World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van választási esélye, legalább is ha 1 értelmes ember elolvassa akkor ezt így értelmezi....
Jaa,mert végül is rinyáltok ti is mint õk 😄
Na de most nézzük más szemszögbõl:
Master beírja erre a kis hírre hogy "fuck". Neki ez volt a véleménye. Azzal hogy beírta, neked rosszabb lett? Miért lesz rosszabb?! Ha õk is egyszerû halandók mi ez a nagy felhördülés?!😄DD
Beszéllgessünk az artykról meg a fregtolvajokról 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
wot név: _bitang
Itt még azt kérted, ne parancsolgassanak neked. :-( De te már parancsolgatsz másoknak? :-s
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ezt találtam ki így jó lesz? :
parancsnok: 6.érzék, bia, álca
lövész: bia, álca, javítás vagy pillanatkép
vezetõ: bia, álca, javítás
töltõ: bia, biztonságos elhelyezés, álca
megint valami bug?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
És a CO se kell, van fontosabb!
Viszont a plusz páncél és legénység védelem elgondolkodtató! 😊
szex az élet ! ;) baszhatod a múltat, szopat a jelen, és nyalhatsz a jövőért.
A választ elõre is köszönöm!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
1. Commander : Sixth Sense, BIA, Camo, Repair,
2. Gunner: BIA, Camo, Repair, Snap shot
3. Loader: BIA, Safe Storage, Camo, Repair
4. Driver: BIA, Camo, Repair, Smooth ride
Ha japán dologról lenne szó, és arra írtam volna fuck this shit, akkor japánoznátok itt nekem ,vagy mi? 😄
Túl dramatizáljátok az egészet, nem kicsit lol 😄
Get your facts straight!
Mellesleg a T-44et ne add majd el, hanem duplázgatással képezd a legénységet a 2. orosz 10-es medbe, aztán ha meglesz az elsõ, szépen átrakod a T-54be.
Fikáztam a zsidókat 1 kommentbe is?
Mondtam hogy felõlem ki pusztulhatna??
Hopp, nem!
Le lehet állni, puszi.
De mindegy, ez egy játék, és ismételten, engem az érdekel, hogy a mellettem lévõ csapattárs jól játszik-e. Hogy siemka-val köszön, vagy shalom-al, esetleg vanmagyar-al, az mellékes. Bár én a játékon kívül is így gondolom...de mindegy.
A játékra vissza térve, ami még érdekel, hogy legyen kiegyensúlyozva, ne legyen az hogy X dolog olyan OP hogy akadály nélkül csesz szét, stb.
A zsidók kérdése, teljesen irreleváns, nem érdekel, szarok bele. Se jobb se rosszabb.
Ha kicsit gondolkodnál rájöhetnél erre, de ahhoz túl kell lépni a ,,fújbazdmegzsidók " szellemi színvonalon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
elõre is köszi
Vagy rosszabb statod lesz a WoT-ban? Kevesebb kört mehetsz? Kevesebbet fogsz sebezni? Fájni fog ettõl netán a fülcimpád?
Nem? Akkor meg? De érdekes, én ezt a hírt, hírt? Annak se nevezném, magasról leszarom. Kit érdekel? Nekem ettõl se jobb se rosszabb.
Ez egy játék, ahol engem csak érdekel, a mellettem harcoló hülye-e vagy sem. Magasról szarok minden egyébre.
Nem találok mûködõ linket hozzá...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer