World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Höhö, konzolos review a WOTról...

Élvezzétek ki a mostani játékosállományt, mert aki most ideg a hozzánemértõk miatt....(már ha közös szerveren leszünk)

Na ez lesz az igazi Siema korszak. Ime egy göngyszem bekezdés a reviewbõl:

"Mert a fent említett bonyolultság eredménye, hogy a World of Tanks nem sok sikerélményt kínál. Fogalmad sincs, miért nem tudod sebezni az ellenfelet, és miért nem tudod rendesen becélozni, miközben õ másodpercek alatt szétlõ. Nem tudhatod, az éppen megpillantott ellenség milyen tankkal, milyen pozícióban, milyen extrákkal és fejlesztésekkel érkezik, és ha csak úgy, a fentiekkel nem törõdve játszani szeretnél, nem sokáig fogod húzni a harcmezõn. Példa: Én a lejátszott mérkõzéseimben összesen 1, azaz egy darab ellenséges tankot tudtam kilõni. A meccsek többsége így néz ki: Elindulsz, néhány percig gurulsz és forgolódsz, rálõsz pár ellenséges tankra, aztán egyszer csak felrobbansz, és léphetsz is ki."

Eagle16
Nem volt az sem, lehet hogy az lesz. Lehet az amcsi, szovjet, vagy a kínai közepes ág.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Koridor
Melyik lesz a jobb med ág? A VK3002M-Panter-PanterII-E50-E50M vagy a VK3001D-VK3002D-Indian-LeoProtoA-Leo1?

JeffDunham
Használható de csak olyan helyzetekben ahol tudsz snipolni vagy egyenes a terep. Városban megesznek vele, mert kétszer akkorát lõnek beléd mint te tudsz, és húzódnak is vissza a következõ lövésig.

A WZ-111 -et nagggggyon is megéri megvenni. A kedvenc tankjaim top 3-ában benne van. Hihetetlen mozgékony, lóbaszó ágyú és azért elég jól pattog (meglepõen jól mert a vékony páncélja igen jól meg van döntve).

Vedd meg. Szenvedni fogsz vele az elején, de amikor fullos lesz, nagyon durva dolgokat tudsz vele csinálni.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sziasztok!

Volt már big and heavy akcióban az amerikai med ág? Pattonok?

Köszi!
120k csak a lövegre? Ez elmebeteg aránytalanság. Ha jól emlékszem, 60k körül van a topcsúzli a T9-es német gépekre, sõt, a T10-es E-100-ra is.
Én a 110en nem fejlesztettem ki a top ágyút hanem a 122 d25Tvel tolom és a 111en is azt tervezem mivel 300mmes HEAT átütés 390es sebzéssel és 10sec reloaddal elég durva. Viszont a következõ patchben sajnos nerfelik 250re a HEAT átütését, remélem jó lesz még úgy :/

WoT: Nishizumi77

A WZ-111 mennyire életképes a 110 top csúzlijával? Azért elég durva, hogy közel 120K tp-t kell kigrindelni vele, hogy valami értelmesebb lövege legyen. Nagyon hezitálok, hogy megvegyem azt a tankot, vagy se.

JT8,8: 4,45 a max.

https://wotinfo.hu

4,14
Bezzeg én hogy jártam Steppesen... baloldalon a szikláknál védtem északról egy Is 3-al, ez szép és jó volt addig amíg a pörshijük oda nem ért, mert hát az olyan ijesztõ hogy vissza kell tolatni... na én ugyanezt tigrissel nem tudom, így jobbról osztottegy másik tigris balról meg rámmászott a pershing amit végülis kilõttem, utánna meg engem a tigris...és így nyertünk 1300 dmgre kaptam a duplát mert a pershing az aztán nagyon átüti az is 3-at...
De te vagy a camper szar, nem õ az artyban ;D
Kezdem megszeretni ezt az angol td ágat.Jelen pillanatban az AT7nél tartok,és így már hogy fullos,egészen szerethetõ.Van pen és dmg.
Na meg azóta több xp jön.Volt olyan vesztes csatám ahol csak négyen szereztek több xp-t az ellen oldaláról.Bázis védelemre nagyon pöpec.
Talán a tegnapi utolsó meccsemnél volt,h négyen jöttek foglalni,köztük volt 2 full hp-s/T34/ vas.Kettõt kiszedtem/IS3,KV3/,a 2 T34 inkább visszament a saját bázisukra,mert nem mertek rám jönni.Nincs fent az xvm,de sejtem hogy nem sárgák vagy zöldek voltak.
Türelem,csipetnyi szerencse,és jó helyzetfelismerés kell ehhez száguldó vashoz.
Talán a legviccesebb az volt,mikor Himmelsdorfon felmentem/toltak/ a hegyre.Meg is lepõdtek odaát. 😄

