World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TOMSILENT
Csurdogál a kicsi egér, csurdogál a kicsi egér....Maus-al imádom ezt hallgatni

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Maala
Gondolom nem véletlenül mondják rá, hogy OP shit.

Okmyx: Tegnap T-34-85 2 lövésbõl 2x lõtte pirosra a motoromat 5mpn belül. Azt hittem, meggalydulok õrületemben.

De ilyen csak 1x volt. Az az igazság, jobban jársz, ha seggbe lõnek, mivel elöl van a motor. Német effektus, sokszor gyullad. Ennek ellenére nem sok hátránya van ezen kívül. Torony tetején levágós, nagy weakspot periszkóp, rossz negatív kitéríthetõség lassú célzással, rosszul elhelyezett, gyúlékony motor - kb ennyi)

Szerintem nagyon jó tank. A 300as alfa meg mindenért kárpótol.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

34%
41%
66%
53%
38%
50%

Hát jó vegyes volt a múlt hét. Érdekes, két hete bõven 50% feletti átlag, most ajajaj. A heti átlag, 50% alatti, de hosszú távon nézve ez bizonyára hozza az 50% körüli átlagit.
Na mindezt csak azért mert mindig téma, van-e belepiszkálás, vagy csak véletlen, mennyire vagyunk befolyással egy csatára, a rossz csapatot felhúzhatjuk-e, emiatt figyelem nap isé heti bontásban.
Tanulságos, mert az jön ki, bizony hosszú távon az 50% felé konvertál a dolog, vagy talán egy picit fölé, ha ügyesebb volnék.

- Q: A-44 engine gets critted too often even with cyclone filter? A:“Don’t play A-44"

Tényleg ellövik a motort állandóan?

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ha nem lenne mostanában olyan a randomom (kb 1 hete, Hit ratiom meg is állt a növekedésben), akkor nem lenne semmi gáz.

De így, hogy minden 3. lövés a célkereszt szélére megy, nem sok esélyem van távolról lõni vele. (A 68%-os középre menésnek nyomát sem látom.) Pech, majd abbamarad.

Amúgy gecijó tank. Gyors, agilis, jól pattint mindent, ami nem arany, és 212 penje van az APCR aranylõszerének (T9es csatákban jól jön). Egyedül a szûkülés, kell rá a célzásidõcsökkentõ.

Maala
Holnap meglesz az Obj 416. Végre! 😄 Már csak 25k xp választ el tõle. 😊

Na majd meséld el, mik az A-44-es tapasztalatok. Nekem teszten nagyon felemásnak tûnt. Páncélja saját szinten baromi kemény szembõl, de az az ágyú... Hát minden, csak nem medre való.
Maala
Dehogynem, vesztes csatában is ki tudsz tolni jó pár ezer sebzést. Win volt eddig a legszarabb, tényleg, de ez kb. pariban van a killes eventtel. (Csak az több zsét hozott)

Roger6
<#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ja, végre megtörtént:
Researched:
A-44 researched. Undistributed experience spent: 56146. Free Experience spent: 54.

Senkinek nem tudom ajánlani, elõnye a mozgékonyság, minden másban már elmarad. Zis4 ágyúval nyomtam, t5-ben az jó viszont minden második csatám t8 ellen ment, mondjuk azt fájdalmas

A faszt már ezekbe a retkes mocskos büdös kemper faszfej td-kbe h tele van velük a high tier, ezekkel a felspottolhatatlan szarokkal, h ülnek abban büdös bokorban és nem mozdulnak, ha óvatosan játszol is és kilövöd azokat akik rendesen játszanak és próbálnak menni valamerre, a végére ottmaradnak ezek no skill nyomoroncok, h az egész mapot lefedik 3-an! sehova se tudsz menni mert egybõl jelez a 6 sense, és még ha csak spottolni próbálok a többieknek, kapok egy olyat egybõl h két, azaz KETTÕ legénységi tagom hal meg!! De akkor még örüljek ha nem egy 10-es szörnyszar talál el ami egy kilencesbõl egybõl a fele hp-mat leveszi, vagy oneshotol!! És ujabban 3-4 td van csatánként.... Nemtudom más h van vele de 9 fölött teljesen játszhatatlan lett a játék.
Kevesebb csata szignifikánsan ehhez sem kell, mint a kill-es vagy a win-es eventnél, viszont legalább nem ösztönzi a fraglopást és a afk/botozást sem, illetve a high tier csatáknak kedveznek most. Viszont, különösen a obj 268 ág akciójával, megnövelheti a magas alfájú TD-k számát. Most kellene egy arty akció még mellé (mondjuk õk lettel volna a medek helyett😊

Igen, beküldtem egy szerencsés menetet hátha nyerek 5k aranyat. Persze jóval lemaradtam, ráadásul nem tartom igazán jó gépnek a 110-et. Így hogy t7-ek ellen kell menni és el lehet rejteni a hasát és csak szembõl lõnek ideális, viszont már t9-ben ezt nem lehet megcsinálni ráadásul gyakran eltalálják a puha részeket még mente közben is.

