World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdõknek és kispénzûeknek ez is jó biznic. A nagymókusok meg süteménybe is tölthetik.

Francia nem táras hevi ágról tud valaki valamit? Van egy fölös crew-om, mert a TD-t hetesnél félbehagytam, és nem is folytatom.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Féláron lesz, merre nevessek... 30 ezer helyett 15 😄

Így is kb. másfél millámba fog fájni a dolog, és össze kell kaparnom szûk 35 ezer xp-t is kedd reggelig, a tankokon belüli fejlesztések nélkül, mert azok is xp-t és pénzt zabálnak. Nem tudom, h nekimenjek-e. Mondjuk annyiból megérné, h akkor ezen az accounton is ki lennének fejlesztve.

A többi tank amúgy játszható (mondjuk BDR-rel nem játszottam, de azt hallottam, az is jó), de a B1-rõl közel sincsenek pozitív tapasztalataim. Összevissza lõhetõ páncél, gyenge löveg, közepes mobilitás :/
Eagle16
Persze hogy keményebb az E3, az E4 sok páncélt és ágyú statot feláldoz a tornyáért...meg a kicsivel nagyobb mozgékonyságért.

Amíg megvolt az E-100-asom addig én is szerettem, akkor adtam el mikor behozták a prémium lõszert kreditért dolgot. AP-vel értem el vele a 3k sebzés / csata átlagomat, persze akkor még nem voltak nagy TD-k sem...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ez elõtt meg EXNOM-os T10 közepes platoon ellen kellett játszanom, szóval megérdemeltem hogy paradicsomok ellen rakott 😄

Szerintem érik ezzel az E3-mal egy brutális 10k sebzés feletti kör, az lesz a Master Tanker-em szerintem. Addig is élvezem ahogy az 5k-s HEAT lõszer pattog róla 😄

A T82 féláron lesz, 80% credittplusszal, a howitzerrel jól hoz azon a szinten, veszteséged nem lesz abból. A B1 stockként szar, a másik kettõ meg még topként is az, azokhoz türelem kell.

Szerintem nem rossz, én már vártam a barracks leárazást (Gamescon óta nem volt).
+Marder féláron, +credithozammal, remek alkalom gyûjteni kis expet a pár hét múlva érkezõ német TD vonalra,
+potya camo net, bár ez tényleg csak ajándék,
+lehet megveszem 3 napra a kis Renaultot, féláron 20K-ba kerül, a 80% credittel 3 kör alatt visszahozza az árát, a többit meg bonusként termeli (kb 12 ezret hoz egy nyertes csata prém nélkül).

Melette fut az 1 milliós event is a keménymagnak, ráadásul most jó tankokat adtak, egyik se lesz szivola, pikkpakk melgesz a 60 kill.

Jó talán láttunk már jobb eventet is, de azért nem rossz ez.

Beérném gold vagy garázshely missionnel is 😊
Nekem garázshely kellene már missionért... Azzal a nyolc meglévõvel nem tudok sokat kezdeni, gold meg nincs 😞
M4-et meg tudom venni egybõl, de
- a BDR-hez végig kell mennem a D2-n és a B1-en is
- a T49-hez kell a T82 és az M8A1
Nem lesz egyszerû 😞 Kérdéses, h meg fogja-e nekem érni.
DarkHorSe
Hat ez a hetvegi akcio kritikan aluli, 3x crew xpt akarok meg ingyen goldot!

Swedish people are albino monkeys

Solten
Orrba-szajba toljak a(z igen jo) specialokat, itt valami buzlik... <#alien>

Saor Alba

Tõletek? Hagyjuk már...<#taps> Azért mert 2-3-an toljátok itt ugyanazt a hülyeséget, attól az még nem lesz értelmes valami... 😛

Hát ezeknek éppen csak a nyáluk nem folyt. Vagy mégis.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na ja,nekme is már csak 30k xp-kell a 110E4-hez,brádõrnek van már,elég jóféle,de az E3-t csatákban ellenként páncélzatilag keményebbnek érzem!A nagy DMG meg E-100 után teljesen mindegy,most + 100 dmg/lövés!Sokan szídják az E-100-t de sztem egy kibaszott jó T10 vas,a minap mentem vele a rekord dmg-met (8900)köbö 2 aranyat lõttem el,kaptam rá 132k ezüstöt,abból 76 tiszta pííz,szinte farmolni használom!
JeffDunham
Inkább rúgja mint dugja. <#mf1>

Miért nem vagy TS-en? Gyere nyerjük meg a 2500 aranyat. <#nyes> <#taps>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Eagle16
A legutóbbi és eddigi legjobb ( 5 csatából 😊 ) köröm vele, csináltam vele hülyeségeket, mert még szokni kell, plusz a legénység is 92%-os, BIA még nem aktív stb... link

8,2k sebzést osztottam ki, 8k potenciális sebzést kaptam.

