World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyira nem szeretem a heavyket. Inkább med párti vagyok.
Legjobban az orosz nemzetiség tetszik! Fõleg a medek. Nagy rajongójuk vagyok. 😊
Nem rég megvettem a T-34-3at jó kis medium. Nagyon f***a ágyúval. Sokaktól halottam, hogy nagyon gagyi meg minden. Szerintem egy tök élvezetes tank!
SPrõl is mindig azt halottam, hogy nagyon jó élvezetes jól hozza a pénzt tök jó vele játszani. Hááát nem is tudom... Nagyon lassú és nagyon unalmas vele játszani!!
Meggondolom még, hogy mi legyen, de köszönöm a segítséget! 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
már kismilliószor ajánlgattam az IS-6-ot, az a legjobb T8 prém.
de amúgy Panther M10 is nagyon megéri, snirperkedni tökéletes, gyorsan tölt és pontos, nem lát soha T9 tankot, és TÉNYLEG qrva jól keres, alig-alig marad el a T8-aktól:
Gyõzelem
Mountain Pass 2013.09.22. 17:39:45
Panther/M10
Szerzett tapasztalat: 3 417 ( x2) Szerzett kredit 81 234
a kiadás 6775 volt ..
sõt, a SU-122-44 is egy titkos befutó, brutális DPM van neki.
Akkor érdemesebb len inkább félre tenni?
Egyáltalán megéri eladni? Nekem nem tetszik annyira és ezért gondolkodok.
Talán a T-34be gondolkodtam, meg a 8.8 Jagdtigerbe.
De igazából ezért érdekes a játék, mert minden tankkal minden csatában mást kell játszani, attól függõen, hogy milyen fegyvered, felszerelésed van, te vagy a sor tetején vagy a legalján kullogsz.
Én ezért játszok már 3 éve ezzel a szarral és nem tudom megunni. 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
1. A lövészem kipihent, megdugta az asszonyt, tehát jól fog szerepelni a csatában. Ammorack-et csípõbõl kiszedi, de általában is a magasabb sebzés dominál.
2. A lövészem takony részeg, folyamatosan 0 dmg-s láncot(jobb esetben), 4 méterrel a célponttól feljebb, vagy az alá lõ.
Mert komolyan mondom, mostanában ezt veszem észre. Ha egy csata úgy kezdõdik az elsõ lövésemmel, hogy lövök egy hasról lepattanót, akkor keresztet vethetek a meccsre, mert tuti bukó. De legalábbis nagy sebzést nem fogok okozni, még ha a többiek le is hozzák a boltot.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Leegyszerûsítve kb ennyi, persze ennél sokkal összetettebb a dolog, elég jó mechanizmusok vannak a játékban.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kicsikkel lõni a nagyot: meg kell ismerni és jegyezni a tankok gyenge pontjait. S akkor nincs gáz.
De a "tök jó a kicsiket lemészárolni" és a "nagyokba jó sokat lõni sok xp-ért" nem tunik jo erveknek mert szerintem:
- kicsiket meszarolni akiknek kb eselyuk sincs nem ertem miert jo
- nagyokba loni sok xp-ert meg legtobbszor kb lehetetlen, mivel alig lehet sebezni oket.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem ertem miert nem csak +- 1 szintre raktak maximum (mar az is sokszor gazos).
Ha meg a tobbiek kicsik ket szinttel, az sem elvezetes. Csak meszarlas, semmi kihivas. :p
Sokszor az ember csak celpontnak, agyaggalambnak megy be a csataba. :p
Nem ertem miert igy csinaltak meg.

komolyan mondom, az ellenség közül midenkinek megvan az a képessége, hogy ÉPPEN a hatótávon kívül maradjon .. max olyan 500 méterre lehet ellõni ezzel a szarral tier 6-ban .. nevetséges.
persze, ha kicsit közelebb mennék, egybõl kiszúrja valaki ezt a szart.
az egyetlen arty, amivel a városi pályákon lehet csak elérni valamit. pfej.
az csak hab a tortán, hogy 10 találattal 1 perc alatt jó ha 500at leszedsz valami T8-9 heavybõl. ennyi "didöntívönszkreccset" még nem basztam, mint amire ez az arty képes .. gyorsan tölt/céloz, de minek?! 😊
eszetekbe ne jusson tisztes mennyiségû free xp nélkül nekivágni a brit arty ágnak!!!!!!!!!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lánctalp+motor+88as L100, vagy lánctalp torony és a 105-öshöz még grindeljem ki azt a kicsit a P2 lövegével?
Vagy egyéb tipp? Lánctalp az fixen kell azt látom, de a többit fogalmam sincs hogy lenne a jobb.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
"Játékélmény: Jó vele játszani, sõt kifejezetten élvezetes. Egy dologra kell csak vigyázni, sosem szabad elfelejteni hogy ez egy TD és úgy is kell kezelni. A papírvékony páncélja miatt ha felfedezik szinte azonnal ki is fogják lõni, vagy a felderítõ vagy az arty. De ha el tudok vele bújni és kibekkelem az elsõ percet akkor attól kezdve nagyon kemény pofonokat osztok ki az ellenfélnek. És ebben van valami mosolyra fakasztó dolog mert amikor a harmadik tier 8-as tankot redukálom ócskavassá akkor már fülig szokott érni a szám."
(forrás)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU