World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Fasz tudja melyik sp van fönt!De mindjárt megnézem.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
ez is csak azt mutatja hogy a winrate mennyire számít bele az effibe, mert a statok alapján látni lehet hogy nem rajtad múlt (és itt most nem leszólni akarlak)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
AFK-ra többen éreznek majd serkentést ("Másfél óra alatt szereztem 250K-t, úgy hogy közben a spongyabobot néztem").
M2 Medium howitzerrel, T-82 howitzerrel, Marder II
Természetesen golddal használva alapból.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Sokan hagyták el a wotot, fõleg a régi, magasabb tierekben játszó játékosok, akik megunták a szívást a paradicsomokkal. Egy másik réteg már nem is játszik inkább tier 8 felett (nem véletlenül). A fél kézzel gatyában turkáló artysták is kiestek onnan a nerf után. Tehát pénzt kell generálni, hogy összejöjjön pld. E-100-ra és IS-7-re, és megint sokan legyenek ott. Ennek jó módja, hogy ilyen mini missionokat adjanak.
a 300k akcio vegen mar ugy voltam, h kv-vel farmoltam a killeket. amig csataba volt, nem is mentem massal, mert egyszeruen elment tole a kedvem.
ott is kiszámoltam hogy 9milla vagy mennyi
Mert ha a 30 killes eventet nézzük, a legjobb és a legrosszabb játékosok kill átlaga között akár 1000% is lehet a különbség (2,5 átlag killes ûber pro--> 0,25 killes AFK bot retardált).
Na de a winrate... ott maximum ha 30%-nyi különbség van köztük.
Jól ki van ez találva, mert így már annak is lesz sikerélménye meg extra kreditje, aki egyébként egy hét alatt lõ ki 30 tankot. Itt meg akármekkora semmirekellõ nyomorult, elõbb-utóbb mások csak megnyernek helyette/neki is néhány csatát, és úgy részesül jutalomban, hogy nulla érdeme fûzõdik hozzá...
Hadd legyen egy kis bevétele annak is, aki egyébként még a prémtankokkal is mínuszos szinte! Látatlanba meg merem jósolni, hogy ez a mission csak az AFK-zók számát fogja növelni. Meg legalább az a 300 effes söpredék is lenyom majd 40-50 csatát a naponta jutalomért, aki esetleg amúgy már 10 csata után ráunt volna a saját bénaságára, és nem borzolta volna tovább a normálisan játszani akarók idegeit.
Az extra kreditbõl meg legalább még több hülyének futja majd gold ammora vagy t10 tankra....
Képzeljünk el egy idilli helyzetet:
A 300 effes 40 csatán keresztül AFK-zik/suicide scoutot játszik. Majd miután megvan a 15 win (amikhez persze roppant sok köze volt 😄 ), 5 körön át szét goldoz mindenkit a jutalom kreditbõl.
Úgy érzem, ez a mission az eddiginél is nagyobb magaslatokba fogja emelni a játékélményt 😄
megakadtak a nyomik tier7ben, es mindenkeppen el kell erni mindenkinek h legyen tier10es tankja fuggetlenul milyen fakezu?
istenverte nyomorult debil gyökerek.. Már rég az iskolatáskát kellene pakolniuk meg ismételni a szorzást...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
azzal hamar összejön a 15 win 😊
a kill ratiom meg az egekbe szökik 😄
7.5milla creditet zsebelhetsz be ezzel a napi 15win-el
már én is gondolkodok melyik legyen a kövi kiszemelt tier8-as tankom 😄
de sztem T69 lesz az
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
15 win 250k... asszem folytatódik a kockulás <#banplz>#banplz>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Kell az érzés!