World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GabeE3e
Nálatok van ilyen,hogy garázsban írtok valakinek,valamit,még nem küldtétek el,és egyszer csak mintha frissülne egyet a garázs,és kijelölõdik a leírt szöveg aztán,miután megnyomsz egy betût törlöd is ezzel a kijelölt részt, marhára idegesítõ,fõleg mivel aránylag gyorsan írok,esélyem sincs megállítani a kezem,ha kijelölõdik a szöveg.<#falbav>Lehet valamelyik Mod csinálja,esetleg ha vki tud vmit segítsen.
Köfi<#felkialtas>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Régóta. <#hehe>

patchaou
Már egy ideje. Tudod, az hogy valaki eljut tier 10-ig nem jelenti azt, hogy eközben megtanul gondolkodni és játszani. Tényleg jó lenne ha lennének valamilyen követelmények amik elérése nélkül nem lehetne nagyobb tankot venni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

elképesztõ...

karelia mapon lengyel agyhalott debil kretén végigkempeli a sziklák mögött a game 80% át egy MAUSBAN BASZDMEG!!!

Aztán mikor leamortizáltuk az ellent ( és meghaltunk ) maradt egy kicsi amx meg egy arty, elindul és nyomkodja az F7 et!! Nagy nehezen elcammog az ellen bázisra ott meg kilövi a maradék arty...

Ilyen hülye faszok mióta vannak T10 ben?????

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Értem, a baj az hogy foglamam sincs ki ez az ectar. A belinkelt oldalon sem volt rajta, szóval akkor honnan is kellett volna ezeket a háttérinfókat tudnom? De azért kösz a választ.

Belinkeltem reggel mi lesz az event. Igen, az ázsiai serveren rakták ki de az elején elmondta Ectar ez global event, tehát mindenütt egyforma. Mióta megy az összes egyforma volt. Most akkor milyen találgatásról beszélsz? Azt hogy fél nappal elõre nem tudják kirakni megszoktuk, a mi szerverünk a harmadik világban van, tudjuk.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

<#gun> De régen kaptam ilyet... <#vigyor2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

JeffDunham
Most írta valaki hogy elvileg az Obj. 268.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Jó de ez is csak találgatás... de azért bízom benne, hogy igazuk lesz. Pont most járok az isu-nál, jól jönne az akció a tier9-10-hez...

Akkor akinek kell: REVB26-CT8CCA

Viszlát

Sziasztok!

NVidiás kódot keresek,SOS. Ha valaki tud, ne tartsa magában...

Köszi!
Fogalmunk sincs.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hali!

Nem tudjátok melyik lesz az az ág ami akciós lesz tier 8-9-10-be?
De akkor miért akarsz "használható" accot? Kezdõként, a kezdõ acc a használható.

Nem játszok a játékkal, így nem tudom felbecsülni az értékét sem. De ha ennyire gyakori cuccok ezek a kódok, akkor tárgytalan a kiírásom 😊

DarkHorSe
Es most hogy kint van az oldalon ez a naptar, lehet tudni hogy milyen akciok lesznek?

Yoyo
Cserélnéd? Naponta ingyen osztogatják itt a fórumon a kezdõ kódokat, meg a fészen is😊

Új account regeléshez tudok adni kódot, mindenféle extrát nyújt. Cserélném valami használhatóra, akit érdekel írjon rám privátban.

263-at nézegetem, prémium-nerf óta elég szigorú roham TD lett belõle.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Spot kör. trolllololol <#mf1>

Amx 13 90 Malinovka, Standard, Patrol

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De azt gondolom hogy te se szereted amikor szived lelked kiteszed a csapatért és basznak rád

Eagle16
Meh, valószínûleg kihagyom szerintem.

Valami egyedibb TD-re spórolok inkább, pl. az FV 215b 183mm-re.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Toby0501
Legfrissebb XVM mod.

és azt hol tudom megnézni, hog mi a top of the class?

a top of the tree mindenhol az szokott lenni, annyi különbséggel, hogy néhány szerveren az egész ág le van árazva ilyenkor.

October calendar fent van.

De ez az azsiai akció lesz, az meg nagyon ritka, hogy ugyanazt az event-et dobják vissza máshova is. Eddig szerintem nem is volt rá példa...

Érdekelne melyik modot használod hogy kiírja az elsõ oldalon az okozott sebzést/spot damage-t. Régen a locastan féle stats mod jelenítette meg de a mostani verzióban nincs benne

Nekem van, de nem szeretem. E3 után az a lövegcsõ-kitérítés kiborító.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
Nekem már ezer éve ki van fejlesztve, de így T110E3 után nem tudom van-e értelme megvenni.

Fele annyi páncél, de kétszer olyan gyors.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nemtom, én általában szeretem, mikor sok a vöröske. Mind potenciális préda <#eplus2> Csapattársak engem valahogy ritkán szoktak s*ggbedurrantani, szándékosan kilõni meg havonta ha egyszer. Csak a lemmingezés tud néha felidegelni.
Sheltem
Atyaég! Pont Object 268at húzok. Bár még csak 100k xp van meg a 302k ból de remélem beleesek ebbe a leárazásba majd.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Csodálom a társaságot, hogy még mindig bírják a játékot... Én már 1 hónapja abbahagytam, 2 évet játszottam, de nekem már elég. Sok az amit a fejlesztõk tettek a játékkal, de inkább a játékosok miatt hagytam ott a WoT-ot. Ellepték a hülyék, és már a veteránok is lassan kihalnak.
A WT (bocsi ha spam) jobban leköt, ott még nincs annyi hülye és nem lehet kempelni :-P

Köszi.
De a Wacraft 2 Battlenetes verziója óta, ahol Alt+Q+Q volt a kilépés kombinációja, játékból kilépést is jelent. Pl. "Idiot noob, learn playing or QQ". 😊
sírás
Mit jelent netes szlengben a "QQ"?
Nekem is volt ilyen: Prokhorovkán délrõl indultam artyval encounterben, ahogy betöltött az arty megküldtem az északi vasúti átjárót, gondolván, hogy kb akkor van ott nagy tömeg. Puff, aztán elkezdett a számlálójuk mínuszba menni... csak néztem, biztos ment az anyázás egymásra...

Tegnapi személyes kedvencem a top tier T34 aki közölte hogy megy pudingot enni,és berohant az ellenfélhez lelövetni magát.
Én jó étvágyat kivántam és megkértem ha végzett már ne is jõjjön vissza játszani.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Pales27
Teszt szerveren volt, hogy egy 113 nekem jött a kezdésnél. Eltolt és ment tovább mintha ott se lennék, ekkor belelõttem a seggébe és mentem tovább. Az meg nem tudta, hogy én lõttem meg és vkit meglõtt, aki mögötte volt. Ekkor elszabadult a pokol 😄 én már távolabbról néztem, hogy lövik egymást kb -8-9el kezdtünk rögtön. Teszt szerver volt, senki nem fogta vissza magát 😄

Érdekes hétvége volt.
Péntek délután VK 3601 H-val szuper körök és gyõzelmek, szombat reggel meg egy POOL medál-os kör. Szombat délutántól nem lehetett nyerni bármit csináltam. Kaptam egy csomó medált meg creditet de nyerni nem lehetett fel is adtam a 15 gyõzelmes küldetést. Vasárnap már csak vereségek meg pattogás minden mennyiségben. T95-tel bárhova céloztam az Object TD-nek mind a lövegpajzsra ment és lepattant. (Biztos gondolta: a NOB lövi a lövegpajszsot hogy jutott ez el tier 9-ig) Abba is hagytam a komolyabb gépek húzását és a Cromwellel mentem szórakozni. Mostantól ez az új szerelmem.
Vízbe lehet fulladni Sand Riveren is és Karélián is... én se hittem el elõször amikor kiírta, de aztán visszanéztem a replayt...

Az is jó amikor valaki egyedül van 3-al szemben és segítséget kér, odamész, hogy ugyan ne legyen már egyedül, az meg a csöppnyi kis húsgombóccal a fejében úgy gondolja, hogy megjött a váltás és otthagy téged egyedül a sz*rban... a legnagyobb baj, hogy ez annyira sokszor fordul elõ, hogy már nem is segítek a random embereknek, hanem inkább megpróbálok úgy helyezkedni, hogyha kinyírják legalább tudjak jópárat lõni mielõtt engem is leszednek...

Tono34
Elérkezett az idõ az ISU megvételére.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

DarkHorSe
Ez olyan mint Siegfried Line, imadom amikor ott kepes valaki megfulladni 😄

dante3
Nekem még az is tetszik, hogy amikor segítséget kérsz, a map másik végébõl jön egy "értettem" és campel továbbra is!<#rolleyes>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tegnap volt részem egy igen érdekes csatában, bejött egy T10-es tank 2db T1-essel, a csata elején az egyik T8-asunk kilõtte mindkettõ T1-est, aztán a platoonos T10-es kilõtte a 2 teamkilles T8-ast, aztán egy másik T10-es elkezdte lövöldözni a platoonos T10-est... Szóval elég érdekesen kezdõdött a csata, ellenséget még nem is láttam, de már -4-0 volt az eredményjelzõn...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Következõ leárazás: Object 268