Roger6
Celebség? Ma hallottam elõször errõl a csatornáról mert errõl a névrõl. Ezt az egy videót néztem meg, és még mindig nem tudom (nem is érdekel) ki a tököm õ, csak annyit kérdeztem, hogy õ van-e rajta. Akkor igen, köszi a választ.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

És Objecttel nehezebb hulldownozni, mert két pukli is van a tornyán, amiket minden visz.
Szerintem a töke tele van már szerencsétlennek vele.
wotceleb. Felbukkant egy csomó, eddig nem ismert, új barát is...

A sebesség-mozgékonyság pont fordítva. Fáradt vagyok, na.
Roger6
Ezen te vagy, kHares?

Szinte mindegy. T62 picivel jobb páncél (úgyis átlövi ezt is minden), picivel jobb sebesség. Obj. 140 picivel jobb mozgékonyság, jobb lövegkitéríthetõség, valamivel laposabb.
Maala
Akkor viszont ez egy nagyon kellemes küldetés lesz!

Grat érte WG-nek.

Antimat
Melyik szerintetek: T-62A vagy Obj. 140?

cyka blyat

hogy tisztább legyen: az északi rész volt a mienk, és a déli csapat magaslatán jelent meg a 3 enemy akik gondolom el se láttak odáig...
Na igen, szánalom hogy minden egyes alkalommal valamit javítaniuk kell. De legalább szerencsénk van, így jobb a special

Hát fasz kivan hogy a KT-t mindig t10-be kell baszni, rakjon oda ha megvan a 105-ös. Folyamatosan szopok, vesztünk. Bezzeg ha kegyesen t8 van akkor is. Ruinbergben top voltam 3300 dmg-vel mert egyszerre kell saroknál láncolgatnom egy kt-t meg T34-et (külön külön sima lett volna csak ahol 1 enemy van ott kell lennie mégegy hûséges kutyusnak). A másik... El haluf megyünk hegynek erre félúton megállnak mert spottolódott 3 tank szemben. Na ez olyan ijesztõ volt hogy egyedül én jutottam fel, érdekes módon senki köpött rám útközben. És basztak utánnam jönni így egy amx ac48 az olalamba is tudott kerüllni... megy ott a magaslaton mondom úgyis kilövik... ja hogy még mindig lent basszátok a rezet..oké)
Köszi, frissítettem

popey8
Nekem is van ez a bug és rohadtul zavaró, h ha nem enterezel és figyelsz oda, akk kitörlõdik a "frissítés" elõtt írt teljes szöveg. A cenzúra-szótár felülírása nálam is megvolt, mert már untam a csillagokat😄 Erre esetleg találtatok már vmi megoldást?

Most az 1x nem fogom szidni a WG-t, inkább megsimizem a buksijukat😄 Nagyon + meglepetés az októberi misszióban a változás. Az 50k dmg hamarabb megvan, mint a 15 win és sokkal jobban befolyásolható is a játékos részérõl, hiszen csak rajtunk múlik, h kihalunk-e 0 dmg-el vagy csinálunk 1 csatában 2000-3000-t vagy akár 5000-6000-t is. Úgy is kilenceseket húzok most (Foch, T54E1, Obj 704), ezekkel meg nem olyan nehéz sok dmg-t összeszedni. AZ 50k xpért 250k kredit szerintem is elég irreális lett volna. Viszont októberben nem lehet 50k xpvel 1 nap prémet nyerni. Érdekes. Úgy látszik túl sok ingyen prémet kellett kiosztaniuk😊

kHares: XVM 5.0.0 test3

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hogy tudják minden héten elbaszni......

Hát Ectar ezt válaszolta:
"Hi guys, sorry for any confusion. The in-game tracker is incorrect, It should be 50,000 damage. We're working to get this corrected asap and also to see if we can get the times in CEST and not UTC." - azaz a weboldalon lévõ a jó.

De persze ez még mindig nem 100% <#eplus2>

Sunsetjoy
Nálam is van ez a chat-bug. Muszáj voltam rászokni a pár szavas soronkénti enterezésre.
Én arra a bug-fixre gyanakodok, amit a cenzúra-szótár felülírásával eszközöltem. De ha neked pl. ilyen nincs felrakva, akkor nem az az oka.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Ezt viszont én örömtelinek tartom, hogy már nem nyakra-fõre (15 win - 20-30 csatába ha csak simán beloginolsz, akkor is összehozható) adják a zsét. Így ahhoz, hogy kapjad a cuccot, tenni is kell valamit (akár 50k dmg, akár 50k xp-rõl is van szó).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

bujcsik555
Illetve azt kihagyták az elõttem szólók, hogy elõfordulnak olyan tankok, amiknek olyan lövegük van amit csak "trollgun"-nak szokás becézni. Ezek olyan lövegek amik a tüzérségi lövegekhez hasonló tarackok(ha nem ez a jó magyar szó bocsi, nem tudom a pontos magyar fordítást), amik nagyot sebeznek, de nagyon hosszú töltési és célzási idõvel rendelkeznek, illetve elég pontatlanok. Kis szinten elõfordulnak ilyenek is, fõleg TD-ken.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Esetleg próbálj szakasztársat keresni, pl engem😄 Van T2 T3 tank is a garázsban.
Feljössz Ts-re, és még tanácsokkal is szolgálhatok!
Madi_Hun az ingame nickem.
csn tamás
köszönöm a tanácsokat!

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Ne add fel. Én háromszor töröltem a játékot a legelején. <#vigyor1>

Egy lövésbõl kezdetben csak az önjáró lövegek tudnak kiszedni. Ennek ellenszere, ha sziklák, házak mögé bújsz. Ha a nagy semmi közepén megállsz az tuti halál. Késõbb is ez lesz.
A másik egy lövéses dolog, ha a lõszerrekeszed kap találatot. Ezt úgy tudod elkerülni, ha nem az oldaladat mutatod az ellenfélnek.
Pénzt és tapasztalatot sebzésért kapsz leginkább. Én azt tanácsolom, hogy ne menj sehová egyedül és ne rohanj elõre! Türelemmel kell nyomulni és akkor nem lõnek ki idejekorán.
Nekem ma totál jó meglepetés volt amit három magyar srác mûvelt (MTA klánból). Felderítõvel voltam, nekik köszönhetõen több, mint hatezer tripla xp-s kört mentem. Utólag is köszönöm nekik!
Sok dmg = sok pénz és xp 😄.
Meg majd idõvel belejössz ahogy kiismered a játékot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csn tamás
Sziasztok!

Nemrég játszom a játékkal kb 1 hónapja csak amikor idõm engedi. Kettõ dolog foglalkoztat: - miért van az hogy engem legtöbbször egy lövésbõl kilõnek (tier azonos v kisebb a másik tanknál) holott nekem eddigi pályafutásom alatt tán egyszer sikerült összehozni ilyet.
- látom mindenkinek nyolcszázmillió tankja van meg aranya stb. én meg eléggé keservesnek érzem összekaparni a megfelelõ xp-t meg dellát az a legegyszerûbb dolgokra. Lássuk be egy egy csatában ha kapna az ember ezret vagy hasonló de nem feltétlen jön össze így meg összeszedni harminc-negyvenezreket...hát...vagy évtizedekig kell játszani a játékkal, csak így elõbb utóbb elég unalmas lesz.

Tudtuk adni valami bíztatást?

Köszönöm! sziasztok! Játékban: Lokfuhr

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Hmm, most hogy így mondod szerencsére nincsenek irreális dolgok a wot-ban és nem szoktak minden hétvégén átjavítani a specialok kiírásában valamit.

Gondolom ingame rossz. Elvégre az 50k xp eléggé irreális.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát biztos hogy nem valami 100 avg dmg-s gunnal kell nekifutni 😄.
Ha van valami tankja az embernek amivel van neki 3k átlag dmg azzal cirka 16 csata össze lehet lõni.

Megnézed a klienset ott a hero of the day missionra azt írja 50k xp kell. Mi a valószínûbb, megint elírták az oldalon vagy a játékon belül hibás? Számomra egyértelmû.

Miért van az hogy egy régebbi replay-t akarok megnézni
és azt akarja hogy jelentkezzek be a játékba...

konkrétan 2013 januári a mentés de nem tudom lejátszani
GabeE3e
Igen ez sokkal jobb,nagyon örülök neki,bár a Learning by Doing-nál nem vitték túlzásba😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

mijki
Már megint az OP 800-at lövõ oroszoknak kedveznek.<#hehe><#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem pont az ami a többi szerveren, de ez még csak ez elsõ verzió, van esély még néhány módosításra:

Hero of the Day
Goal: Deal 50,000 points of damage during a single day
Reward: 250 000

Learning by Doing
Goal: Be in the Top 3 for experience gained in a battle
Reward: 20 % crew experience bonus

Annak örülök, hogy nem 50e XP-t kell gyûjteni.

http://worldoftanks.eu/en/news/44/october-missions/
Nem úgy volt hogy 50k xp kell a 250k pénzhez? No mindegy, az fos lett volna. 50k dmg pikk pakk összejön T10ben 😄.

Ectar az eu community fõmufti. Miután sokszor említettük itt is a nevét ill. commentelni szokott az összes hírben föltételeztem ismered. Nem pár napja jársz ide azért gondoltam.

Ma is tanultam valami újat. <#wink>