World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Itt még megtalálható a régi link:
RCPack converter
Sajnos mostanra csak a youtube maradt.
Én annál az eredeti fraps anayagot töltöttem fel, közvetlenül konvertálás nélkül. 315 MB-os változatom soha nem volt belõle.
Mert en filozok rajta hogy erdemes-e 2 tier 10-es orosz med,amik rendkivul hasonloak.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Addig oké, hogy aki ott volt, annak megkönnyítik elviselni az átélt eseményeket. De az utódaiknak... Pföjj.
---
Lusta Szpecnyaz. 😄
---
magyi76: Az oroszok is biztos így csinálják, max effektkezelésben erõsebbek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1., napi 2 x
2., küldetésbõl második win
A küldetésbõl származó dupla xp viszont nem számít bele a napi 50 000-be.
Olyan minosegu videokat szeretnek csinalni mint az oroszok csinalnak es
30 -450 mb-os videokat max...
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Nem elõször jegyzem meg, hogy a kollektív büntetés ostobaság. Ezért számomra nyilvánvaló, hogy nincs "õk", mint "2. világháború sértettjei", ahogy ezt te próbálod nekem bemagyarázni, én továbbra is csak azokról beszélek, akik még 70 évvel a háború után is csak többet, és többet akarnak.
Továbbá jöhetsz nekem az ÁSZ-el, mivel én németeket említettem, nem magyarokat. Nem vagyok jogász, és tudtommal te sem, így hiába is kutakodnék a német törvények közt, ahogy közgazdász sem, hogy az õ nyilvános (és feltehetõleg a miénknél jóval áttekinthetõbb) költségvetésükben kutakodjak.
Azonban ne haragudj, ha hiszek olyan emberknek, akiknek ez a foglalkozása, és a CNN, BBC, és hasonló oldalakon jelenik meg a cikkük.
Szerintem ez így nem helyes. Nekem semmi bajom a zsidókkal általánosságban, azokkal viszont igenis van, akik rászolgálnak a... róluk kialakult sztereotípiákra, és még ennyi idõvel a háború után is feltépik a sebeket a követelõzéseikkel (amik nem is õket érintik!), ahelyett, hogy továbblépnének.
Ez is csak egy business számukra, mint másnak a Forma-1, vagy a Dél-amerikai fakitermelés.
Ezzel pl. semmi baj nincs, és dícséretes.
Itt már kezd kinyílni a bicska.
Olvass utána ennek a bizonyos "Jewish Claims Conference"-nek, aminek mostani mûködését a saját alapítója is elítéli.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Mondjuk errõl a "goj"-os dologról hallottam én is.
Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet😄DD (persze wotost
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Mondjuk errõl a "goj"-os dologról hallottam én is.
Ha gép elé kerülök majd mutatok igazi sokkoló képet😄DD (persze wotost
hogy tudom 505thzajcev megtalalni itt a forumban nem igazan vagom a SG oladal menujet vagy akar felhasznalok kereseset hol, hogyan?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A legjobb lenne 505thzajcev de nem hiszem hogy utol tudom erni...