World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Célzásidõn, na.

Aha, periszkóp lesz, közben megnéztem: a camoja szar, azon sokat nem segít a net. A célzásszûkítõt meg megpróbálom kiváltani snapshottal meg smooth ridedal a vent mellé. (Tudom nem teljesen ugyanaz de némileg segít a töltésidõn).

Üdv!
Ezzel a fos Covenanterrel lehet valami olyat csinálni, hogy használható is legyen?
Alap ágyút fogom visszavenni, rá mert ez eddig borzalmas.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Lemaradtam errõl! És a következõ utánin esélyes a páratlan vagy a páratlan tankokat ki lehet kukázni??
Trentaro
Klassz, köszönömök :)

Nem biztos, hogy nincs igazam...

JeffDunham
Most min is lepõdsz meg? Az elõzõ cw campány után megmondták hogy a következõben páros tier-ek lesznek. Nyílt titok volt. Annyi a meglepi hogy nincs tier 2-es.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sunsetjoy
Szerintem mod nincs rá - az talán csalás is lenne.
Véleményem szerint akkor indul újra a 3mp (ami után bekapcsol), ha már nem látnak. Ez meg a környezettõl függ, ha messze vannak, de közelebbi nem spottol, akkor csak a messzi látott.
Annak meg bizonyos távolságlépésenként van látom/nem látom lekérdezése.
Meg figyelembe venni a bokrokat, álcaskillt, stb.
Én kb. 5-7 másodpercig minimum várok - ahogy esik.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

10 mp

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

én periszkóppal használtam, de a célzásszûkítõ se rossz sztem
Trentaro
A hatodik érzék mikor reseteli magát?

Úgy értem ha felvillan én meg elbújok mennyi idõ után jöhetek elõ megint, hogy újra felvillanjon ha észrevesznek, mert ha egybõl elõjövök akkor még nyilván nem jelzi, mert azt gondolja, hogy az elõzõ jelzését már felfogtam.

Esetleg van valami mod, ami folyamatosan jelzi ha lát az ellen?

Elõre is hála.

Köszi! :)
Én is remélem.... de szerintem nem lesz ez olyan könnyû :/
Trentaro
a vagokep csakis ez lehet rola:

Minden jót! Remélem túl leszel rajta hamarosan.

„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”

Aha kösz, akkor kipróbálom.
Hálót vagy periszkópot tegyek rá? Vagy wet ammo racket? (vent és rammer mellé)

hülye.... na ezt bejátszom egyszer rohadjak meg :)
le is mentettem
Szívószállal ezidáig is nagyon frankó volt, ezek után nyilván még jobb lesz. Hátul kell vele maradni sniperezni.
Naja, kompromisszumos megoldás született SerB kívánságára: megmaradt az ágyú, de nem Tier 6-ban.

A tesztszerveren próbálta valaki a buffolt Panthert? Nem mertem eddig megvenni, mert többen is negatív véleménnyel voltak róla, de a jövõ héten akciós lesz. Hátha jobb lesz a buff után. Ha olyan mint a VK3002DB, akkor felejtem is el nagyívben.

Hiába ez wg... de felkerül ugye t7-be,
Ha minden igaz 8.9. Legalábbis múltkor még arra mondták, de azt is mondták hogy elveszti a 122-est, szóval...
Ez mikor?
Ja és valaki szakasz? T5-T10ig..

Madi_Hun
Még lehet megbánod, hogy betévedtél! :D

Btw sok sikert, pár szász csata után, kíváncsi leszek itt leszel-e még!
-KV-1S will not be nerfed, it will be split into KV-85 and KV-122 (SS: with KV-122 being probably tier 7, but this is not confirmed)

Remek, újabb ingyen tank és garage slot a láthatáron.

Köszi!

\"Jó kasztni, jó sofõr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az a javítás. Nekem is van pár tankomon, de a tûzoltás más tészta. 4 mp sokszor egyenlõ a halállal egy tûz esetén, továbbá azt sem tudom, hogy csökkentené a sebzõdést, vagy sem.

