418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Akkor mi a retekre kaptam azt a kitűzőt?
  • Maala
    Sehogy. :-(
  • Maala
    Elmondtam, hogy voltak melletted még ketten. Attól, hogy téged nem tud átlőni éppen (mert van könnyebben/nagyobb valószínűséggel átlőhető tank, a lá IS-3, Caern), és ezért nem esik ki dpm, tulajdonképp milyen értelemben is foglalod le? Persze, majd ha elfogy mellőled a másik 2 tank, akkor feltartod (és csak akkor vált HEATre?)... De addigra már -2 tankban lesztek és gg.

És ugyanúgy megfordítva, téged lőtt először HEAT-tel a másik kettő helyett, aztán ugyanúgy kiszedi a másik kettőt. Peches voltál, ennyi, és nem több. A 905A szemszögéből csak annyi a különbség, hogy több kreditet költött a lőszerre - mert mire végzett veled, a többiek elindultak előre.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.11.29. 19:31:36
  • asolyom
    Ha már japán prémium tank, jó lenne valami O-Ho szerű T8 prémium, mert ez a T6-os Tigris klón elég szánalmas, ráadásul legénység képzésre sem ideális.

Azt a "2 éves" jelvényt hogy tudom a nevem mellé kitenni? Erre nem sikerült rájönnöm.
  • Maala
    Kaptatok ti is surveyt a WG-től?
  • Plata
    Japán prém tigrisben.
    Nem tetszett neki hogy a nevem ki van emelve lilával meg béta kitűzőm van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.11.29. 19:24:23
  • asolyom
    Milyen tankban ült a drága?
  • Plata
    Találkoztam egy ritka retardált játékossal,csata indulása után azonnal elkezdett rám lőni.

• Megamax
    Na ez nem tudom hogy jött ki neked. En eddig ugy tudtam hogy minel több tank van a csatamezőn annal tovabb zart egy csata. Végül is ha lefoglalom a top tankjukat akkor csak kialakul valami nem? Amugy ezenn kar filozni soha nem tudjuk mi történt volna. En csak annyit tudok ha nem lő gol ammoval akkor tovabb maradok élve,tobb loszert használ el tobb ideig kell neki tolteni , celozni ezt akarhogy is szamolom sokkal de sokkal tobbet hozzatesz a csata idejéhez. Foleg mivel az a tank nem tolt es cekoz olyan gyorsan mint peldaul egy E50.
  • ROMOTO
    Most mit vársz , minek nézzünk, ha állandóan értetlenkedsz, mellette persze játszol és tolod itt a szöveget hogy milyennek kéne lennie a játéknak hogy neked megfeleljen?
  • Maala
    De pont ezt mondom, hogy a "csata" nem tartott "volna" tovább. Ami tovább tartott volna, az a TE csatÁD.

Egy fecske nem csinál nyarat, ahogy hála égnek egy játékos kiesése sem okozza automatikusan a csata bukását.

Ezért nem értem a rinyádat, mindig csak azt írod, hogy "ezt meg azt tudnám", ha ilyen vagy olyan irányba változtatnák a játékot. Másnak is változna, a meta is változna, és lenne ugyanúgy sírni más miatt. Akkor meg nem mindegy? :-D Éljen a 2/3! :-D
  • Megamax
    ugyes , megérdemelte az kellett neki minek taszigál , most szegény játszhat nélkuled micsoda sorscsapás neki hogy te most nem vagy ott a játékban :D
  • Megamax
    Ne már ti tényleg ekkora kocsogok vagytok? Most ennyire hulyének néztek? minek lovoldoznék rá ha tudom hogy nem lovom átt, arty amugy is szépen szedegette, amugy meg nem tudni mi lett volna ha, csak annyit hogy hanem lot tvolna goldal akkor tovább maradok életben, tovább tartott volna a csata és ez tény nem pedig spekuláció. ígyis mint valaki írta hogy bot volt a játékos mert hátra tolatott és hagyta hogy gorgon keresztul megsebezzem. Láttatok már tolem olyan videót ahol áttlohetetlen páncélra lovoldozok hogy majd csak áttmegy valamikor?
  • asolyom
    Kibannoltak a teszt szerverről. Kilőttem egy idióta Type 5-öt, aki egész végig taszigált, beállt direkt mögém, hogy ne tudjak visszatolatni. Szerintem direkt provokált, de nem érdekel.
  • Maala
    Milyen harcot veszel fel vele? Farmolta volna a lepattanót rólad, talán megcsináltad volna neki HT-12-t?

