World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe, grat foxi az M3 LL-hez és a 300 goldhoz 😄
What happened next? content winners

popey8
A próféta szóljon belõled. Én mondjuk minimap mod nélkül is elég sántának érzem magam. Az utolsó pozíció jelölése, az észlelési és látótáv kijelzése és a melyik ikon melyik tank kiírás nélkül olyan információ hiányosnak érzem magam. Én a Locastan féle dmg panelt (nem tudom te azt használod-e) és a minimap modot használom (meg a 2 soros garázs is, ez is eléggé hiányozna) és az egyik modjának a fórumán azt írta, h nem biztos, h lesz energiája frissíteni a modokat az új script rendszerben, mert a mostani "work flow-t" vagy mit teljesen ki kell cserélni. Ja és az xvm is kellene😊

Amúgy, ha jól értettem csak a flash fájlokkal lesz gond, tehát azok a modok, amik más típusú fájlokat használnak, azok mûködni fognak. Mondjuk a legtöbb az .swf-eket használja😞

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

voivod32
Hát, azt a toptankos dolgot nem nagyon tapasztaltam nála...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Áh már alig lehet átlátni épp milyen mini missionok futnak.

voivod32
Ehh, beáldoztam az összes free XP-met,pedig a Hellcatra tartogattam! Na, lássuk!

Am nem fullos tankot nem illik szidni 😊.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

DMG panel lesz, szerintem. Ha jól emlékszek akkor azt be tudtam üzemelni teszten. A célkereszt mod viszont tuti megy. De szerintem a többit is frissítik a addig a modderek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

122-es, gold ammó, addigis? 😊

popey8
De jó<#szomoru1> Csak gyõzelem esetén kaptam volna meg.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Remélem nem, mert akkor nem fogok tudni játszani. Odalesznek a hasznos kis modok. Még dmg panel sem lesz, nem hogy minimap mod, meg xvm<#rinya>

voivod32
Még nem, kell hozzá 9k xp, de már jullik a hajam tõle!

popey8
Na most erre miért nem kaptam scout medált? A 30 emberbõl csak ketten kaptak kitüntetést, egy snipert és egy steel wallt. Scout medált senki nem kapott rajtam kívül és én spotoltam a legtöbb tankot a 30 emberbõl.

Fullos már? Ha nem akkor várd ki, mert a top ágyúval az egész játék legOPabb járgánya. 10 csatából 7-ben top tank, a tapasztalatlan játékosok között aratni lehet vele.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Valóban, legalább meg tudom venni az Obj 140re és a T62re elõre a modulokat.

megint féláras felszerelés? 😊
fasza
akkor megveszem elõre T69 és Object 416 cuccait 😊
voivod32
Hát, ennál a KV-1S-nél fosabb tank.. talán még a stock T-150 sem volt ilyen rossz!

Jövõ héten jön a patch elõre láthatólag?
Kimondottan jót sikerült most összeállítaniuk 😊

Én a kisebb átütésût használtam most, régen nyilván a másikat, amikor még nem is volt benne a játékban az új ágyú.

Szerintem jobb az új: pontosabb, jobban szûkül, nagyobb a DPM-je. Sokkal jobban lehet vele weakspotra célozni. 10-12 db aranylõszer volt mindig nálam, csak akkor használtam, amikor tudtam, hogy egy agyon páncélozott tankot kell kilõni, vagy akkor ha a csata kimenetele függött tõle. De a gyors újratöltés miatt van idõ váltogatni a lõszereket.
Sztem mind a 2õt akár. A T-54 egy élvezetes kis tank szóval...

Amúgy én nem nagyon látom azt a kisebb penessel. Én magam is a nagyobbal hazsnálom. Célzáshoz meg ez nem egy sniper tank 😊 20 méterrõl midnegy melyikel lõsz 😊
Végre!
Köszönöm!
Igaz, hogy csak érdeklõdés szintjén kérdeztem, mert semmi közöm a tankhoz, de végre választ kaptam.
Nem kell a szellememnek visszajárni majd és kísérteni az SG topicot.
<#worship>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Igen, a kisebb penest használom, de ezt hányszor fogod még megkérdezni? <#action>

Nagyon rá vannak most gerjedve arra hogy lightozásra bírják a népet.

