World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem nagyon fekszik. De valahol örülök neki, hogy viszonylag többen mondják, hogy fos, mivel így talán nem nerfelik, szerintem brutálisan OP. 5 levaslaihom és 2 oskinom is van vele.
voivod32
Ez a papír része. Valójában meg...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Egy kört szaladtam vele az éles szerveren, de már így nagyon bejött. Erre még kap egy buffot, maga a tökhéj. 😊

Próbáltad teszten?

hát KV1 vs T-25 nem sok esélye van szerencsétlen T-25nek
Elég jó tank a tesztek alapján. Fordulása is jobb lesz.

Elhiszem, hogy te nem tudsz vele játszani de attól még nem szar.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is kell kitartonak lenni. Foleg mikor 5x xp volt az elso csataert. Akinek van a garazsban 10-15 tankja annak eleg volt szinte csak leszorzoznia oket. Ha mazlija volt akkor eleg hamar prem tulajdonos lehetett.
Nagyjából úgy fog ez is menni, mint minden hasonló az életemben.

Kitartó munkával elérheted, hogy.... Frászt, inkább fizetek. <#nevetes1>

Nekem is tetszik ez a hozzáállás, hogy kitartó hozzáállással prémiumfiókos lehet a játékos.
Úgy látom terrain resistance buffot is fog kapni, akkor meg köbö mindegy a motor. És tényleg kap 2 fok gun depressiont. Ez a tank faszább lesz. <#puszi>

<#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RoF buffot biztos kap, de lehet hogy depressiont is.
Najó azt elsimerem, hogy a Cromwell jobb, mint az 59-16 <#nevetes1>
De elõbb venném vissza a Churchill GC-t, mint a Cromwellt, nekem még az is jobban bevált.

M3 Lee: alap 2200 dpm, és akkor még tehetsz rá vent+rammer és BiA, amivel még gyorsabb lesz...
Ferdinandnak mennyi a DPMje kifullozva? <#nevetes1>
Én nagyon szerettem az M3 Leet.

Valami buffot nem kap mellé? Egy kis plusz gun depression nem ártana, aztán tõlem vihetik a motort. <#vigyor5>

voivod32
Ja, és az M3 Lee is egy elviselhetetlen fostömeg! Ott pedig az a célom, hogy elérjem a T29-et és ott megálljak. A T1 Heavy-t, és az M6-ot megtartva. Mindhárom tank igen brutál a saját tierjében.

Maala
Másra meg alkalmatlan, az iszonyat célkeresztje miatt. Hányadék tank.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szeptemberi küldetések!

Mission: The Way to Glory
Feladat:15 gyõztes csata
Jutalom: 250.000 kredit
Feltételek:csak random csata számít
Napi 1* érhetõ el.

Mission: Learning by Doing
Feladat:Legyél a Top 3ban, akik a legtöbb xp-t szerzik a csatában (gyõztes és vesztes csapat egyaránt számít)
Jutalom: 20%-kal több legénységi XP
Feltételek:random csata számít
Naponta többször teljesítheted.

Mission: Know your Trade
Feladat: érj el 50,000 XP-t egy nap alatt.
Jutalom: 1 nap prémium fiók
Feltételek: csak a random csaták számítanak
Napi 1*érhetõ el.

Az akció szeptember 1.vasárnap 07:10tõl október 1.kedd 07.10ig tart
még idõben 😊
8.8al leveszik a nagy motort tõle :S 😞
Jah, hát részben emiatt a szemlélet miatt is olyan nehéz kezdeményezõ meg hiperagresszív játékosokat találni idehaza. Én se azért vagyok lila, mert a páviánseggûekhez alkalmazkodom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Visszavettem a panter2-t. Jobb, mint amire emlékeztem. 😊

Akkor lehet hogy nagyon hozzaszoktam az AT15 lezeragyujahoz. Ment elore hatra es siman eltalatam.
Ja, azt Malaanak akartam. 😊

A csóka helyett, lehet hogy a gyereke játszott. 😊 Vagy be van állva. Mégiscsak szombat van. 😉

az nagy baj 😊
alapszabály.... amerre megy a lemmingtrain arra kell neked is menned... legalábbis nem szabad messze leszakadni tõlük 😊
hiába mész el egy oldalra egyedül... rádjön 5db noob és simán lever hiába vagy über-pro gamer
Cromwell fos? OMG. Med tûzerõ med MM-el tier6ban, csak éppen a cormwell egy light tank 😄😄 Imádom, kedvenc tankom 😄
írtam is neki csata után privátot
hogy lila játékos ellenére igen csak idióta dolgot csinált...
Az 95%-ban hidegen hagy, merre vonul a lemming-train. Oda megyek, ahol az adott tankból a mappon legtöbbet tudom kihozni.

Hát azért 13k dmg-t benyeltem vele😛 Annyira mégse könnyen lõhetõ akkor 😛
Hát nem rusholni kell vele. 😉

?????

Az egyik legjobb tank a játékban.. Angolokat addig vittem, a cometet eladtam mert az tényleg egy fos..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Maala
Pedig a Cromwell szerintem is ótvar fos, agyatlan rushtank, különben akkora a célkereszt, mint egy ház.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A képen jól látható hova ment el... ami nagyon nagy hiba volt tõle, mert a lemmingtrain nem arra vonult....
habár ha megnézed a csapat többi tagjait :S kb. semmit nem érnek..
én vissza is fordultam 2 kill után a bázisra
de ez a majom minek megy el annyira ha egyedül van???
T-25 rakás szar tank... szarrá szedi egy 500 effis is
popey8
Pedig a Cromwell nagyon überbrutál jószág, azzal van az egyetlen Poolom. Nagyon fun vele a játék. A Comet már valóban nem olyan jó, mint az elõdje, de azért még az is élvezhetõ. Ótvar fosnak azért egyiket sem nevezném.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

A T-25 az pozíció-rusher tank, én is jártam nem egyszer úgy, hogy elindultam egy kulcshelyért, de se kísérõ, se backup. A sok gyáva szaros inkább nem gyõzött egymás mögé bujkálni, és várni a másikra, hogy kikaparja neki a gesztenyét.

Férgek.

akkor meg a másik oldal bukik el 😊
de ha lett volna annyi esze hogy nem megy annyira elõre "nagyoskodni" akkor sima win... így meg sima lose lett
Lehet nem mukodott a csit 😊
Lehet, ha vele mentél volna, akkor tényleg levert volna mindenkit.

En. Hogy konnyen loheto.
hát az 😊
de azt hittem mindenkit lever... T-25el volt
erre elmegy oda ahol senki nincs csak enemy és megdöglik és szidja a csapatot... hát nem ezt vártam egy lilától
voivod32
Azért az az 51 kritikus együttmûködés medál kicsit durva...

Maala
Pedig utána kezdõdik a móka, és OP-ul be az ág.

voivod32
A régi accomon már eljutottam a Cometi, ott adtam fel... Az egy mekkora fos. De most a Cromwell a cél, mert az brutál jó volt! De még csak a Covenanternél tartok...

Tábori tüzérség a második világháborúban sorozat indul angolul. Elsõ rész, a citromok/britek.

Bad luck Brian.
ezt a hülyegyereket nézzétek!!!!!!!
még az XVM is kiakadt tõle... ÉS!
elsõnek halt meg a csatában úgy hogy semmit nem csinált...
akkor ez most hogy van? <#fejvakaras>
Nekem a Crusader bejött, valószínûleg a könnyített MM miatt, de a többi tényleg ótvar fos.
A többi se jobb, szóval ne várj sokat se a Cromwelltõl, se a Comettõl.
Én a Cometet még kihúztam fullra, aztán feladtam azt az ágat.

Legalább neked nem kell 18 k-t összefarmolni egy jobb lövegért azért hogy komolyan is vegyenek<#idiota>
voivod32
De kibaszott rögös az út a Cromwellig... Ennyi rakás szart, amin végig kell magát küzdenie az embernek... Cruiser 3-4 Covenanter, Crusader...

Én pont hogy az M 103 megt110e5-tõl fosok ha szembe jönnek, nagyon masszív szarok, utálok velük harcollni. Oldalról gyengék de velem szemben ritkán jönnek oldalazva<#fejvakaras>