Ő egyedül volt (Emil elment tölteni), ti voltatok 3-an, helyetted lő mást. Mivel lesz rövidebb a csata, ha neked megmarad a HP-d, de másnak elfogy?
  • Megamax
    jaj hagyd már ezt az idiota hozzáálást , ( értelmezési gondok vannak vagy direk el sem olvasod a szoveget?) nem azt mondtam hogy legyozom hanem azt hogy fel tudtam volna venni vele a harcot ami annyit jelent hogy tovább éltem volna mert nem minden lovése utott volna be vagy talált volna el , ergo tovább ment volna a csata. Amugy ki akarod probálni hogy mennyire konnyu beloni olyan helyzetben a Lowe-t sima loszerrel?
    Utoljára szerkesztette: Megamax, 2018.11.29. 17:59:55
  • Megamax
    Ígen gondoltam én is rá hogy oda megyek , de ott már tul sokan voltunk csak egymást akadályoztuk volna, meg mikor meglátják a csapattársak hogy heav tank megy oda kapásbol akadályoznak, lokdosnek vagy nem engednek visszatolatni, csak a szokásos . Amugy igen nem voltam tokéletesen fedve, de azzal az ágyuval ami azonn a tankon van gyenge pontra célozni joformán lehetetlen , azonn csodálkoztam hogy a tankomat egyáltalán eltalálta nem hogy a csovon keresztul beloni HEAT lovedékkel ami spaced armorban kapásbol elakad. Egy szó mint száz én egyenesen kocsogségnek tartom azt amit a WG csinál a játékával, ha botom tier vagy akkor basszad meg magad mennyé free fregnek. Bezzeg csak annyit kellene csinálniuk hogy az átutés mértékéhez igazítani a sebzést, tul nagy átutéssel losz tul kicsi páncélra oké beutod de max csak 10% ot sebezzen, így garantálom hogy meggondolnák a játékosok hogy mviel mire lonek.
  • Maala
    Egy nagy frászt, egy normális játékos alap lőszerrel is simán belőtte volna a tornyod tetejét előbb-utóbb (ha az ágyúja is úgy akarja), te meg sehol sem lövöd be. Egyszer sem. Sehol.

Az más kérdés, hogy bot volt, és hátratolatott.
  • Megamax
    ott van a lowe és a OBJ705A esete, a lowe hulldownban volt és j kialakításu tornya van, sámánn fel tudtam volna venni vele a harcot ha nem lo goldal
  • Maala
    Hát, gondolom bannolva van, mint a fehér tank mod?

Egyébként én alapból nem mentem volna ilyen setupnál oda, de legkésőbb mikor látom, hogy O.705A van velem szemben hulldownban (mert veled ellentétben ő hulldownban volt, neked meg "csak" a tornyod látszott ki, ami nagyon nem hulldown. Ergó ő lefele nézett rád, veszítettél az effektív páncélodból).

Csak két M53 arty volt, tök jól tudtál volna hulldownban érvényesülni egy kanyarral beljebb, a hegytetőn, a medek ellen...

