World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crusader szerintem nem olyan gáz... az A 20-at sem értem mi ez a nagy útálat régen nekem olyan semmilyen volt... de legalább ment 70-el<#idiota>
ARL v39?

100%-os legénységet kapsz majd bele.
Nekem mindig azok a rossz tankok, amelyek a saját tierjükben sem állják meg a helyüket, nemhogy nagyobb ellenfelek ellen.
Legjobb példa a francia B1. Tök jó, hogy vastag a páncélja, meg benyeli a lövéseket, viszont nincs normális fegyvere és így nem tudod kihasználni a páncélvédettséget. jön szembe egy Hetzer v egy Matilda és azonnal füst vagy, a KV1-rõl már nem is beszélve.
Amúgy ebbe a sorba beletartozik a korábban soroltak is(a20, covenanter, Crusader)
Sau 40?<#zavart1><#idiota>
a 30.01(H) helyett kapunk tankot?

Az fasza, mert most húzom panther fele.. A következõ tank fullos lesz? mert akkor gürizzen ezzel akinek 6 anyja van..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GabeE3e
Na World of Warplanes a tegnapi telepítés után ma már nem is mûködik,

Out of memory, meg critical errorral kidob.

Esetleg valaki vmi megoldást tudna ?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Trucker39
Na jó de a párom meg csúnyán néz rám mostanában. Pedig eredetileg tõle kaptam 1 hónap premium idõt. Kicsit tovább növeltem a napi 50k xp-vel.

Pf... régi szép idõk amikor még én is mentem 20+ köröket naponta és nem léptem ki a harmadik babuin falka után aznapra. 😄

Ez az akciók célja 😄

Koridor
Csak azért kérdeztem mert a VK3002D-t már kifejlesztettem a tigerböl, de ha valoban negkapjuk a 01H helyett az 02M-et + garázst akkor lehet hogy megnézem mind a két ágat.
Nem nagyon vonz a T9-10, egyetlen vonzo talán az hogy T10-ben nem kell 2T-vel nagyobb tankokkal küzdeni.

Trucker39
Az ilyen akciók, mint ez az augusztusi premium napok, jócskán megpezsdítette a játékot nálam.

Tono34
Lee egyik kedvenc célpontom a Hetzivel 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egyetértek. A Leevel nem volt semmi bajom, elég kemény rofja és DPSe van.

WoT: Nishizumi77

A-20, A-20! <#nevetes1>

szegény GC-t mindenki bántja, pedig abszolúte nem rossz tank, csak nagyon a csapatra vagy vele utalva :S
én összehoztam vele 53% statot 1.3as avg kill-t és 987 avg damaget 😊

ami nálam a top-ba tartozik az M3 Lee, Pz3/4, T25/2, A-20, Crusader...
A legrosszabb tank?
Egyértelmûen az M3as Lee 😄.
Már ha egyáltalán tanknak lehet nevezni .
Még annyit, hogy ha nem a 10-es tier csak a cél, akkor nem rossz a VKDB, meg az indien. Azok nem papírok. Az indien feje sajnos az, de a teste egész jól nyeli a lövéseket menet közben.

Hehe, mi a melóhelyen szoktunk PS3azni, 3an felváltva, viszonylag jó FPS eredményekkel PCn (Battlefield, CS meg ilyesmi).

Halálra röhögjük magunkat egymáson, amit playstationon kontrollerrel mûvelünk egy FPSben, õszintén szólva nagy élmény amikor sikerül szándékosan eltalálni valamit (ki szoktuk nyomni a rásegítést).

Koridor
Köszi, megoldottad a dolgot. A papirtankok nem az én világom.

Feltûnõen elszaporodtak mostanában, pedig megjelenés óta alig láttam belõlük. Az utóbbi pár napban meg meccsenként kettõt-négyet...

DarkHorSe
Szerintetek melyik a jatek legrosszabb tankja? En erre szavazok Churchill Gun Carrier😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

igen 😊 ezt leírtam én is ide hogy 2hó1hét
de annyit tuti nem szedek össze! 1 hónap prém nekem bõõõõõõven elég!
sosem volt még 1 havi prémem, tiszta furcsa lesz majd 😄
majd aktiválom valamikor õsszel... vagy télen, majd ha kijön az új német ág, addig úgysem fejlesztek... felesleges aktiválni
majd aktiválom és kihúzom a T69-et is, csak kell az a tank 😊 tetszik 😄
nem értem miért lõ vele mindenki gold-al?!?!?!
teszten simán összelõttem vele 2000+dmg-t sima AP-vel
AMX 13 90 is csak 170mm pennel rohangál 10esek között!!!!! és azzal is elboldogulok! sõt!
Koridor
Párszor probáltam csak ps2-ön shooterezni, a házat alig találtam el nemhogy a fickot az ablakában. Azota csak autos gémet játszom rajta. Jó példa erre a resident evil, nem tudsz egyszerre mozogni és löni.

Nem rossz azzal se a 215 mm átütés tier 9-ben oké. A Maus, T110E3, E-100, IS-7, E-75, Vk45.02 B az amelyeknél szembõl a teknõ ellen is csak 50% vagy kisebb eséllyed van.
Lehet azt is csinálni ami nazarov írt: 122 mm D-25T HEAT ammoval. Ha ezt választod (mondjuk szerintem nagy csicskaság) akkor a következõ patch-ig tedd meg, mert azután a 250 mm átütésû HEAT csak a közel függõleges páncél ellen lesz jobb mint a 100 mm 62-100T 215 mm-es AP-je.

Maga a gép egész jó. Az egyik legmozgékonyabb nehéz harckocsi, csak az AMX-50-esek mozgékonyabbak nála. Terepen is simán megy 35-40 km/-t.
A 130 mm-es löveg jó. Csak irtó hülyén néz ki vele, ha anno az IS-4-tõl elvették a 130 mm-est a kicsi tornya miatt akkor nem értem, hogy a WZ hogyan kaphatott 130 mm-esz. A tûzereje a 130 mm 59-130T-nek elég jó szinte ugyanaz, mint a 12,8 cm Kwk44 L/55 és a 130 mm S-70, sõt az S-70-nél jobb mert csak 2,9 a célzási ideje. A célzási idõ a gyakorlatban nem valami jó, ha ki használod (nyilván kifogod, hisz ez a legnagyobb elõnye) a 35-40 km/h-s sebességét.
A páncélzata elmegy kategória. A torony szembõl erõs, de ront rajta a két elég bumfordi kupola. A test páncélzata pedig elég rossz. A kialakítása se jó és vékony is. A homlokpáncél csak a vezetõ körül erõs, azon a felületen lepattanhatnak a tier 10-es lövegek is. De két oldalt a lánctalp felett könnyen átüthetõ, mert ott kevésbé döntött. A teknõ eleje pedig egy vicc. Amikor teszteltük és Himmelsdorfon fordultam be a térre haver poénból rálõtt a teknõre és a 132 mm-es átütésû 8,8 cm Kwk36-al átcsapta 173 méterrõl. A teknõrõl 100 méterrõl egyszer se pattant le a ugyanennek a lövegnek a lövedéke. Az oldalán van elõtétpáncélzat de sokat nem kell tõle várni, ha merõlegesen lõnek rá átcsapják. Az is csak oldalszögek esetén ér valamait.

Az enyém gyakran kap ammo rack sérülést, de talán csak egyszer robbant be az 500 csata alatt. Illetve a gyenge teknõ miatt a sofõr is el szokott hullani.
2hónap+1hét amit ki lehet ütni, ha szerdától gyûjtöd a tokeneket.
köszi!<#worship>
hmmmm nem is vagy te olyan hülye 😄DDDDD
ma még él a 30kill 30kk credit...
megcsinálom de utánna most egy ideig nem fogom erõltetni a wot-ot 😊
Mûködik
Ebbe a fostalicska wotba minek neked 2 napi prém?
Inkább repkedj a wórtanderbe, mert ott is közös lesz az acc, azt a repcsizéssel összelõtt lion hegyeiddel meg a fre xpbõl egybõl kihúzhatod a maust 😊

Vagy a te csapatod összes tagja körül állja az égõ házt hogy: "De szíp!" "Bence, Dominik, kicsifüstli2004 nézzétek ez szebb mint a Minecraft!!!"
N3suten
Majd kijön Xbox 720 -ra

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

Meg kéne trollkodni a cikket 😄

valaki próbálta már hogy a wowp-ben aktivált prém mûködik tutira wot-ban is? 😊 tuti lesz***m magam ha nem 😄
már összeszedtem 2 napi prémet
Bennem inkább csak egy prekoncepció él, hogy õk a casual játékosok, akik nem merülnek el nagyon egy játékban, ergó a WOT már komplex nekik.
Ha nem is az hogy WSAD meg egér, hanem a taktikák, pályák, gyenge pontok egy tankon már túl sok egy koca játékosnak.

Nem nevezném hülyének õket, egyszerûen csak könnyebben veszik a játékot. Kb olyan különbség van, mint ami egy versenyszerûen biciklizõ ember meg a falusi nagymami közt, aki bringával jár kenyérért.

A sok lelkinyomorult úúúúristen. Azt sem tudják támadás módban hogy hol a bázis.....
Azt sem tudják milyen rendezvényen vannak
mijki
Én is effektekre gondoltam. És akkor a sok "tank - megy - lõ - deszíp" típusú játékosoknak még jobban elterelik majd a figyelmét, így könnyebb lesz nekünk kilõni õket. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Érdekes fajta a konzolos, bár nem becsmérlem mindet de legalább felük ilyen 12 körüli pöcs, és egyre jobban azt gondollják hogy csak nekik termeljen az ipar, a pc-sek meg levannak szarva... mondjuk számomra örök rejtély miért jó a kontroller (max ilyen DMC típusú gémekhez tudom elképzelni, max autós) de shooterekben szerinten gáz, meg le is vannak butítva mivel rendesen célozni nem lehet... És akkor a stratégiai játékokról nem is beszélltem...
De úgy látom, a komának magának sincs túl jó véleménye a konzolos játékosokról, gondolom önmagát is beleértve...

"köszönhetõen a játék bonyolultságának, a konzolos játékosok többsége egyszerûen nem fogja érteni, mire jó ez az egész." <#hehe>

Eagle16
Van benne egy-két extra effekt, de nekem inkább rondábbnak tûnik, majd ha PC-re is kihozzák ezeket az effekteket akkor lehet igazán összehasonlítani.
Most lehet bámulni, hogy jé, robbanás effekt, meg jé, ég a ház teteje, de grafikailag nem egy szépség, azért az xbox fölött is eljárt az idõ.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Na igen, csak amíg fullos lesz, lehet megõszülök 😄 Van 44K free-m, de nem akarom még elverni, majd meglátjuk.
Egy próbát talán megér.

A D25T mûködik a 110-en, de csak addig használtam, amíg volt prémem. Azután nálam felejtõs lett, felment rá a top és azzal használtam. Nem mondom, hogy vérszar, de annyira nem is jó.

mijki
Nálam már ez a mondatrész kicsapta a biztosítékot: "Két, tizenöt fõbõl álló hadosztály" <--- 15 tank egy hadosztály? WTF...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És az ilyen ha tovább játszik, ez lesz belõle:

mijki
Azért grafikailag mintha oda verné a PC-st a konzol. 😊 Persze ettõl függetlenül lehet, hogy a szép külsõ alatt, semmi sincs.

24K a torony, de kell hozzá a lánctalp is, ami megint 24K és 66K a csúzli.

Mire? Az E-50-es ág kevésbé rejtõzik, nehezebb tankok, inkább heavy-med között vannak, a másik 9-10-ben jól rejtõzõ, mozgékony papír gépek. Teljesen más a két ág, attól függ, neked melyik stílus jön be jobban szerintem. A leoprotónál járok, nekem bejön, de az E50 is bejött.

Köszi!

Jó volna, mert épp kifejlesztettem a 10es pattont, és nagyon szívesen megvenném már. A kicsi is marhajó szerintem, de a nagy tuti jobb lesz.
A konzolosok hülyék. Ennyi.

Eagle16
Még szép hogy nem leszünk közös szerveren, Jó nagy marhaság is lenne, az XBOX-os játékot külön stúdió fejleszti, még csak nincs is benne annyi tank mint a PC-s verzióban. Eléggé le is van butítva, csak hasonlít a WOT-ra.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius