World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amugy meg T34. (Ha IS6, FCM mellet teszed szakaszba lehuzza az MM jet nem dobja T10 es lehet osztani a pofonokat vele. Tobbi prem tank melle milyen nem tudom en is most vettem meg.😊 )
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
T34-es inkább, bár azzal se valami nagy élvezet menni, de legalább nem ég le minden találattól és jó az ágyú kitéríthetõsége.
Az FCM olyan mint egy nagy közepes tank, a J88-ról jókat hallottam, az SP-t meg most nerfelik majd, már 200-as átütéssel be lehet majd lõni a testét.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ma összehoztam a maradék 3 wint és másodjára lett meg a 250 rúgó mióta tart az event...Hihetetlen.
Meló elõtti utolsó csatával pedig rátettem még egy kis "plusz" bevételt.
Végül is pluszban vagyok 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kb. 20. kör, mióta megvan rá a rendes gun (és 10. mióta fullos).
0 kapott damage és 0.89 km megtett táv. Hát nehéz dolgom volt 😊
Amelyik TD-vel kicsit többet játszok nagy eséllyel megvan rá az ász, magasabb tierû medeknél meg az 1. osztálynak is örülni kell.
Itt legalább sebeztem 1000-et, nem mint a Foch 155-ös csatámban ahol 95-öt... és feküdtem. <#idiota>#idiota>
Ma egész este ezt csináltam:
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Saor Alba
Csak neked :p

Így is húzok vagy 6 ágat párhuzamosan.😊
Talán egyszer nekifogok.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem gondoltam, hogy ezzel szerzek ilyet, bár azt se, hogy campelni is fogok vele.
Cserébe viszont,legalább lassú mint a mocsári bivaly. A forgása meg,ha hátad mögött feltûnik egy célpont,elõbb rá tudsz lõni,ha a löveget átszereled a seggére minthogy megfordulj.
Van frontpáncélja az igaz.Csak már minden low hülyegyerek tudja,hogy hol kell lõni.A mosógép meg a tetején akkora mint egy ház.
Összességében agyhalál közeli élményt okozó verda.

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
De valahogy nem így van...<#fejvakaras>#fejvakaras>
A meccseket meg nem a TD-k nyerik,hanem a playerek meg a random isten.
Azt meg hogy a TD-vel a legkönnyebb játszani csak azért hallod sûrûn,mert R3nton gyakran jár erre.😊