World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- SerB confirms that the graphics requirements of WoT will increase (“it won’t be possible to play on grandma’s calculator”😉, but he states they will try to save whatever old settings they can

Meg van egy ideje a Ferdinand, hát ez nagyon fasza TD ám. Nagyon ütõs. A JP-vel közel sem tudtam ilyen köröket futni. Akkor gáz csak ha tier X-es csatába kerülök, amúgy elboldogul. Persze lassû, észre veszik minden honnan, meg hát ügye TD, egy gyors tank szét kapja gyorsan ha a közelébe tud érni, de amúgy nagyon jó. Élvezet vele játszani.

Ezek után kiváncsi vagyok a normál Jagdtigere, az milyen. A Prém Jagdtiger is überfasza vadállat TD, az is élvezetes, de a rendes Jagdtiger, meg az a TOP ágyúja, ez érdekes lesz.

Lb. ugyan az mint a T-34-1, csak egy szinttel fentebb és kicsit felturbózva. Kicsit mozgékoynabb, kicsit gyorsabban lõ, kicsit job a páncélja. Én szeretem, fasza kis med, ha valakire rámászol vele akkor halott, mert csak a kupoládat tudja lõni.
És nem mellesleg rohadt menõn néz ki. <#szeret>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A T-34-2 mennyire bulitank? Az elõdjével nem volt gondom, de valahonnan az rémlik, hogy ez lomhább valamelyest.

Az modok nélkül is olyan volt, néha kiírja, néha nem.

popey8
Erre vki?

Vkinek elõjött már a következõ probléma? A battle results képernyõ 2. ablakában, ha ráviszem a kurzort a kitüntetés jelre, nem ír ki semmit, tehát azt, h az illetõ milyen medált kapott. Vmelyik mod lehet a hibás? Talán xvm?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Ne várj arra logikus magyarázatot, h egyes misszióknál miért írja ki, a többinél meg nem, hogyan állsz. A 2 héttel ezelõtti med eventnél sem írta ki. Miért jó az, h egyiknél követi a másiknál nem? Ez az 20 milkás kérdés. Pedig pont ez lenne a lényege, h pl. ne kelljen számolni a killeket. Bugos ruszki szar.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gyanítom, hogy a lengyel polgárok meg lettek halálosan fenyegetve, ugyanis ma legalább 5x láttam HAMI toborzást randomban, nem HAMI-soktól. Ezek terveznek valamit...

ezzel gondolom véletlenszerûségre célzol.csak ezek azért elég fura "véletlenek". kb olyasmi mintha 10 évig akkora balszerencse ér hogy a híd alatt lakom utána meg zsinórban 6szor telitalálatom lesz a lottón. nem életszerû és nem is hiszek benne. kb 20-20 sebzõ lövést figyeltem meg csata jelentésekben visszamenõleg mert egy idõ után feltûnt.érdekes hogy az egyik nap 488 volt a legkisebb másnap azaz ma 408 a legnagyobb.és 20ból 7szer 386 lett. áh mind1 soha nem fogjuk megtudni a játék mi alapján számolja.gondolom olyan mint a google: néha bekapcsolják a ma jó napom van generátort és akkor mennek az 500+-ok másnap meg böjt az elözõ napi sikerekért.
bujcsik555
Arra van valami észszerû magyarázat, hogy a missions fülön miért csak a felét trackeli hogy áll? TD eventes 60 killt jó lenne látni hogy állok, mert kezdem nagyon megunni.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

voivod32
mittomén!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

mi az isten alapján számolják a sebzést amit egy tank okoz? 440es átlag sebzésû ágyuval egyik nap 500 felett lövök mindenbe másnap meg 380nál véletlen sem megy feljebb.
Count Adyn
Jah csak az a kurva taxióra úgy pattog mint a kurvaisten😄 Gyengepont ja😄 Kb ien vagy - vagy 😄 50% +-25% wg módra😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trentaro
Egy próbát megér, hogy kipucolod a videókártyád hûtõbordáit, az elégtelen hûtés simán okozhat ilyen hibát.

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Jajj, a low tier az egy teljesen másik világ... tier6-tól kezdõdnek a bonyodalmak, persze csak akkor ha nem egy op ágra mentél rá, mert akkor mindegy (pl: orosz)

Erre csak azt tudom mondani, hogy egy jó medes nem hal meg az elsõ 3 percben. 😉

Egyébként meg medes is tud játszani TD-vel. Tessék T-40el majdnem 3x annyi tankot lõttem ki, mint amennyi csatám van vele. Megvettem a pak-ot is, azzal meg 88%-os winratem van lol és 2x annyit lõttem ki, mint ahány csatám van 😄 Igaz ezzel még kevés csatám van.
Na kezdjél el medezni ennyi ha olyan könnyû 😄 Jó játékos meddel jól tud játsazni, hülye viszont kurvára nem. Viszont hülye játékos könnyebben oszt ki TD-vel több sebzést.

Egyébként meglátod, mikor az obj140-el 260-t sebzel valakibe. Igen persze a végjáték felé a medek egyre erõsebbek lesznek, minél kevesebb tank van már életben.

Amikor rá tudok menni egy heavyre vagy tdre szét spamelem. De sok csatában nagy szopás van az elején, van hogy 5-6 percet kell várni míg le tudom osztani az elsõ 300-as sebzésemet, odáig csak spotolás van és reménykedés, hogy a csapatom van olyan fasza, hogy tudja is lõni a spotoltakat.
Eagle16
Ház ez attól függ mivel mész ellene...

Én egyiket sem szeretem látni magam elõtt ellenfélként, de én max. Tier 9-esekkel szoktam menni általában.

Foch 155-öst sokkal hamarabb lehet bevinni egy szar szituációba, E3-mal ez a veszély nem fenyeget 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy nem tudom mi ez a R3nton effektus nálam, hogy TDsnek sorolom magam, amikor valójában alig mentem td-vel. Inkább heavy tankokkal bohóckodtam, de mindegy, nem számít...

Régi nagy dilemma volt, hogy mit is fejlesszek következõ t10-nek és hát ezek voltak a választékok: obj 268, e3 vagy valamilyen med +ugyebár a foch.

1. obj 268-ról tudtam hogy brutál, de ahhoz vissza kell menni t5-ig és persze megint komcsi tank...
2. e3, hát szerintem az egyik legerõsebb td, viszonylag beforgatva az oldala is elég jól véd (szemben a fochal amit ha 3fokon találsz el, akkor is garantált a sebzés...) viszont ehhez túl kellene élni a t28, t95 vánszorgást. A t28 proto és t30 kombónál idõnként marokszámra kellett bevenni a nyugtatókat...
3. medek: tesztszerókon próbálgattam õket, hihetetlen jó velük a játék, kb mintha valamilyen konzolba beírnám, hogy godmode on, aztán irány a csata...

4és hogy miért a foch-t választottam? mert szerettem volna már egy auto-loaderes tankot valamint egy olyat aminél az alfa dmg nem 500-nál ér véget hanem 700 felett kezdõdik. ennyi. Ez a 2 ok volt ami miatt ez lett kiválasztva, de jól át lettem verve: 15 sec kiüríteni a tárat, hol van ez a többi auto-loaderhez képest? ez nem revolvertár. kb 800 csatát toltam már le vele és 1 kezemen meg tudom számolni azokat a pillanatokat, amikor egy tárat ugyanabba a játékosba tudtam beleengedni és azok sebeztek is. A leggakoribb, hogy egyesével tüzelek mint a többiek, csak ennél van 1 perces bagettevés szünetek is.
Jobban örülnék ha egyáltalán nem is lenne rajta, mondjuk lõhetne az obj.268 töltésidejéhez hasonlóan és kész.

Amúgy meg azért sem akarok medezni mert nem akarom romba dönteni a kis rózsaszín világodat, hogy egy noob td-s medben ülve közel zéró tapasztalattal is nagyságrendekkel jobbakat tudna menni mint te. 😄

e3-t könnyedén ki lehet játszani, ráadásul a hasa jóval nagyobb.
Eagle16
A T110E3-nak 150mm-es az oldala, a lánctalp vonalában csak 100mm.

Ez azért 2-3x annyi mint a Foch-nak. Plusz az E3-nak van ágyú kitéríthetõsége is, negatív irányban 8 fok. A Foch-oknak sokkal rosszabb.

Az E3 tetején nincs gyenge pont, a Foch-oknak van kettõ is.

voivod32
Megint El-Halluf... Na visszamegyek, hátha már megmozdult valaki...

Amúgy akkor inkább játsszál te is medekkel ha ennyire szar, hogy 80%-a nem sebez a lövedékeknek. Nekem mondjuk az obj140-el 80%-a sebez, nem kis különbség 😊
ezért kéne buffolni a foch155-t <#worship> elõre 200mm döntve oldalt meg hátul mondjuk legyen 350 mm mert nincs döntése <#vigyor2>

Amúgy ha már itt tartunk a t110e3-nak is baromi szar az oldalpáncélja azért miért nem megy 50-el, mint a foch és miért nem fordul olyan gyorsan?
Képzeld már lõtt ki...

