World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy játékfejlesztőnek mekkora egy tőrdöfés a szívébe ha a készített játékba beleölt annyi energiát és mégis kuka lett. Oké megkapta a fizetést ez esetben a szargamingtól, és hogy szerződés meg egyebek de akkor is. Ez kb. olyan mint amikor a Battlefront 3-at, 1313-at és más egyéb játékot is dobtak a szemétre.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.06.22. 20:55:56
angelus1991ster.blogspot.hu
link
Már t9-10 tankokkal sincs sok kedvem játszani nemhogy modern szarokkal.
WT-ben ott vannak a modern tankok,bár abban a játékbon nincs szinte semmi amitől tankos játéknak lehetne minősíteni.
Meglehetett volna oldani így is: Tier 1-be Pz V, tier 10-be T-14.
Másik: több kezdőt látsz t4-5-6-ban mint low tierben a "kezdő nem láthat több ezer csatást" szabály. De ezt neked kár is írnom, mert évekkel ezelőtti elavult mm-t hozol fel úgy példának, hogy az most is érvényben van.
Az ember pár csata alatt túl van rajta és kész.
Nekem soha nem volt nem is lesz kedvem T2-T3 vagy T4 prémmel játszani,minek?
Sok pénzt nem hoz,azért menjek le hogy pedozzam a kezdőket gold lőszerrel meg több skilles legénységgel?
Nem az már ultra gáz lenne nekem.
Szinte minden low tier prém tankot eladtam a francba,kivéve párat amihez lusta voltam hozzá nyúlni,a T127-et már sajnálom hogy eladtam,az olyan hülyén nézett ki hogy ha csak garázs dísznek is de jó lenne.Asszem T127 volt a neve,vagy a fene tudja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.22. 19:25:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Francért van ez a pszichikai függőség ... ilyenkor a m/Mariskafüggőkkel együtt tudok érezni.
T-18-ra rátérve. Az a tank a legtrollabb, legbetegebb tank volt mind közül, Tier 2 Halálcsillaga. Jól mutatta a wg viszonyát az alsó tierhez és annak letojásához, hogy az a tank évekig nem volt tisztességesen nerfelve.
Persze én is ki használtam az előnyt, és az avval járó bűnösséget is kiélveztem. Főleg amikor 13 tankot lőttem ki elősször és utoljára egy csatában.
Viszont érhető hogy nem teszenk high alpha tankot lowba, az összes vmire való nerfelve lett, t-18 vagy su-26
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2018.06.22. 19:02:04
Mást az agyon nyomatott tier 8-10, az esl, a cw, a napi stat, a napi xvm grafikon szirszar...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Ezért akik fizettek, azok egy átlagos t3-as prémium könnyű tankot kaptak. Pont olyant mint az LTP, T-15, T-127 stb. (nem pedig egy rossz viccet)
Ha a PC-s WoT-ba holnap ez bekerülne, pavlovi reflexből duplaárat de azonnal kifizetnék.
A map rotation viszont a régi, 1-3 map ismétlődik, néha egy tucat játék után 1 új map aztán újra ismétlődik a az 1-3 map....
Bonds-ot lehet alacsonyabb tierbe szerezni?
Egy rossz szavam nem lenne, ha hozzá igazítanák a konzolos vezióshoz. Aztán még van pofájuk kiírni a tankopédiára is ezt.
Gondoltam gurulok egy gyakorló kört 1 honap után.
Nem is mondtátok,hogy már van skill alapú MM<#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Vielen Dank für Ihre Anfrage!
Leider sind bereits alle Codes vergeben, so dass wir Ihnen keinen Gutschein mehr zuteilen können. Weitere tolle Gutschein- und Rabatt-Aktionen finden Sie unter: gutscheine.computerbild.de
http://www.computerbild.de/gutscheinaktionen/World-of-Tanks-Panzer-Kampfwagen-21834297.html?action=register
forrás: https://esport1.hu/news/2018/06/20/esport-scheff-wot-worldoftanks-bonus-code-premium
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.06.20. 13:44:35
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De csak 14 napig. .I. wargaming...
Végül behúztam most akciósan a Su-100Y-t (ha már "wows-os main" vagyok, miért ne legyen romboló-ágyú-alapon) és - bár nem akarom elkiabálni - ritka jó vételnek tűnik egyelőre. Nem is csupán azért, mert (eddig...?) a valós képességeimen felül vagyok eredményes vele akár bottom tier-ként, hanem egyszerűen azért, mert marha nagy fun. 😊
A maradék 1100 garast meg elk*rvázom; 130mm elég lesz oda is.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.06.18. 17:42:57
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/9278/
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®
Vagyis soha.<#buck>#buck>
Pedig már évek óta zaklatom őket érte.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2018.06.17. 13:21:01
De Type4-el mentem egy jó kört,le akartam duplázni sikerült.
Igazi jutalom kör volt,én mentem előre mert a többieknek a camp jobban bejött.
Sok gold lőszeres majom meg pattogott rólam,pedig lőttek rendesen,sok sebzést meg sem érzett a játék,nem írta be mint lepattanó,szimplán nem érzélkelte.
Jah egyetlen találatot kaptam be,mögöttem kempelő conqueror seggbe lőtt.
4460 felfogott sebzés,de sokat nem is érzékelt.
Győzelem!
Csata: Malinovka
Járművek: Type 4 Heavy
Szerzett tapasztalat: 1 440 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 22 117 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 172)
Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Hidegfejű, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
The Matrix has you...
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.06.14. 16:02:43
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Hogy mekkora retardáltak fordulnak meg ebben a játékmódban is ráadásul nem meglepő módon az én csapatomban...A saját gól vonal elött van a labda erre a retardált csapattárs belelő 1-et hogy biztos bemenjen a kapunkba, vagy épp mikor az E-100 jó ötletnek tartja kijönni a kapuból és a pálya közepén cammogni a labda után, nomeg a Best az az volt amikor az egyetlen csapatunkban lévő E-100 nemcsak hogy kijön a kapuból hanem átcammog az ellenfél kapujába és ott tologatja az ő kapusukat(szintén E-100) és néha néha még a labdába is belelő hogy véletlen se tudjunk gólt rúgni.
Körübelül 15-16 meccs kellet az 5 győzelemhez...
Elfogadta,de sehol a prém nap,viszont kaptam 5 szerszámkészletet.<#nemtudom>#nemtudom>
a focis érdekesebb, így hogy 3 féle tankkal megy... + nincs az az exploit h csak ellövöd középről és gól... sokkal nehezebb gólt szerezni még most... főleg ha hülyékkel vagy... sok az életképtelen védő e100-as...
napi 5 győzelem + 1 gól... és esélyed lehet 2 0. (bia+ meg lámpa jár hozzá) skilles Buffonod bármelyik tankba! 😄
Ez a focis téma milyen? kipróbáltátok már?
The Matrix has you...