418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Legjobb cuccok mostanában a japok, előbb mentem O-NI-val egy Himmelt az élmény felejthetetlen amikor nagynehezen felérek a hegyre, balról kerülöm a templomot és 4-en állnak a soderkupacok mögött nekem háttal 
progetto pukk 800-ról
Volt ott sírás meg picsogás
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.11.23. 17:42:18 -
asolyom #406008 Hát majd még meggondolom. Most az O-Ho-ba tolom az xp-t. Ez talán azon ritka T8 tankok egyike, amivel prémium lőszer nélkül is lehet szemből S. Conquerort, és Tortoise-t sebezni, meg amúgy normális sebzés mértéket összelapátolni. Sőt néha még T10 tankok lövését is pattintja. Persze kell hozzá az is, hogy a top tier tankok ne legyenek totál lámák. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Plata! Szerintem neked más anyagból van a Májerbránered, mint az enyém, mert én akárhogy forgatom mindenki sz@rrá lövi.
-
Plata #406007 Kár,hogy egy sincs. -
Malarki #406006 Lehúzza a redőnyt a Total War:Arena mert a kutya se játszotta mert nem teljesített úgy ahogy elvárták. Cserébe akinek van 100 csatája kap 30 nap premet wot-ban. LINK -
Plata #406005 Nem egészen sarok harc volt,a hülye bement a híd alá és átakart jönni,amikor megláttam a láncát egyből lőttem,ki sem tudta dugni az orrát állandóan lelőttem a láncát és sebezte is.
Na persze benyúlta arty de akkor is jó hecc volt.
Gondolom cd-n volt a javítója,különben megszívom mint torkos borz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.23. 16:33:00 -
Max akkor tudod, ha a gazdája túl- vagy alulforgatta.
Nyilván nem arról van szó, hogy oldalba vagy hátbakapod, hanem sarokharcról. (De hülyén hangzik magyarul a corner fight) -
Plata #406003 Azt nem mondanám hogy pattint mindent.
Ezt ne mond neki.
T54 ltw alap lőszere nem számít sem nagy kalibernek sem he-nek,mégis tudod vele sebezni. -
tutyimutyi2 #406002 1 vagy 2 évvel ezelött eu szerveren is volt hasonló méretű-árú csomag. -
Persze, az ág legszarabb része az IS-en elérni az IS-M-hez szükséges XP-t. Utána IS-M, O705, O705A-nál egyszer megtanulod, hogy meddig szabad forgatnod őket, és pattintasz mindent, ami nem HE. Utóbbi kettővel még a nagy kaliberű nagy penű TD APCR-eket is (Pl. T110E3-ét).
De azért mondtam ugye, hogy T-10 ágyúja rámegy O705-re? :-P -
Su-76I nincs benne, Defender nincs benne... fos az egész. :-D
Persze ha megszánnál, és veszel egyet nekem, akkor szívesen átmegyek US szerverre! -
asolyom #405999 Van egy használaton kívüli szovjet legénységem a barakkban, és érdekelne, hogy érdemes-e belekezdeni az IS-M ágba. Nagyon vegyes véleményeket olvastam erről az ágról.
-
asolyom #405998 Mert csóró kelet-európaiak vagyunk.
-
Nálunk ilyen miért nincsen?:-D -
Malarki #405996 Kinek mi az eredmény. Nekem pl az hogy meg tudtam venni azokat a tankokat amik érdekeltek, ki tudtam húzni T10 tankokat, hogy van annyi creditem hogy ne kelljen állandóan farmolni és mindezt minimális pénzügyi beruházással. -
Ha jobban belegondolok igazad van, ha árnyalni kell itt a hozzáállást akkor Megamax esszenciálisabban képviseli azt a magyaros fajtát, úgy hogy van még hova fejlődnöd
-
Akkor bocsi,rosszul emlékeztem.
Nekem valószínűleg kijönne egy nem túl f@stalicska használt autó ára.De Már 13 éve nem dohányzok,szerencsére, ebből kb 11 évet a sógoréknál húztam le,ahol a cigi ára a 2-2.5x-e az othoninak. Szóval a napi 1 dobozt számolva még mindig +ban vagyok akár mennyit is költöttem a wot-ra
-
Plata #405993 Én asszem nem veszek többet.
Egyenlőre.
Talán még Lt100-at.
Vagy Amx 13-105.
De a Sheridan nem jött be nekem.
Túl nagy túl kocka túl borulékony és túl könnyű célpont.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.23. 13:26:44 -
Megamax #405992 Nekem nincs az account managerben olyan hogy Invoices, hol atokomben lehet akkor megnézni? -
Mindegyik T10 meg lesz véve előbb-utóbb. :-o -
Plata #405990 Azt ne vedd meg.
Svéd tank nekem nem lesz leárazva mert rányomtam tavaly a svéd ágra a karácsonyi dolgot,így a svéd td ág nekem alapból asszem 30-80%-al olcsóbb.
Cseh áat nem kezdtem,svéd med sincs,kínai még messze. -
Általában senki sem érdekelnek, engem legalábbis biztosan nem, de ha felmerült, akkor már rákérdezek. :-o
---
Oh, svéd-cseh-japán-kínai tankokra -30% van a hétvégén, végre begördül a garázsba a kínai T10 TD. :-D Mu-ha -ha -ha -ha (meg a T10 light is, már csak a Sheridan-t árazzák le). Meg az elmaradhatatlan x2 XP. :-)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.23. 13:15:31 -
Plata #405988 Kit érdekelnek az eredmények?
Kikapcsolódás miatt játszik vele az ember nem?
Engem legalább is általában az mozgat hogy minél jobban szórakozzam.
-
Milyen eredményeket lehet elérni ebben a játékban? :-D -
Plata #405986 És mi van ha nem költök rá egy büdös fillért sem de keresek vele egy csomó pénzt és abból vásárlok mindent ami csak meg tetszik?
Az ferengi?
-
Malarki #405985 Hmm, szóval az a klasszikus magyar mentalitás hogy évekig játszom egy játékkal, jól szórakozom, még eredményeket is érek el, mindezt úgy hogy nem költök rá vagyonokat?
Burn the heretic!
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.11.23. 12:57:44 -
Plata #405984 Hát te sem vagy nagy star trek fan. 
Különben ilyen marhasággal nem jönnél elő. -
De, volt, én arra még nem költöttem... Ellenben a visszatérésem óta elköltött... túl sok forinttal. :-D
LT-432, scorp g, defender, gold vétel is6 újravásárlásával... t6-t7ek átugrása olasz/polák ágon, havi prémek. -.-"
Remélem, legközelebb már csak valami karácsonyi akcióval húznak be a csőbe. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.23. 12:40:24 -
Angelus1991ster #405982 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Inkább ferengi és kardassziai keverék -
Plata #405981 Nononono,Plata 2.0 az én vagyok. 
De ne gyere már megint ezzel a szomorú nyálas nácis szöveggel.
Én nem is vagyok magyar.
Félig kun vagyok félig meg jász.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.23. 12:18:40 -
Nem kell ahoz Platának lenni, ez a fajta vernyákolás elég régóta olyan jellegzetesség nálunk, hogy akár azt is idetehetném, hogynem egy 100-200 éve ismert nagy magyar írónkat-költőnket ihlette meg hosszabb távon. Az igazságvágyhoz, stb. ennek nem sok köze van. -
Angelus1991ster #405979 Hát én ennek asszem a tízszeresét, a 7 év alatt. Ennyit érdemelnek, évre leosztva.
#405978 : miért magyar? inkább ez tipikus posztszoci kelet-európai fillér megúszás mentalitás.
Faszomnak kell magyarozni (Úgy rühellem ezt) A kibebaszott klasszikus magyar mentalitáshoz a skála jó oldala is hozzátartozik, mint a századonként egyszer feltörő igazságvágy, a polgári világ iránti vágy stb. Ne légy index/444 generációs Plata 2.0. -
Na igen, már vártam a klasszikus magyar mentalitást felbugyogni... -
Malarki #405977 Lol, 6 év alatt 2500 Ft, hát nem belőlem és meg a WG az biztos. :D -
Angelus1991ster #405976 Szita-szita péntek...
Inkább megvettem akciósan négyezenyócszá' forintér a Battlefront II-t, mint itt vegyek valami túlárazott prémium tankot. Szeretnék fizetni a wot-os szórakozásért, de a karácsonyi biszembaszomok, a warchild-os (oké ennek nagy része segítségre megy) cuccok okésak.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nincs érv ami miatt megvenném pl. a t8-as túldrága Mutz-ot, ami 7 ezer Ft-osan se éri meg az árát, látva az elszaródó mm-t. -
viper07 #405975 Óóó B+ 260 ezer Ft, nem gondoltam volna :). -
asolyom #405974 Legalább erre sem költök.
Viszont tuti lesz egy halom fekete IS-6, T34 stb. a csatákban a tankhoz méltó "sötét" játékossal.
-
Fekete tengeri fekete flotta 
-
Kronos79 #405972 Idén a "fantázia" átment a hajós részre. Ott is befeketítettek pár hajót és úgy árulják őket. 30%-kal olcsóbban. -
Hát,ha csak nem klános aranyból vetted a prém tankjaidat,de mivel az e25 sosem volt ingame,igy marad a delete 
-
Plata #405970 Elég elcseszett akciók,egyik sem kell.