek rinyálása, akik a saját sikertelenségüket mindig ráfogják valamire.

Hát nem tudom melyik.

Maala
Akkor most jól egymásra találtatok. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ezt beszélem én is.
Attól függ... 1vs1 ESL-ben rámegy az 50-100 kitáraz és csókolom, csak nem szabad, hogy pattanjon egy se.
Nem meglepõ, tekintve hogy a nerf óta az összes tehetségtelen arty köcsög magas tierû TD-vel játszik, lévén az a második legkönnyebb jármûfajta a játékban. (Most a hátul TD-vel kempelõ passzív núbokról beszélek természetesen, nem azokról akik agresszív játékstílussal az elsõ sorokban harcolják végig a meccset a TD-jükkel)
Nekik nagyon megfelel ez a beülök a bokorba egy 1000-es ebzésû tankal, és várom amíg megjelenik az ellenfél a célkeresztben stílusú "játék".

A frontja ettõl függetlenül akkor is kifejezetten gyenge, ha már kicsit is be van forogva, Pershing 180 penes ágyújával simán lõhetõ.
KV-4-et én is szeretem, de annak sem olyan megbízható a páncélzata, mint ahogy azt az ember szereti hinni. Rengeteg gyenge pont van rajta.
A minap teszteltük gyakorlóban, 225 penes ágyúval a lövegpajzsot és beforgatva az oldalát leszámítva MINDENHOL gond nélkül lõhetõ, torony, test felsõ-alsó lemez mind ki lett lyuggatva. Az menti meg, hogy a random meccsek során legtöbbször nincs idõ/lehetõség gondos célzásra.
Maala
Javítás, parancsnoknak álca.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

õõõõõõ milyen képességû gamer vagy?
mennyi az effid/wn7ed?
lövész deadeye, sofõr clutch breaking, egyik töltõ safe stowage, a többit rádbízom,
Oké, kihívás elfogadva. Az 50B grindje és megvásárlása után visszaveszem az 50-100-at, és gyakorlóba 3 meccsen gyõzzön a jobb :p
75%-os legényeket ültess az IS-3-ba, illetve adok annyi elõnyt, hogy nincs goldlõszer használat. Te anélkül is átkened az 50-100-at mindenhonnan, míg nekem azért céloznom kell. A pálya legyen használható a halálúttól a sínekig. Mehet?
Jó az az 50-100, igazi freg gyûjtõ assassin, és azért az a 237 penes, 300dmg-es autoloader gun elég visszatartó erõvel rendelkezik. Mondjuk idáig teszten.volt alkalmam hozzá, még tesztellni kell.
micsodiiiiiiiii???
sokszor már azon gondolkozom hogy oldalt kellene állnom az IS-3al mert oldalt minden második bekapott találata spaced armort éri és simán megeszi 0 dmg-vel 😄DD
nagyon de nagyon cigány páncélja van!!!!
KV-4 és IS-3! ez a két tank amit utálok lõni!!!
mijki
SU-152-re milyen skillt javasoltok 2.-nak?
Parancsnoknak 6. érzék, a többieknek álca van.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro