World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre <#hehe>#hehe>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Csatába küldöm a kicsiket.
Legalább a 250 meglesz.
Ott meg 1el több öngyilkos felderítõ nem számít.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Asszem be kell küldeni az 1es tankokat a 250k creditért. <#nevetes1>#nevetes1>
Akinek nem tetszik az az átütés Tier 9-ben, az meg választhatja a JT ágyúját is, csak akkor meg ugye miért ne JT-vel menne az ember...oké, forog az ágyú, de cserébe közel 0 páncél.
Ettõl függetlenül tier 5-be 88mm l/74 flak az igen húzós!<#guluszem1>#guluszem1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ezeknek a német TD-knek még én is örülök. Neki állnak a hobbynácik TD-zni egybõl, jönne a freefragek
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Crew: 8 (ingame 6)
Weight: 26 tons
Engine: Maybach HL90 (unknown hp, in game it has 360hp. which would give it 13,8hp/t)
Maximum speed: 35km/h
Gun: 88mm FlaK 37/Flak 41 (expect less power than the L/56 and L/71 due to obsolete/AA ammunition)
Traverse: In real life, it had 360 degrees traverse, but in the ingame configuration it will be limited.
Elevation: -3/+85
Armor:
Hull: 50/20/20mm
Superstructure: 50/10/10mm
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Viszont serb valami olyant mondott korábban, hogy 1 teljesen forgatható tornyú tank lesz az ágon. Szóval már csak a t8 és a t10 maradt, ami esélyes lehet, ha nem változott a többi lehetséges tank.
De lehet, hogy rosszul emlékszem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
A scoutok rohannak mint a marha,hogy beérjenek a középsõ szigetre.A heavyk a hidak lábainál fognak idétlenkedni egymást zavarva.A TD-k a két part hosszában elbújva idegesítik R3ntont,az artyk meg csinálják amit szoktak.A világ leghátsó bokrában gyurmázzák a fikagolyót.😊
Ez pedig nekem olyannak néz ki.
De mint írtam már elõzõleg lehet én vagyok a hülye.
Nem tudom mennyire lesz jó a negatív kitéríthetõsége a csõnek. Kép alapján van rá lehetõség.
Vagy hülye vagyok?
tier6nak 88as tiger gun
tier8 9 10 auto loader... ennyit tudok
papírok lesznek, de jó kezekben veszélyesek lesznek
lásd JP2 papír de brutál a statom vele mert mobilis, ezek is azok lesznek
Legalább letettek errõl a waffentrager tiger baromságról, kapunk helyette egy másik made up tankot, de legalább ez mozgékony(abb) és jó rejtõzködõ lesz.
Meg ha hátulról telibe verem, akkor kihal egybõl az összes töltõ meg a lövész is vagy mi? És mivel ott nincs semmi akkor az nulla péncélzatnak számít, ergo HE-vel is telibe lehet ütni?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Még ilyen dobozt.
Baltával szebbet faragtam volna.<#nevetes1>#nevetes1>
9es-re meg elõször azt hittem T3as lesz, mint a francia társa.