World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég brutálisan lagol a szeró, az elõbb kidobott egy csatából, most meg 13 75-ben ülve azt hittem már megpusztultam, mert robbant...Holott nem, maradt egy kevés hp-m, mire észrevettem, hogy még élek, na akkor haltam meg <#nevetes1><#ejnye1>

A 165-ös pen teljesen baráti, mint az orosz 107-eseké. De a végén azért majd rárakosgatom a 90-est, hisz nincs jobb annál mikor egy t6-os csapkodja az Is3-akat😄 De addig mindenképp a 105-ös.
20 kill megvan, csak 2 napba telt, fospisztoly bdr eladva...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jah ezek az I. vh-s tervezési vívmányok... de mindegy már hozzászoktam az ilyen snajper heavykhez 😄
Count Adyn
Most recent: 1385 WN7 37% WR ezigy mi?😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Maala
Én a 300-as sebzésû ágyúval (gondolom 105mm-es) használtam (ahogy minden franciát, amire fel lehet rakni ezt a nevetségesen OP ágyút, legyen az S-40 (igaz, itt még nincs AP), S-35 CA (platoonban a régi KV-1 feeling, 1-1 lövéspár -1 tank), vagy ARL TD/44.

Lehet, a hogy a penetrationje csak 165 AP-val, de ha nem elég, akkor ott a 222mm-s APCR (Én anno nem használtam, még nem volt kreditért gold). Viszont megtanít weakspotokra célozni, és türelmesen kivárni az összeszûkülést. Low Tierben hasznos ezeket megtanulni, itt még nem büntet érte annyira a játék.

Magát a tankot 5-10°-al lehet beforgatni, különben átlövik az oldalát a lánc között, de amúgy elég jól pattog. T-34 nem lövi át gold nélkül, ahogy a legtöbb tank is pattogni fog róla 150mm pen alatt. Fejlesztett toronnyal már a torony sem lesz gyenge pont, fronttal harcoló tank.

Egyedül a sarok mögül kibújással van nála gond.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Meglesem.
A színeket kell nézni. Asszem ebbõl ma sem lesz játék. És ez T7, nem 4.
Uram isten...T10 csata,Bat-chat 18000játék 45%Wr,E-100 12000/43%...az eredmény?Magáért beszél...:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak ezt a kettõt elég volt csekkolni...
Persze top sebzés a csapatból T8-td-vel...hihetetlen,kéne ezeknek egy külön szerver,irdatlan ütemben szaporodnak...mondjuk 5000 csata után,ha nem üti meg a 47%-ot automatice menne a "kisegítõbe" a saját fajtája ellen...<#falbav>
Amit a tankviewerbõl kiolvastam:
Szembõl a teste jó erõs, bár a lánctalplövés gyakran okoz sérülést is (kb. 100-120 pen fölött): a francus heavyk meg Churchillek sajátossága, hogy a test körül van körbefuttatva a lánctalp, és némelyiknek elég gyenge a lánc mögötti páncél. Az ARL-nek speciel csak 50, de legalább jól meg van döntve, ezért kell bõ 100+ átütés a sebzéshez. A tornyát közvetlenül a löveg körül, ill. a lövegpajzson kívüli frontlemezt át lehet ütni 75 ill. 110 pennel.
Egyetértek. Amúgy nem az elsõ 50k xp-s napom. Arra tökéletesen jó, hogy a szokásos grindeljük ki az új tankokat mellett van valami változatosság is. Valami cél ami motiválja az embert.

Most épp a 20 tankos missionnel bíbelõdöm én is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maala
De ha érdekel, nézd meg, ahogy szerencsétlenkedek tanácstanalul. 😄

Külön vicc, hogy olyan lassúak a brit TD-k, hogy az idõérzékemet is megtréfálták.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Nekem a duplázók végére 40k szokott lenni... Ennek ellenére én sem hiszem, hogy sokszor meglesz a 250k kredit októberben...

Maala
Azt hiszed? A hellcat 1 lövéses volt, azzal nem is volt gond (csak az AT-8at kellett elkerülni közben), viszont az AT-8 oldaláról pattogtam, mint a kurvaisten, csak az utolsó golddal tudtam kilõni, miközben lõtt már az AT-2 seggbe... Csoda, hogy nem gyulladtam ki, hanem 200 hp-nál lepattant az utolsó lövésével. (A kis pöttyögtetõ volt rajta)

Aztán gold nélkül az AT-2t kellett lõni, ott szerencsém volt, mert frontra beadott egy olyat, hogy sebzett, és láncolt a távolabbi (!!!) oldalon, és elhasználta a repair kitjét... Csak mire ez nekem eszembe jutott, addigra majdnem lejárt az idõ. Onnan meg könnyen kinyírtam. 😊

Akkor együtt ünneplünk: én éjszaka 3-4 körülre lettem meg életem elsõ egy nap alatti 50k xp-jével 😛 Az az egy nap prém mondjuk totál nem éri meg ezt a szenvedést, de amúgy is húznom kellett a 20-20-20 killes tankokat.
Más:

10 perccel a mai nap lejárta elõtt még 3000 xp hiányzott a napi 50k-hoz. Utolsó meccsen KV3-al (3x-os szorzó van most US szerveren) sikerült begyûjteni a 3k xp-t....XD Úgyhogy megvan az 1 nap prém.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Aha,ez megoldotta,köszönet<#worship>!
Én nem ismertem😊
Ha kigúnyolodtad magad lapozhatunk... <#wink>

...mármint szembõl bal oldalán.
Többnyire azért elég az a 135 pen, gondolom 😊 Pokolcicát mindenhonnan, AT-8-at az egész bal oldalán meg kupolájánál, AT-2-t löveg fölött vagy kupolán simán átviszi az is. Még az AT-2 a legneccesebb, kicsi a kupolája - egyszerûbb láncolni és oldalról/hátulról péppé lõni. Szembõl úgyse viszi át a 175 pen gold ammo se.
És Arl 44-rõl mit tudtok mondani? Adatait nézve ez sem bravler (puha az oldala) de pofás a frontja meg kap 2 bazi jó löveget (a 105-öst meg a 90 mm-est ami 212-mmt csap át.
Maala
Relogolj. Ismert bug 8.8ban.

Öhhh ez furcsa...kifejlesztettem a WZ-111-et,és a 110 nem lett elit,és a legénység képzést sem tudom bekapcsolni,mivel nem jelent meg mint lehetõség...érdekes:

Vajon mit akar mit fejlesszek ki,vagy én látok rosszul valamit?😄
Maala
Facepalm.

Aww, ici-pici durci ratgab. 😞

Maala
90 mm-es golddal, ha nagyon nem megy. Tegnap megszorultam egy Hellcat, AT-8, AT-2 (utóbbi 2 full HPs) trió ellen. Jól jött az a 10 goldammo, amit hoztam. Lett is szép 1914 xp-s kör. 😊

Researched:
WZ-111 model 1-4 researched. Undistributed experience spent: 235. Free Experience spent: 0.

Jöhetnének már akcióba a kínai high-tier cuccok,igaz nincs az az isten,hogy a 100mm-es med-csúzlival használjam ezt a nagy Wz-t,a meden is agyfaszt kaptam tõle és még nem jött össze a fullozásra való fre-xp sem(84ezernél tartok).
Úgy látom itt krónikus magyarázitisze van mindenkinek. Már leírtam, hogy én tévedtem mi a fenét lovagoltok rajta tovább????

Kössünk bele valakibe szindróma tipikus esete.

Hangnemedet meg ki kérem magamnak.

Az onnantól már tök mindegy. Kedvezõ besorolást kap? Igen. Akkor mi a fenét bizonygatsz?

Maala
Fogd már fel, hogy nem a Stock tank kap MM-et, hanem a kifejlesztés után újonnan megvett tankról beszélünk. Ha elköltöd az összes free XP-det, hogy kifullozd a tankot, akkor fullosan is top tank leszel az elsõ pár csata erejéig. Pont a héten volt róla szó.

"Függõleges" harcban persze h az egyik legrosszabb tank - már csak a baromi nagy kupolája miatt is. M3-at, BDR-t stb. nem érdemes ilyen emelkedõharcokban alkalmazni, hanem oldalról elõbújva, BDR-nél esetleg sidescrapelve kell harcolni.
a legnagyobb hátránya az, hogy nem lehet negatívba kitéríteni az ágyút.. Dombos területen bármi beszopatja nem csak a kv1..

Én jobbnak tartom mint a KV-1-et. Az ágyúja sokkal jobb. 3 lövésbõl leszeded. Más tankkal T5-ön ezt nem tudod megtenni. Ráadásul sokkal jobban is mozog mint a KV-1 vagy a Churchill.
Sokan épp ezzel buktak be, hogy a "BDR G1B egy szar", jöttek nagy mellénnyel, aztán a ráfaragás után meg ment a cheater-goldnoobozás.
Más kezelésmódot igényel mint a többi heavy, ennyi a titka. Ha rájössz hogyan kell használni akkor jó szórakozást nyújt.
Még T7-en is elboldogul.

Megvan már a 90-es hozzá? Annak 135 pen, 240 dmg értéke van! Ha van valamilyen fedezéked, ami mögé két lövés közt elbújhatsz, simán lezúzol egy KV-1-et.
Sunsetjoy
Most játszottam másodszorra vele ugye a killekhez - a B1 után felüdülés volt.
Most az utolsó killeket 1 meccsen hoztam vele. 5x lõttem, 5 tank kampec.

Gyõzelem!
Csata: Highway 2013.09.29. 10:50:59
Jármû: BDR G1 B
Szerzett tapasztalat: 1 470
Szerzett kredit: 34 392
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Lõsz-elbújsz. Lõsz-elbújsz. Ki kell használni a magas alfáját, mint a KV-1S-nél (tudom, tudom, az ezerszer jobb tank). Ja, és jól lehet vele sidescrapelni, amíg kb. 30 fok alatt tartod a szöget.

Egyik elég komoly negatívuma egyébként, hogy ugyanolyan bénán néz ki, mint a tech láncában a korábbi tankok 😊 Francia Fo(s)ch.
eddigi tapasztalatok alapján ki van zárva. hogy ezzel a fossal lenyomj egy kv1 et.. KIZÁRT.

Amíg nincs rajta a top ágyú addig rohadás és szívás lesz.
Utána viszont az egyik legjobb mókát nyújtó T5 tank.
A RoFja kisebb ugyan a KV-1-nél, de ha az elsõ lövés a tied akkor simán kilövöd 1vs1-ben.
A páncélja nagyon szar, nagy felület, weakspotokkal, support tank kategória, direkt ezért hagyták magasan a camo értékeit: festés+háló+cam skillekkel jól lehet lesipuskázni vele, állandóan eltûnik. Elsõ vonalbeli harcra teljesen alkalmatlan, semmi áttörés, meg brawling, sokan beleesnek abba a csapdába, hogy rendet tenni indulnak vele.
Tegyél rá benzint, a top ágyú simán kitermeli körönként az árát, és akkor jobban mozog. Nálam Vent+rammer+háló volt a felszerelés és a legénységen BiA és camo.
Kifejezetten élveztem vele a játékot, 113 meccs és 66% WR.
Persze kinek a pap, kinek a paplan, akinek ez a játékstílus (kicsit TD-s) nem jön be annak meggyûlhet a baja vele.

feldughatom ha bárki keresztülfingja, meg tetûlassú...

Az nekem is jól jönne. A mostani nyolc "kicsit" szûkös. Kettõt így is-úgy is el fogok adni, mert csak a 20-20-20 eventhez kell, viszont a barakkom tökig van skilles legényekkel, ki kéne már õket szabadítani onnan.

Egyelõre reménykedek, hogy nyerek valamit az aktuális screenshot versenyen...
90 millis löveg? Annak nagyobb a sebzése, mint a KV-1 85-ösének.
De én nem is top tierrõl beszéltem. Csak kedvezõbb besorolásba, de ez csak az én hülyeségem, lehet csak a véletlen mûve a dolog esetemben. WG nem erõsítette meg és itt a kollégák is cáfolják, tehát biztosan rosszul vontam le a következtetéseket.

Igen, én is így tudom.
Azt biztosan tudom, hogy ha újonnan veszel egy tankot, azt mindig toptierbe rakja az elsõ meccsén. De hogy alap cuccal gyakrabban kerülnél toptierbe?
Tökéletesen értem. Lásd utolsó Hsz.

patchaou
Ok nem érted, Én meg nem fárasztom magam..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Erre akartam én is rávezetni.
Nem csak hogy nincs rá bizonyítéka, még a WG is hülyeségnek tartja ezt.
Ezután nem csak hogy megmásíthatatlan a véleménye, de még hirdeti is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

További viták elkerülése végett nektek van igazatok. Nincs összefüggés a felszerelés és az MM között. Felejtsük is el, hogy bármit is beírtam. További jó bizonygatást mindenkinek...

Nem igazán izgat a véleményed. Nem én írtam le ,hogy stock tankként kedvezõ az MM. Innentõl mit is kéne bizonygatnom?

Jobb felszereléssel nagyobb tierû csatákba is bedob. Józan paraszti ész.

Gyõzelem!
Map: Prokhorovka
Date: 2013.09.29. 11:36:12
Jármû Pz.Kpfw. I Ausf. C
Szerzett tapasztalat 1 438 Szerzett kredit: 22 618
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

patchaou
Azért kellene csak bebizonyítani, hogy ne vezess félre másokat azzal hogy a téves, vagy csak éppen nem pontos megfigyeléseidet tényként közlöd.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú