418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Jobbakat a végére tartogatják mindig.
  • Sir Charles
    Hát eddig nem estem hasra az Advent Calendar-ban kapható tankoktól. 3-ból 2 használhatatlan(vagyis nem használhatatlan, csak a kutya nem költene rájuk.)
    Remélem lesz Progetto, mert azt várnám.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2018.12.03. 07:12:47
  • asolyom
    Most néztem, már 20%-kal olcsóbban megvehetném ezt a szovjet páncélvadászt, ha egyáltalán érdekelne.
  • joe662
    Tudok még szolgàlni egyéb jó tanàcsokkal is,ingame cseten megbeszlhetjük
  • Angelus1991ster
    Na meg amikor a "fair play" keretében behazudnak bannolt játékosokat. A kurva mondja, hogyan őrizzük meg méltóságunkat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fair play az bazzeg, hogy rendesen leülnek és balanszolják a tankokat. Ehelyett fél évig írnak két tankot. Nem értem , mi olyan nehéz egy excel szerkeszgetésében. Tán nem a trail verziót kellett volna letölteni.
  • asolyom
    Nem meglepő. A T-34-85M-mel megesett első csata után nem sok jóra számítottam, de végül az O-Ho-val egészen jó köröket futottam, 14 csatából 10-et nyertünk, ami jelen körülmények között egészen kiváló. Volt bent booster is, így most még 75k xp kell a Type 4-hez. A legénység elérte a harmadik skill sort is. Azt nem tudom, hogy a lövésznek a BiA és javítás után mit tegyek harmadiknak. Fegyverkovács vagy pillanatkép? A troll ágyúnak eleve akkora szórása, hogy nem igazán érzem, hogy a pillanatkép sokat javítana ezen.
  • Plata
    Event miatt mindenki meg van marhulva.
  • __Jacek__
    Le ülne kicsit kikapcsolodni az ember és ezt kapja pfff annyira szorakoztató mint zuzuval beszélgetni...
  • __Jacek__
    Megprobáltam és is most 2 csatát, azt nem értem hogy a WG-nél bemennek egy csatába és elégedetten csettintenek hogy na ez igen ez gameplay. Ezt egy jelen pillanatban egy írtozatos foshalomnak tudnám jellemezni, ezzel kérem vallatni lehet.
    Persze nem kell játszani vele tudom. De hogy mi a cél minnél nagyobb foshalmot alkotni? Itt max valami élvezeti érteke a platoon-nak lehet egyébként hétvégén pffff...
  • tutyimutyi2
    Én hallowee-i event elött nemsokkal raktam fel újra a wows-t nílván jött vele a wg game center, de érdekes mód nem erölteti rá a wotra is hanem az még mindig a régebbi wg game updater progival megy.
  • Lucifer001
    Köszi . Többet soha nem fogom minősíteni , a sok GAY-t , hogy ők A-2
  • joe662
    Az A2 miatt kaptad,azt nem szabad beírni
    Automata a rendszer,ha összegyűlik egy bizonyos mennyiségű feljelentés akkor,akkor osztja.
  • Lucifer001
    Hogyan banolnak ? 1 nap Chat bant kaptam , sosem volt még ilyen :D Ezt egy rendszer figyeli , vagy mi ? Annyit akartam írni , hogy " enemy gay A2 "
  • asolyom
    Azt hiszem, hogy az első csata után elegem is lett a játékból, 2-15, 3-5-7 borzalmas top tier tankokkal.
  • Plata
    Én kb egy hónapja,akkor csak simán a WoT jött le,mikor raktam a Warshipet csak akkor jött az a fos.
  • kabel15
    Most raktam újra a gépet, a honlapról már csak a game center-t szedi le, és azzal telepíti a WOT ot.
    Ez így elég nagy szívás.
  • Plata
    Ha csak a WoT-ot teszed fel akkor megy anélkül a szutyok nélkül és nem is telepíti.
    De ha a WoWs-t is telepíteni akarod akkor kötelező a game center és sajnos a WoT-ot is megpiszkálja.
    Amíg nem raktam fel gépemre a Warshipet a WoT ment game center nélkül,nem is kérte nem is telepítette,kb egy hónapja raktam újra.
