World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen a Su-122-44ben is gondolkoztam már sokat. Lehet, hogy mindekettõ lesz ha kijön a goldból amim van.
Annyira nem szeretem a heavyket. Inkább med párti vagyok.
Legjobban az orosz nemzetiség tetszik! Fõleg a medek. Nagy rajongójuk vagyok. 😊

Nem rég megvettem a T-34-3at jó kis medium. Nagyon f***a ágyúval. Sokaktól halottam, hogy nagyon gagyi meg minden. Szerintem egy tök élvezetes tank!
SPrõl is mindig azt halottam, hogy nagyon jó élvezetes jól hozza a pénzt tök jó vele játszani. Hááát nem is tudom... Nagyon lassú és nagyon unalmas vele játszani!!
Meggondolom még, hogy mi legyen, de köszönöm a segítséget! 😊

Elõ lehet kaparászni mindenféle helyzetet ami már megtörtént többezer csata alatt, de ne ezekbõl vonjunk mérleget. Pont emiatt látnak itt többen tovább az orruknál. Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy évente lezuhan 5 repülõgép, ezért a repkedés életveszélyes mert 5 lezuhan (többezer meg nem).
popey8
Hát ez vicc: elkerülhetetlen (perjel) volt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
*elkerülhetetlenvolt

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
No offense, de 1-2 ember itt nem lát tovább az orránál. Egyes esetekben elkerülhetetlenvolt, h a példa szerint Hetzerrel IS-3-ra kelljen lövöldözni, mert hiába próbálod meg elkerülni, ha az IS-3-ban agyhalott ül, aki pl. beáll TD helyre kempelni és még mondhatnék ilyeneket. Ugyanez van jelenleg a T10 TD-kkel is.

orosz közepes .. max 175 pen páncél nélkül? .. inkább heavy, az bírja a strapát.
már kismilliószor ajánlgattam az IS-6-ot, az a legjobb T8 prém.
de amúgy Panther M10 is nagyon megéri, snirperkedni tökéletes, gyorsan tölt és pontos, nem lát soha T9 tankot, és TÉNYLEG qrva jól keres, alig-alig marad el a T8-aktól:

Gyõzelem
Mountain Pass 2013.09.22. 17:39:45
Panther/M10
Szerzett tapasztalat: 3 417 ( x2) Szerzett kredit 81 234

a kiadás 6775 volt ..

sõt, a SU-122-44 is egy titkos befutó, brutális DPM van neki.

Pedig bebaszott, és túléltem. Sõt, túléltem azt is, mikor bétában Hetzerrel kellett IS-3 ellen menni. És jobban is szerettem, mint ezt a mostani rendszert. Aki a két szinttel nagyobb csatában a top tankokra lõ, az vessen magára, aki hülye az szenvedjen. Alacsonyabb szinten pedig még prém nélkül is simán átugorható free xp-bõl az a fránya B1, vagy AMX 40, ha annyira bántja a csõröd.
Így van, ez csak azokra a tankokra érvényes amiknek jó lövege van. Egy t 28 akár hasznos is tud lenni mert ugyanaz a löveg van neki mint a t34-nek. Egy matilda ugyancsak, vagy egy renault ue a t5-ösök ellen. De egy B1? Egy amx 40? Egy ducsbucswagon? Nem beszélve ha a stock tankot fejleszted. Gondolom Yossarian se örült volna ha a kv 4-esét d25T löveggel bebaszta volna az MM fos 155, maus, t 110E3-4-5-ök stb közé...
Most körülnéztem kicsit és hallottam, hogy jön pár orosz prémium tank?
Akkor érdemesebb len inkább félre tenni?

IS-6 -ot

Ha eladnám a Superpershingemet goldért akkor milyet kéne helyette vennem?
Egyáltalán megéri eladni? Nekem nem tetszik annyira és ezért gondolkodok.
Talán a T-34be gondolkodtam, meg a 8.8 Jagdtigerbe.

Igazából az a "baj", hogy nagyon kevés olyan tank van alacsonyabb tier-ben, aminek az ágyúja használható +2 tierû tankok ellen is(Matilda, Luchs, T-28). Ez majd egyre jobban eltûnik magasabb szinten, mint ahogy írták is, bár azért vannak ott is ilyen esetek.Pl. tier 6 tankokat bedobál tier 8 csatába és sokszor ott nagyon kevés a 120 mm pen.
De igazából ezért érdekes a játék, mert minden tankkal minden csatában mást kell játszani, attól függõen, hogy milyen fegyvered, felszerelésed van, te vagy a sor tetején vagy a legalján kullogsz.
Én ezért játszok már 3 éve ezzel a szarral és nem tudom megunni. 😊
Eagle16
Megcsináltam 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Nem lehet oket sebezni ??? Nem egyszer voltam a top sebzo t5 tankkal t7 csataban.Most melohelyen vagyok(ezert az angol bill.) de este ha fent leszel,teszek fel neked errol kepeket.(vagy ha nem vagy lusta,visszakeresheted itt is oket.) Tudni kell hol kell loni oket.A t4-es t28-al volt hogy 4 t6 tankot lottem ki egy csataban.Az ilyenekert adjak a fasza kis medalokat. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Arról nincs valami infó, hogy a randomot mostanság úgy számolná, hogy:

1. A lövészem kipihent, megdugta az asszonyt, tehát jól fog szerepelni a csatában. Ammorack-et csípõbõl kiszedi, de általában is a magasabb sebzés dominál.
2. A lövészem takony részeg, folyamatosan 0 dmg-s láncot(jobb esetben), 4 méterrel a célponttól feljebb, vagy az alá lõ.

Mert komolyan mondom, mostanában ezt veszem észre. Ha egy csata úgy kezdõdik az elsõ lövésemmel, hogy lövök egy hasról lepattanót, akkor keresztet vethetek a meccsre, mert tuti bukó. De legalábbis nagy sebzést nem fogok okozni, még ha a többiek le is hozzák a boltot.

kemotox
Jah azt most így hirtelen nemtom mit jelent, de szerintem arra gondolsz, hogy mikor becélzol valakit és megnyomod a T-t, akkor szól a többieknek, hogy "azt lõjjétek józsi".

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Arra gondoltam hogy olyat láttam hogy megjelent egy piros célkerest az ellenséges tank felett.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Nem kell nyomogatni, mint BF-ben, ha meglátod az ellent akkor a haverjaid is meglátják, ha elég közel vannak. Ez a közelség a rádiótól függ, ha jó a rádiót és nagy a hatótávja, akkor a messzebb lévõ haverok is látják az ellent.
Leegyszerûsítve kb ennyi, persze ennél sokkal összetettebb a dolog, elég jó mechanizmusok vannak a játékban.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Spottolni hogy kell?Már mint van valami billentyû amit célzáskor megnyomok?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

4-esen elõfordulnak felderítõ tankok. Ezeket fel szokta dobálni T8-ba is. Ott tényleg ne nagyon tudsz sebezni.
Smithwarden
Hat ha magasabb szinteken kevesbe zavaro, annak orulok... (Igy 4-esen elegge idegesito).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

voivod32
Végre egy értelmes csata!Annyi lehetséges sebzést kaptam, hogy vagy hatszor kilõhettek volna! 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Count Adyn
Minél magasabb tierben játszol annál kevésé fog zavarni a +2😊 Nyilván nem 1v1 ezni kell szembõl, hanem okosan, és ha kell ott a prém lõszer😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mindkét érv jó. Kicsiket mészárolni azért jó, mert te vagy a nagy, kihúztál egy fenevadat, élvezed a "munkád" gyümölcsét.

Kicsikkel lõni a nagyot: meg kell ismerni és jegyezni a tankok gyenge pontjait. S akkor nincs gáz.
Smithwarden
En elfogadom a logikus magyarazatokat, hogy miert is jobb nagy szintkulonbsegekkel jatszani, mert noob kezdo vagyok a jatekban.
De a "tök jó a kicsiket lemészárolni" és a "nagyokba jó sokat lõni sok xp-ért" nem tunik jo erveknek mert szerintem:
- kicsiket meszarolni akiknek kb eselyuk sincs nem ertem miert jo
- nagyokba loni sok xp-ert meg legtobbszor kb lehetetlen, mivel alig lehet sebezni oket.

Minden második meccsen van legalább egy madár, aki közös chatben panaszkodik, amiért két tierrel nagyobbak közé rakta a rendszer. Már csak legyintek az ilyesmire.
Smithwarden
Erdekes nezopontjaik vannak "ezeknek". :p

jó nagy noob vagy befér az összes gagyi tankod 😊))

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

patchaou
Mit csináltak volna ezek a régi MM mellett...?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert tök jó a kicsiket lemészárolni és a nagyokba jó sokat lõni sok xp-ért.

Hát agyfaszt is kapnék, ha 1 tier különbséges MM lenne a játékban. Én a régi, 4 szinteset is sokkal jobban szerettem, mint a mostanit. A változatosságot ölik ki a játékból, a kényelmes, alkalmazkodni képtelen playerek kedvéért.
Engem is zavar, a +/- 3-nak jobban örülnék.
Smithwarden
Titeket nem zavar a jatekban a +2 szint kulonbseg?
Nem ertem miert nem csak +- 1 szintre raktak maximum (mar az is sokszor gazos).
Ha meg a tobbiek kicsik ket szinttel, az sem elvezetes. Csak meszarlas, semmi kihivas. :p
Sokszor az ember csak celpontnak, agyaggalambnak megy be a csataba. :p
Nem ertem miert igy csinaltak meg.

Eszünkbe se jutott egyáltalán nekivágni.
T1 heavy-vel lehet ezután rá kell gyurni a tank ászta egy kis ideig... XD
FV304 .. ezt a szart!
komolyan mondom, az ellenség közül midenkinek megvan az a képessége, hogy ÉPPEN a hatótávon kívül maradjon .. max olyan 500 méterre lehet ellõni ezzel a szarral tier 6-ban .. nevetséges.
persze, ha kicsit közelebb mennék, egybõl kiszúrja valaki ezt a szart.
az egyetlen arty, amivel a városi pályákon lehet csak elérni valamit. pfej.
az csak hab a tortán, hogy 10 találattal 1 perc alatt jó ha 500at leszedsz valami T8-9 heavybõl. ennyi "didöntívönszkreccset" még nem basztam, mint amire ez az arty képes .. gyorsan tölt/céloz, de minek?! 😊
eszetekbe ne jusson tisztes mennyiségû free xp nélkül nekivágni a brit arty ágnak!!!!!!!!!

bujcsik555
Tényleg, ez eszembe se jutott hogy van a +10% modul! Köszi!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Maala
Torony, és 105-ös löveg, lánc helyett vegyél rá +10% súlyt adó felfüggesztés modult. A több free-t ne költs rá.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nagyon über fasza ez a KT, most hogy meglett a fejlesztett torony, igaz még csak a 88-as va rajta de már igazi mészáros.<#eplus2> Most is 4000 dmg-et tolltam vele csak az nem tetszett hogy egyedül maradtam.<#idiota><#rinya>
bujcsik555
Jah meg ezzel a körrel meg is lett az E-50, gyüjtöttem hozzá egy kis free xp-t, 95k jött össze, mit fejlesszek ki rá szerintetek?
Lánctalp+motor+88as L100, vagy lánctalp torony és a 105-öshöz még grindeljem ki azt a kicsit a P2 lövegével?
Vagy egyéb tipp? Lánctalp az fixen kell azt látom, de a többit fogalmam sincs hogy lenne a jobb.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Ne lepõdj meg, csak a szokásos, Provincen mászok fel középen, támadva a keleti oldalt, saját tüzér kilõ egy lövéssel, pár másodperc múlva leesik neki és sorryzás, persze duplázó kör és nyerünk. Köszönjük Emese. Színvakok, vagy nem tudom.

Count Adyn
Ha top tier vagy akkor egész jó, mint egy nagy kövér pók, egy lövés trackre, kettõ testre, és repeat amig el nem pusztul😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bujcsik555
Ezigen, Panther2-vel megyek, , a homokdûnés oldalon elõremegyek spottolni meg csipkedni akik kinéznek, megállok a nagy dûnénél ahol kb a két oldal találkozni szokott, erre kapok a seggembe egy 500-ast a saját csapattárstól, T10 tankban narancssárga eff, írok neki hogy ne engem lõjön idióta, válasz az hogy miért álltam olyan helyre hogy azt hitte az ellenség van ott. OOOMMMGGG

Van, linkeltem lentebb valahol. Szerkesztheted hány sor és mekkora ikonok.
TOMSILENT
Ezt kapd ki, már 3 soros is!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

"Ágyúja viszont óriási, egy 105mm-es szörnyet raktak rá ami iszonyat nagy sebzéseket képes kiosztani. Ez az a pont amin nem spóroltak és amiben ez a tank igazán jó. Hacsak nagyon el nem rontják a motort, sem a páncélzat vastagsága sem egyéb tulajdonságok nem számítanak egy TD-nél. Sunnyogni kell vele, megbújni egy bokorban vagy fal tövében és onnét osztani az áldást. Ebben pedig az egyetlen ami igazán számít az az ágyú. Ráadásul viszonylag gyors is, 8mp-ként lehet vele lõni egy 169mm-es penetrációjú 300-at sebzõ lövedéket. Ez még egy tier 8-as heavy-t is meghátrálásra kényszerít úgyhogy aki azt gondolja könnyû prédák leszünk hamar alulról szagolja az ibolyát. Saját tapasztalat hogy egy Löwe-be simán 200-akat bele tudok sebezni és ez a vele harcoló csapattársaknak roppant nagy segítség."

"Játékélmény: Jó vele játszani, sõt kifejezetten élvezetes. Egy dologra kell csak vigyázni, sosem szabad elfelejteni hogy ez egy TD és úgy is kell kezelni. A papírvékony páncélja miatt ha felfedezik szinte azonnal ki is fogják lõni, vagy a felderítõ vagy az arty. De ha el tudok vele bújni és kibekkelem az elsõ percet akkor attól kezdve nagyon kemény pofonokat osztok ki az ellenfélnek. És ebben van valami mosolyra fakasztó dolog mert amikor a harmadik tier 8-as tankot redukálom ócskavassá akkor már fülig szokott érni a szám."

(forrás)
Maala
Hmm, van már 2 soros tankmod?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nekem háló, töltésgy, szerszláda van rajta.