World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Tegnap megtörtént az elsõ 24 órás kizárásom. Mondjuk teljesen igazságtalanul.
Két csapattárs, egy ELC és egy VI-os szintû tank (már nem emlékszem milyen) éppen kakaskodott egymással a hídon. Jöttem a JP-vel és arrébb toltam az ELC-t, hogy át tudjak menni. Mondhatni még udvarias is voltam mert nem pukkantam bele, csak arrébb toltam. Erre mind a kettõ elkezdett hátulról lõni. Bementem gyorsan a házak közé, hátha leállnak. Utánam jöttek és lõttek tovább, erre már én is elkezdtem lõni és kivégeztem mindkettõt. A második kilövése után kidobott a játékból és kiírta, hogy mikor léphetek majd be újra.
Kibírom azt a 24 órát, pláne úgy, hogy a 2 fiamnak is ott a fiókja, amelyekbe már be is léptem, nem is ez a gond. Csak éppen mit kellett volna tennem? Hagyni, hogy a két GYP-s csapattárs kilõjön?

Csak "some" arty kap buffot, nem mind.
Találgatás:
Aminek pocsék globál winrate-je van jelenleg:
Sturmpanzer II, Grille, M37, SU-122A, SU-14-1, AMX 13 105 AM mle 50, AMX 13 F3 AM.
Ezek valószínûleg kapnak buffot, bár ez szerintem nem sok embert érint.

Pares: erre írtam tegnap, hogy újabb ingyen tank és garage slot érkezik, jó eséllyel 8.9-ben.

én is így vagyok vele, már túl sokat elvett az életembõl. Azért nem fogok soha belekezdeni én már másik MMO-ba. Ezzel még elvagyok, néha megyek funból 1-et a repcsissel. De ha pl behoznak t11 vagy magasabb tankokat azonnal abbahagyom.
reflex szerûen rányomtam az SG fórumra persze.... és pont ezt láttam meg
köszönöm szépen! 😊
majd persze visszanézegetek ide, de a wot-nak annyi, így is túl sokat vett el az életembõl.....
Háát,Foxit sajnálom,hogy elment "közülünk",DE így jobb lesz Neki! Én sokat tanultam tõle,voltak jó hozzá szólásai, amik építõ jellegûek voltak számomra. Sok sikert kívánok Neki a való életben! Remélem azért néha majd feljön ide mesélni,hogy is alakul élete!
Mégegyszer sok sikert és kitartást Neked!

Visszavettem a Mardert egy kis retró érzésért.Hááát nem egy jgpz100. Még vissza kell szoknom rá,dehát kell az új német TD ág is! 😊
FTR-en olvastam, hogy lesz ez a "chieftain rebalance". Ha jól értelmeztem kiderült szerintük néhány tankról, hogy baromira nem volt ilyen páncélzatuk. T29-es szériának szerintük nem volt ilyen lövegpajzsa, illetve amit még olvastam, hogy az fv4202 maximum 8as medként állná meg a helyét az új adatok alapján és nagyon valószínû a csere...
Grat! Bár tényleg kellett a szerencse is. Mire a végére értem, már én is azt mondtam, amit Te: "Muhaha!😄". Ez ennyi, valóban... xD

JeffDunham
Tudom. Azért írtam a "proto"-t utána, nehogy valaki komolyan vegye. Még benyalta volna valaki véletlen. <#papakacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Áh, pedig buffot akartam írni, késõ van már...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Inkább failed so hard!😄 Mondjuk ha már okosat nem tud írni...😄

Ám legyen, tojástartó chieftain med t10-be!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Muhaha!😄
Epic védés volt, némi szerencsével fûszerezve!
Nem mellesleg az utolsó csatája volt!😊

Gyõzelem
Pearl River 2013. szeptember 9. 0:08:03
AT 8
: 2 409 Szerzett kredit 58 750
Csatában elért Achievement Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Kiváló Lövész, Spártai, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Javítások: -5 771 
Lõszer: -6 650 
Össz: 46 329 

Replay
arty buff lesz t4-t7 között mivel azt írják, hogy túlságosan nerfelve lettek

Egy pár érdekesség (bocs, ha már volt):

- KV-1S will not be nerfed, it will be split into KV-85 and KV-122 (SS: with KV-122 being probably tier 7, but this is not confirmed)
- in 8.9, some tier 4-7 arties (that were overnerfed before) will be buffed
- top tier arties will not be buffed, their stats are fine

Magyarul röviden:

KV-1S-bõl két tankot csinálnak, továbbá arty nerf, de csak t4-t7-ig.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
win 😄😄😄
Az az 1943-as A30 Challenger, amit beraktál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Haha barátom, majd ha találsz jobb eshetõséget, szóljá... nyilván otthon vagy a témában.

Majd meglátjuk, hogy lesz, VÁRHATÓAN valahogy így és nem csak én gondolom ezt, de amíg nem jön megerõsítés a wg részérõl, addig ez SPEKULÁCIÓ...😊))

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

JeffDunham
Már megbocsájts. Spekuláció? A legelsõ hozzászólásod miért nem ezzel kezdted? Mert a "várhatóan" szó nem ezt jelenti.

Ennyibõl a Whippet is lehetne tier tízes med, csak buffolják kicsit még.

És a tier 10-es heavy pedig lehetne egy Challenger proto.

Látod barátom ezért kértem az infókról a linket.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Amúgy medként hülyeség lenne betenni, mivel sosem a mozgékonyságáról volt híres, hanem a kiemelkedõ páncélzatáról és tûzerejérõl.😄 Meg tényleg nem kell egy másik fv4202, fõleg hogy a vikers mbt képében van egy sokkal jobb jelölt.

Nem beszélve arról, ha med lesz, akkor esélytelen lesz egy új, teljes heavy ág összerakása.

Nincs link, ez csak spekuláció. De más nem igen lehet. A mk2 chief serb szerint túl modern a wotba (mondjuk ki a páncélzata meg a tûzereje magasan op lenne), a mk1 meg talán csak az L11-es ágyújában (ami túl modern) tért el a p6-tól és csak kiképzésre használták. Úgy emlékszem a mk2 kapott erõsebb motort és jobb páncélzatot.

A vickers mbt mk1/Vijayanta meg tökéletes lenne t10-be és neki sincs nagyon alternatívája.

JeffDunham
Érdekes... link az infókról?

Vagyis a P6 heavy, a vickers mbt mk1 pedig med lesz.

Fasza... 2 új teljes legénység rendel! <#rinya>

Ez a chieftain nem az a tank lesz amire ti gondoltok. Túl modern lenne a játékba, ezért valószínûleg az egyik prototípusa fog a játékba kerülni (p6), ami azért nem lesz olyan nagy durranás... conqueror 120mm-e és 450 lovas motorja volt, így ki lehet találni, hogy nem volt egy sprinter. Ezért szerintem nem med lesz, nem kellene még egy átskinezett még lassabb fv4202.

Páncélja meg lesz is, meg nem is. A front 72 fokban volt döntve, tehát autobounce, a torony is jól védett, de a lower front 74mm vastag volt csak, az oldalpáncélja meg szinte nem is létezett. Valami olyasmi lehet majd, mint a legelsõ fv215b. Papírtank, kiemelkedõ tûzerõvel.

A másik t10 várhatóan a vickers mbt mk1 lesz, egy kisebb, könnyebb centurion, 50km/h-val. Ha jól emlékszem az indien panzer vele szemben vesztett az indiai tenderen, amire mind2 készült.

Akinek kell 1500 aranyas invite kod, dobjon egy privit.

off

Van olyan oldal ahol meglehet nézni egyes mappokon milyen taktikát alkalmaznak bizonyos klánok? akár CWre vagy akár X tier századra, hogy ne kelljen végignézni youtobeon egy csomó videót.
A mellettem ballagó T95 és T34 ugyanígy járt, sehol máshol nem láttam lövedéket becsapódni, ezek szerint többször volt szerencséje...
Ha odaáll mellém, vagy körbefutkos, akkor legyintek egyet és elkönyvelem szopacsnak. Így viszont elég bosszantó. De nem csak a T69-re értem, csak legutoljára attól kaptam agyfaszt.

közelrõl amúgy lehet rögtön lõni. Ezért szeretek a tárasokkal közelharcolni.
popey8
Magasabb tierben is eléggé szétugrik a célkör. T69 még 100% legénységgel sem tudja egymásután kilõni a 4-et, anélkül, h a lövések között töltés után ne legyen "üresjárat". Ha pedig anélkül lõnek vele, h teljesen összeszûkülne a célkör 4-bõl 2 biztos mellé megy. Ha az ellenfeled így lõtt, akkor neki csak szimplán szerencséje volt és beadta neki mindet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

JeffDunham
Megmondom miért kérdeztem ezt a Chieftain-es dolgot. Mert most lesz akcióban a Black Prince. Ha heavy ág jön, akkor visszaveszem, egy új legénység húzására, a leendõ tier tízesnek. De ha med ág jön, akkor felesleges kidobott pénz és energia lesz.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha jó játékos ül a tárasban, nem. Ha rossz, igen.
Még egy év aztán jön a tier 15, abramsokkal, leo2-vel, leclerc-el, challanger 2 + t95... ki tudja hol állunk meg.
Távlati céljuk meg szerintem majd õk a saját fejükkel kitalálják mi lehet majd tier20-ban valahol 2200-as évek környékén. Ügyesek ezek a szovjetek majd modelleznek valamit. A romulan cloackink device-t, meg a laser guided missile launchereket már úgyis tudja kezelni az engine, szóval már tényleg csak a modellek létrehozására meg a balance elrontására kell figyelniük. 😛

Ez a "cserébe ha" igen kevéske. Nagy általánosságban úgyis lelép valahová igen gyorsan, ahol igen nehéz rábukkanni. Szerintem csak annyi kellene, hogy durranjon szét jobban a célkereszt.

Ez gyakran fordul elõ?
Nem, ez így van kitalálva. Cserébe ha töltés közben kapsz el egy tárast, akkor esélye nincs ellened.
Nem nagyon ismerem ezeket a táras retkeket, de kisebb tierekben játszottam már velük. Általában egy lövés után szétugrik valamelyest a célkereszt, ez így a korrekt.
Magasabb tierekben ez mi a náthás faszért nincs így? Elég unfair dolog, amikor kiszúr valami T69 és másodpercenként osztja belém a találatokat 500 m-rõl.
Na nem mintha csak most tûnt volna ez fel, csak most lett tele a tököm ezekkel a szarokkal.
Egyet tudok érteni, amikor a Fos-ok miatt háborognak egyesek, mert jogos. De az összes táras taligát le lehetne nerfelni(legalábbis nagy részüket), mert ez csípõbõl egyenlõtlen küzdelem.

JeffDunham
Vá-vá-vá-váááárj csak. Chieftain és MÉG EGY tier tízes tank... szóval kettõnek kell jönnie <#felkialtas>

Emlékszem,anno még az õskorban,amikor egyre újabb és újabb tankokat hoztak be,pont azon viccelõdtünk,hogy a végén még majd Chieftain-ek meg hasonlók is lesznek.
Tessék!
Innen már csak egy ugrás a T-95 meg a Leclerc...

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Elméletileg új heavy-ág van beharangozva, és úgy tûnik a Chieftain lesz a T10. Én is inkább mednek mondanám, de szerintem az már hivatalosan MBT, úgyhogy ha nagyon akarják heavyként is be lehet tenni.
JeffDunham
Egy kérdés. Az FTR-en meg volt említve az új angol tank/tankok. Azok medek vagy heavy-k lesznek? <#nemtudom>

"Chieftain and one more other T10 tank may come for the Brits."

Azaz még egy heavy és med ág?

A Chieftain inkább hasonlít medre mint heavyre.

Sunsetjoy
És mint mondják, puding próbája az evés 😄
Szerintem a Centurion szinten válik jobban medium tankká. Addig inkább olyan mint a moszkitó/darázs - részben mintha T21 lenne meghízlalva, néha meg más. Van akinek bejött, van akinek nem - több ilyen megosztó tank van.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

szerintem cromwell brutál utána comet is jó, 8as nekem nagyon feküdt, 9essel idáig bajban vagyok, de még nem fullos
Én a Cometnél adtam fel, pedig valaki írta, hogy pont utána (T8) lesz végre használható az a vonal.
Pedig a legénységgel még pudingot is etettem.

JeffDunham
Sajnálhatod. Pedig itt is meg lett említve jó párszor. Ez van... <#buck>

kell 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nekem a Crusader ugyanaz a fíling volt mint a Covenanter, relatíve valamivel nagyobb penû ágyúval, és relatíve valamivel nagyobb ellenfelekkel. Nem tudtam megbarátkozni vele, se HP, se páncél, mozgékonyság is csak épphogy elmegy, meggymagköpködõ vacak fegyver.
yuppíííííííííí
Igazából nem is tudom kell-e nekem a Cromwell...
Statjai alapján tényleg nem megváltás az 5ös tank se.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szívbõl kívánok neked sok sikert ! Nem nem lesz könnyû , de a változás csakis rajtad múlik . Rövid sem lesz ! És ezt komolyan mondom . Nem hónapokról , hanem évekrõl van szó , és rólad . Még egyszer sok sikert kívánok , és amikor már azt hiszed , hogy túl vagy rajta , gyógyult vagy , tévedsz . Az pont csak a gyógyulás kezdete lesz .
Nem szeretnék 9000 szabad xp-t ellõni rá.
Viszont kevés olyan tankra emlékszem, ahol az volt az alap taktikám, hogy: RR és lesz ami lesz.<#buck>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Crusader jó?😄 Nekem ha a Covenanter volt a fosrakás, akkor a Crusader a foshalom. Pedig reménykedve vágtam bele, mondván a Covenanternál rosszabb már úgysem lehet. És nagyot nem is tévedtem, közel ugyanolyan szar, egy picivel talán szarabb.
Nem, az egy fostank. A Crusader sokkal jobb lesz. (Szerintem)
Az alapágyú golddal viszont már helyenként átüti a KV-1-et (121 pen).
Rágd át valahogy magad rajta.

Azon a vonalon megkínlódtam az összes tankkal, kivéve a Crusadert (jó az MM-je). A Cromwellt is sokan szeretik.