Eagle16
Megvettem a T110E3-at végülis, az E4 és e között vacilláltam.

Eddig 5 csatám van vele noob legénységgel, de úgy tûnik jó lesz.

Mindenki a tetején akarja lõni a géppuskát, csak az ugye nem gyenge pont 😊

Szépeket lehet vele sebezni, ez az elsõ Tier 10-es TD-m, szóval kicsit szokatlan 990-es értékeket látni.

A páncélzata eléggé jó, attól függetlenül hogy az elsõ csatámban egy E4 átlõtte a döntött 305mm-es felépítményt, a következõben meg 113-as tank HEAT-tel próbálkozott és 3-ból 3 lepattant...

Hát, ez jó szar event 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én harmadik meccsre találtam rá a stock AT-8 "erõs" pontjára: gold ammó 😊 Azzal viszont elég jó, csak sok pénzbe kerül. 110 damage, 144 pen, és óriási dps, mert durva gyorsan lõ. Top tieres meccseken jól lehet vele tarolni: az ominózus harmadik játékomban 4 killt és 1198 damage-et értem el vele.
Tono34
Lehet klán tag is? <#nevetes1><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kishawer
...de elég az is, ha egy szívecskét tetováltok a seggére!😊

Si vis pacem, para bellum.

Kishawer
Én fizetek egy havi prémiumot, ha valaki pic.án rúgja Jeff-et!😄

Minden tankra jár a gold, egyenként, nem tierenként. De van tierenkénti összesítés is, jutalom tankért.

JeffDunham
Ácsi ácsi ácsi! Nononoooo! <#mf1>

Aki velem lesz egy csatában az tuti nyerõ, mert mindent bele fog adni. Ezt így kell nézni Barátom. <#crazya> <#awink> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Létrehozok egy új felhasználói fiókot és veszek bele egy 6-os prémtankot. Csak azzal a tankkal mennék és 60% lenne a WinRatióm. Jobban befolyásolnám vele a csatákat mint a mostani VK 3601H-mal (aminek szintén 60%) de a nevem mellé csak 53%-ot írna ki az XVM?
Serb meg nyugodtam dolgozhat a WinRate-val mert õ úgy sem egyénenként nézi hanem pályánként, oldalankét, típusonként és úgy már van tanúsága. (ha képes levonni)
Roger6
Semmi közöm a VTEPS-hez, de látom üldözési mániád van. Csak nem befoscsiztál?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ebben a hónapban futó MED event (verseny)ez Tier-re szól,vagy szinten belül minden tankra verseny van?vagy csak szintek szerint fut?
Meg sem fordult a fejemben a toborzás, pláne hogy tele vagyunk. Felajánlok 2500 aranyat egy poénos versenyre, erre egybõl oltás van. Nakapjátoktibe 😉

https://wotinfo.hu

Aki Jeff-el kerül egy csatába, az sem nevezhet 😛

Mégis ki a tököm tudná ellenõrizni hogy ki-mikor jön fel a ts-ünkre, vagy számol össze MSN-ben vagy a tököm tudja mit csinál 😄 Hiába teszi, csak minimálisan nõ az esélye, mivel közel sem biztos hogy összerakja vele, illetve a top XP-t is le kell mellé hozni a csapatban...

Fostalicska. H nem is 10k, de több ezer nevezés biztos lenne ha nem lenne a vteps-es szerencsefaktor berakva.

https://wotinfo.hu

Ajajj, megjött a VTEPS komandó... Egységben az erõ, nem igaz? 😄

DarkHorSe
Gold loszert mindenki vehet, mindenki huz valamilyen tankot, mindenki jatszhat platoonba. Ezek a dolgok mindenkire vonatkoznak, szoval meg mindig a wr a mervado

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Most nem tudom eldönteni, hogy miért vagy ekkora paraszt, amikor tök normális hozzászólást írtam. Komoly gondjaid vannak asszem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Kishawer
Ez komoly? Ennyire nem érted amit írtam, vagy szándékosan kötekedsz? A VTEPS-ben már egy jó ideje szünetel a tagfelvétel, mert megvagyunk százan!
A 10000 pályázót a Wotinfo.hu látogatóinak számából tippeltem!
Remélem eljut a helyére mondandóm!

Tele van? 10000 pályázó? Gondolom percenként kaptok ennyi jelentkezést, nem? Nagy humor Herold vagy te... 😛

Jaja. 😊

Így van,én nekem sincs vmi nagy átlagom,de a tesomnak hihetetlen szar,de nem azért mert balfasz,hanem a 7 éves fia trollkodik rajta,ennyi😊
Képességeinek és lehetõségeinek a tükre mert azért még a képességeken kívül sok egyéb dolog is belejátszik.
- Van pénze gold lõszerre
- platonba nyomja
- új ágakat húz stock tankokkal és legénységgel vagy fullos gépekkel megy
stb
SamanApo
Utoló 1000 csatám
A T-44-et most fejlesztettem de toltam bele a goldot mint az õrült.
Még az angol light-med ág amit újonnan húzok többi fullos tank.
Ha elkezdenék még 5-6 ágat húzni biztos leesne a win rate-m és az egyéb értékeim is. Én inkább már csak játszom és nem szenvedek új ágak húzásával. (Kivétel ha már fullosan tudok indulni.)
Kishawer
Nem volt semmilyen hátsószándék, fõleg mert jelenleg szünetel a tagfelvétel a VTEPS-ben! Egyszerûen csak kellett valami szûrés, mert enélkül kapott volna vagy 10000 pályázót!

De az is lehet, hogy haverok és nem lehet mindenki egyforma képességû, de szeretnek együtt játszani... nem kell mindjárt grindre meg tank húzásra gondolni. 😄

Sunsetjoy
Na ilyet néha látok. Szakaszban fellelhetõ- általában klántársakkal, akik viszont az illetõnél több száz wn értékkel magasabban vannak.

Magukkal rángatják (lehet századba is), de képességei nem növekednek ezzel - lehet, hogy tankot húzatnak azon az accounton.
De igaz, nem gyakori a dolog.

SerB véleménye sem egzakt, hogy csakis WR (+avg. xp) és semmi más. Ha több ágat húz az ember, tier 3-8 között mondjuk, ott piszok szórás van WR terén. De az tuti, hogy 10k csata környékén egyre inkább valóssá válik a megállapítás 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

idézet: "ha már ott vagy, !!TALÁN!! ott is ragadsz"
most nem tudom, hogy te vagy ennyire értetlen, vagy csak így akarod benntartani a köztudatban a versenykiírást, hogy biztosan legyen mindig valaki aki errõl beszél...

Ma este minden csatában be fogom írni, hogy szelet leszek. Aztán mivel inni szándékszom, tíz után elég valószínû, hogy így is lesz. 😊

DarkHorSe
Persze hogy a wr a jatekos kepessegeinek a tukre, minel tobbet sebzel, minel tobbet spotolsz annal tobbet teszel azert hogy ti nyerjetek meg az adott kort.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Én már az ellenkezõjére vadászok: olyan játékosra, akinek magas a WR-je (mondjuk 52+), legalább 10K csatát ment, de az effje vagy a wn értékei pocsékak.
Ezzel megnyugtatnám a lelkemet, hogy a WR tényleg csak szerencse kérdése.
Sajnos nem sûrûn látok ilyet.
Vajon tényleg SerBnek van igaza és a WR a játékos képességeinek tükre?

Nem tudjátok lesz ezekbõl a tankokból valami?
http://www.youtube.com/watch?v=A5Ns96QGAgg
JeffDunham
Csalás? Egy frászt.

Na, azért õszintén, szerintem mindenki gondolt ilyenre.

Az biztos, ha így akar valaki érvényesülni, ÉN BENNE VAGYOK BÁRMIKOR.

Nyomjon le! Nekem lesz a legizgalmasabb, mivel nem fogom hagyni hogy jobban teljesítsen a másik játékos. Jujjjjj de várom! <#taps>

Sunsetjoy
Az eredeti felvetés arról szólt, hogy az 1-49 wr állomány fogja elrejteni a statot? Én erre nem is reagáltam - simán mindenféle statisztikát rejtést elemeztem.

A WG-nek a vesszõparipája a WR meg az átlagxp 😊

Ahhoz, hogy cheater felkiáltást kapjál, nem szükségszerûen nézik meccs közben a WR-t nálad...tengernyi "oka" van, amiért egyes emberekbõl kibukik- én WoTban soha a büdös életben nem cheatereztem le senkit. Nem úgy, mint egyes FPS-ekben... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
Ezek szerint bennem van a hiba. Meg sem fordult a fejemben, hogy felmenjek a ts-re és csaláshoz kerítsek magamnak társakat. Csak gondoltam jó lesz ezt észben tartani és figyelni csaták elején van e VTEPS játékos. De Én már csak ilyen gerinces rohadék vagyok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
De gondolom nem tartanak fegyvert a fejedhez, hogy ott ragadj. Felmész, beszélsz velük, és TE vagy az, aki dönt, nem ÕK.