    De aztán fel raktam a warshipet is,de az rinyált hogy game center nélkül nem hajlandó települni,a game center meg fel települt és rámászott a meglévő WoT kliensre is és azóta csak game centerrel indul el a Wot.És lassabban is indul.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.12.02. 13:37:52
  • kabel15
    Már nem lehet futtatni a WOT ot, enélkül a game center kliens nélkül?
    Ha leszedtem a WOT ot és kitörlöm a game center-t attól még fog menni a játék?
  • __Jacek__
    Nincs anyi free, 5-6 ágat húzok egyszerre.
    Tudom ám fokozni mert ez a lengyel ágat a cseh és a olasz ággal kezdtem a nulláról, lengyel és a cseh nem érte meg a tier 5-ot a olasz van 7-nél de az is egy kínszenvedés.
  • asolyom
    De még az is benne van a pakliban, hogy az Object 705A ágat választom. Ahhoz legalább van legénység, és a T9-es Object 705-höz nem kell már ágyúra xp-t költeni. Az igaz, hogy itt csak 650 az alfa, és nem 750 mint a lengyelnél, de ez sem rossz
  • Plata
    Lol,csodálom hogy odáig kibírtad.
    Miért nem lépted át free-ből?
  • __Jacek__
    Kemény vagyok 4-ig bírtam , aztán eladtam az egészet...
  • __Jacek__
    Azt:)
  • Plata
    Te jó ég én nem is mernék neki állni T6 alatt.
  • Maala
    De legalább pár nővérke lepippantott. A WG mindig jót csinál, látod?
  • __Jacek__
    Én úgy gondoltam hogy hero vagyok és t1-ben kezdtem, napokban hagyták abba az ápolásomat :D
  • Maala
    Akkor bőven jó ág lesz. :-)
  • Plata
    És egyből szerezhetsz is bele jó legénységet.
    Már nem emlékszem tavaly mennyi volt ingyen az eventen,de 3-4 biztos volt.
  • asolyom
    Persze, megvárom az akciókat, addig nem veszek semmit.
  • asolyom
    Én eleve úgy gondoltam, hogy a 45TP-vel indulok.
  • Plata
    Figy,szerintem várd meg karácsonyi eventet vele.
    Két dolog miatt,ugye tavaly lehetett két skilles női legénységet kapni eventen ingyen.
    Másik hogy az eventen lehetett kapni tankokra leárazást.Én a svéd td ágat áraztam le 40-100%-al.
    Így az eventen lenne egyből legénységed és olcsóbb is lenne kihúzni.
  • Maala
    Igen, van. Én mondjuk azt javaslom, hogy az első 2 után a 6-al folytasd csak... Vagy még jobb, ha a Tier7-essel.
  • asolyom
    Lehet, hogy csak elkezdem a lengyel ágat, mert ez a 60TP igen csak tetszik. Mivel azonban nyilván mezei legénységgel kell kezdenem azt kérdezném, hogy ha jól látom, akkor direktívaként bondért is vehető paralámpa, amíg az igazi meg nincs?
  • Plata
    Én még sosem láttalak.
  • Angelus1991ster
    Még a ganéstar oldalán is viszont látom :(
  • Plata
    Most jut eszembe,az az Is-2m ami most van az adventi kalendáriumban az új prém tank vagy volt már korábban is?
    nem rémlik.
  • Plata
    Type 5 nem rossz,de ha jól lövik tényleg nem nehéz kilőni.
    Egyébként ezért is lepődtem ma meg hogy Vk-val közvetlen közelről kilőttem Type 4-et.
    Ő meg végig lepattant rólam.
    Egy másodpercig sem gondoltam hogy túlélem majd.A végén meg nem is tudott belém lőni.
  • Plata
    Hát én max kávét szoktam inni.
  • DrSoong
    Vagy igyál kevesebbet, vagy többet! Téged amúgy is ismer már az egész magyar internet, a google szépen dobálja ki a múltadat!
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.12.01. 21:31:49
  • asolyom
    Persze, de azért kicsit megelepő. Ez a 60TP durva tanknak néz ki, kár hogy nem mentem neki annak az ágnak. A Type 4-5-tel kapcsolatban pedig még mindig nem vagyok biztos. Adott helyzetben tud fun lenni, de sokszor talán inkább frusztráló. Vannak sokkal univerzálisabb nehéz tankok.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.01. 21:09:46