<#wink><#wink>
Mentem vele 100 kört, annyira nem nagy durranás, jó RoF, jól szûkülõ célzókör, de kicsi sebzés. Camója nagy, a háló jó rá, mert nem kell mozgatni, a torony körbeforog. Bedugod egy bokorba aztán onnan lövöldözhetsz. Lapos ezért jól rejthetõ pld. domb mögött.
TD-nek is használható, mehet bele AP: ütöttem ki vele ELC AMX-et, meg Hetzert is (igaz utóbbi a howitzere miatt össze-vissza lövöldözött). Viszont ha gáz van nem tudsz elpucolni, elég szarul mozog.
Az elõtte lévõknél jobb (Loyd, Sexton). Szerintem a SU-26-ot nem váltja ki, kb. ugyanazt nyújtja, csak kell rá a felszerelés meg a jó legénység.

Valami ilyesmi lehet :D

foxi neked meg jobbulást

voivod32
Hülye! :D

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Szerintem ne vedd meg.A másikat meg add el!:)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

voivod32
Köszi!<#puszi>

Azért az érdekes kezelés lehet a dokinál.
-Helyezze magát kényelembe és teljesen lazuljon el!
Rendben.És most vázolja pár szóban a problémáját!
-A fasz kivan,hogy 279 pennel mindenrõl pattogok.Ha átváltok goldra vagy APCR-e akkor is!Vagy jönnek a 0 damage hitek!Bezzeg nálam állandóan kritikál van,elszállnak a moduljaim kihal a crew!Minden szar átlõ lehetetlen helyeken.A buzi SPG-nek is elég egy splash,hogy legjobb esetben is detrackeljen!Az MM is szívat állandóan! stb stb..
Na ez után vágókép a doki fejérõl.:)

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Megtetszett a brit körsínes tornyú arty (a Birch Gun). Szerintetek érdemes lecserélnem rá a forgó torony miatt szintén nagyon szeretett, de nem valami ütõképes SU-26-osomat? Mennyire hatékony?

\"Jó kasztni, jó sofõr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Tudom, csak húzom voivod agyát egy kicsit :)

Hátra volt még a "nincs ebben szégyellnivaló", meg "ez most a divatos" stbstb.
voivod32
Szerintem rengeteget, ha a javításból indulok ki, ami nekem az IS 3-on mindenkinek van és így 4 mp körül javítanak.

A tûzoltás skill mennyire lenne hasznos mindegyik legényen? Sosem próbáltam még, csak most eszembejutott, hogy vajon mennyit dobhat rajta.

Hmmmm szerintetek????? :D
Csak szólok, hogy mindenkinek ezt a videót rakja be automatikusan a fórummotor, ha valami gebasz van az eredeti url-el...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most toltheted le ujra :D

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Pedig azt hittem ez a kedvenced. Mert valamiért beraktad a youtube-ra.
Maxtreme
Ezt ismeritek?
Egész pofásan néz ki tõle a játék.

Lõttem egy fotót:

2-3 napja én is belevetettem magam a csatába. Elsõ körben nem hittem hogy le fog kötni (soha nem voltam tank fétisiszta :) ) hála istennek tévedtem.

voivod32
De nem ezt akartam! Pedig a fejlécbõl másoltam ki az URL-t. SOHA nem tudnék ilyesmit meghallgatni!

Jobbulást Foxbat, remélhetõleg túllendülsz ezen a az állapoton ne félj:)
Sok szerencsét és minden jót!
JeffDunham
Nem tudom mi volt ma nálam is, de nagyon adta. Lehet a múltkori 25 csatás 33%-ost kompenzálta kicsit...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szia Zoliiiiii :))
Dehát OK minden, elsõre is ezt raktad be.
Kosarazz, fussál, focizz stb...

Aztán lehet találkozunk a dokinál. Sziasztok zoli vagyok és utálom a TD-ket <#idiota>
voivod32
Specnyaz, megtennéd, hogy törlöd a#260192

(#260191)
(#260194) -es HSZ emet? Köszi!

bye.. fél év múlva ugyanitt!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Istenem! Mit raktam én ide az elõbb?!!!!
Ezt akartam:http://www.youtube.com/v/N-6iNzwXEg0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB