World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
A nagyobb töltési idõ miatt azt inkább nem választottam (kipróbáltam, de nekem nem jött be). A lassúságot talán ezzel 2,.. töltési idõvel lehet "kompenzálni" (gyors tüzelés - folyamatos láncolás), mert ha mellém érnek már vége a dalnak.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Szerintem is.

Nem vagyok benne a vezetõségben, én is most olvastam ezt az akciót.

Annyira nem lehet hátsó szándék mert elég nyilvánvaló (szerintem). <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Valamit valamiért. Lehet össze szednek 4-5 jó játékost, de egy csomónak valami "verseny" élményt szereznek + 1 embernek 2500 aranyat.
Bõven korrekt alku.
Egy részrõl hasznos WR, másrészrõl totál félrevezetõ. Ha valaki csak ebbõl indul ki, idõnként nagy koppanás lehet a vége. Egy egyszerû példát hadd meséljek el, az enyémet.

Amikor 2 évvel ezelõtt kijött a WoT (bétából végre éles játék lett), akkoriban csak egy dolog érdekelt: minél gyorsabban elérni a T10-es tankot. Ehhez le kellett tojni a WR-t és csak a csata mennyiségét (ezáltal a kapott XP-t és Silver-t) növelni ész nélkül. Anno egy vesztes csatáért jött 100-300 xp, gyõztes csatáért 400-600 xp. Messze nem olyan egetrengetõ különbség, amiért érdemes minden csatában a 15 percet végigvárni. Inkább toltam a csatákat ameddig bírtam (4-8 perc) és ha kilõttek, azonnal átlog másik tankra és már mentem is tovább. Ezzel a módszerrel óránként 8k xp jött (a napi duplázók és egyéb bónuszok ebben nincsenek benne, mert napi 100 csatánál 3-4 tank esetén jelentéktelen), de cserébe a WR-em 40% volt. A nulláról elértem a T10-et kb. 1 hónap alatt, ismerõseim közül messze az egyik leggyorsabban.

2 év elteltével (manapság) már inkább a minõségre helyezem a hangsúlyt és próbálom élvezni a csatákat. Ennek megfelelõen ma már 50-60% között ingázik a napi WR-m, egy-egy tank esetén 70-80% is összejön egyes napokon.

Azonban a globális WR-m éppenhogy csak 50%, köszönhetõen a játék elején lezavart pár ezer 40%-os csatámnak. Így hiába játszom ma már sokkal magasabb WR-el, a globális WR alapján nagyon sokszor alábecsülnek. Én pedig könyörtelen kihasználom ezt és jönnek a Cheater felkiáltások 😊

Hát ennyit a WR-rõl 😊

Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka

Master91
Mountain Pass encountere tetszik talán a legjobban 😄

Olyan aranyosan lövöldözök keresztbe 0 kockázat nélkül hogy gyönyör nézni
Szerintem a versenykiírás hátsó szándéka pont ez hogy menjél fel a ts-ükre számolj össze velük, ismerd meg õket, aztán ha már ott vagy, talán ott is ragadsz... kreatív toborzási módszer.

patchaou
Persze hogy visszahozták, a játékosok nagy százalékának ezek "új" mapok. Majd ha ezek is elkezdenek elegen sírni akkor talán újra kiveszik.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát jh, a swamp, a komarin, Serena coast gyilkos kombináció volt régebben is, erre visszahozták mindhármat. Komarin javult valamennyit az tény, de a swamp, meg a serena coast még rosszabb mint valaha...

JeffDunham
Érdekes... tetszik.

Mivel magyar vagyok így automatikusan a kiskapukat keresem elõször.

A szabályzatban nem láttam olyat hogy nem jöhet fel valaki a Ts-ünkre és össze számolhasson egy VTEPS-essel. Ha ezt megcsinálja, még akkor is a legjobbnak kell lennie, szóval nem egyszerû.

Annyit azért hozzáfûznék hogy ez lehetséges út, mivel a TS-re bárki feljöhet és vannak olyan nyitott szobák amit bárki használhat ha egy klántaggal akar játszani.

Ha valakinek segíthetek, keressen nyugodtan meg.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

patchaou
Minden klánnak be van másolva a klánikonja oda ahova kell és mégsem mutatja minden klánnál. Nem csicsázni akarok, csak így hamarabb kiszúrom/kiszúrtam azokat amik ezért vagy azért érdekesek/fontosak lehetnek. A visszaszámlálást soha nem a nevek böngészésével töltöm, viszont az ismerõs logók mindig szembetûnnek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem Mines nem is rossz. De igaz, vannak pályák amik nagyon rosszul sikerültek. De normál módban is vannak nagyon rosszul sikerültek. Sõt, néhány szar pályát vissza is tettek, hát remek.
De igenis nagy probléma az ,hogy sokszor szerintem fel se tûnik a hülyéknek, hogy másik módban vannak. Az elmúlt napokban tucatnyi alkalommal láttam, hogy a mi csapatunkból senki vagy vagy egy-két ember megy a zászló felé, és az ellenfél meg befoglalja két perc alatt, hát errõl tényleg nem a fejlesztõk tehetnek, hogy ennyire debilek.

Sunsetjoy
Minden létezõ EU szerveres klánnak lemented a klánikonját az internetrõl - mivel mappából tölti be, képfájlokban vannak. Ha nem találja, nem tölti be.

Csicsázni akarsz? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szerintem sem az encounter móddal van a baj, de nem is az emberekkel... Egyszerûen némelyik pálya az ami alkalmatlan rá: pl mountain pass, mines stb. Az ok amiért ráadásul eddig bejött az encounter, az az hogy a legtöbb pályán csodásan mûködik: sokkal agresszívabb játékstílust követel meg, több a kontakt az ellenféllel, de ezekkel az új pályákkal, lehet inkább kikapcsolom a fenébe...
és a nagy tömeg sem azért kapcsolta ki az assaultot mert hülyék voltak rajta a népek (mellesleg a legtöbb player minden mapon, minden módban ugyanannyira idióta, szóval ez amúgy sem lehet komoly érv), hanem mert kifejezetten rossz volt rajta játszani. Gondolom még sokan emlékeznek az izgalmas prokhorovka assaultra... Szerintem a wg nem is teszteli a játékát csak tolják ki havonta az újabbnál újabb bugokat és számukra ezzel le van tudva a fejlesztés.

Master91
Howitzer jobb azon a tankon
patchaou
Azt hogy tudnám megoldani, hogy minden klánikont mutasson az xvm?

patchaou
És nem csak oda, Én lövöm a tipikus kemper bokrokat is. Például El halluffon a túloldalt mindkét oldalról lehet lõni nyugodtan, akár van spot, akár nincs😊

Tono34
AT2 Ace Tanker Replay, sok sok gold ammoval.

Egyébként sok goldot használtam hozzá, hogy valamit sebezzek is. Sok T5 ellen csak pattog, a T6 ellen meg a gold is pattog.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tipikus spotter bokrokra szoktak lõni néhányan.

Egyébként nem az encounter móddal van a baj. Igaz, némelyik pálya szar így, de van amelyik kimondottan jó. Vagyis lehetne jó, mert a játékosokkal van a baj. Nem pálya a szar akkor jha egyetlen nyûves hülye barom s megy a zászlóhoz tõlünk, és lövés nélkül elfoglalják. Sajnos, a WoT túl bonyolult játék a többségnek. Már amikor csak pletyka volt az új játék módokról, akkor gondoltam, ez nem jó, a normál mód is bonyolult, nem fogják érteni. Nem is értik, ennyi idõ után se.

"Önjáró ágyúk és PT-ACS"

"Magyarra" fordítva: artyk és TD-k.

DarkHorSe
19, amint meglett a 15 abba is hagytam

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nekem T-50-nel vanak ilyen élményeim: festés, net+periscope+vents, crewon camo skillek fejlesztev, békésen passzívkodok már hosszú percek óta a nagyoknak egy bokorból, aztán puff kicsap egy lövésbõl a KV-1S a pálya másik felébõl, úgy, hogy senkit nem derítek fel.

Viszont AT 8-cal õrjárat(!) medált kaptam...

Roger6
És hány meccsbõl állt a napi winrate?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Ugylatszik egy meg nem erett muvesz vagyok 😄

DarkHorSe
Tegnapi Win Rate: 84.21% (+0.33%) 8 win egymas utan, akarmekkora majmokkal voltam mindent megnyertunk 😄

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
löwe 100 méter körül szikla mögött csikicsukizik. ELC-vel beállok a bokor mögé mondom ha kibújik kap egyet. Nem láthatott mert szikla mögött volt én sem láttam õt. Várok várok egyszer csak bumm kilõtt, és aztán felvillant. Kijött és én nem láttam pedig az orrom elõtt volt.
Neeem ez nem sírás de azért ha egy löwét nem látok meg 100 méterrõl egy felderítõvel akkor ott bizony probléma van......
Ki van zárva. Csak medek és heavyk voltak ráadásul a csata elején beálltam arra a helyre és figyeltem a nyílt utcát. Chaffeval is hasonló "élményeim" vannak. Alig akarnak felvillanni az emberkék. Én elég ritkán játszom és feltûnõ a változás. Õrjárat plecsnit nem tudtam szerezni két nap alatt egyet sem csak egy felderítõt. Azért ez nálam durva....
JeffDunham
Orosz oldalon kíváncsi voltam hogy lesz-e a Su-122-44 akcióban, és megláttam az egyik eventet. A Google fordító szerint: expressz gyorsasággal kétszer is le kell "szivattyúzni" a 8-as 10-es legénységét hétvégén. <#ejnye1> <#vigyor5> <#nevetes1> <#nevetes1>

ott írja a küldetéseknél melyik meddig aktív.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezt bírom...
Tegnap rámkiabáltak hogy cheater stug3, all report stug3 cheater!!!
Merthogy õ nem látott engem miközben lõttem.
Megjegyezném, hogy az alap camu mellé van álcahálóm, a másodlagos képzés is fullon van (álca), festés. Ja, és a mellesleg elõrement a szakasztársam periszkóp távcsõvel, szintén jó camuval, õ mutatott mindent...

Nem lehet hogy azért látott, mert valaki mutatott téged???

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Ha egy kocka 100 méter a kis térképen akkor a pz4s 500m körül szúrta ki a mozdulatlan elc-met és lõtt bele kétszer is himmelsdorfon. Persze én õt nem láttam amin nem is csodálkoztam mert szar a látótávolságom de akkor is.
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem,hogy pár napja csak úgy magától kidob a játék vagy a csata kezdetekor,vagy most már akár közben is.Használok modokat xvm,stb valakinek ötlete? Elõre is köszönöm.
ja tényleg Coast is fasza lett, nincs már akkora campfest 😊
popey8
Komarin sokkal fosabb lett, mint volt. Serena Coast+Swamp viszont sokkal jobb lett szerintem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

komarinon változtattak egyáltalán vmit? 😄
Eddig is szerettem, arty nerf miatt meg teljesen jó lett 😊
swamp meg jó kis map lett, tetszik nagyon, lehet azért is mert eddig minden csatám megnyertem rajta, de több lehetõség van benne, mint eddig volt.
Én ki fogom takartatni ha lehet az enyémet. Elég ha a szakasztársak tudják, mennyire vagyok veszélyes.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Fost nerfelni kell valóban, T57-hez hozzá ne nyúljanak, jó ahogy van<#eplus2>
Mondjuk úgy tûnik, a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal...
Egy hete még ezeket írták:

- T57 Heavy and Foch155 will NOT be nerfed in the next patch (0.8.9) but they will be nerfed in patch 0.9.0.
- Swamp and Komarin maps are bad? “Your opinion is, as always..."

Ehhez képest ma:

- it’s unclear yet whether T10 Foch and T57H will be nerfed in 0.8.9
- Komarin will be checked, whether it’s balanced

Sunsetjoy
Erre azt mondanám, hogy ha takargatja, akkor nagy eséllyel szégyenli, vagy nem szeretné, hogy amiatt sorolják be. Tehát ha takargatja, akkor nagy eséllyel van vaj a füle mögött - persze bõven lehet olyan is, aki (és mint erre volt már itt is példa), hogy full inkognitóban nyomja, pedig csúnyán nem kellene szégyenkeznie sem.

A másik véglet pedig az, hogy annyira nem érdekli, azt se fogja tudni, hogy létezik (pl. az xvm-rõl, az FTR-hez hasonló oldalakról se tud). Csak megeszi azt, amit eléraknak. És más játékosok ilyen szintjének konstatálásához többször xvm se szükségeltetik.

Én is kikapcsoltam a spec. modokat, amint bejött - amikor "ütni kell" a csapattársakat, hogy a módnak megfelelõen játszanak, az nem buli. Abból elég a sima randomban is néha.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

A Mission: Assault Brakers I-et most 1 nap alatt kell megcsinálni a 60 kill-t heavy-kel vagy az egész hét rendelkezésre áll? Azaz nullázza-e a killeket másnap reggelre?
Hoppá!

- Storm states that the Noobmeter mod (or the XVM) won’t be banned, as it doesn’t interfere in anything, but there will be an option to disclose player statistics only to friends and clanmates (not public). When asked about the possibility that everyone with 1-49 percent winrate will simply hide their stats, making Noobmeter useless, Storm replies: “Everything is possible”

Solten
Kb az elso heten kilottem, a jatekosallomany 90%-a eletkeptelen hozza.

Saor Alba

Solten
Jo sokaig birtad...

Saor Alba

Lehet, ha 3 HP -s tankot lõ ki és még 1 kill-je is van 😊.
popey8
Én is ugyanígy voltam vele. Nekem Mountain Pass tette be a kaput. Kár, h ennyire elcseszték ezt a játékmódot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én most kiszedtem az encountert. Régen szerettem, de amióta van ez a Redshire és Mines, az õrületbe kerget.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy normális magára is valamit adó játéknál, a játékban fellelhetõ játékmódokhoz tervezik a pályákat, de itt a world of bugsban csak visszab*sszák az alap mapokat máshova tett zászlókkal. (Hú ez aztán a kreativitás.) és aztán az esetek nagyjából 70%-ban tönkre is teszi az amúgy is vérszegény játékélményt az átgondolatlan hülyeségeikkel amiket peccsrõl peccsre tolnak bele a 10gigás mocsokba ami a world of tanks mappában terebélyesedik a vinyón mint egy rákos daganat...

bujcsik555
Mountain Pass-on az encounter mód csak szerintem nagyon elcseszett? Kétféle kimenetel volt eddig amit láttam rajta csak, a jobbról indulók vagy kb csata nélkül simán behúzzák a zászlót, vagy becampelnek a kezdõnél a hegyre az egyik oldalról, a másikon meg a kanyarba, és 15 perc masszív állóháború megy. :/

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Az AT-15 esetében a "paripa" jelzõt kissé indokolatlannak tartom.<#miaz>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...