418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #406250 És akkor mi van? Olcsóbb lesz tőle a kenyér, vagy mi? Ha valaki azért aim botozik, hogy zöldből kék legyen azt csak sajnálni tudom, bár én erősen gyanítom, arányaiban a jó játékosok között kevesebb csaló akad. -
Gyuszopapa #406249 Tény és való hogy legalább annyi csaló vagy csalni próbáló van ebben a játékban is mint a többi multiplayer játékokban.Ugye nem gondoljátok komolyan hogy majd pont ebben a játékban lesz mindenki becsületes játékos a többi meg hemzsem a szemétládától.
Egyetlen egy nagy szerencsénk van.Az hogy itt rengeteg dolog adott vagy a szerver számolja ki.Tehát azt nem tudják módosítani semmilyen programmal.Példákat fel tudok sorolni is.:
-a spotrendszert biztos nem tudják módosítani
-a tankok toronyforgását és a mozgását sem
-az álcarendszert sem tudják az is biztos
-az páncélátütéssel kapcsolatos dolgokat sem
Amit tudnak.:
-aimbot ezt biztos
-tundra,ami eltávolítja a zavaró növényzetet stb.
-fadöntögetős (destruction mód)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ezektől hála istennek nem lesz egy Call of Duty a WOT-ból. -
DrSoong #406248 Valóban egy piroska nem lesz pro, de egy zöld játékos simán lesz tőlük kék. -
DrSoong #406247 Te csak személyeskedve tudsz írni tényként feltüntetve a fantáziáidat? Bizonyítani nyilván nem tudsz azért vádaskodsz így simán! Kipróbálni és használni nem ugyan az, hiszen ha kipróbálod a gyakorló módban attól még más nem szenved hátrányt ellenben azoktól akik PvP-ben használják jelnleg is. Tehát marhának titulálsz azért másokat, mert évekkel ezelőtt észleltük a csíteket, megbizonyosodtunk a létezéséről és azóta nem játszunk? Érdekes gondolkodás, ez olyan parlamenti 2/3 amit írtam! De ez azt bizonyítja, hogy tudatlan vagy a témában és úgy irogatsz: "Egyébként mióta van lézer a WoT-ban?
Nem fézert akartál írni és STO?"
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.29. 01:07:43 -
Plata #406246 Várj,azt írod megnéztétek hogy még működik-e,nem tudom hányan voltatok,talán csak te vagy még páran,de akkor ez azt jelenti hogy a múltban is használtátok ezeket a csalásokat,vagyis feltételezhető hogy ebben a klánban amiben valószínűleg legalább 1 de lehet több fő is volt mindenki csaló volt?
Hogy hányan voltak vannak ebben a klánban azt nem tudhatom.
Hisz régen is csaltatok és még most is működött a csaló program,te írtad.
Bár hogy mi a ragya az a lézer mutató nem tom,ammo trackerről van ötletem mi lehet,de a területi eltávolító megint fura,nekem pont így tetszik a játék,szép erdőkkel mezőkkel virágokkal.War pack az megint homályos.
De akkor érdekes egy klán lehetett ez,csupa csaló volt benne aki azért hagyta abba mert sok a csaló?
Legalább is ha jól értelmezem amit írtál,akkor régen is és most is csupa csaló van vagy volt benne.
Hisz nektek régen is működtek ezek a csítek és ma is működött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:43:48 -
Ezektől a modoktól egy tomato sem lesz pro.
Hasznosnak hasznos az összes de először játszani kell tudni. -
Plata #406244 Hát mért én magyarázkodjak?
Most írtad hogy csítet használtál?
Akkor miről beszélünk?
Nem tudom mi az a warpack,bár van egy olyan érzésem hogy a warpack az amikor a war hound-om szarik egyet és az a war pack.
Vagy tévedek?
Ismerem az ilyen játékosokat akik csít miatt sírnak,igazából csak rossz játékosok,akik nem képesek felismerni hogy nem értenek valamihez és inkább csít miatt sírnak.
Sok ilyen béna marhát láttam már GTA Online-ban aki azért hisztizik mert nem tud lelőni és god mod-ot használok vagy csaló vagyok.
Igazából csak béna majom volt aki nem vette észre hogy a passzív mód be van kapcsolva,passzív módban nem lehet harcolni,de nem is tudnak meglőni mert a karaktered anyagtalanná válik.
Én passzívban szoktam idegesíteni a zsebrambókat,oszt sokszor sikerül kifognom egy fogalmatlan tökfejet,aki azt sem tudja mi az a passzív mód,oszt elkezd csíterezni,én meg jól kiröhögöm és tovább idegesítem.
Sőt ha olyan ökör hogy nagyon felhúzza magát akkor elcsalom a hajómhoz,az passzívban is agyon lövi.
Sok ilyen okostojást lehet kifogni,jó hecc amikor a hajód orrában napozol miközben begőzölt ökör a haverjaival meg akar ölni,de passzívban vagy,a hajó automata védelme meg kinyírja őket.
Egyébként mióta van lézer a WoT-ban?
Nem fézert akartál írni és STO?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 00:24:25 -
DrSoong #406243 Hat fős? Nagyon el vagy tévedve, és látom a személyeskedés nagyon megy! Mindig a valós problémákról kell beszélni nem úgy kell élni ahogy a parlamenti 2/3! Megnéztük ma gyakorlóban miután felvettük a jutalmat a lézermutatós csít még mindig működik, sőt az ammó tracker is, meg még sok más pl. olyan ami területi tárgyakat távolít el, hogy jobban lássál. Biztosan meg tudod magyarázni a miértet, de kezdheted a warpackal is. 
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.28. 23:59:22 -
Plata #406242 Nekem most is van aranytermelő területem.
Kb egy órája jártam arra és leszedtem napi termést.
Te sosem tudsz másról beszélni csak a csítekről.
Az meg hogy egy hatfős klán azt gondolja az nem jelent semmit,max azt hogy abban a klánban volt egy hxtxkxr.
Neked mindig a csítek voltak a mániáid,akár melyik játék topicjába is írsz,ami azt illeti én nem azt szoktam nézni egy multis játék kipróbálásakor hogy van-e hozzá csít. -
yossarianHUN #406241 Ó, hát ha a klánban mindenki így gondolta, akkor biztos így van
-
DrSoong #406240 Én már több éve nem játszok ezzel, mert a készítők még támogatják is a csíteket. A modolás lehetőségét teljesen meg kellene szüntetniük akkor drasztikusan csökkene a csítek száma is.
A klán is feloszlott évekkel ezelőtt amiben voltam, mert mindenki így gondolja. Pedig aktív CV-sek voltunk akiknek mindig volt aranytermelő területe.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.11.28. 23:32:31 -
Plata #406239 És nem is olyan lassú. -
Hmm, ez a 60tp nagyon bejövős kis cucc lesz, úgy érzem. :-D Gun handling, páncél, minden mérföldeket ver az E-100-ra, sajnos. -
Plata #406237 Lol.
A csít nálad sosem marad ki egy hsz-ből sem?
Bár ciki hogy te egyből erre keresel a gugliban.
Lehet meg kéne tanulni trainerek és modmenük nélkül is játszani?
-
Angelus1991ster #406236
-
DrSoong #406235 Küldött ez a WG minden profilomra emailt így beléptem felvenni a jutalmakat, de majd el hánytam magam ettől a konzol fostól ami ebből lett. Persze ahol látom a gugléban a csítek maradtak ami miatt hanyagolom évek óta.
-
Most megnéztem 120db 100% semmirekellő üldögél a barakkban,és van 55 szabad hely a 376bol 
Mondjuk azt sem értem honnan van ennyi hely mert nem szoktam venni.Bár ha a prémek 50% legényeit számolom akkot lehet,azokkal jött. -
viper07 #406233 Embléma megvan de a medál nincs -
viper07 #406232 Láma kérdés. de hogy tudom használni a kapott medálokat és emblémákat ? Köszi :) -
jaja, most van 15 hely, de ezeken kívül a 229-ből kb 80 van még, ami T10 tankba kerül, ha megveszem, a többi meg 100%-os holmi akciókból. :-D Talán jön majd egy barakkhely-leárazás, aztán megmenekülnek a 100-asok. Vagy nem. Muhahahaha. :-D -
Én azokat rendszeresen kukàzom,de lassan jönnek a 100asok is,azok is halmokban àllnak
-
Inkább barakkhelyre kéne kedvezmény az átképzések helyett, megint betelt a barakkom. T_T 229 helyből 5 szabad van... :-s
Szerk: Ah, ez a sok rentábilis prém tank telitöltötte 50%-os balfékekkel. :-s
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.28. 17:46:12 -
asolyom #406228 Csak kell ám hozzá értelmes játékos is. Mondjuk aki ingyen megszerzi az vélhetően tud is majd vele játszani. Aztán pedig bekerül pénzért a boltba is, hogy Vérpistike is megvehesse az aktuális "OP tankot". 
Más. Ahogy látom ez egy szokványos dolog, hogy az akciós tankok után jön az akciós legénység átképzés. Gondolom, hogy akik bevásároltak tankokból, azok a legénységre is kapjanak kedvezményt. -
Hááááát. a Jelenlegi RHM valami 63/30% értékekkel van. :D
Csak hát az lassú, ez meg mobilis. -
Omg 40%/25% camo, mekkora troll lesz, mint a régi rhm. :-D <3 lesz ez. -
Imádom, ahogy a Su130M videóban T10 németeket rapelnek a T8 orosszal. :-D A propaganda még mindig él az elvtársakban. :-D -
Azt írták hogy csak az EU-ban van problem mert ugye volt egy migrálás az NA szerverről na ott van volt valami baki, de monjuk valaki megkapta sokan nem. Lényeg heggesztik :D -
Plata #406223 Én csak béta kitűzőt kaptam.
Pedig béta előtt regeltem még zárt tesztre.
Csak akkor kezdtem sokat játszani amikor nyílt béta lett és ismerősök is tudtak jönni. -
Sir Charles #406222 Aki nem kapta meg a béta plecsnit: elvileg a WG már dolgozik a javításon, az egyik alkalmazott vagy mi -aki béta teszter volt- sem kapta meg, úgyhogy első kézből értesültek a történtekről. Amúgy nagyon sokan panaszkodtak rá mindenhol.(WOT fórum, FB stb)
Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.11.28. 16:09:20 -
Ez csak a camo. Vedd le rola es lesz szep HD tankod :) -
Ha lehetne összes tankot, pályát visszatennék SD-re. :D -
asolyom #406219 Meglepődtél?
-
loool ezek SD modellel tették vissza?
ez rohadt jó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csak mindenben jobb, mint a német variáns.
-
asolyom #406216 A ruszki Skorpion G.
-
Én mondtam, hogy ezt fogják árulni.
-
Plata #406214 Nem lesz meg. -
Su 130PM maraton -
Tessék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
itt látszik hogy gyakorlatilag a tavaji mintára lesz fejleszthető placc ami közben jutalmak esnek, karácsonyfa, loot box akár defenderes rewardal, naptár ami alapján tudható hogy minden nap lesz valami 30% akció bizonyos prémekre, stb.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.11.28. 11:05:10 -
Plata #406211 Majdnem olyan mint volt,Kv2 és O-i finom falat neki. 
Sajna már nem megy 72-vel mint rég de 65 megy most is,bár alig van látótávolsága.