World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennél jobban én nem tudok játszani, de ez így kevés. Bejött stoppos jóslata, nem állt meg szeptemberben a játékosállomány hanyatlása, inkább egyre több fogalmatlan játékost látni magasabb tierben is. A 30 kill könnyebb volt, mint ez a WR, pedig nem így gondoltam.
Igen van nekem, és akkor mivan??? Kaptam ajándékba. De nem azért ajánlgatom, hogy rajoljak, hanem azért, mert egy nagyon jó tank. Még úgy is, hogy szerte-széjjel nerfelték.
Egyébként néha lehet venni, érdemes kivárni.
(irigy ma*om)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
amúgy a prémtankok közül melyik heavy tankot érné megvenni?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Köszi!
http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/644719-088-zoom-zoomx-noscroll-
a többit nem tudom beírni, mer ciril betûs.
nekem viszont a realisztikus gun nincs meg
xfire: kistekila
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"rename flash to scaleform, delete everything that does NOT have "crosshair_...." in it. and it should be working"
Pár embernél viszont nem. 😊
Az XVM-et egyáltalán nem értem, leírást, újabb fájlokat nem is találok, itt próbálok csipegetni valami infót, de azt sem nagyon értem.
Kedvenc modjaim (célkereszt, aminek a nevét sem tudom, de olyan világoskék alapon írt ki egy csomó infót a célkör mellett balra-jobbra) nem találom, vagy igen, de nem 8.8-ra.
Egy türelmestõl elfogadnék egy nyilvános gyorstalpalót, mert ebbõl nem lesz így jedi sosem...
Eddig megvan:
DMP
Zoom
Még egy nyetvás Jimbo célkeresztet sem találok, nemhogy a kedvencem...
A hitlogból a beépített xvm-est használom, az megy perfektül.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amiket nem tudtam eddig mûködésre bírni:
-Locastans Minimap
-Startup Video Remover
-és természetesen az XVM, aminek "az eredeti ikonjával" kéne indítani, de nem tudom melyik az eredeti, a sok közül.
Az xvm hitlog része is mûködik?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
De mától elvileg nerfelve van, talán. Az isten se megy el a WG-n.
Egyébként szerintem a legjobb "farmoló" prém nélküli tankok azok T6-osok. Kb. mindegy melyik. Olcsó a javításuk, elég szép dolgokat lehet már velük mûvelni. Van játékélmény velük.
De ha minden áron prémet (és medet) akarsz venni akkor csakis Type-59. Best. 😉
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de, hogy a VK3601H nehéz tank lett a hozzávaló lomhasággal, meg a konisch löveg sebzése 135 lett, kib@szás
ennyire jó tank volt, hogy tönkre kellett tenni? <#wow3>#wow3>
|Származási hely: Degec|
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
2 év alatt hozzászokhattál volna. De mintha kötelezõ lenne a hiszti minden patch alkalmával...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
úgy gondolom nem írok hülyeséget
"ha skill based lenne, azért nem lenne egyforma az WN6, gondolkozz már kicsit továbba az orrodnál."
rendben, te is.😊
"pl:wn6:600, egyforma emberekhez kerülne, tehát elvileg tudna sebezni többett, fentebb megy a wn6-ja 700-ra, és akkor ott tudna többet sebezni ?"
Mivel kevesebb pro player lesz ezért több ellenséges tank HP marad neki, hogy begyûjthesse.
"Csak akkor ha ügyes, és itt van a kutya elásva, ugyanis nem menne a WN6-ja az égig, ugyanis ha eljut egy szinre, mondjuk 800-900, ott már nem tudna érvényesülni, tehát vagy stagnálna, vagy csökkenne a wn6-ja."
Így van felmenne 1 ideig, mondjuk 1000-re, és stagnálna.
A pro kategóriákban, meg mivel kevesebb noob van, nehezebb lõni, ezért lecsökken az emberek wn6-ja 1000-re. Így mindenki azonos lesz elõbb utóbb.
Mivel noob csatákban és pro csatákban is ugyanúgy 15 ellenséges tanknyi kilõnivaló (és ezáltal megszerzendõ pont van)!
"nem igaz hogy ezt nem bírod megérteni."
én értem, de te?
"csak megjegyzem hogy a ladder/skill based dolog nem hülye gyerekek találmánya, sok nagy MMO-ben így lehet elõrehaladni, ezzel akadályozzák meg az új játékosok frusztrációját, ill. azt hogy a pro játékosok stat paddingot játszanak."
Ezekben a játékokban kis szintûek, kevés csatások nem kerülhetnek össze sok csatással. Wotban igen. Ha igaz amit írsz, akkor máshol is 50% felé terelõdik mindenki.
Összességében:
Mindaddig amíg vannak különbözõ játékosok, addig a stat MM szétszedi õket.
A kicsik az 50% felé konvergálnak, a nagyok is. Amíg lassan pár év alatt kiegyenlítõdnek.
Szerintem jól gondolom