World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A t28 szerintem méltatlanul maradt ki a legjobb t4 tankok közül.Nagyon brutál ha top tiernek rakja be.
KÉP
Érdekes, hogy nem is volt egy nagy kör, csak mentem elõre él lõdöztem mindenre.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
De az biztos hogy artik ide-vagy oda de a nagyrészük lesz az elsõ halott a csatában. A szerencsésebbjeik legalább a tárjukból ki tudnak lõni egyet vagy kettõt, de mikor elkezdtem figyelni õket nagyon meglepett, hogy mennyi 0 dmg-es foch 155-el találkozok naponta. és itt nem feltétlenül csak a saját siemka csatlósaimra gondolok, hanem az ellenfélre is...
Szerintem az a tank büntet: játékost, ellenfelet mindenkit...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De tény hogy nem játszottam még vele, belülrõl biztos más érzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Hülyeség lehet, nem lehet az a gond hogy túl kicsi a kijelzõ felbontása a játékhoz?
BIA ráér T10-en, addig javítás és camo, tanktól függõ sorrendben.
Launcher indít, pillanatra felugrik a program majd kilép és ennyi.
Találkoztatok már ezzel a problémával?
Közelharcban pedig ha rádjön egy med egyszerûen nem tudsz olyan gyorsan forogni, hogy tartsd vele az iramot.
Wat???
A gyors javításnál már csak egy a jobb, ha le sem tudják lõni, mert meg sem látnak.
A Foch 155-el is az a baj, hogy zéró páncél van rajta, ergo ha spotolódsz a csatában akkor 2 másodperc alatt leszedik rólad azt az 1850 hp-t. Közelharcban pedig ha rádjön egy med egyszerûen nem tudsz olyan gyorsan forogni, hogy tartsd vele az iramot. Fõleg ha leüti a láncodat, még javítócsomaggal felrakva (néhány tized másodperc késés) már az is késõ és már melletted is van. Egyszerûen velem még nem fordult elõ az, hogy hiányzott volna a javítás. Ha lelõtték akkor már úgyis mindegy volt, egyébként meg a javítás skillek helyére berakott egyéb cuccok meg sokkal hasznosabbnak bizonyulnak csatánként. de ez az én játékstílusom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
one-shotoltam 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
és hogy érzékeltessem ennek a néhány 10 méternek a stratégiai jelentõségét: ha csapattársakkal rohamozol és soknak közülük nincs álcája, õket elõbb fogják észrevenni mint téged, emiatt õk szedik be az elsõ lövéseket, az ellenfél ugyebár ezután tölt. Mégközelebb kerültök hozzájuk, most már mindenki fel van spotolva, betöltenek, de a wotos playerek pszihológiája, hogy a gyenge ellenfeleket akarják elõbb kivégezni. Szóval kik kapják a második sortüzet? Hát persze, hogy a sérült és low hp-s tankok, te pedig full hp-val szépen kisakkozhatod hogy mi is legyen a következõ lépésed.
Óriási elõny ez... A leghasznosabb skill minden szituációban. Nálam minden tankban ez a legelsõ képesség amit megtanulnak a legények.
Bia+venti = parancsnok 110%. Legénység nek emiatt +11% -> legénység többi tagja -> 121%
Minden tanknak érdemes camot adni, mert hat rá a bia, sokkal több pluszt ad, mint egyéb skillek.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ügyesek vagytok. Itt az eredeti. Ha ezt mutatom túl könnyû lett volna.
Szét röhögtem magam mikor megláttam ebben a cuccban. <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tapasztalat: 16075
Szapad tapasztalat: 1343
Kredit: 625583
Arany: 0
Okozott sebzés: 21450
Kapott sebzés: 18201
Ölések: 23
Találatok: 70.0% (210 / 147)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.