World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg az uj xvm van fent nalam. hol megy , hol nem. ha ujra belepek a jatekba par korig megy, aztan megint nem. ez amsnal is igy megy?
Érdemes mindkét medet beszerezni, mert CWre a T62 az egyik fõ med. Szóval az obj 140 beszerzésével olyan mintha 2db T62 lenne a garázsban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Szóval a saját replayeket már baszhatom..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

so akkor azt mondod ogy erdemes megtartani a T62-ot az Obj140 mellet
Pales27
Én féláron aranyért reseteltem az IS-7 4 skilles legénységét, ami majd megy az obj 140be. IS7be meg elég az átképzett, anno S51es legénységem ami 2 skilles. Így lesz 2 medem.

Erre volt kitalálva az RCPack converter, ami minden replayt átkonvertált a megfelelõ verzióra, amiben lejátszani akartad. 8.3-tól mûködött egész a 8.7-es patchig (sõt bizonyos korlátozásokkal a 8.0-ás replayeket is convertálta 8.7-re). Sajnos 8.8 után "discontinued" lett.

Itt még megtalálható a régi link:
RCPack converter

Sajnos mostanra csak a youtube maradt.

Pales27
Azt nem tudom ki tette fel, mert mások is feltöltötték, rajtam kívül.
Én annál az eredeti fraps anayagot töltöttem fel, közvetlenül konvertálás nélkül. 315 MB-os változatom soha nem volt belõle.

Pales27 hogy a forum temanal maradjunk, megtartod a T62-ot es megszerzed az Obj140-est vagy nem tartasz fenn 2 tier10-es orosz medet?
Mert en filozok rajta hogy erdemes-e 2 tier 10-es orosz med,amik rendkivul hasonloak.
igen ok atkonvertaljak, na veluk is beszelnem kell....
Maala
A youtube.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

ezt most nem ertem mit toltottel hova, en a Youtubrol egy 315 Mb-os videot szedtem le a T62-es jatekodrol akkor ki keszitette ezt a videot ilyen minosegben ekkora meretben?
Pales27
Annál pont feltöltöttem az eredetit 😄 18 giga, a tiger2es az konvertált

patchaou
Esetleg van valami módszer amivel megtudom nézni a régieket replayeket is? Vagy mûködik valami oldal ahol videót készítenek belõle ha elküldöm?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

oksa Pales27 te vagy az en emberem, a youtubon talaltam a te neved allatt a T62-es videot 10 ezer valamennyi dmg-el, a viideot akkor te keszitetted az altalad ajanlott progikkal, ha igen akkor az nagyon fassza a meret es kepminoseg tetszik.
patchaou
Azt mikor fogják végre megcsinálni, hogy ne kelljen minden verzióból megtartani egyet ha régebbi replayeket is vissza akarok nézni? De komolyan, ha csak ezért mindig megtartanék egy verziót, akkor egy külön winyót kellene feltartani replay nézegetéshez...

magyi76 az nem neked hanem gabe-nak ment csak valamiért basztat a fórummotor...
Van itt falme TD business nélkül is faszom 😄 Elõbb lõtt ki a ropogós obj140-embõl 1800 HP-ról az angol csillagromboló. Csak úgy szólok<#banplz>
ok vicceltem nem vettem magamra semmi sertot, hisz probaltam ugy irni
magyi76 az nem neked hanem gabe-nak ment csak valamiért basztat a fórummotor...
patchaou
Ezen mennyit röhögtem amikor elõször láttam XD

Maala
Errõl van szó.

Addig oké, hogy aki ott volt, annak megkönnyítik elviselni az átélt eseményeket. De az utódaiknak... Pföjj.

---

Lusta Szpecnyaz. 😄

---

magyi76: Az oroszok is biztos így csinálják, max effektkezelésben erõsebbek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27
Itt egy vidi ez 720ps konvertálás:

micsoda 18Gb, megorulok na meg a konvertalas utani meret nekem sok, na de lehet csinalni kisebbet is ahogy irod so kiprobalom, szerinted az Oroszok milyen minosegu vidiket keszitenek nekem az megfelelne.
Látom némileg elfajult a zsidós téma. Szóval most szólok hogy be lehet fejezni. Törölni már nem fogok mert lusta vagyok, de a további kommenteket a témában törölni fogom (nem érdekel hogy ki kezdte, mielõtt valaki ezzel jön). Ha az se lesz elég, akkor majd a modik jutalmaznak.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én speciel zsidóktól tök függetlenül, úgy nagy általánosságban nem értem, ki találta ki ezt a "fizetünk, hogy kompenzáljuk a múlt sérelmeit" intézményt. Visszahozz a pénz a halott hozzátartozókat? Kevésbé fog XY-nak fájni nagyapja/nagyanyja halála, ha féltucattal több húszezres lapul a zsebében? (mellesleg minket miért nem kompenzál senki, dacára hogy Trianonnál mocsok undorító módon fél Európa zabált az országunkból kétpofára) Zsidók vagy nem zsidók, szerintem kifejezetten visszás pénzt elfogadni a múltbéli sérelmekért, és aki pénzt tesz zsebre a halott nagypapára/nagymamára satöbbire hivatkozva, az éppen hogy azt nyilvánítja ki, hogy semmi tisztelet nem érez az emlékük iránt, mivelhogy haszonszerzésre használja (meggyalázza) õket. Mégegyszer mondanám, ezt nem konkrétan a zsidókérdés kapcsán mondom, hanem im allgemeine, minden ilyen "kártérítésrõl" ez a véleményem. Peace.
AlucardHuN milyen selytelmes ..tudja mire gondolok..shit kordaban kell tartanom a gondolataimat...
ma kétszer lehet duplázni a tankokat.

1., napi 2 x

2., küldetésbõl második win

A küldetésbõl származó dupla xp viszont nem számít bele a napi 50 000-be.
Pales27
Nekem 13 perces vidibõl ami ha jól emlékszem 18 giga volt csinált 1,5-2 gigásat (720p) valamit romlott a minõség, de nem sokat. A programban pedig állíthatod, milyen minõséget akarsz. Mellesleg magyar nyelvû program.

Maala
Ilyen a game. Ki kell tapasztalni ezeket a helyeket, és felhasználni a magad javára. 😞

Am sejtem mire gondollsz.
ja, akartam irni 300-450 Mb meretu videokat.
ja akkor nekem kell megkerdeznem ...koszi!
Am sejtem mire gondollsz.
akkor ne kuldj ra csak kerdezd meg tole nekem eleg a progi neve meg a ballitasok ...koszike!!!
patchaou
Ezért kell figyelni a páncélátütésjelzõt, ha az "szürke" akkor hegy van. Viszont ha zöld, akkor lehet köztetek bármi simán átlõsz a sziklán is.

ok en is nezztem mar a fraps progit de hat az tomoritetlenul csinal legalabb 1GB-ot percenkent...tehat 10 perc game 10GB, de ok es format factoryval milyen beallitasokat hasznalsz?
Olyan minosegu videokat szeretnek csinalni mint az oroszok csinalnak es
30 -450 mb-os videokat max...
Maala

GabeE3e
Na jó ez eléggé érthetetlen,mindjárt lövök egy képet,mert piszok gyakori bug...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Maala
Sajnálom, de még mindig belém akarod sulykolni a szavaidat.

Nem elõször jegyzem meg, hogy a kollektív büntetés ostobaság. Ezért számomra nyilvánvaló, hogy nincs "õk", mint "2. világháború sértettjei", ahogy ezt te próbálod nekem bemagyarázni, én továbbra is csak azokról beszélek, akik még 70 évvel a háború után is csak többet, és többet akarnak.

Továbbá jöhetsz nekem az ÁSZ-el, mivel én németeket említettem, nem magyarokat. Nem vagyok jogász, és tudtommal te sem, így hiába is kutakodnék a német törvények közt, ahogy közgazdász sem, hogy az õ nyilvános (és feltehetõleg a miénknél jóval áttekinthetõbb) költségvetésükben kutakodjak.

Azonban ne haragudj, ha hiszek olyan emberknek, akiknek ez a foglalkozása, és a CNN, BBC, és hasonló oldalakon jelenik meg a cikkük.

Szerintem ez így nem helyes. Nekem semmi bajom a zsidókkal általánosságban, azokkal viszont igenis van, akik rászolgálnak a... róluk kialakult sztereotípiákra, és még ennyi idõvel a háború után is feltépik a sebeket a követelõzéseikkel (amik nem is õket érintik!), ahelyett, hogy továbblépnének.

Ez is csak egy business számukra, mint másnak a Forma-1, vagy a Dél-amerikai fakitermelés.

Ezzel pl. semmi baj nincs, és dícséretes.
Itt már kezd kinyílni a bicska.
Olvass utána ennek a bizonyos "Jewish Claims Conference"-nek, aminek mostani mûködését a saját alapítója is elítéli.

GabeE3e
Dooo, nálatok is van olyan,hogy sniperkedtek,aztán van elõttetek egy domb, kinézel, és látod az enemy-t, de a dombba lõ a masina?,és nem lehet lõni az enemy-t.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Pales27
Én a fraps nevû progival veszem fel, aztán format factoryval konvertálom, hogy ne legyen túl nagy a mérete.

Nemár, azért ennyire ne személyeskedjetek...

Mondjuk errõl a "goj"-os dologról hallottam én is.
Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet😄DD (persze wotost
voivod32
Bevallom, engem szórakoztat! Olyan, mint egy jó kis kocsmai vita, semmi mellébeszélés, csak egyenes beszéd!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nemár, azért ennyire ne személyeskedjetek...

Mondjuk errõl a "goj"-os dologról hallottam én is.
Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet😄DD (persze wotost
koszonom a valaszt es Malarki valaszat is megfontolom de eloszor a tied,
hogy tudom 505thzajcev megtalalni itt a forumban nem igazan vagom a SG oladal menujet vagy akar felhasznalok kereseset hol, hogyan?
Master91
Aha akkor jól sejtem a vallásodat most már 😄
Van pár magyar emberke youtube-on aki csinál videókat, pl cleverland vagy Ph3lan, tõlük is megkérdezheted, biztos válaszolnak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Írj 505thzajcev-nek, itt a fórumon, majd segít.

Takarodsz, féreg.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

van valaki akki tud segiteni hogy hogyan keszitsek videot a gameplayeimbol, mar amik szepek, tehet milyen progit milyen beallitasokkal hasznaljak stb.
A legjobb lenne 505thzajcev de nem hiszem hogy utol tudom erni...