World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából az sem biztos, hogy csak egyszer halhatsz meg. Gondolok itt pl. a balesetek utáni újraélesztésekre stb....

A flash helyett már a scaleform nevû mappába kell pakolni a dolgokat és akkor mûködnek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én nem teljesen errõl beszélek, hanem ha egy BL 10-el vagyok az a 8-ast sebezze mint az állat fõleg oldalról, ha meg X-es tierben vagyok az IS-4 et ha nem sebzem tíz csatában 50 méterrõl egyszer sem akkor 435m-rõl ,hogy a kurva életben ammo rackezem, ilyen nincs.
Meg az adó.

patchaou
Ennyi 😊 A világon minden 50%, kivéve azt, hogy egyszer meghalunk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

de fura nem ezek a modok voltak eddig.. de a hangok jók..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Felmégy az xvm editorba, megnyitod a filét. Nem tudom fejbõl megmondani ez melyik filé sajnos. Markers néven fut, vagy valami hasonló. Az editorban kiválasztod a markers menüt. Text fields-re rákattint. Jobb oldalt kiválasztod, az ally enemy, normal és extended-et. Legyen ez mind szürke. Megekresed a rating text fieldet és rákattintasz a mellette levõ kis sárga háromszögre. Voilá...

öö.. hogy?

nem ugy van h flash mappa megszunt? akkor h rakod fel?
Úgy látszik ez az új WG-map politika. Basszunk be két bazi nagy hegyet a bázis mögé, hogy mindig legyen egy-két TD, aki végig ott fogja a bohócot polírozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 68% pont azt elenti hogy maradt 32% esély a vereségre. Ha 100%on lenne lose akkor megérteném hogy miért panaszkodnak miatta az emberek, de így nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én is szeretlek 😊
Nem zörög a haraszt...de persze nincs igazad és ez csak véletlen!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Koridor
Föleg amikor a 12 zöldázs egyirányba megy és ha szolsz hogy másfelé is lehetne akkor lenooboznak és felhánytorgatják nekik mennyi az effijük.

No akkor most elõsször és utoljára írok ilyet. Malinovka én Ob.704-el vagyok AMX feljön scootolni 160 méterre van és oldalról telibe verem BL10-el lepattan. elsõ lövésem a csatát elbaltázzuk vesztünk, holott nyernünk kellett volna 68%. Jagd panzE100-al vagyok Tier full X-es csata 41%-ot ad az XVM, IS 4 áll 435 m-re fent a hegyen elsõ lövésem 2500dmg full amo rack, a csatát nyerjük 15:1 re. Valami nagyon nem jól van. Hihetelen furcsa dolgok vannak és sokszor a csata nem a csapat tehetségén múlik, hanem a wargaming beállításán, de ez csak az én rosszalú véleményem,nekem így sem rossz ez a jázék, vagy mégis?
GabeE3e
Tényleg jó, vki elmondaná,hogy lehet beállítani,hogy alapból mutassa a wn6-okat, mármint a tankok felett?,és ne kelljen alt-ot nyomni?
Ezt még valahogy beállítanám imádnám 😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nekem azok a csaták tetszenek, ahol profik vannak mindkét oldalon; lehet, hogy nem sebzek sokat, de tanulhatok tõlük, és hasznossá is tehetem magam. Nemrég mentem ezt a kört (48% gyõzelmi esély), HUNS-osok és VTEPS-es a csapatunkban, nem kellett azzal szembesülnöm, hogy a dombok alá egyedül megyek meddel South Coast-on. 4600 spot dam + 1651 dam elég volt a harmadik helyre:

Ez pedig minden élvezet nélküli kör, ahol nem volt idõm eleget sebezni (15-0):

köszi

Nekem megy. Bemásolás után az eredeti iconnal indítsd a játékot.
Ó, azt lehet hogy már eleve blokkolta az agyam, mert nem láttam. 😊

popey8
Ugyanannyi xp-t és kreditet kapsz vereség esetén is, mintha gyõznél, de csak akkor ha kapsz vmilyen battle hero kitüntetést.

Tegnap éjszaka Iván elaludt a gomb mellett<#papakacsint>

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

CSak óvatosan, én még mindig klubtag vagyok...

ezt próbálta valaki? Mûködik?

Most telepítem a saját gépemre.

patchaou
Van olyan is aki szerint a kreditért vett prémlõszer többször pattan mint a goldért vásárolt 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

én igen.

patchaou
Kinek mi jön be 😊
Én csak azokat nem értem, akik itt nyavalyognak hogy ganaj csapatot kapnak meg tele van a játék noobokkal, de mégsem szeretnének a saját súlycsoportjukban játszani.

Shit happens.
Ettõl függetlenül igen, hülyeséget írsz. Mert érdekes módon a jó játékosoknak 50%+ a winrate.

Volt itt régebben egy klubb, akik ilyesmikben hittek. meg olyanokban is, hogy ha nem veszel prémet, akkor szivat. Persze volt olyan is, aki abban hitt, hogy akkor szivat, ha veszel prémet. Õ egy egész skizoid magyarázatcunamit is felépített hozzá, de nem mertem megjegyezni, mert féltem, hogy elolvad az agyam.

Tudod jó amikor az ellennél csak nobok vannak, de érdekes módon 75% gyõzelmi lehetõséggel is szedtek már szét bennünket 15:2-re akkor ,hogy is van ez?
Hát nem tudom, a legélvezetesebb csatáim mindig azok voltak amikor 29 retardált volt körülöttem, jók között is van, de ott sokkal ritkább. Míg, ha mind2 oldal pro volt, akkor meg nem gyõztem rohanni elõre, hogy egyáltalán tudjak lõni az ellenfélre, vagy épp ellenkezõleg, szétszedtek fél pillanat alatt. Ilyenkor sosincs meg az az érzés, hogy "hú basszus ezt most miattam nyertük meg", hanem csak ilyen gépies monotonitássá silányul az egész, hogy ez is csak arra volt jó hogy +1-el növekedjen a csataszám.

Magán véleményt írok és ne kövezzetek meg érte. Szerintem az MM most is figyeli a statokat és sokszor van úgy ,hogy direkt szopat, hogy az 50% körüli win-ed ne nagyon változzon, de ez lehet csak az én érzésem és hülyéket gondolok.
Sziasztok!
Költõi kérdés.Most töltöm a 8,8-at és érdekelne, ha veszítek de a TOP 3-ban vagyok több creditet kapok e a vesztes csapatban?
Nekem nem kell skill alapú MM. Én speciel élvezem azt amikor noobokat ölhetek.

DarkHorSe
Mas jatekokban mar reges reg megcsinaltak a jatekos kepessegein alapulo jatekszervezest, lasd starcraft, wow, lol stb. Itt is siman be lehetne vezetni, aki ezt keptelen belatni az fogyatekos korubelul.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Köszi! Így valóban mûködik.

És ezek a történelmi csaták hogy fognak menni? Gondolom hogy valós helyszínen és akkori tankokkal, de akkor konfigurációjuk is olyan lesz nem? Pl: Tigris nem rohangáll l/71-el, panther nem hord szívószálat, t34 nem 57 mm-essel tolja (volt olyan is de kevesebb és páncélvadászként használlták) illetve kv 2-õn nem 107-es van stb...
Beirtam a szamokat... De jah akkor varok ha buknek most rajta az igaz. 😄
de megy, csak a sima iconnal indítsd. ne az xvm-es sel
te azt hiszed ha nagy a hangod akkor mindenki elhiszi, tudod mekkora hülyeséget írsz ?

ha skill based lenne, azért nem lenne egyforma az WN6, gondolkozz már kicsit továbba az orrodnál.

pl:wn6:600, egyforma emberekhez kerülne, tehát elvileg tudna sebezni többett, fentebb megy a wn6-ja 700-ra, és akkor ott tudna többet sebezni ?
Csak akkor ha ügyes, és itt van a kutya elásva, ugyanis nem menne a WN6-ja az égig, ugyanis ha eljut egy szinre, mondjuk 800-900, ott már nem tudna érvényesülni, tehát vagy stagnálna, vagy csökkenne a wn6-ja.

nem igaz hogy ezt nem bírod megérteni.

csak megjegyzem hogy a ladder/skill based dolog nem hülye gyerekek találmánya, sok nagy MMO-ben így lehet elõrehaladni, ezzel akadályozzák meg az új játékosok frusztrációját, ill. azt hogy a pro játékosok stat paddingot játszanak.

A probléma az, hogy a tankok HP/típus kijelzése egyáltalán nem jó, a hitlog szintén nem megy.

Maala
A stat modult sehogy, egyelõre. A másikat úgy, ahogy eddig is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az egész onnan indult, hogy írta WG, hogy a historical csatákban NEM lesz skill based MM. Na ezt sikerült valamelyik magyar oldalnak lefordítani úgy, hogy lesz skill based MM.

A WG soha nem mondta, hogy lesz ilyen.

Igazából már az elég lenne, ha azonos mennyiségben dobálna hasonló szintû játékosokat a roster.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Én nagyon élvezném, nagyritkán vannak olyan csaták amikben csak elvétve van egy-két sárga/piros játékos. Lehet hogy egy ilyenben nem csinálok pool medált, de jó látni hogy nem arra használja a csapat a minimapot, hogy el ne tévedjen. Az lenne a jó, ha ki lehetne dobálni a lowokat a szerverrõl és szerencsétlenkednének egymással...

A skill based mm az pár kiábrándult user átgondolatlan fantáziálása. Néha megértem a wg-t is, hogy miért is tojnak nagyívben a játékosok fejére, amikor legtöbbször csak efféle baromságokat tudnak nekik írni...

Az biztos, hogy itt a fórumon akik a leginkább sírnak érte (többnyire a wn-jük 1400 körül mozog) és mintegy varázsütésre megkaphatnák, nagyon nem élveznék, ha az összes játékos körülöttük 1500-1800-as lenne. Egyrészt nem tudnának kiosztani annyi dmg-t, másrészt meg jelentõsen megszaporodna az olyan köreik száma amiben elsõ hullák és 0 dmg-el hullanának el.

Hát még milyen jó lenne, ha látható számlálókat tettek volna bele ,bár lehet csak nálam van ezzel gond, öregszem vagy valami, de a fekete háttéren szürkés/halványfehér számok kicsit zavaróak... 😄
Eagle16
A 105mm-esbe mindig is APCR /HESH / HE volt.

A 200-as átütésû HESH azért nem olyan rossz, de jól meg kell gondolni, hogy hova lõ vele az ember.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Külön szerver kellene az ilyeneknek és kész, csak az meg ugye azoknak nem tetszik soha akik azt élvezik hogy noobokat alázhatnak.

inkább azt mondanám hogy jó ötlet, csak hibásan müködik

Valaki tudja hogyan lehetne beüzemelni az xvm-et?

patchaou
Akinek 600 az akkor sem lõné a másikat, hamarabb lenne egy halom draw mert lejár az idõ vagy az döntené el a csatákat, hogy melyik csapat foglal be hamarabb.