Imádom a túlzásaidat, már várom mikor fognak a pz2-k kilövöldözgetni <#taps><#mf1>
popey8
Olyan stat modról tudtok esetleg, ami a battle results képernyõ 1. ablakában összesítve kiírja az okozott sebzést és a spot dmg-t?

Default prémiummal lõ az összes. Engem olyan eddig egyetlen egyszer ütött át, amikor egyszer emelkedõn felfelé kisebb szögben látott rá a hasamra.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ha õk mindig sebeznek téged akkor nem szaporodtak meg.
Eagle16
Hát nem tudom, 310-es átlagja van AP-vel, azzal be tud köszönni akkor is ha nem lát rá az E3 aljára.

Mondjuk csak találgatás, mert még 37k xp kell az E3-hoz.

8.8 óta drámaian megszaporodtak a 0-ás lövések is. Elég vicces amikor tier8-as csatában Fosh 155-el 300-as pen (lövések 80% átlagban nem sebez) pattan az is3 oldala, tiger 2 segge, vagy amikor egy egész tár nem sebzi egy letrackelt amx 13 90-t. De õk legalább minden lövéssel sebeznek. T71 400 méterrõl küldi szembõl belém a 150-160 dmg-eit majd a 3.nál még ki is gyújt. Az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard...

Szóval annyira szánalmasan gagyi lett a játék, hogy már nem is játszok vele, vagy csak alig. Viszont elég vicces nézni itt a sok siránkozást...

Jah azért remélem senki sem szavaz rájuk a golden vibrator awardon. 😄

Eagle16
Na ezt találd el hull-down-ba 😄

T110E3-ban már nem fogsz félni tõle.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Reaper
Nem értem mi történt, de amióta kijött a 8.8, azóta játszhatatlan ez a buzi játék. WR csak romlik és romlik, lassan 10-bõl 10x agyhalottak közé rak az mm. Tudom siránkozás, de akkor is hihetetlen basszus...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Ez melyik tankra nem igaz?

Próbáld meg lejjebb venni a grafikai beállításokat.
Esetleg a felbontást is, ha full HD monitoron maximum van jelenleg.

Nézd meg, hogy ez segít-e. Ha igen, akkor sajnos úgy kell hagynod.
Ha nem segít, akkor lehet, hogy nem a játék a hibás, hanem valami más megy a háttérben, ami terheli a gépet.

sejti már valaki mik lesznek a top tankok eu fában? én találtam 2 jelöltet t 9-10-be:
9: http://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_58
10: http://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_61
véllemény?
Nem is mondtam, hogy OP, mert ha felvillan, akkor vége a dalnak. Akkor van gond, ha rám lõ és éppen be is talál. Kicsit túlzás a 2000 feletti kufirc.

Eagle16
A HESH az ilyen...úgy mûködik mint a HE, csak sokkal nagyobb átütéssel.

Engem múltkor egylövésezett T95-ben, örültem neki.

Amúgy az a tank nem OP szerintem, de ebbe a játékba nem kellene ekkora sebzésû tank...

Majd egyszer nekem is lesz, AT15-nél járok csak, 230-as alfa sebzésemmel tartom rettegésben a Tier 9-10-es tankokat 😊

voivod32
Élmény egy ilyen csapatban játszani...
[/url][/img]

segitségre lenne szükségem mivel elvileg a 8.8 óta a játék maxra pörgeti a gépet és igy 30perc után lefagy a játék és indithatom ujra a gépet nem lehetne ezt valahogyan orvosolni?
Brit 10-es TD épp az elõbb vert belém 2100-at, maradt 26 hp-m JagdE100-ban. Hát megnézem már, biztos HE tolt, de a faszt...Milyen már, hogy a goldja kisebb átütéssel, de sokkal nagyobbat sebez? Vagy én értek félre valamit...

Nah, jól magyar megmondva..

A team damagét beletették, de azt már nem tették bele, hogy az idióta csapattársat reseteld ha cappel, és így vesztenéd el plusz killekre és értékes expre (pld. a Top Gun) az esélyedet.

Master91
Már állítottak, mert én is meg haverom is úgy vettük észre hogy lassabban repül a lövedék...
Persze nincs patch noteban semmi.
Ez is csak a WG hibája hogy 2008 as játékba nem tud egy csapatsebzést kivenni hogy ne sebezze a társát senki ha véletlen vagy direkt eltalál valaki másikat. Jó is az esetleg kevesebb melója lenne a supportnak.

Koszonom a valaszokat 😊))