Szerintem. Mondjuk én jót nevettem, amikor átlőtt és megnézted, hogy hol is lőtt át, ott még arannyal is 40% esélye van csak. :-D
  • ROMOTO
    A balansz úgy áll hogy tierenként meg azon belül típusonként egyre erősebbek a gépek, mindenképp lesz olyan hogy átlövik ilyen-olyan okból.
    Milyen esélyre gondolsz ha 2 tierrel fejlettebb löveg lövi mondjuk sima ap-val? Ez nem ugyanaz mint ha mondjuk a saját tier lövi arannyal?
    És mit csináljon mondjuk egy 2 tierrel lejjebb lévő heavy ha mondjuk a nála 2 tierrel fejjeb lévő heavyvel találkozik, nyomja be a nitrót és húzzon el onnan medeket hajkurászni? Vagy vegye elő a goldammot mert a balansz miatt kap rá lehetőséget hogy ne legyen előre elrendelt szitu?
  • Megamax
    az MM alján lévo tanknak is van esélye ha nem goldot toltenek rá, sott ha így nézzuk kell hogy esélye legyen kulomben hol lenne a balans?
  • Sherman0070
    Most nézem a videót. Elég kemény hogy lőtt be lövegpajzson. Én is lövök goldot löwére de én akkor is kupolára megyek, vagy torony nem lekerekített kis részeire.
  • Maala
    Én is ezzel vigasztalom magam, mielőtt álomba sírom magam, hogy "legalább ha engem lőnek, akkor a másik 14 tank a csapatból majd jól megnyeri a játékot". :-(
  • ROMOTO
    Szegény MM alján lévő heavyk, akiket belő 2 tierrel feljebbről egy med vagy light, és még goldammo sem kell hozzá, hát ez bebaszna...asszem nem képviseled következetesen a nézeteidet, ha lista alján vagy akkor már léphetnél is kifelé mint máskor.
  • Megamax
    Mi baj van a fehér lácnal?
  • Maala
    Wow, fehér lesz a leszedett lánc... I mean... És még te köpködöd a játékot? :-D
  • Maala
    Utoljára a T9 polákra vettem meg a nagyágyút free XP-ből, akkor lenulláztam magam, mire meglett a 60TP, már lett 100k free xp-m. Szóval nem kell félni szerintem attól, hogy elfogy a cucc.
  • Megamax
    nos akkor fogalmazzunk ugy hogy a CS:GO ban mindenki egyformán fut , a wotban a tankoknak ettol azért tob btulajdonságuk van , péncélzat, sebesség ésatobbi. A CS:GO ban nem számít hogy mindenki mindenkit "átt tud loni" mert ugye a feltételek egyformák. Na de a wotban aminek páncélja van (méghozzá brutális páncélja) az valamit feláldozott azért a tulajdonságért... és itt jon a bokkeno , hogy azt az ellenfele egy gombnyomással elveheti tole. Vagyis ha az egyszeruség kedvéért a 3 tulajdonság kozul: tuzero, mobilitás , páncélzat egyet elveszunk tole egy gomnyomással akkor az ajátékos abban a tankban már hátrányban van. Na de most it tjohet az ajó bekopés akkor válts te is goldra, na de ha átt is vát az aszegény játékos goldra mert ugye mást nem tud tenni azzal nem kap egy plussz tulajdonságot mint például extra mobilitást hogy egyáltalán el tudja találni azt a tankot ami csak kidugja a csorét a sarkon egy snapshotra és mire rácélzol már el is tunt. Amugy a CS:GO csak egy példa volt mondhattam volna akár COD ot is a lényeg ugyan az marad ossze vissza rohangálsz (már ha gyors tankod van) és lovoldozol mindenre mert aminek páncélja van azt ugye belovod goldal frontból.
  • __Jacek__
    Facom a cs:go-ba hol a beta badgem? :D
  • ROMOTO
    Megkönnyítem az összehasonlítást:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Counter-Strike:_Global_Offensive

https://hu.wikipedia.org/wiki/World_of_Tanks

Ha elég messziről nézzük a két játékot akkor ugyanolyan, pl. a holdról nézve biztosak lehetünk benne hogy teljesen
  • Sherman0070
    Szinte nem tudok mibe belekötni csak abba, hogy csgo-ban a randomok skill alapján vannak osztva.
    Meg gránátok közül a flashbang és a smoke csak pilla natnyi előnyhöz juttat.
  • Megamax
    persze a wot ban is van ekonómia vásárlás, fejlesztés ésatobbi de ezeknek semmi értelmuk nincs már mikor bedobott a csatába, csak mész és losz arra amit látsz( legalábbis jelen loszer használat mellett) Na szóval akkor hasonlítsuk ossze. Randomról beszélunk mert ugye a wot is random emberekrol szól. Szóval bemegyek lovoldozni, veszek fegyvert és elkezdek rohangálni a mapon és lovok akit látok, elején a vásárlo helyen vehetek ugye ezt az amennyi kreditem van. A harc randomban tart ameddig tart. Na most wotban is ugyan ez van mert mindeki HE vagy gold loszert lo. Itt is van ugye bázis foglalás amit nevezhetunk bomba lerakásnak a CS:GO ban, bázis megvédésnek amit te after plant szitunak neveztél meg. Kor eleji információ gyujtés, jah igen ránézek a csapatra és ha látok arty-t megyek megusztatom a tankom vagy csak kilépek (információ gyujtés megvolt). Csata untáni bonuszok itt is vannak ugye , foleg ha jó meccset mentél kapsz egy kis plussz XP és kreditet egy medálért. Gránát taktika na igen élvezetes mikor a semmibol jon egy robbanó "dolog" és vagy azonnal kinyír vagy eltunteti az életed egy részét (ismerosen ahngzik azt hiszem a wotban ez az ARTY szerepe) Szóval nekem egyenlore nagyon de nagyon hasonlónak tunik a két játék. Vagy várjunk csak, ha a wot ban nem lehetne gol loszerrel lovoldozni akkro kicsit változna aszituáció a tankok tulajdonságai miatt azt hiszem. A tanktípusok a játékos tudásátol fuggoen végeznék a dolgukat. A scoutok felderítenének , hogy ne fusson bele az ember egy joval nagyobb tulerobe, a nehéz tankok trukkoznének és szépen lassan nyomulnának elore vagy vonulnának vissza a páncéljukat használva. A TD-k ugy helyezkednének hogy támogathassák a heavy és a flenkelo médium tankokat vagy az éppen visszavonulni kényszerulo társaikat. Mert ugye ha szembe jon egy MAUS vagy egy TYPE 5 heavy akkor azt már nem lovik be a sima ágyuk (ja de csak goldot kell tolteni) ilyenkor jonnének a TD-k. Már egy Grille nek is 170mm es áttutése van ami még a MAUS tornyát is beuti. sorolhatném még de egyenlore ti leragadtatok ott hogy helyezkedés és lovés, vagyis mint a CS:GO ban. Nem kell gondolkodni hogy milyen gyengepontra kell loni csak loni kell a gold megoldja, nem kell gondolkodni hogy játszad ki a másikat csak loni a goldot vagy ha már az sem segítt akkor a HE. Na basszameg ez egy bazi hosszu szart sem éro szoveg lett mert a válasz csaka szokásos tartalmas szoveg lessz. Vagy csak torlik és kész.
  • Sherman0070
    5 perces timer? Te miről beszélsz?
    cs:go-ban egy kör 1:55, 30 körből 16-ot kell nyerni a győzelemhez
    van benne körgyőzelemhez, vesztéshez járó különböző round bonus, gránát taktikák, ekonómia, retake, after plant szitu, szimpla kör eleji információgyűjtés, melyik site-ra menjen a T... stb.

Már idegesítő, hogy mennyire értetlenül állsz a játékokhoz. Ez nem a te tereped. Okoskodj valami olyanban, amiről tudod is, hogy micsoda.
  • asolyom
    Ezt is átrágtuk már párszor. A prémium lőszerrel nem vész el egy HT minden előnye. Egy hull-downban levő S. Conquerort vagy IS-7-et holnap reggelig lőhetsz prémium lőszerrel, és akkor sem sebzed.
  • Megamax
    Aha igen , mit kellene tudom még arról hogy 5 perces timer van vásárolsz az elején fegyvereket páncélt és mentek egymást loni?(SHERMAN0070)

Amugy meg ha tényleg nem tudsz értemeesen hozzászólni akkor inkább hadjuk. (ROMOTO)
  • Sherman0070
    Hát te sem tudsz sokat a cs:go-ról.
    Nem értem miért okoskodsz olyan témákban, amikhez fingod sincs.
  • ROMOTO
    Persze hogy érdekelt, mert hogy lenne sikerélménye a sok parasztnak aki letudva a napi robotot bevodkázik és utána csak egy jót akar lövöldözni?
  • ROMOTO
    tessék egy objektív vélemény, hogy mennyire volt értelmes.
  • Dorgal
    Azt megtudja mondani valaki,hogy a Warpack mod-hoz mi a bánatért kell prémium előfizetés??
    Arra gondolni sem merek,hogy a WG esetleg érdekelt benne............