World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kv1 ben és kv1s ben még 5 fõ van, elég jól hoznak, feljebb már 4 fõs tankok vannak azon a ágon.

Kv13 at nem ismerem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

De ezt most nem igazán értem. Át akarod képezni a t-54 legénységét valami kisebb tierbe, hogy ott húzd? De akkor azt majd vissza kell képezni egyszer.

Csak prémium tankba lehet átképzés nélkül legénységet húzni. KV-13 szerintem szar. Akkor már vagy t-34, vagy t-34-85.
DarkHorSe
Akkor melyikben erdemes a legenyseget huzni? Kv13-at megvehetnem, az hasznalhato?

Swedish people are albino monkeys

kisebb tierben valamivel kevesebb az xp, lassabban fejlõdnek a srácok..

DarkHorSe
Na most akkor szamit vagy nem, t54be akarom a legenyseget huzni de orosz medium tankom csak a t-28 van, abba meg 6 ember van t54 meg eleg 4. Erdemes akkor huznom a legenyseget kicsibe, vagy valasszak olyat amiben megegyezik a legenyseg szam

Ha már elit akkor igen.
Amikor kiállsz a három lila alá, szem nem marad szárazon! 😊
Nem számít.
DarkHorSe
A legenyseg kepzesenel szamit hogy hany ember van a tankban? Mondjuk ha 4en vannak benne, gyorsabban fejlodnek mintha 6an lennenek?

Eagle16
Köszi! Jó nagy mázlim is volt, mondjuk úgy álltam neki hogy itt kb. ingyen xp vagyok mindenkinek 😄

Aztán egészen jól összejött minden, valami csoda folytán még Tier 9-es tankok is pattogtak rólam. Nem tudom hogy, mert alap esetben egy Tiger II szanaszét szed 300m-rõl.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tanmese, avagy küzdj, és ne az MM miatt zokogj.

replay

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem csókos, hülye... Rendre South coast-al keverem.:/ Viszont azon én se voltam, de tundrán igen.
Nem is voltam azon a pályán mióta visszarakták. Csókos vagy....

GabeE3e

4,6k dmg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nyugi Renton ,múltkor igazi noob foch 155 párost láttam serene coaston. Észak felõl jöttek, és a kanyarnál találkoztunk. Amint ránkfordulltak láncolltunk és szétkaptuk õket francba 😄
Count Adyn
Nah a mai egyetlen jó csatám a szopóágon az Amx 13-75 Ace Tanker-es duplázom volt a dûnék közt😊 Dance round round😊
Replay

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szép. <#eljen>

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Eagle16
AT-15 Ace Tanker kör, nem is akármilyen 😊 link
Végre összejött ezzel is.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Megkérdeztem mit kéne csinálnom ha ennyi esze van de válaszolni már nem mert.

Miért nem mondtad neki, hogy azzal a tankkal inkább fogja már be a pici száját! LowTD én üzenem neki 😉
Hahaha, leugatott egy foch 155 csapattárs mekkora ****** (képzeljünk bele valami szépet) vagyok mert a frissen gyártott VK 45.02 (P) Ausf. B-vel nem a 128 mm-es ágyút használom. Mondom neki elfogyott a free xp, akkor mit kéne csinálni? Hát én egy ******** vagyok. Oké

Na akkor innen le tudsz szedni két soros garázs módot, de túl kicsik az ikonok. Az emberke még kalapálja.

Függõleges cuccot innen. Errõl lövésem sincs. Próbáld ki!

Az xvm-et pedig leszeded, bemásolod a cuccot, ahogy ésszerû. Aztán a zsidózás elõtt leírtam, hogy a webes editorba megnyitod a wot mod mappáján belül lévõ config mappa default mappájában lévõ összes fájlt egyszerre. Ezután a loading és tab menük alsó részén a két hosszú sorban meg kell keresni azokat a részeket, ahol xwn van. Az összes helyrõl kitörlöd az x-et és végül mentesz. A keletkezett xvm.xc fájlt az xvm mappába berakod és ennyi.

A töltõ képen nem mûködik a dolog, de csatában igen.

Végül én is kérdeznék. Aki WoT Tweakert használ, mûködik nálatok? Nekem semmi pénzért nem tünteti el a füstöt lövésnél.
For-The-Records, többször is volt már téma, beütöd a keresõbe.
Idézek egy kedvencet:
- Q: “Will Hetzer lose its 105mm?” A: “How terrible…”
Akár erre is rákereshetsz, így egyben.

Most még jöhetne a hülye kérdés, hogy miért kaptam 1027288 pénzt? 😄

Választhattak volna kellemesebb tankokat is. 49 csata kellett hozzá. Viszont ma legalább nem volt bukta nap(36/52).
sajna nem

Sunsetjoy
Õ a Hetzert kérdezte, hogy hol olvastad😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Na, 24 csata kellett de megvan a 60 kill, várom a következõ nagyobb mission-t.
Azért lehet köpködni sokmindenért a WG-re de mostanában teljesen ingyen is játszhat aki ráér, minden nap extra prémiumot dobálnak, legutóbb goldot is, egyre durvább akciók, még az is elképzelhetõ a játékon csiszolnak majd valamit ha ez így halad

Esetleg kaptál már valakitõl választ a kérdésedre? 😊
Mert engem is érdekelne 😊

Nem tudom hol vagyon leírva, de így van. Mentem egyet a KV-val és megadta. 60 még nem.
Ne már, a hetzer nagy móka a derp-el

ezt te hol olvastad?
free xp powa..

Igen, +1 csata.

A Hetzert meg már nem sokáig kell tûrni: leveszik a 105-öst róla a köv peccsben (kb 1 hónap). De ez csak rebalance lesz, nem nerf.

Ha a Hetzer csinálja az sem jobb. 😊 Közben egy erõs killsteales csatával meg lett 21. csatára a 20 a Type-pal is. Jól rémlik, hogy ezután kell menni még egy csatát akármivel?
Az elõbb sikerült belevernem egy 600-ast egy IS-8-ba, ami csakis úgy sikerülhetett, hogy elém tolakodott egy biztos IS-3 kill megszerzése reményében, én meg véletlen belelõttem.
Mivel a csapattársam volt, ezért kaptam a szerencsétlenje miatt egy 27ezres büntetést, ami csak azért furcsa, mert prém nélkül 18ezer lett volna. Ez eddig is így volt, vagy valami újítás?

Imádom amikor a stugból oneshotol egy t82

A Churchillen 15 csata alatt meg volt a 20. A Type-pal viszont szenvedek. Nem nyomtam a kínai ágat, így ez full stock volt. 19 csata alatt 16 frag.
Sunsetjoy
Ma reggel megvettem mindhárom tankot a killezéshez. Már csak 9 kill kell a chuchill-el az össz. 60-ból, de érzem, hogy szívatni fog 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

20 kill churchill-el az õrület határára visz. Ott áll valami az oldalát mutatva? Átlövöd 3x, majd amikor 100 hp-n van lepattansz 2x majd valaki kivégzi. Minden csatában megfigyeltem, hihetetlen. M3 lee-rõl 2x pattant, egyéb t4 t5 jármûvekrõl rendszeresen. Automatikusan goldra váltok végsõ lövésekhez de ez is csak az esetek felében mûködik, érthetetlen.

voivod32
Rájöttem, hogy fogolk túljutni az M3 Lee-n! A meccs legelején beállok egy bokorba, aztán kimegyek, elszívok egy cigit. Ha van egy kis szerencsém, addig felspotolok néhány ellenfelet. Még így is 3x annyi hasznot fog hajtani, minha "játszanék " vele!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ez a Mountain Pass csata ütközet nem is lenne rossz. Ha nem lenne az egész híd alatti rész egy Bermuda-háromszög...Elég érdekesen tûnnek el/bukkannak elõ az ottani tankok, 40-50 méteren belül is. Valamelyik nap egy M103 lõtt onnan büntetlenül és nem értettem hogy nem látom. Aztán felbukkant végül, de amikor indult vissza a szikla mögé, persze bokor még hírmondóban sincs a környéken. Nemrég pedig egy E50 lõtt meg vagy kétszer a körbõl, pedig látóhatáron belül volt.

voivod32
Sajna, nem értem, mire gondolsz!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

ugyanannyi <#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Az ilyen hogy a picsbe tollja?
patchaou
Az attól függ mennyi a szorzója a nyertes körnek... 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

koszonom a valaszt, CWre nem jarok mert az Amerikai szerveren vagyok es az angolt nem nyomom olyan szinten hogy mikrofonba ertsek mindent.
Iletve az amerikaiak hulye egoistak es folyamatosan hullanak szet a klanok es alakulnak ujj klanok, nem tudok ilyen emberekel egyutt jatszani.
De legfeljebb megtartom a T62ot, garazs helyem van boven de nem hiszem hogy jatszom vele hisz a szemelyzetet kivanom atrakni az Obj140es re.
sziasztok

tudom, sokszor volt már, de nem találom.

szükségem lenne xvm-re, 4 számjegyû érték kijelzéses, ha lehet, meg függõleges tech tree-re.
meg 2 soros garázs módra.

hallottam, hogy az xvm-et másképp kell telepíteni, leírná valaki hülyegyerek stílusban?

:d

köszi

Az 1. köröm az egérkével.Semmilyen felsz. nincs még rajta.
Vereség
Csata: Malinovka 2013.09.15. 18:13:10
Jármû: Maus
Szerzett tapasztalat: 703
Szerzett kredit: 103 291
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló Lövész, Hidegfejû

Mi van ha nyerünk?Akkor mennyi kredit?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

a statisztika reszere gondolok.