World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki játszott teszten JT-vel, növelték a gun depression-t? (ahogy KT-nek v e-50-nek)
Mert a hasát neki is nerfelték, de kíváncsi lennék a depression buff-t megkapta-e? 😊
Errõl van szó. #258044: Tudom, épp ezért nem árt egy legalább közepesen erõs torony sidescraperhez is. Azt a vackot meg forgathatod, a lövegpajzs alatti sáv valami 100 miliméter vastag, akkor lövik be amikor akarják. Ráadásul az auto-aim is oda céloz, úgyhogy még balfékbarát is.
De legalább nagy és vicces. Persze, nem sok értelme volna, de ez vicces tank lenne szerintem.

Maala
ha 25m-rõl tudod lõni, akár be is mehetsz mellé... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak akkor okozott problemat mikor meg uj volt. Aztan megneztem hol kell loni es siman adja. En az at2-ot at is leptem par csata utan freebol. Lomha fos. Szetcsaptak pillanatok alatt.
Maala
Ez minden sidescraperrel használható tanknál így van, annyit tudsz tenni ellene, hogy amikor töltesz, beforgatod a tornyot, megvárod, míg lõ a másik, és utána lõsz te.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az iskolakezdés erõsen frusztrálja az amúgy is életképtelen emberszabásúakat úgy látom... 28% wr....

De nehéz lesz ez a másfél nap te jó ég...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az szép 😊 ezt nem tudtam. Zárt bétában volt 800 csatám de akkoriban híreket nem olvastam
Na ja, ha 25 méterrõl tudod lõni, különben lõheted, csak eltalálni nem fogod azt a kis részt.
Nem ertem ezt az AT2 sebezhetetlen dolgot. A cso mellett love siman szetkaphato.
Master91
Melyik?: D

Max. a Char C1 ami használható lenne, többi ha hátsó toronnyal kéne tüzelni ( persze hogy azzal ) mehetne a levesbe.

Mennyi - kitérhetõsége lenne az ágyúnak? 1 fok? 2fok?
en sajnos ilyet: "A hülyék a playerek felvetést értem, de sajnos/szerencsére ez magasabb tierekben azért változik, T7 felett jelentõsen jobb az átlag. " nem tapasztaltam 😄
Ha ezt a 2 tornyost beteszik nagyon életkételen lesz. Tiszta t 35 feeling.
Akkoriban? <#nevetes1>
Maala: sidescraper igen, de a torony még úgy is gond nélkül lõhetõ. Meg mellesleg a hátsó lánchajtógörgõn is lehet sebezni, sidescraper közben.
a multi-turret megoldast konkretan a beta ota igergetik..
Multi-turret mechanizmust a WG még anno a franciákkal együtt akarták behozni de akkoriban össze vissza hazudoztak.
Anyjuk keservit. Pedig jó lenne ez a francia csoda, szerintem tier 4-5 környékére.

Maala
Pedig szerintem a KV-4nek elég jó páncélja volt, amikor kijött, volt, hogy seggel sidescrapeltem, és nem tudtak átlõni. Sidescraper tank, ez tény. De legalább jó gyakorlás az E-75re. 😊

Master91
Lövésem sincs.

Azt a multi turretet valahogy baromira nem akarom hogy bekerüljön a játékba :s
ez a hetzer 100%-os ráadás mekkora kamu 😊
3kör.... elsõ 17k második 8k harmadik 25k credit 😄DDDDD
WG megint kamuzott egy szép nagyot 😊
Jaja, tök jó, mirét nem került be? Errõl van valami hír vagy info?

Multi-turret mechanizmus híján nincs sok varázsa. Azt is mikorra ígérték? 2011?
Hát de épp az az. Úgy álltam be, hogy a kis tornyot rejtettem el. Máshol tudták lõni, de hiába. Elnyelte, lepattant nem sebzett. ÉPp ez a lényeg, ha nem tudtak volna rám lõni, nem jön ki 6000 feletti lehetséges sebzés.
De persze, az is benne van, hogy az ellenfél buta volt, miért nem került meg a francia, és lõtt hátba egy teljes tárral? Elég gyors hozzá.

A KV4-et pedig nagyon utáltam, és azt nem értem, mivel lõttek át, mikor még gold ammo sem volt? Nálam akkor se ért semmit a páncélzata, pedig annak aztán végképp abból kéne élnie. Pedig értem én hogy kellet volna vele menni, de még se.

Szóval azt akarom mondani, hogy hiába a gold ammo, hiába van egy tankon egy gyenge pont, ezt nem mindenki tudja ki használni.

Ott van például az, régi történet, jaj miért lövik át szembõl a német tankomat, és ki is gyullad. Jaj-jaj. Aztán jött a felfedezés, forgasd be, rejtsd el a hasát, ami meg persze nem mindig lehetséges, de ezzel a módszerrel a túlélés esélye növelhetõ volt.

Összehasonlításként íme a Hetzer és a Somua SAu 40 statom. A Hetzerrel már régen játszottam, ez ferdítheti kissé a képet. Bár a kill rate gyengébb a SAu-n (mondjuk fele annyi meccset játszottam vele), a winrate-em 68%, míg a Hetzerrel az 50% sincs meg. Tehát aki utálja a SAu-t, az próbálja meg a troll ágyút HE-vel használni, nem fogja megbánni.

Master91
Szerintem ezekre gondolt
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/173545-french-super-heavies/

Char 2C

FCM 2C BIS

FCM F1

Kb. ezeket a képeket találtam...
Tudom,hogy nem ide való,és elnézést kérek,de ez az oldal jobban pörög és azt is tudom,hogy itt vannak szakértõk a témában!😊
Felraktam a wowp-t.Amikor indítani akarom ezt kapom:

wowp exe belépési pont nem található.
Az eljárás belépési pontja(get logical processor information)nem található a DLL-ben(kernel32.dll).

Valaki lenne olyan kedves,és ilyen szájbarágós módszerrel(mint a hülyegyerekeknek szokás)elmondaná mi a teendõ?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

R3ntonnak szeretettel, hogy ne csak mindig a szívatást kapja:
Kép1 Kép2
Egybõl rád gondoltam <#eplus2><#banplz>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Agyhalottak.. Agyhalottak mindenfelé.. Sorozatban negyedik 13 2 es meccs..

3 perc alatt...

Francia óriás?! Mutass már róla valamit, érdekesnek hangzik.
Plusz ki kell kerülnie ma a szeptember havi misszióknak is. Már ha terveznek ilyet.

"Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé" - Igen, fedezék. Az volt az alapfelvetés, hogy tankok, amik megélnek a páncéljukból.

A hülyék a playerek felvetést értem, de sajnos/szerencsére ez magasabb tierekben azért változik, T7 felett jelentõsen jobb az átlag. Itt már azért szinte mindenki ismeri a gyenge pontokat, és lövik is amíg nem szégyellik.

KV-4-hez annyit: Nekem még mindig van, és egyáltalán nem leányálom. T9-10-ben csak és kizárólag sidescraperben ér valamit a páncélzata, és akkor is csak és kizárólag az ostoba playerek ellen, akik nem tudják, hogy a tornyán szinte célzás nélkül meg lehet répázni. De ilyenekbõl ezen a szinten már nagyon kevés van. Ha véletlenül top tanknak rak, és T6-7-esekkel kerülsz szembe, na akkor tényleg se nem lát, se nem hall üzemmódban lehet bulldózerezni. Megfontolandó mondjuk, mivel egy T29 vagy Tigris már testre lõve is vidáman sebez.
Ennyit ér a szovjet kolosszus, a T8 heavyk páncélkirályának védettsége. Ez azért elég harmatos, ha engem kérdezel.
Most már hivatalosan is: Top of the Tree: T-62A

"Bezzeg fordított helyzetben ha gold-hoz nyúlok képes olyat pattani hogy öröm nézni."

IS-2 golddal 300 pennel 2x pattant egymásután AC 46(!) taxitábláról...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Köszönöm! Akkor nem gürizek.

Hát mert a med-esek, arty-sták TD-sek sírtak, hogy nekik is kell tier X...meg legyen már Leo is benne, meg legyen ez is benne, meg az is benne...

Bezzeg engem a francia szupernehéz óriás érdekelt volna...és se híre se hamva...pedig az poénos lett volna, na mindegy.

De amúgy ja, most mi a különbség, mármint lényegi különbség a Panzer IV E és D között? Mi értelme lenne belerakni? Amúgyis, Panzer IV után jönne egybõl a Tigris? Ott a jó kis vk36, az fasza tank.

Jó akkor offold szét a topicot, én nem akadályozlak benne.

Hát minden tankkal nem játszok, azokat mondtam amikkel szoktam lenni is, a többit nem tudhatom.

Az ISU korábban is szét tudta a KT-t kapni, de ha valaki ügyes vele, akkor jól van az.

Hiába hogy sokan ismerik például ,hogy KV, hol sebezhetõ, de sokan meg nem. Nem szoktak egy könnyen kilõni belõle, fõleg nem pillanatok alatt. Igen ez annak is köszönhetõ, hogy sok az ostoba játékos, de és? Hiába gold ammo, hiába gyenge pont, ha nem tudják hová kell lõni, vagy nem tudnak célozni?

Valamelyik nap, KV5-el beálltam foglalni egy Tigris roncsa mögé, lõtt egy AT7, meg a tier 8-as francia nehéz tank, és semmi. Pár lövés sebzet de nem lõttek ki, 6000 felett volt a lehetséges sebzés. Én ezzel elégedett voltam. Pedig francia legalább két tárat kilõtt, de semmi.
IS6-al szintén hasonló a helyzet.
Te át tudod lõni. Fõleg teszten. De csatában kicsit más a helyzet.

Meg nem csak a hülyékrõl van szó, akik a W-t is alig találják meg a billentyûzeten. Az átlagos játékos, ha tudja is mit kéne csinálnia, nem tud a megfelelõ helyen átlõni, mert nem olyan a helyzet. Fedezékben vagy, beforgattad, meg hát a csata forgataga nem olyan mint a tesztelés.

De persze, van ám olyan, velem is volt, mondom, jé ez a hülye megállt az AT2-esemmel szemben. Mit akar? Aztán arra eszméltem hogy végem. Csak gold-al lõtt. Rohadt bosszantó az biztos. Bezzeg fordított helyzetben ha gold-hoz nyúlok képes olyat pattani hogy öröm nézni.

A Tier X-es tankjaimat se a gold ammo, hanem az arty-k miatt adtam el.

De ott a KB4. Én rühheltem, engem minden át lõtt benne, pedig akkor még gold ammo sem volt.
Ellenfélként, meg olyan rohadt nehéz átlõni, pedig tudom hol lõjjem, ott ahol engem is, és mégis az a érzésem jól megél a páncéljából.

De alacsonyabb tierben a KV-k, a KV-1S-nek sem kell szerintem nagyon félnie, ha valaki ésszel használja, ami fõleg a utóbbinál érdekes, állítom KV-1S-ben van a legtöbb pancser.

Ám azt elhiszem ,hogy tier 9-10-es csatkában a gold ammo miatt nagyon rossz a helyzet, biztos így van, csak mivel rég eladtam a 9-10-es tankokat, így ez nem zavar, tier 8-tól lefelé meg nem vettem észre, hogy olyan nagy gondot jelentene a gold ammo.

És ez neked most fáj?Lehet másokat is érdekli ez a dolog.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ahogy elnézem, minden Anniversary Mission reggel 7-kor ért véget.
Az 50 ezer xp s eventnek is vége?

Big worldöt linkelted be nem a WOT ot.

Ma már nincs. Vagyis ha reggel 7-ig megcsináltad, akkor igen.
Dettó.
Ez a játék alapból ingyenes ha eddig nem vetted volna észre.Nem kötelezõ letölteni.Csak akit érdekel....

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

voivod32
Szevasztok! Jól tudom, hogy ma van az utolsó 300k-s event-nap?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Egyetértek. Jók hogy vannak ezek a prototípus harckocsik. Én tulajdonképpen már csak ezek miatt játszok. Olyan harckocsikat látni amikrõl még képek se nagyon vannak. Itt meg harcolni lehet velük. Nem érdekel a Panzer III, Panzer IV, Sherman, Valentine tizedik variánsa. Ha ilyet akarok látni arra van egy rakat 2. vh-s régebbi játék. Ha nagyon hiányom lesz mondjuk Panter G-bõl akkor fogom a régi szimulátort a Panzer Elitet és játszok azzal.

Azért az ilyen T28 proto, T-32-1/-2/-3, meg T110E4 már nálam is sok. Ilyenek nem kellenének. Azt se igazán értem miért olyan rohadt fontos, hogy minden ág tier 10-ben végzõdjön. Már szánalmas ez tier 10-ig való erõlködés. Miért ne lehetnének miniágak? Vagy ha nincs megfelelõ tier 9-es gép akkor nincs, akkor nem lesz tier 9. Legyen tier 8-ból fejleszthetõ ki a tier 10, persze a megfelelõ kompenzálásokkal.
Na igen, valóságban ennyire vajon tudtak volna hasra lõni? Nem hiszem. Régen ultra low korszakomban mikor még szinte alig ismertem a weakspotokat mindig azt gondolltam hogy: hasát? Ott is kurva döntött, meg gondolom csak nem olyan hülyék a mérnökök hogy gyengébbre csinállják...
Tegnap lepõdtem meg nagyon, hellcattel utolsó lövésemet a rám támadó kt hasára lõttem... és sebeztem a 160 pennel... remélem csak szar szögben volt mert ha gyengül a has 8.8-ban a 150 penes szarok is átvisznek 😄
Lelehet tölteni és? Valahogy pakoljuk bele a tankokat és játszunk full ingyen? Írd már le miért linkelted be 😊

hoppácska!!

link