World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Isten áldjon meg! <#worship><#puszi>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gottfried
Ízések és pofonok.... 😊
Nekem pont azért tetszik a régi mert egy oldalon minden ott van.annak ellenére hogy zsúfolt,szerintem áttekinthetõbb mint az új,amit görgetni kell és soha nem látod egyben az egészet.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Egy linket adj légyszives, hogy mivel nyissam meg, és, hogy melyik file-t (rating.xc??). A google által kidobott linkek vagy kompatibilitási hibát jeleznek vagy ezt írják ki: "This Account Has Been Suspended"
Gottfried
Én is itt keresek egy kis ingyen prémet. 😊 saját tapasztalat alapján,kezdõ repülõsként úgy 45-60 perc elég rá egy nap hogy meglegyen a napi 240 token.(2500 ott is egy havi prém,tehát bõ 10 nap alatt összejön)
A 10 földi cél a legkönnyebb,ezt egy kettes szintû fullos tsh1-el néha egy csatában megcsinálom.(14 földi cél és két légi volt a rekordom vele)
A 10 lelõtt géphez én t4 vadászokat használok.Azoknak már elég jó az MM-je,sokszor top tierek.(t3-ig elég szopás a játék)
A 10 gyõztes csata meg úgy a legegyszerûbb hogy veszel pár t1 gépet,elindítod velük a csatát,kilépsz és játszol egy rendes géppel.Így egy csata ideje alatt 3-4 csata is meglehet és ha átlagban 50% a win akkor mire megvannak a célok,meglesz a 10 win is.
Lehet hogy más másképp csinálja,nekem így megy a legrövidebb idõ alatt.a játék maga nem egy nagy szám de t4-ben már egész élvezetes.Annyira mindenképp hogy napi egy óra ne szenvedés legyen vele.

A Jimbo célzóról tud valaki valamit? Az alap szar, letöltöttem ezt a Hardscope vagy mit, hát ez is egy kapal kaki.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
BTW, valaki tudja, a moduláris xvm configot hogy lehet szerkeszteni?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Szerintem a vízszintes tech tree jobb, mint a függõleges volt. Nagyképernyõn olyan zsúfolt, hogy csak na... A statisztikában azt nem értem, hogy HA már újra kezdték a "rating"-hoz számolni azt a nyûves átlagXP-t, hogy prém nélküli legyen mindenkinek, akkor azt a szájbabaszott (elnézést) spotting dmg-et mi a nyûves istenért nem tudták belerakni?

Amúgy nyilván az is le fog idõvel tisztulni, perpill elég gázos a sorba rendezés pl...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sunsetjoy
Megnyitod szerkesztésre a fájlt, és megkeresed benne a showplayersstatistics sort. Azt átírod false értékrõl true értékre. Elmented a változtatást.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true" ezzel nem tudok semmit kezdeni, hogy mit kéne csinálnom.
Gottfried
Néha jólesik kimorogni magam valahol,és hát az asszonynak hiába sírok emiatt mert fogalma sincs róla hogy mirõl beszélek.Ezért itt nyafogok ha valami nem tetszik. 😄

Egyébként tényleg megvan egy óra alatt ha összeszedem magam de ennek ellenére nem értem hogy miért kell olyan dolgokon változtatni ami jól mûködik,soha senki nem panaszkodik rá.(függõleges tech tree,új stat kijelzés) Ezeket miért kellett így elcseszni? Sokkal jobb volt a régi és ezzel a véleményemmel azt hiszem bõven többségben vagyok.Most ezekhez is használhatok modokat.
Remélem a stat kijelzésekhez is lesz valami ami visszacsinálja ezt a káoszt. 😊

Maala
Azért ne temesd még, adj neki egy kis idõt, alatta már jelentkezett olyan, aki ért AS3-hoz. 😊

Nem jó. Végigfut a pálya betöltésénél a csík, aztán megáll, de a térkép már nem jön be.
egy kis technikai jellegû problémám akadt, esetleg valakinek volt hasonló?
Elindítom a wot launchert és abban a pillanatban kidobja, hogy kritikus hiba "a rendszer nem találja a megadott fájlt. Az alkalmazás nem tud tovább futni. Részletekért nézze meg a naplófájlt.
Napi 240 tokent kapsz max.
1 havi prém ugye 2500. Számold ki, még belefér az 1 havi prém.
Count Adyn
Ez hianyzik a legjobban...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Locastan írta a 2 soros garázsról:
To be correct: Some of my mods will not be available for 8.8, like the garage carousel...the rest might follow on a later time (when WG updates everything to the new as3 format).
Mára sikerült összeszedni 30nap prémre a 2500 tokent. Még lehet gyûjteni 26.-ig.
Meg tudja valaki mondani hogy mennyit kell játszani a Warplanes -el hogy premium napokat vásároljak vele Tanksban?
Hogy mûködik ez pontosan. Tokenek mennyisége, árak stb.
? köszi: az angol cikk itt
én prémtankban alapvetõen nem használok gold ammot, hiszen kreditet farmolni tarton õket (2-4 azért van berakva, meccsdöntõ lövésekhez). elég masszív az IS-6is, meg a 112 is ahhoz, hogy lehessen nyomulósan, az ellenség arcába mászni velük, közelrõl meg hülye aki nem talál gyenge pontot. a dpm pedig brutál.
szal a 122es ne riasszon el ettõl a 2 tanktól, nem snirperkedni kell velük, hanem úgy használni õket, amire valók.

mínuszokat itt kaptam, van itt néhány buzi, akit elküldtem már oda, ahová való, és ez bizonyára nem tetszett a szerencsétleneknek. 😊

Maala
Hamarosan, ifjú padawan.

csak felülírsz mindent, ( eredetiket másolatban elment ) és nem az xvm stattal, hanem a sima launcherrel indítod.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

GabeE3e
Ezt,hogy értetted,ma utoljára lehet tokent szerezni?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Dehogynem, igaz ma utoljára! <#crazya>

Premium Account extended. Expiration date: 12 október 2013 szombat, 19:39:29.
Innen letöltöttem egy latest_xvm_flex4.10.zip nevû filet, amiben van a 0.8.8 egy xvm mappa és egy számomra ismeretlen kiterjesztésû file aminek 2551 a neve. Ezt még meg tudtam csinálni: "Rename res_mods/xvm/xvm.xc.sample to xvm.xc" viszont ezután megakadtam (ez lenne a következõ lépés: "Change showPlayersStatistics value in res_mods/xvm/configs/@Default/rating.xc to true")
Innen letölthetõ pár mod: http://wotfaq.solidlane.eu/kiegeszitok-addons/, folyamatosan frissítem, nem volt még idõm kipróbálni õket, szóval ne kövezzetek meg, ha valami nem mûködik, illetve ha valamelyik még orosz, amint lesz lehetõségem lefordítom õket, és írok leírást a használatukról is.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Annyira belefáradtam a pattogós russzki 175 penes lövegekbe, hogy ez elriaszt ezektõl a tankoktól. Az átlagsebzésed is így aránylik egymáshoz, ahogy a listában van? Kell sok arany lövedék az IS-6-hoz?
Btw, hol kaptál ennyi mínuszt, hogy le kell nyitogatni a hozzászólásaid, hogy itt, azt nem gondolnám.

http://wargaming.by-reservation.com/xvm/

jól jön az a két havi prém amit meg lehet keresni egy kis TSH1 bohóckodással.

Egy xvm linket adjatok légyszives. Ha máshogy kell telepíteni, mint eddig akkor abban is kérek segítséget. Köszönöm.
GabeE3e
1-2 zavaró dolog :Cenzúrázás offolva van,mégis kicsillagoz véletlenszerûen szavakat,legutóbbi az "akkor"- szó volt, a másik,amikor a tank csatában van,akkor a szerviz felirat villog a garázsban.

ja, természetesen a 112, mint az IS-6, T10et nem lát .. ez már önmagában feléjük billenti a mérleg nyelvét ..

A fõoldalon már megint a WOWP prémiumos akcióját propagálják. Úgy látszik hogy még mindig nem játszik vele a kutya se<#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

*m

a 112-t próbálgatom, nem rossz .. a hasát rejteni kell (azt minden szar belövi), akkor pattog mint a kisanygal, az ágyú meg a szokásos 122-es 175 penel, azt ismerheted kismillió tankról.

a csájníz gold ammo a nerf miatt elég érdekesen muzsikál a kummulatív, olyan helyekrõl pattan/nyelõdik el, hogy csak pislogok. az AP megbízhatóbb, csak nem szabad sajnálni az idõt a weakspotokra célzásra.
lényeg: a kreditet szarja ez is, abszolút ajánlott kategória. van olyan jó mint az IS-6.

ja, szépen hajlik a csöve lefelé is, hulldownkodni lehet vele, a torony elég masszív.

nálam most ez a prém sorrend:
Type 59 > IS-6 > 112 > Jt 8,8 > T34 > Löwe > KV-5 > SP > T-34-3 > SU-122-44 > aztán a többi szar

koszi!
hali

a 2 kinai prem kozul ajanljatok vmelyiket megvetelre???

esetleg tapasztalatok...

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

popey8
Ebbõl még nincs friss. Figyelni kell.

Ebbõl van.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Így van. a swamp volt a másik.

JeffDunham
A Tundra az új pálya. Gondolom a Komarin vagy a Swamp amit láthattál mert most került vissza az átalakítások után. Ezt a kettõt már sok-sok patch-el ezelõtt kivették.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
Akkor ezért nem kaptam meg én... szomorodj meg barátom. <#action> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

(u.i: szép volt azért <#papakacsint> <#bee1> )

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

arrol tud valaki, ha ketsoros garasz illetve a csatat utani osszesito van mukodokepes?
hány új pályát kaptunk most? eddig kettõt láttam.

GabeE3e
Az agyam eldobom már, hogy fennakadok a hülye pályán,aztán jönne helpelni vki, és õ is fennakad. Mert hülyén van megcsinálva minden szakadék pereme.

popey8
Te mit nem értesz azon, h nem lehet venni? Még gift shopban sem. Csak nyerni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

mijki
Van már mûködõ zoomX mód?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

megy az xvm is, már csak a damage panel hiányzik

wildstorm
Én is úgy kaptam, hogy elõtte fél évig nem volt sehol. Nem azt mondtam, hogy holnapig kell várni. <#banplz>

Nekem elsõre beadta, 3500+dmg-re 😊