World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, én is ezzel a módszerrel csináltam, de sárga pipa helyett csak az árlista fogadott.
voivod32
Én úgy találtam meg õket, hogy a garázsban lent rámentem a lövegre, mutatta, hogy a legalsó (leggyengébb) löveg ki van pipálva zölddel, tehát az van fenn, a többi meg sárgával,tehát a depóban van. Rákattintottam a legerõsebbre, és tadaaaaam!, már fenn is volt. A depó fülön viszont hiába keresgéltem, mert üresnek mutatta, mint ahogy a barakkot is, de mégis be bírod hívni a legénységet, ha közvetlen a tank mellett rámész a helyükre.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Akkor a support a barátod.

Jó a tigrist még betudnám a patch-nek, de az az ágyú már bõven a patch után lett meg.
Mindent meg kellett vennem újra, sajna nem voltak bent a depóban <#shakehead>
voivod32
Nem adja el, ott vannak a depóban , vissza tudod tenni õket! Nekem is ez volt a KT vel.

nyugi. amit kivettek a játékból kaptál helyette kreditet, a többi a raktárban van.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bevezették a kommunizmust. Elvették tõled és odaadták egy olyannak, akinek nincs tigrise. <#lama><#idiota>

talán olvasgatni kellene a patch notes-okat...
Ez a bzi játék eladogatja a moduljaimat. <#ijedt> Ma egy ágyút adott el, tegnap meg a rég nem használt Tigrisemet találtam meg teljesen stock állapotban. <#rinya> Ez most mi? <#boxer>
sziasztok, lassan eljutok oda, hogy kifejlesszem a lórit. azzal is lehet olyan élvezetes játszani, mint a 13 90-el? ezt a tankot szeretem, csak sûrûn tesz be tizesek közé, akiket meg elõröl ugye esélytelen sebezni, hátukba, meg nem mindig sikerül kerülni. csak ahogy látom a lóri nagyobb és lassabb is a kistestvérénél. teszt szerveren próbáltam, de az nem ad valós képet, ott tetszett is meg nem is. valakinek tapasztalat? érdemes váltanom? a végcél a batchat lenne, de az elég távoli még, pláne azért mert elég keveset játszom. köszi
Màr hogy ezt Viper07-nek akartam ìrni, hogy az SP gyorsabb...XD....
Igen gyorsabb... Nem is kicsit 😄.
Hali !

Létezik hogy az SP jobban megy mint eddig? Határozottan az a véleményem, hogy "fürgébb", simán megyek vele 30-at 😊, eddig ez nem igen sikerült.
Volt szó ugye motor Buff-ról, de ez úgy tudom hivatalosan elmaradt, a páncélon meg nem veszek észre változást, minden esetre mintha jobban menne most vele, így az eladáson még gondolkozom.
Tapasztalat ?
Lenne egy kérdésem
Most az új XVM az 5.0.0-ás az effi-t muatatja nem a wn6 értéket ami fontosabb és az lenne igazából a kérdés hogy hol lehet ezt átállítani
Azt még nem próbáltam, bár kbözõ guideok és vélemények alapján a VK3001D alacsonyabb, elõrébb van az ágyúja és nem kell annyira kitolni a fedezékbõl + a tornyán sokkal döntöttebb szögû a páncélzat (állítólag pattintani tudja a KV-1S 122-es ágyúját is).
Tervezem a közeljövõben megvenni azt is.

Reaper
A VK30.01H is egy vadállat Tier5-ben. Folyamatosan premium ammozik a sok kis agysebész, holott alapból 157-es penem van. Kíváncsi is leszek, hogy mikor veszik el A Könisch-t..😛

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Eagle16
Úgy tudom hogy a következõ patchig, ami még kb. 1 hónap.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Reaper
Kedvencem a 0k 42 43% és Löwe-vel van bazmeg!😊 Természetesen mindig a mi csapatunkat "erõsítik" az ilyen gyomnövények...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Sziasztok

Tudja valaki, hogy a superpershinget meddig lehet golddért eladni? Addig megtartanám.

köszi

1500-1800 xp s csatákat megyek vele.. fasza kis tank.

A 3001D-nek még annyi sincs.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A 3002M tényleg olyan mint egy kicsi Panther, bár még nem mentem vele elég csatát, de úgy néz ki felzárkózik a legjobb T6 mediumok közé.
Az egyetlen kritika a kevés HP-t érte, de SerB éppen tegnap válaszolt erre is.
(- Q: VK3002M having too few hitpoints? A: “How terrible…”😉

Hát ilyen gyorsan nem láttam még 3 unikumot kipukkanni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mydgard
Csa!

Na kiralysag, mert a VK 30.01 H bar atkerult T5 heavybe, de a helyere kerulo VK 30.02 M-et meg automatikusan ideadtak full felfejlesztve (+megmaradt az eredeti is), a VK 30.01 H XP-jevel meg 100%-os legenyseggel, skillvalasztassal. Ez a tank olyan, mint egy mini Panther, sebessege, agyuja teljesen jo.

Erdekes modon az E-75 toppos cuccai es a kiegeszitok (nem kell arany a leszerelesukhoz 😄 ), bekerultek a depoba, ugy hogy az alap cuccok kerultek fel. Igy azokat eladva egy kis extra penzmaghoz jutottam. :-) Gondolom valamit megvaltoztattak a tankon. (?)

