World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kis álszerény 😄.
A JP2 valóban jó. Mondjuk szar statom van vele, mert állandóan T10be dobál vele a gép.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

lol!!! én végig abban a hitben voltam hogy te sokkal jobb vagy mint én 😄
de akkor valakivel összekeverhettelek <#fejvakaras>
hát nem valami jó az átlagsebzésem vele...
mondjuk ebbe számold bele amíg kihúztam a gun-t 😊 Te meg alapból fullosan kezdted el!
erre jó példa a JP2-esem.... 2300 avg sebzés, mert alapból fullosan kezdtem el 😊 (igaz az egy állat TD)
Mondjuk ha én, a gyengébb player magasabb átlag sebzést csinálok a JT-vel, mint Te a SUval akkor nem hiszem hogy jobb lenne 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

THE WINNER 😄DDDDD
hát a gun depressio tényleg zavaró, de attól még nagyon állat TD az 😊
3278, szóval éppen hogy, de veri. De szerintem nem tudja annyira kihasználni, mert nincs hozzá elég armorja, meg gun depressionje.

Master91
8,45 rof minden nélkül, és 320 átlad dmg , ez csak 2704

Nem hiszem hogy a cuccokal meg csinálja, de kitudja, orosz ágyú mindig is erõsebbet lõ ugye
3205 BIA nélkül.... csak dob rajta annyit a BIA hogy átlépje a 3233-at
Master91
nem veri
nekem töltésgyorsító és venti van rajta.... BIA nem
így tölt 5.99 alatt 😊
ha minden klappol akkor durva pusztítást lehet vele csinálni
de gondolom volt neked is 😊
Mindjárt kiszámolom.

akkor a su-101 bõven veri! 😄DD
SU-101? 😉
Ja igen, és ez rammer+venti+BiA-val lett számolva.
csoszi87: Van valami amit tudnom kéne róla? 😊

Kiszámolgattam a jelenleg kapható T8 prémek DMP-jét, az eredmény magáért beszél.
JT: 3233
IS6: 2425
FCM: 2327
Löwe: 1939
T34: 1939
Eléggé torony magasan vezet a JT, szerintem ez az egyik legnagyobb DPM lehet a játékban.

Most kapott ki a DickerMax-ból egy M3lee, 500 méterre volt és megállás nélkül rámlõtt! 214-es wn6-ja van. Én is kérnék ilyen noobsegítõ dolgokat

Most néztem épp:
TABIKA Huns-os?
Atyavilág!!!!!! <#wow3>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kipróbáltam JT88at teszt szerón, de full felesleges....
több sziszegést hallani teszten mint egy herpetológus dokumentum filmben!!
Valami olyasmi, egy minimálisan gyorsabb a JTnél.

Csak az AT sorozat nagyon lassú, és hiába a erõs front, van mindegyiken jókora gyenge pont. Az AT2-nél még oké, ott lehet vitézkedni, de a többi AT-ben már nem bízom.

Eagle16
AT15 tud 12-es ROF-ot, 4mp körül tölt, talán 3,8 nálam ha jól emlékszem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az AT15 kb pont olyan gyorsan lõ. Stílusra is nagyon hasonló a 2 TD.
Meg talán a SU 101, mert az is valami 5 sec körül van, de neki nincs armorja, meg a gunja se annyira pontos.

Na igen, az angolokkal is mindig ezt játszottam. A láncolás bónuszért meg mindig sok plusz pénzt szoktam kapni.
Ezek mind olyan dolgok, akiket nem tud megcsinálni egy T34 vagy Löwe.

Van még olyan különben ami hasonló gyorsan lõ mint a prém Jagdtiger tier 8-ban? Persze revolvertárasok meg hasonlóktól eltekintve. Talán még az angol TD , az is elég gyorsan puffog.

Természetesen, egyszerû profitmaximalizálás. Ha láncolva is tudom tartani meg sebezni az nagyon finom + mióta bevezették spot damage alá még jobb. A brit AT sorozatban is ezt szeretem, ha valakit elkapsz miközben kitolat eléd az game over.

Ja mint a képen látni behúzták a capat 2 perc alatt majd páran még gg-t is írtak, majdnem fölborítottam az asztalt

A legtöbb sebzést mindig úgy osztom vele. Még ha vissza is teszi a láncot, szinte azonnal újra kapja a trackelést, onnantól meg kb halott.

SP-t szépen tovább gyengítették teszt2-vel 😊
AT-7 legjobb gunjával 226pen úgy lõttem át szembõl 200méterrõl a frontját mint a szart 😄DD
Egészen pontosan 4,6 sec, BiAval meg ilyen 4,4.

Nekem a type a bemelegítõ tank, a T20 meg a fun.

Egyiknagy elõnye, ha lelancolsz valamit, akkor az ott marad 😊
5 másodpercenkén köpködi a skullot? <#wow1>

Ez gondlom a max amit ki lehet hozni belõle(töltésgyorsító, bia, venti).

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Látom Te is láncra mész vele 😄.

Én szeretem a Jagdtiger 8.8-at, jobban hoz mint a t34.
Itt egy "mókás" kép vele, még erre a csatára is kaptam 67,8k profitot.

Nagyon remélem, mert akkor szarrá fogom keresni magam a T54el 😄.

Eagle16
Ja igen, az is lehet még.

popey8
Így van. Ha már szept. elsõ felében a med, akk remélem a másodikban a heavy lesz, mert arra várok nagyon régóta. A med annyira nem érdekel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Nekem speciel minden fajta prém T8al van tapasztalatom, T59-el több mint 2k csatám van, T34el is több mint 1k, most meg a JT az amivel farmolok.
Szvsz a JT a legjobb pénzkeresésre, mert kevésbé rizikós vele a játék mint egy meddel vagy heavyvel.
A heavykkel az a baj hogy drága hozzájuk a lõszer, a javításuk dettõ. A type is nagyon jó farmolós tank, de mivel med, egyszerû belefutni vele valami rázós szituba.
A JT meg nem valami izgága jószág, szépen cammogok vele fedezékrõl fedezékre (nem szeretek kempelni vele) ahol el tudom rejteni a hasát, közben meg biztos van valami target amit meg tudok szórni.

A kínaiaktól meg még egyáltalán semmi sem volt.

Két TD-volt amit szerettem. A T25AT,marha poén, roham TD.
A másik az AT2, az meg troll TD. Van hogy 50-60 lövést kibír...

Persze a Hertzer és a Stug se rossz, de azokkal keveset mentem.

A JP-vel meg az van, most hogy arty mentesebb idõket élünk jobban boldogulhatok, csak nem vagyok gyakorlott benne( Khm, minden TD OP), gyakran követem el az a hibát, mondom azt csinálom amit más csapattárs TD-s, na az sose jön be, mert mindig idióta, és rácseszek. Inkább a magam feje után fogok menni.

Mindenesetre, nekem sokszor mondom, de a KV5 és a prém csörcsil jön be legjobban.
A KV5 masszív, és meglepõen mozgékony, sok lövést kibír, nyel el. A prémcsörcsil, azzal a már szinte géppuska gyorsasággal lövõ ágyúval? Gyenge pontokra tûz, és mire a gügye ellenfél feleszmél tizet lõttem bele. Mire célba vesz, és vissza lõ, még vagy hatot. Ha a fele át se üt, és csak 70-80-akat sebzek lövésenként, még így is sok.

De el fogok gondolkodni a prém Jagdtiger-en is. Nem csak a pénzkeresés miatt, én már csak olyannal megyek ami nekem móka. Se kredit nem kell, se új ágat nem húzok. Csak fun tankok.

Eagle16
Amúgy szerintem a szovjet közepesek lesznek, mert azok még nem voltak.

Eagle16
Top of the tree akcióhoz. Szeptember 1-tõl.

"All I can say is that it's a medium branch for the first half of the month"

Ha már prem Td, akkor én a Dicker Maxot is nagyon tudom ajánlani! A gamesconos aranyesõ után megvettem legénységhúzás céljából, és kellemeset csalódtam benne. Kb. fél éve nem játszottam torony nélküli TD-vel, nem is megy olyan hú de jól vele, de mégis élvezetes a játék. Mondjuk farmolni nem a legjobb.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

nane 😄DD
Ti tudtátok hogy az AT-7es stock gunja 10es tárral rendelkezik? 😄
én nem tudtam 😊 most mentem vele teszt szerón és nagyon meglepõdtem 😄
simán kisebeztem vele 2400at <#wow1>
durván darál 😄DDDD
Hát ebben nem én fogok tudni segíteni, halál béna vagyok TD-vel. Valahol a garázs hátuljában porosodik egy hetzer, addig jutottam. <#nevetes1>

Van egy haverom, aki szeret TD-zni, õ a SU nemtommennyit vette meg, mint prémet és nagyon dícséri.

De teszt szerverre fel! Akkor meg tudod nézni, hogy mi jön be neked a legjobban. Többek között ezért is tartottam parttalannak a délelõtti vitát. Kinek mi jön be. 😊 Pláne, hogy most él a tesztszeró és az próbálja ki, aki akarja.

Ha venni fogok prémet, az valószínû nekem még egy med lesz. Vagy a panter M10, vagy ez az új kínai, ha mûködõképesnek bizonyul. Esetleg a franciska heavy, az is úgyis med. 😊

Ej, el kellene gondolkodni rajta, hogy vegyek prém Jagdtigert? Csak én nem vagyok nagy TD-s. Anno a bétõban Ferdim volt, most meg Jagdpanther, bár lassan kezdek belerázódni de nem megy úgy vele ahogy szeretném.

Valóban nincs rossz statom vele, bár lehetne jobb is. Mondjuk nekem nagyon sok tapasztalatom van a sima JT-vel is.

Õ mindennel jól tolja szerintem. <#wave>

De sokszor látom azt, prém Jagdtiger kiáll a mezõre és les, pedig csak kicsit állna másképp, nem tudnám átlõni. Zseniális.

szivesen
Szerintem pont a prém JT éri meg a leginkább. Eleve csak 10k, szóval olcsóbb mint a heavy. Ráadásul tier limites, amihez egy 200 penes ágyút kap ami halálpontos, nagy DPM-el. Meg azt is megemlíteném hogy T8ban az egyik legerõsebb armorja van (persze a hasát rejteni kell), a felépítményt még golddal is kevesen viszik T8ban. A frontját pedig szintén csak pár tank viszi AP lõszerrel.
Továbbá, a lõszer csak 250 kredit hozzá, nem pedig 1000.
2k dmg környékén (amit egyszerû megcsinálni) még akkor is 60-70k a bevétel ha kilõttek.

popey8
Még nem jött le a tesztszerver, szal kösz az infót.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szepcnyaz jól tolja vele pl.