Néztem a szíriai lázadókról készült képet,és egy pillanatra azt hittem,hogy Ercsiben fényképezték a vasútállomás mögött...
Szia este ha ráér küldök...1000 gold+3 nap prém.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Tudna nekem valaki küldeni induló bónusz kódot? Elõre is köszönöm.
Valaki tudna adni ehhez a modpackhoz amit a képen látunk egy linket.
8.6-ban nekem is ez volt fent de azóta nem talàltam valamelyik magyar site-ról töltöttem le akkor is!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Tipikus artista pöcs. Szerintetek min kapta fel a vizet? Sajnos nem tudok ilyen spoiler cuccot csinálni, úgyhogy elárulom. Azon, h csak távolról védtem a bázist és nem mentem vissza a völgy bejáratáig (lakeville). Úgy látszik zokon vette, h nem áldoztam fel magam azért, h õ a nagy orrtúrás közepette lõhessen még egy utolsót. 3-4 (e75,is3) tank jött a völgyben, simán kilõttek volna engem is mire odaér az erõsítés. Értékelhetné, h az õ áldozatával megmenekült több tankunk és nyert a csapat<#hehe> A szakasztársa - a klánjuk egyik fc-je - a pozíciójához méltóan tudott viselkedni. Na õ nem, igaz csak egy soldier, de ezzel a viselkedéssel szerintem a klánját is lejáratja.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Egy magyarból ismét kitört a kultúra<#shakehead> Innen üzenem neked BazookaHUN, h próbálj még egy kicsit szocializálódni az iskolapadban<#ejnye1>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Túl sok minden van beáldozva egy jó ágyúért, addig jó tank, amíg nem lõnek rá.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

GG!
Am mi a véleményed a Conquerorról?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Még mindig emlékszem a bónusz küldetéseire, mikor hullámokban támadnak a német páncélosok, te meg egy KV-1-gyel, és két T-26-tal tartod a vonalat😄 Aztán mikor megjön erõsítésként az IS-2, akkor jön a nagy arcszétcsapkodás😊 MoW editorban pedig végigteszteltem az összes komolyabb gép páncélzatát és ágyúját, a mai napig kívülrõl fújom a különbözõ gépek karakterisztikáját😄
Soldierssel kezdtem én is😊. Mindenben egyetértek😄.

Kedvencem. Még a Soldiers-ba szerettem bele annak idején, aztán persze megjelent a MoW, és továbbvitte a hagyományt. Kedvenc 2. vh-s RTS-em, Company of Heroes szerintem fasorban nincs hozzá játékmenetében. Az alapjáték és az Assault Squad örök kedvenc, Red Tide és Vietnam nem nagyon jött be (Vietnam bejött volna, ha lenne benne valami Skirmish, vagy editor).
popey8
Te nem unod már R3nton meg foxi osztogatását? Lehet, h nem bírod elviselni a hozzászólásaikat, de a tieid is lassan tolerálhatatlanok lesznek. Tõled mást itt nem is nagyon lehet olvasni, szal te se vagy jobb.

Hehe, csak nem szereted a MoW sorozatot?😉

Errõl tud valaki? Amennyire ki tudom hámozni, Men of War Vietnam/Assault Squad mod, WoT-os modellekkel. Holnap szerintem vetek rá egy pillantást.
Master91
"R3nton beállt a leghátsó kockába az T40 full golldal, semmit nem csinált csak kattingatott, a másik kezével orrot túrt vagy játszott a gatyájában a killek után. 10 (ezért azé jár a grat..) kill lett vége, de a végén kiszedték.

Legegyszerûbb a TD-kkel játszani, ennyi."

Nagyon király ez a kép 😊

Master91
Soo hardcore...