Egy baratommal keresunk T10-es tankokkal - IS-7, E-100 - aktivan clanwarozo magyar klant. Ha valaki szamol velunk, ram elhet dobni egy pm-et.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Roger6
Az embereknek néha szokásuk 15 meccsbõl napi WR-t levonni. Jó hogy nem fél órákra osztják fel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Count Adyn
Durva ahogy nézem a statomat, mult hét:
szerda: 57% WR
csütörtök: 54
péntek 55
szombat 41
vasárnap 37

uhh😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Solten
chat cenzura fix

Ha mar a gyoker programozoik keptelenek javitani, szerencsere akad egy-ket tehetseges modder.

Saor Alba

most szórtam egy 5k+ damages kört Tiger2 vel.. Kicsit jobb..

voivod32
Nem vagy egyedül.De kimondtad a kulcsszót:"nem tudok" !
Hát egyedül , nem is lehet. Márpedig többnyire úgy kellene, mert a többiek vagy megdöglenek 2 perc alatt, vagy végigkempelik a meccset...

9 óta nem tudok szaros 15 wint csinálni...

voivod32
Pffffúú! Ha én egyszer túl leszek ezen az átkozott M3-Lee-n, én esküszöm pezsgõt bontok! Még 4000 xp! Nem sok, de ezzel a szarral legalább 15 meccs. Free xp-t meg tartogatom a T1-Heavy cuccaira.

Sunsetjoy
BIA: elsõ mindenkinek.
Parancsnok további: beszarásjelzõ, javítás, camo
Mindenki más további: javítás, camo - esetleg elhelyezés vmelyik helyett.

3, 4 skillnél már bõven lehet garázdálkodni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

+ megelõzõ karbantartás. Többi teljesen tetszõleges amilyen a stílusod.
Nah tényleg át kell gondolnom a skilleket.
Az is7-emen van 4 skilles legénység.
A t-62a-n 3 skilles.
A t-54 (obj-140)-en 1 és 2 skilles.

Fõleg medium tankkal CW-zek, át kell variálnom hogy mire mi megy...

Egy jó med tankra, minimum 3 skill kell: bia, camo és javítás.
Amellett hogy beszarásjelzõ és lõszer elhelyezõ képesség is kéne.
8 körbõl 1 gyõzelem és 2 bõl még élve léptem ki mert ez megy kb minden csatába. Jó lenne ha tier 6 ig max 800 effi tier 6 tól 8 ig meg max 1000 effivel lehet menni mert már ezt sehol nem lehet játéknak nevezni.

ez a sok nyüves balfasz miért nem érzi, hogy NEM MEGY NEKI A JÁTÉK??

El kell fogadni. Ennyi. Néni másikat.

CSak mások játékát basszák el...

DarkHorSe
arcod mikor a kv-13nak van a legnagyobb hull armoja az orosz mediumok kozt 😄 aztan csak tier 7es

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Szerintem elég, ha simán haladsz a T-54 felé, elég jó legénység lesz akkor már abban, mire odaérsz. Vagy 2 skill tuti lesz rajta, de lehet 3 is.
DarkHorSe
Nem, most van a t-28 abban van a medium legenyseg, t54et akarom majd megtartani mert teszt szerveren megtetszett. KV13at ki tudom fejleszteni, legenyseg huzasara keresek vmi orosz medium tankot, mert tier4ben ahol a t-28 van kevesebb xpt kapnak.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Mûködik faszán HRMOD sounds-al is, kösz! <#eljen>

Sunsetjoy
Talán ide is sikerül beszúrni végre.

Gnomefathers soundmod fix

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Na szóval a Gnomefathers facebook oldalán közzétették a kanyarágyú javítását. Nem tudtam tesztelni, de elviekben jó. Kisokkának elküldtem a linket, talán ki is tudja próbálni.

Küldd el privátban, aztán kiteszem ide.

Ha már a kanyarpuskát kitalálták, akkor ezt is illõ volt már <#eljen>

Wow!!!Ez nagyon király,kanyar ágyú vagy mi.Lehet ,hogy ez valami transformerses verzió.Elõre mész oldalra lõsz,brutál.😄

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Nem tudja valaki, tervezik mostanság a hangmodos bugot javítani?
Ugyanis az eredeti lövéshangok elég gyatrák, jóformán egyforma mind, viszont ez egy eléggé megviselõ bug:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Senki nem csinál velük semmit, eventet neik minden fostos tankra had menjen fel még nagyobb tierbe. Bemész csatába elsõ 2 perc azzal telik hogy már kulcspozícióba vagy azt lehet gyönyörködni hogy a csapatod fele 2 kockányit nem ment ki a bázisról. Segítségre ne is számíts mert ha meglátják hogy már ott atz ellenség elõtted akkor õk tuti biztos pozícióba, fedezék meg amit akarsz majd szépen egy helybe kivárják a csata végét.

Másik opció, ha nem mész elõre más se fog mert mit kockáztasson.

Elvan ez baszva nagyon.

Komolyan mint ha counter strikeba lennék azt low botokkal szórakoznék.

Nagyon sok van,nekem is fura,meg rengeteg az afk.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ennyi gyépés nyomorékot mint ma reggel basszus <#confused>