World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lehet, a hogy a penetrationje csak 165 AP-val, de ha nem elég, akkor ott a 222mm-s APCR (Én anno nem használtam, még nem volt kreditért gold). Viszont megtanít weakspotokra célozni, és türelmesen kivárni az összeszûkülést. Low Tierben hasznos ezeket megtanulni, itt még nem büntet érte annyira a játék.
Magát a tankot 5-10°-al lehet beforgatni, különben átlövik az oldalát a lánc között, de amúgy elég jól pattog. T-34 nem lövi át gold nélkül, ahogy a legtöbb tank is pattogni fog róla 150mm pen alatt. Fejlesztett toronnyal már a torony sem lesz gyenge pont, fronttal harcoló tank.
Egyedül a sarok mögül kibújással van nála gond.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak ezt a kettõt elég volt csekkolni...
Persze top sebzés a csapatból T8-td-vel...hihetetlen,kéne ezeknek egy külön szerver,irdatlan ütemben szaporodnak...mondjuk 5000 csata után,ha nem üti meg a 47%-ot automatice menne a "kisegítõbe" a saját fajtája ellen...<#falbav>#falbav>
Szembõl a teste jó erõs, bár a lánctalplövés gyakran okoz sérülést is (kb. 100-120 pen fölött): a francus heavyk meg Churchillek sajátossága, hogy a test körül van körbefuttatva a lánctalp, és némelyiknek elég gyenge a lánc mögötti páncél. Az ARL-nek speciel csak 50, de legalább jól meg van döntve, ezért kell bõ 100+ átütés a sebzéshez. A tornyát közvetlenül a löveg körül, ill. a lövegpajzson kívüli frontlemezt át lehet ütni 75 ill. 110 pennel.
Most épp a 20 tankos missionnel bíbelõdöm én is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Külön vicc, hogy olyan lassúak a brit TD-k, hogy az idõérzékemet is megtréfálták.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aztán gold nélkül az AT-2t kellett lõni, ott szerencsém volt, mert frontra beadott egy olyat, hogy sebzett, és láncolt a távolabbi (!!!) oldalon, és elhasználta a repair kitjét... Csak mire ez nekem eszembe jutott, addigra majdnem lejárt az idõ. Onnan meg könnyen kinyírtam. 😊
10 perccel a mai nap lejárta elõtt még 3000 xp hiányzott a napi 50k-hoz. Utolsó meccsen KV3-al (3x-os szorzó van most US szerveren) sikerült begyûjteni a 3k xp-t....XD Úgyhogy megvan az 1 nap prém.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én nem ismertem😊
Vajon mit akar mit fejlesszek ki,vagy én látok rosszul valamit?😄
Aww, ici-pici durci ratgab. 😞
WZ-111 model 1-4 researched. Undistributed experience spent: 235. Free Experience spent: 0.
Jöhetnének már akcióba a kínai high-tier cuccok,igaz nincs az az isten,hogy a 100mm-es med-csúzlival használjam ezt a nagy Wz-t,a meden is agyfaszt kaptam tõle és még nem jött össze a fullozásra való fre-xp sem(84ezernél tartok).
Kössünk bele valakibe szindróma tipikus esete.
Hangnemedet meg ki kérem magamnak.
Sokan épp ezzel buktak be, hogy a "BDR G1B egy szar", jöttek nagy mellénnyel, aztán a ráfaragás után meg ment a cheater-goldnoobozás.
Más kezelésmódot igényel mint a többi heavy, ennyi a titka. Ha rájössz hogyan kell használni akkor jó szórakozást nyújt.
Még T7-en is elboldogul.
Most az utolsó killeket 1 meccsen hoztam vele. 5x lõttem, 5 tank kampec.
Gyõzelem!
Csata: Highway 2013.09.29. 10:50:59
Jármû: BDR G1 B
Szerzett tapasztalat: 1 470
Szerzett kredit: 34 392
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Egyik elég komoly negatívuma egyébként, hogy ugyanolyan bénán néz ki, mint a tech láncában a korábbi tankok 😊 Francia Fo(s)ch.
Utána viszont az egyik legjobb mókát nyújtó T5 tank.
A RoFja kisebb ugyan a KV-1-nél, de ha az elsõ lövés a tied akkor simán kilövöd 1vs1-ben.
A páncélja nagyon szar, nagy felület, weakspotokkal, support tank kategória, direkt ezért hagyták magasan a camo értékeit: festés+háló+cam skillekkel jól lehet lesipuskázni vele, állandóan eltûnik. Elsõ vonalbeli harcra teljesen alkalmatlan, semmi áttörés, meg brawling, sokan beleesnek abba a csapdába, hogy rendet tenni indulnak vele.
Tegyél rá benzint, a top ágyú simán kitermeli körönként az árát, és akkor jobban mozog. Nálam Vent+rammer+háló volt a felszerelés és a legénységen BiA és camo.
Kifejezetten élveztem vele a játékot, 113 meccs és 66% WR.
Persze kinek a pap, kinek a paplan, akinek ez a játékstílus (kicsit TD-s) nem jön be annak meggyûlhet a baja vele.
Egyelõre reménykedek, hogy nyerek valamit az aktuális screenshot versenyen...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem csak hogy nincs rá bizonyítéka, még a WG is hülyeségnek tartja ezt.
Ezután nem csak hogy megmásíthatatlan a véleménye, de még hirdeti is.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Jobb felszereléssel nagyobb tierû csatákba is bedob. Józan paraszti ész.
Map: Prokhorovka
Date: 2013.09.29. 11:36:12
Jármû Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat 1 438 Szerzett kredit: 22 618
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"