World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köfi<#felkialtas>#felkialtas>
There is but one rule: Hunt or be hunted.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
karelia mapon lengyel agyhalott debil kretén végigkempeli a sziklák mögött a game 80% át egy MAUSBAN BASZDMEG!!!
Aztán mikor leamortizáltuk az ellent ( és meghaltunk ) maradt egy kicsi amx meg egy arty, elindul és nyomkodja az F7 et!! Nagy nehezen elcammog az ellen bázisra ott meg kilövi a maradék arty...
Ilyen hülye faszok mióta vannak T10 ben?????
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Swedish people are albino monkeys
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Viszlát
NVidiás kódot keresek,SOS. Ha valaki tud, ne tartsa magában...
Köszi!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nem tudjátok melyik lesz az az ág ami akciós lesz tier 8-9-10-be?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Valami egyedibb TD-re spórolok inkább, pl. az FV 215b 183mm-re.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Fele annyi páncél, de kétszer olyan gyors.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A WT (bocsi ha spam) jobban leköt, ott még nincs annyi hülye és nem lehet kempelni :-P
Én jó étvágyat kivántam és megkértem ha végzett már ne is jõjjön vissza játszani.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Péntek délután VK 3601 H-val szuper körök és gyõzelmek, szombat reggel meg egy POOL medál-os kör. Szombat délutántól nem lehetett nyerni bármit csináltam. Kaptam egy csomó medált meg creditet de nyerni nem lehetett fel is adtam a 15 gyõzelmes küldetést. Vasárnap már csak vereségek meg pattogás minden mennyiségben. T95-tel bárhova céloztam az Object TD-nek mind a lövegpajzsra ment és lepattant. (Biztos gondolta: a NOB lövi a lövegpajszsot hogy jutott ez el tier 9-ig) Abba is hagytam a komolyabb gépek húzását és a Cromwellel mentem szórakozni. Mostantól ez az új szerelmem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB