World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legjobb példa a francia B1. Tök jó, hogy vastag a páncélja, meg benyeli a lövéseket, viszont nincs normális fegyvere és így nem tudod kihasználni a páncélvédettséget. jön szembe egy Hetzer v egy Matilda és azonnal füst vagy, a KV1-rõl már nem is beszélve.
Amúgy ebbe a sorba beletartozik a korábban soroltak is(a20, covenanter, Crusader)
Az fasza, mert most húzom panther fele.. A következõ tank fullos lesz? mert akkor gürizzen ezzel akinek 6 anyja van..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Out of memory, meg critical errorral kidob.
Esetleg valaki vmi megoldást tudna ?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Nem nagyon vonz a T9-10, egyetlen vonzo talán az hogy T10-ben nem kell 2T-vel nagyobb tankokkal küzdeni.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
én összehoztam vele 53% statot 1.3as avg kill-t és 987 avg damaget 😊
ami nálam a top-ba tartozik az M3 Lee, Pz3/4, T25/2, A-20, Crusader...
Egyértelmûen az M3as Lee 😄.
Már ha egyáltalán tanknak lehet nevezni .
Halálra röhögjük magunkat egymáson, amit playstationon kontrollerrel mûvelünk egy FPSben, õszintén szólva nagy élmény amikor sikerül szándékosan eltalálni valamit (ki szoktuk nyomni a rásegítést).
Swedish people are albino monkeys
de annyit tuti nem szedek össze! 1 hónap prém nekem bõõõõõõven elég!
sosem volt még 1 havi prémem, tiszta furcsa lesz majd 😄
majd aktiválom valamikor õsszel... vagy télen, majd ha kijön az új német ág, addig úgysem fejlesztek... felesleges aktiválni
majd aktiválom és kihúzom a T69-et is, csak kell az a tank 😊 tetszik 😄
nem értem miért lõ vele mindenki gold-al?!?!?!
teszten simán összelõttem vele 2000+dmg-t sima AP-vel
AMX 13 90 is csak 170mm pennel rohangál 10esek között!!!!! és azzal is elboldogulok! sõt!
Lehet azt is csinálni ami nazarov írt: 122 mm D-25T HEAT ammoval. Ha ezt választod (mondjuk szerintem nagy csicskaság) akkor a következõ patch-ig tedd meg, mert azután a 250 mm átütésû HEAT csak a közel függõleges páncél ellen lesz jobb mint a 100 mm 62-100T 215 mm-es AP-je.
Maga a gép egész jó. Az egyik legmozgékonyabb nehéz harckocsi, csak az AMX-50-esek mozgékonyabbak nála. Terepen is simán megy 35-40 km/-t.
A 130 mm-es löveg jó. Csak irtó hülyén néz ki vele, ha anno az IS-4-tõl elvették a 130 mm-est a kicsi tornya miatt akkor nem értem, hogy a WZ hogyan kaphatott 130 mm-esz. A tûzereje a 130 mm 59-130T-nek elég jó szinte ugyanaz, mint a 12,8 cm Kwk44 L/55 és a 130 mm S-70, sõt az S-70-nél jobb mert csak 2,9 a célzási ideje. A célzási idõ a gyakorlatban nem valami jó, ha ki használod (nyilván kifogod, hisz ez a legnagyobb elõnye) a 35-40 km/h-s sebességét.
A páncélzata elmegy kategória. A torony szembõl erõs, de ront rajta a két elég bumfordi kupola. A test páncélzata pedig elég rossz. A kialakítása se jó és vékony is. A homlokpáncél csak a vezetõ körül erõs, azon a felületen lepattanhatnak a tier 10-es lövegek is. De két oldalt a lánctalp felett könnyen átüthetõ, mert ott kevésbé döntött. A teknõ eleje pedig egy vicc. Amikor teszteltük és Himmelsdorfon fordultam be a térre haver poénból rálõtt a teknõre és a 132 mm-es átütésû 8,8 cm Kwk36-al átcsapta 173 méterrõl. A teknõrõl 100 méterrõl egyszer se pattant le a ugyanennek a lövegnek a lövedéke. Az oldalán van elõtétpáncélzat de sokat nem kell tõle várni, ha merõlegesen lõnek rá átcsapják. Az is csak oldalszögek esetén ér valamait.
Az enyém gyakran kap ammo rack sérülést, de talán csak egyszer robbant be az 500 csata alatt. Illetve a gyenge teknõ miatt a sofõr is el szokott hullani.
ma még él a 30kill 30kk credit...
megcsinálom de utánna most egy ideig nem fogom erõltetni a wot-ot 😊
Inkább repkedj a wórtanderbe, mert ott is közös lesz az acc, azt a repcsizéssel összelõtt lion hegyeiddel meg a fre xpbõl egybõl kihúzhatod a maust 😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
már összeszedtem 2 napi prémet
Ha nem is az hogy WSAD meg egér, hanem a taktikák, pályák, gyenge pontok egy tankon már túl sok egy koca játékosnak.
Nem nevezném hülyének õket, egyszerûen csak könnyebben veszik a játékot. Kb olyan különbség van, mint ami egy versenyszerûen biciklizõ ember meg a falusi nagymami közt, aki bringával jár kenyérért.
Azt sem tudják milyen rendezvényen vannak
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"köszönhetõen a játék bonyolultságának, a konzolos játékosok többsége egyszerûen nem fogja érteni, mire jó ez az egész." <#hehe>#hehe>
Most lehet bámulni, hogy jé, robbanás effekt, meg jé, ég a ház teteje, de grafikailag nem egy szépség, azért az xbox fölött is eljárt az idõ.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy próbát talán megér.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Jó volna, mert épp kifejlesztettem a 10es pattont, és nagyon szívesen megvenném már. A kicsi is marhajó szerintem, de a nagy tuti jobb lesz.