World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10 óra, eddig tartott a móka. Most jön a szopás éjfélig <#falbav>

ez pont fordítva van, gondolj bele akkor egy T1-es platoonozik egy T10el akkor a T10et beteszi T1 és T2 ellen? <#idiota>
Ebben a játékban nincs olyan hogy valaki lehuzza valakinek a battle tier-jét. Mindig a legrosszabb besorolású játékos mm-je számít. Az ha ti egész sokszor kerültetek a saját szintetekre az csupán a véletlen mûve, már amennyiben ebben a játékban vannak még olyanok...

Roger6
"Amugy meg T34. (Ha IS6, FCM mellet teszed szakaszba lehuzza az MM jet nem dobja T10 " - Tehát ha T34 mellé teszel IS-6-ot, nem fogja T10-be rakni? Ezt magyarázd el kérlek szépen nekem. Köszönöm.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ha medes tipus vagy szerintem vallaj be egy FCM 50T-t. Pancel nincs, az agyu jo, sebesseg jo es legnagyobb elonye az MM. 5bol 4x top tanknak dobja neha 3-4db T9-hez max.

Amugy meg T34. (Ha IS6, FCM mellet teszed szakaszba lehuzza az MM jet nem dobja T10 es lehet osztani a pofonokat vele. Tobbi prem tank melle milyen nem tudom en is most vettem meg.😊 )
Szerintem ez random. Mindkettõ tierkorlátos.
még egy kérdés milyen gyakran megy nagyok között az fcm és a jt88?
teszten probálgattam és az fcm nagyon jónak tûnik, a jt88 és közte gondolkodok
Count Adyn
Én szeretem az is-6 omat, furcsa szögei vannak, pattog mint állat, közepes és közeli távon elég az ágyú is a 175 pennel😄 Meg tierkorlát:3 A felsoroltak közül a J88 biztos jó, Szpecnyaz tudna mesélni róla.😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én nagyon szeretem a Löwe-t, és a Jagdtiger 88-at is. Mindkettõ hozza a kreditet és legénységképzésre is jó. Olyan prémtankot vegyél, amelyik nemzet ágát húzni szeretnéd.
Eagle16
Esetleg a tesztszerveren próbáld ki õket...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Nekem Löwe van, az nem fun. Kerüld el messzire 😄

T34-es inkább, bár azzal se valami nagy élvezet menni, de legalább nem ég le minden találattól és jó az ágyú kitéríthetõsége.

Az FCM olyan mint egy nagy közepes tank, a J88-ról jókat hallottam, az SP-t meg most nerfelik majd, már 200-as átütéssel be lehet majd lõni a testét.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

milyen tapasztalataitok vannak az fcm50t, jt88, superpershing, löwe -vel kapcsolatban? kredithozam és fun szempontjából melyik a legjobb?
Még hogy nem számít, hogy nincsenek idióták:

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tegnapi 9 vereség után MadiHun és Gabe3e duóval szakaszban megfordult a szerencsém,talán 14-et mentem velük ebbõl 2 bukó volt,köszönet érte!

Ma összehoztam a maradék 3 wint és másodjára lett meg a 250 rúgó mióta tart az event...Hihetetlen.
Meló elõtti utolsó csatával pedig rátettem még egy kis "plusz" bevételt.
Végül is pluszban vagyok 😊

Csak az 1200 pacis motorért jár.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor akinek az E50 vagy Tiger II Maybach HL 295 Ausf.A motorja kivan fejlesztve kapsz 8.8-nal 25000 free xp? Akkor is ha nincs mar garazsba?
GabeE3e
Only He power:

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Egy kis adalék a TD-vel nehéz/könnyû, skill kell hozzá/vagy nem dologhoz.
Kb. 20. kör, mióta megvan rá a rendes gun (és 10. mióta fullos).

0 kapott damage és 0.89 km megtett táv. Hát nehéz dolgom volt 😊

Amelyik TD-vel kicsit többet játszok nagy eséllyel megvan rá az ász, magasabb tierû medeknél meg az 1. osztálynak is örülni kell.

Master91
Minden 3. vagy 4. csata azon a szar pályán így néz ki. Szokd meg 😄
JeffDunham
Photoshop! Photoshop! <#ejnye1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Itt legalább sebeztem 1000-et, nem mint a Foch 155-ös csatámban ahol 95-öt... és feküdtem. <#idiota>

Ma egész este ezt csináltam:

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez tényleg egy seggturkász tank, jó kifejezés <#nevetes1>

A RoF-ot nerfelik, de a sebzése nõ. Jó lesz az.
Jó kis TD az hidd el, nekem nagyon feküdt, még stock gunal összeszedtem vele a tank ászt... sajnos a 100-as ágyú 8.8-ban kis rof nerfet kap, de az utána jövõk is jók, érdemes azokon az ágon menni (a su-100-m1 forgás buffot kap, amúgy is állat).

Nagy szar :-)

Solten
A mindent elsopro frontal lemming tamadastol teljesen osszezavarodott az ellen... <#alien>

Saor Alba

-ak*
Nálam is volt kis keserû szájíz de jók ezek a szõröstalpúak bolsik😄xD
Ha most veszel a repülõsben a tokenekért prémnapot wotban is prém napod lesz?
Szia Jeff,

Csak neked :p
nézegetem én is a sárga komcsi medeket,de nem visz rá a lélek.
Így is húzok vagy 6 ágat párhuzamosan.😊
Talán egyszer nekifogok.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

De amúgyis inkább a wz-kre hajtok.
type-34 pötyögtetõje van rajta, az is marad rajta.
Úgy tûnik így estefele megjött a szerencsém! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a kis buzi sárga komcsi szar,85-ös átütéssel?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

No nem is tervezem!Azért mindennek van határa!😊

Helyette megvettem, az 56-19-et, még az is brutálisabb dolgokra lehet képes😄
Ez mekkora seggturkász <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem gondoltam, hogy ezzel szerzek ilyet, bár azt se, hogy campelni is fogok vele.

Egyáltalán nem egyszerû velük a játék. Még a medes félistennõ R3nton közleány is befürdött velük (angol td ág) pedig azoknak hp-juk is van bõven, nem beszélve a páncélról és a tûzerõrõl..... Úgy látszik az általa hirdetett noobságnak is vannak fokozatai aminél sikerült egy mai hsz-ével annak is a legaljára helyeznie magát. 😄

Látom még nem próbáltad a Churchill GC-t. <#nevetes1>

Igaz hogy az xwm 8.8ban tiltva lesz és aki felteszi végleges bant kap?
Az AT-8 akkora low szar,hogy ha lenne olyan opció,hogy kiszállhat a legénység,akkor mindig inkább gyalog mennék!A top lövege is bánatos bolhafing,de a stock az kritikán aluli!
Cserébe viszont,legalább lassú mint a mocsári bivaly. A forgása meg,ha hátad mögött feltûnik egy célpont,elõbb rá tudsz lõni,ha a löveget átszereled a seggére minthogy megfordulj.
Van frontpáncélja az igaz.Csak már minden low hülyegyerek tudja,hogy hol kell lõni.A mosógép meg a tetején akkora mint egy ház.
Összességében agyhalál közeli élményt okozó verda.

Bugi Misi
no comment....<#rinya>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Az XVM mi alapján dönti el, hogy egyszer mûködik, egyszer nem?

Ha idegeskedni akarsz vedd meg az AT-8-at😄 Amúgy ugyanaz a taktika ez mint a su 85, jelenleg abban húzom a kis bolsik 1. skilljeit, aztán lecserélem erre.
Még valami!Ha valóban olyan szörnyek lennének a TD-k és azokkal lenne a legkönnyebb játszani,no meg azok nyernék a meccseket,akkor az összes cw meg bajnokság tele lenne velük!
De valahogy nem így van...<#fejvakaras>

Én sem mondtam azt, hogy a legkönnyebb. Én itt olvastam hozzászólások között. Már idegesség is közrejátszott, hogy megint megvettem a su-100at, mert elegem volt, hogy mindig TD-vel lõnek ki. 😊

Azzal nem is szabad kiállni!Azért van jó álcázása.
A meccseket meg nem a TD-k nyerik,hanem a playerek meg a random isten.
Azt meg hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani csak azért hallod sûrûn,mert R3nton gyakran jár erre.😊

Ja és szerinntem nem a legkönnyebb.
Az nincs neki, helyette erõs lövege van és jó camoja. Erre kell alapozni.