Igazából azt kine kifejlesztened, amilyen irányba tovább akarsz menni T-62A/Object 140.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Szerintem a 200 penes jobb választás. Én is azt húzom ki rá.
A másiknak hiába van nagyobb pen ha pontatlan és tetû lassan céloz.

Plusz szerintem ehhez még hozzá adódik a +50% crew xp is, hogy ha kínai lightal meg valaki

Na most megpróbálom még1x utoljára megkérdezni, mert már idegesít, hogy nem kapok választ 3 napja. <#nevetes1>
T54nek 2 db top ágyúja van.
Amibõl az új 10es medet lehet húzni annak 201 penje van a másik 219-esével szemben. Cserébe kap némi pontosságot, és minimális töltési idõt.
Kérdés: van-e olyan ember aki azzal az ágyúval használja arany nélkül a T54-et?
Vagy mindenki a nagyobb penes ágyúval tolja?
UFF Ismét én beszéltem. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Aki low tier tank legénységet (T1-T4) szeretne húzni annak hajrá:

Hard to learn, easy to fight nevû missiont teljesítve:

When player additionally completes the mission = x1 base exp + 200% for x3 crew + 200% from mission (because x1 base exp you've already received) = x5 (500%) total.

+ a heti mission ahol a top3 sebzésért még jár +20% crew xp

Na mi van, csak nem fogy a játékosállomány?

Oddball, kösz.

Lehet hogy ezzel akarják menteni magukat, amiért már megint balfaszkodnak egy verseny eredményhirdetésénél.

Megszórnak minket😊.

Most tették ki a TD verseny topikjában 😄.

Menjen a francba a random, hajszálnyira tévesztettem el egy szaron 2%os amx 12t-t...-.-"
Ez legfeljebb modern APFSDS lehet, de se WoT-hoz, se véhás technikára nem jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Roger6
Felraktam az XVM-et, egy gond van, hogy a végén az összesítésben nem XP alapján, hanem sebzés alapján rakja sorrendbe a tankokat. EZt ki tudom küszöbölni valahogy?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem hiszem hogy annyira papír lenne. Még a 200 penes ágyúkat is rendszeresen megfogja a frontja.

Count Adyn
Ilyen szar köröket lehet vele menni😛 Pedig én aztán nem vagyok egy nagy mágus😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

- SerB elmagyarázta, mi a különbség az amerikai, valamint a szovjet átütés-értékmérõ módszertana között: "A legfõbb eltérés a páncélzatot ténylegesen átütõ lövedékdarabok mértékének beszámítási módjában van. Az amerikai és német kvóta szerint, az számít elsõdleges-átütésnek, ha a lövedék legalább 20%-a átjut a páncélzott testen, míg a szovjet értékrend a "totális találatot" - tehát a lövedék 80%-a jut át - veszi sztenderdnek. Ezért át kellett konvertálnunk az amerikai és német 75mm-es ágyúk, a német 50 és 88mm-esekét, valamint a brit 57 milisek tesztjeit az Oroszországban használatos feltételekkel. Ez pedig az átlaghoz mérten 1,17-szeres eltérést mutatott."

- SerB szerint a szovjet lövegteszt-eredmények sokkal pontosabb képet mutatnak a többinél.

- A fenti metódusok és a szovjet adatok alapján a Ferdinánd 88mm-es lövege jóval az orosz D-10T és D-52 alatt teljesített. SerB és a többiek ezért csodálkoztak is, hogy miként történhetett mindez, bár az a gyanújuk, hogy a válasz a ruszki lövedéktípusok kezdetlegességében keresendõ. Ezért is döntöttek úgy végül, hogy az eredmények alapján mégsem gyengítenek a Ferdinándon.

- A WG eredetileg a német átütési-adattáblát használta, viszont ezt még a zárt béta szakaszában leváltották a szovjet megfelelõjére.

- A sima T-62-es sosem fog bekerülni a WoT-ba, SerB ugyanis kategorikusan ellenzi a huzagolás-mentes lövegek használatát - mivel azok gyakorlatilag képesek akár 400mm-nél is vastagabb páncél átütésére, ami viszont teljesen feleslegessé tenné a különféle tanktípusokat.

- Serbnek az a nézõpontja, hogy az E-75 nem rendelkezett 120mm oldallemezeléssel (csupán 80mm-es volt ott a páncélzat), sem pedig gyári 128mm-es ágyúval, ugyanis nem a Királytigris felülmúlásának céljából találták ki, hanem a gyártástechnológia egyszerûsítése végett. Persze természetes, hogy a WoT nem egy történelmi-hagyományõrzõ típusú játék, azonban többnyire, ha valamilyen biztos információ lát napvilágot az archív jármûvekkel kapcsolatban, azt megpróbálják integrálni a játékba is.

- A Párduc 2-es végleges variánsa elméletileg 120mm-es alsó frontpáncél-lemezzel lett tervezve. SerB megígérte, hogy ennek még utána fog nézni. (Valószínûleg elírás lehet a dologban, és az eredeti információ a homlokpáncélra vonatkozik. - a cikk eredeti szerzõje)

- Elméletileg lehetséges volna a D-25T ágyú átütését 165-re nerfelni - a kezdetleges lõszerfajtákra hivatkozva -, azonban ez biztosan nem mostanában fog bekövetkezni.

- SerB egyetért a Királytigris 105mm-es ágyúja célzássebességének nerfelésével.

- SerB szerint a 8.8-as változtatások ellenére a német tankok mozgékonysága nagyjából azt a szintet fogja hozni, mint amilyenek eredetileg - a játékbeli módosítások elõtt - voltak.

- SerB szerint nem ok az újrabalanszolásra a T-62A és Object 140 között az, hogy minél nagyobb eltérés legyen a két típus között.

- Lehetséges, hogy az Object 140 fizikai modelljének mérete egy hangyányival nagyobb lesz.

- Történelmi szempontból, a D-5T-t és az S-53-as löveget tökéletesen alkalmasnak ítélték, egészen a Királytigris megjelenéséig. Azonban a tény, hogy idõvel megjelent a 85BM löveg arra enged a ballisztikai adatok alapján következtetni, miszerint az 52-K típust sokkal gyengébbnek tartották a német 88-as megfelelõinél.

- Az IS-7-et nem fogják még mobilabbá tenni.

- Már úton van a teljesen animált faroklövész a WoWp-be.
Természetesen szabadrablás. 😊

Egy haverom küldött egy képet, ami az effektív páncélvédettség kiszámításáéhoz ad segítséget. Aki esetleg ért hozz, az elmondhatná hogy ezek reális értékek-e?

Egyébként ezt piszok jól kitalálták. Egész hónapban, csak 1x nem csináltam meg a 30 killt, mert néha szinte kényszerítettem magam a játékra emiatt.
Mindenképpen nagyobb a csábereje az ilyen eventeknek, mint a duplázásnak.

Sztem az augusztusi játékosadatokat nézve rájöttek hogy ennél nagyobb csali nincs is.
Végülis a napi duplázást sem szeretetbõl adják, csak ráveszik az embereket hogy mindennap egy picit játszanak.

A napi 1 prémmel meg rávesznek - akit lehet - hogy hamár benn van kicsit, játsszon kicsit tovább.

Oké, módosítom.

Nem kell, hogy min 4-es tank legyél, én Locusttal is megcsináltam, ami hármas.

Nincs most a tier 4-es limit és szerintem már nem a szülinap miatt van, úgy tûnik mindig lesznek mostantól monthly missionök.

Maala
Epic. Copyrájtos, vagy szabadrablás? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Meg megcsináltam úgy hogy link legyen, szóval senki se kunyeráljon linket, mondván hogy lusta vissza olvasni a fõoldalon.

<#eljen><#worship><#taps>