Múltkor mentem 10 killes kolobanovot T40-el
Master91
És te nyilván keresed az izgalmat az életedbe, ezért nem próbálod ki õket.
Severogorskra beállt a leghátsó kockába az obj704, semmit nem csinált csak kattingatott, a másik kezével orrot túrt vagy játszott a gatyájában a killek után. 5 kill lett vége, de a végén kiszedtük.

Legegyszerûbb a TD-kkel játszani, ennyi.
Nekem van. Bár még sokat nem mentem vele, de egész jó a wr-em vele. Gyakran rak tierjébe, akkor a páncél sokat elnyel, az átütése oda elég. VII-es tierbe szerintem sosem rakott, max hatosok közé, oda kellhet az arany, és mivel elég gyorsan tölt, fogyaszt is.
Szakaszban és/vagy tierjében tud funny lenni.

nem értem miért vesznek ilyen szart az emberek?<#fejvakaras>
mivel az alap AP átütése szar, ezért sokan full golddal töltik tele, és csak legénység húzásra használják .. gondolom ..

ez megmagyarázza mért hoz minuszba az excel <#wilting>

It\'s a trap!!! :)

Sziasztok!
Ma is meglett a 300k, és a tegnapival ellentétben, ma 11/17 lett az arány.

WOT: Beluka

Miért van az,hogy ha a csapatban van egy E-100-as platoon(3-as) akkor tuti,hogy veszíteni fogok?Hihetetlen,hogy mennyi idióta noob tolja azt a fost.Hp-juk van,eszük az nincs.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Hogy az a Balatonberényben napvilágot látott, sikoltozásokban öltöztetett, ködmönbe bújtatott, rézhasú, nagyfejû, szultán udvarát meg járt, csõszkunyhóban elrejtett, pikkelypáncélt hordó, fafogú rézfûrésszel megsebzett, bronz térdû, repedtsarkú, büdös szájú, ritka fogú, csempe szobában felneveltetett, mocskos, tetves rabló,Marinéni!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

JeffDunham
<#kuss> <#kuss> <#kuss> <#kuss> <#kuss>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Jelentkezek !!!444
No, mikor kezdõdik az éves SG TD bajnokság? <#nevetes1>

"halál béna vagyok TD-vel."
"nem vagyok gyakorlott benne"
"nem vagyok túl jó TD-vel" stb stb
Ne mondjatok már ilyeneket!TD-vel mindenki tud játszani!R3nton is megmondta!<#mf1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

nem mindig sajna 😄DDDDD
tegnap is su-100-al sniperkedtem... volt egy két találat, de annyi mellé ment mint állat 😄
na mondom anyádat!!!! majd 5 méterrõl tuti nem megy mellé! azt elõrerongyoltam a francba 😊
az a baj, hogy sokszor van ilyen<#nevetes1><#nemtudom>
"néha felbaszódik az agyam és úgy elszúrom a win-re álló csatát mint matyashun fénykorában!"
Lebuktál 😄. Eddig azt hittem hogy a noobok miatt veszítesz<#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az ISU-val nekem is okádék statom van, mert az volt az elsõ T8 tankom. Mondjuk fontolgatom hogy visszaveszem funolni. Csak nagyon sokat kéne tolnom vele hogy legyen egy ilyen 2k körüli átlagom vele, mivel toltam vele 350 csatát anno.

am meg sztem csak az avg cap pontom (2.35) és avg def pontom (1.66) nyomja meg ennyire a WN-em....
neked csak 1.00 és 0.86 viszont jobb az avg sebzésed...
de mondjuk Te nem low tierezel én meg igen 😊
áááá nem értek a stat számításhoz de szarok is rá amúgy 😄DD
nem minden a stat, néha felbaszódik az agyam és úgy elszúrom a win-re álló csatát mint matyashun fénykorában!
Fura, most néztem meg és a 3 legnagyobb átlagsebzésem a T28, Jagdpanther2, AT15 triumvirátuson van a a t8 tdk közül ebben a sorrendben. Teljesen mást mondtam volna, t28-at pl. ki nem állhatom a sebesség és randomarmor miatt. Isuval még a játék elején mentem meg is látszik nem volt igazán fogalmam ill. a kezdeti stock állapotok mindennek nagyon lerontják.