World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Vannak idétlenek, vannak éretlenek, vannak gyenge felfogásúak, vannak sajnos tudatosan rendbontóak is, de ez van. Egy ilyen netes játékban az ember nem válogathatja meg a csapattársait.
(TD csövek bugosak vele)
És mint olashattad SerB nagyon elégedetlen volt a Bishoppal, abba is hagyta azt az ágat (15 meccsbõl 3-at nyert).
Márpedig ha valakinek akkor az õ szavának van némi súlya (lásd KV-1S top ágyújának -úgyahogy- megmentése a többi wargamingessel szemben).
Az igaz, hogy a 122-es ágyúval ezentúl lehet E-75, Foch, M103, WZ-120, ST-1 és társaik ellen harcolni, de akkor is megmarad.
A VK3001H jó kis tank lett így T5 heavy-ként. :-)
Volt nekem is sok jó köröm vele.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Elõre kell menni, mindig úgy használni hogy pont tud lõni az ellenfelet akikkel bunyóznak a támadióitok. Baromi gyors vagy, simán tudod váltani a pozíciódat bármikor.
Bebújik 1 tank a fedezékbe? Esetek 80%ba simán tudod lõni, mert nem a bázison mattyantasz mint a többi tüzér.
ízlések és pofonok, nekem tetszik az a szaros, meg is tartom.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy ilyet láttatok már? Kidobott mint állat...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
[/url][/img]

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
talán a régi gw panther volt még ennyire hatékony.
(hatékony alatt értem: jó mozgás, jó szûkülés , viszonylag pontos, stb stb.)
azzal az fv-vel szerintem jobban tudsz támogatni 1 támadó éket mint bármi más artyval.
[/url][/img]
Amúgy jó lenne, ha tényleg olyanért adna pénzt, amiért nem elég csak beülni a csatákba, hogy majd win lesz. Sem pedig ellopkodni a frageket olyanoktól, akik kockáztatva ölik az ellent.
Úgy kéne jutalmazni, hogy pl. tiertõl függõ (részben pedig tankosztály-függõ) sebzés kiosztása, illetve és/vagy alapXP gyûjtése...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A 8.6 után eladtam az összes artymat és ezt az accot egy fun accnak tartottam meg,max. t6 tankokkal.
Persze ez nem csak ennek a jármûnek a specialitása!
Sokszor marad az Arty utolsónak, és még a kivégzésére érkezõ tankokba is bele tud lõni egy embereset mielõtt kimúlik.
Nagyban segítene annak az érzésnek a leküzdésére, hogy csak velem toszik ki a játék.
Amúgy érdekes a mûhiszti a WG részrõl a 88 as szám alatt, de 8.8-as patch az van. Most akkor hogy is van ez? <#banplz>#banplz>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
https://wotinfo.hu

Észrevételeddel kapcsolatosan igazad van, nekem az alábbiak a tapasztalataim / véleményem:
- alvó játékos: ha a csatát megnyeri a csapat, akkor is kapni fog 300-400 xp-t. Ha bukjátok a csatát, akkor persze semmit. Így sok játékos (pl. munkaidõben) csak belöki a tankját a csatába és 15 perc múlva újra belöki megint egybe. Így erõs AFK mellett is csurog valamennyi xp. Elvileg régen is volt ebbõl felháborodás és egy idõben lelkesen banolgatták pár napra az ilyen játékosokat. Ma nem tudom mi a hivatalos hozzáállás ehhez kapcsolódóan, de mondjuk én kb. minden 10-ik csatában találkozom csak alvó játékossal. Szóval én már hozzászoktam, nem idegelem magam ezen 😊
-anno régen simán 4-5 tankkal magasabb tankok közé is berakott a játék, manapság már sokkal jobb az arány, nem tesz be 2-vel nagyobbak közé (kivéve a light scout tankokat). Persze, ez is kõkemény szívás, de egy +2-es tank azért oldalról és hátulról azért lõhetõ. Ilyenkor jön a háttérben sunnyogás és a lehetõség keresése, hogy kit tudok oldalba/hátba kapni vagy megyek scout-olni a többieknek. Ilyenkor nincs fair play vagy 1vs1 elleni küzdelem, kellenek a többiek, hogy túléljem.
-csapatmunka: random csatákban ilyen ritkán van, elsõsorban Tier 9-10-ben tapasztalható csak. Tier 1-4-ben mindenki rohan és agyatlan agyaggalamb vadászat szokott lenni, Tier 5-6 pedig maga a megtestesült borzalom. Én a csata elején picit kivárok és megyek segíteni azt az oldalt, ahova kevesen mennek. Nem megyek soha a lemmingek után.
-10.000 csatával rendelkezõ játékos kis tankban nem biztos, hogy 100%-os legénységgel rendelkezik. Ha fun-ból jár vissza játszani, akkor biztosan 100%-os a legénysége, mert van egy régen meghagyott elite tankja erre a célra. Na ellenük ilyenkor szívás játszani, többen kell rámászni, nem egyedül.
Ha azonban az illetõ épp új tank ágat fejleszt, akkor valszeg max. 75%-os legénységre fog költeni, ilyenkor max a játékos rutinja segítheti ki. Ha jól játszik, akkor érdemes rájuk támaszkodni a csatában és kiegészíteni õt, hogy megnyerjétek a csatát.
-tüzér: kis Tier-ben a tüzérségi ágyúk lõtávja elég kicsi, maximum félpályát tud átlõni. Ha rossz pozíciót vesz fel a tüzér és nem is hajlandó mozogni csata közben, akkor valszeg semmire se fog lõni. Tier 4-5 környékétõl vannak csak pályát átlövõ tankok. Ráadásul a nagyobb tankok 20-40 másodpercenként tüzelnek, 3-4 másodperc a célzási fókusz, szóval rémálom light vagy medium tankokra tüzelni velük. Én speciel kerülöm az arty-t, nem tudok rendesen játszani vele 😊 A saját tüzér tankjaimal való játékok során legalább azt megtanultam, hogy melyik pályán kb. hova érdemes állni az arty-val és hol találok fedezékeket az arty-k elõl. Emiatt mondjuk érdemes egy kicsit arty-zni, jobban megérti az ember õket.
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
"Made in Germany.
Be ready to see the grey steel on the battlefields with this offer highlighting some German vehicles… as well as others!"
Tehát jó eséllyel német tankok lesznek akcióban, a többi mellett.
De ez is csak tipp.
1 millió credit nyereményért nem veszek 3 db tier 5 vagy nagyobb tierû tankot, mert a vételár, a felszerelés, a legénység képzése, stb. többbe kerül a végén, mint amit nyerni lehet az egésszel.
Persze meccs közben is kapsz kreditet, de mellé idegsokkot is, én pld. a hétvégén a Churchill 6 fontos pötyögtetõjével vért pisáltam mire meglett a 20 kill.
Az ilyen "Csinálj Amx 12t-vel 20 killt" szóba se jöhet.
Az ebben a struktúrában a jó, hogy mire elérsz a komolyabb tankokhoz, addigra a te gyakorlatod, pályaismereted, rutinod is felnõ arra a szintre.
És ott már több csatában látszik hogy gondolkodnak is a játékosok, és nem csak rohangálnak mint a veszett egér.
Persze akik egybõl Tier8-as prém tankokkal indítják a pályafutásukat, azok eléggé szarul érezhetik magukat azok között, akik sok ezer csatával érték el azt a szintet. :-)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Menet közben lõnnek de egy se talál,talán ha megállna akkor sikerülne neki.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nem tud dönteni. Egyszerre csak egyet villants, különben összezavarodik pubi. <#vigyor2>#vigyor2>