World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Okmyx: Tegnap T-34-85 2 lövésbõl 2x lõtte pirosra a motoromat 5mpn belül. Azt hittem, meggalydulok õrületemben.
De ilyen csak 1x volt. Az az igazság, jobban jársz, ha seggbe lõnek, mivel elöl van a motor. Német effektus, sokszor gyullad. Ennek ellenére nem sok hátránya van ezen kívül. Torony tetején levágós, nagy weakspot periszkóp, rossz negatív kitéríthetõség lassú célzással, rosszul elhelyezett, gyúlékony motor - kb ennyi)
Szerintem nagyon jó tank. A 300as alfa meg mindenért kárpótol.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
41%
66%
53%
38%
50%
Hát jó vegyes volt a múlt hét. Érdekes, két hete bõven 50% feletti átlag, most ajajaj. A heti átlag, 50% alatti, de hosszú távon nézve ez bizonyára hozza az 50% körüli átlagit.
Na mindezt csak azért mert mindig téma, van-e belepiszkálás, vagy csak véletlen, mennyire vagyunk befolyással egy csatára, a rossz csapatot felhúzhatjuk-e, emiatt figyelem nap isé heti bontásban.
Tanulságos, mert az jön ki, bizony hosszú távon az 50% felé konvertál a dolog, vagy talán egy picit fölé, ha ügyesebb volnék.
Tényleg ellövik a motort állandóan?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
De így, hogy minden 3. lövés a célkereszt szélére megy, nem sok esélyem van távolról lõni vele. (A 68%-os középre menésnek nyomát sem látom.) Pech, majd abbamarad.
Amúgy gecijó tank. Gyors, agilis, jól pattint mindent, ami nem arany, és 212 penje van az APCR aranylõszerének (T9es csatákban jól jön). Egyedül a szûkülés, kell rá a célzásidõcsökkentõ.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Researched:
A-44 researched. Undistributed experience spent: 56146. Free Experience spent: 54.
Senkinek nem tudom ajánlani, elõnye a mozgékonyság, minden másban már elmarad. Zis4 ágyúval nyomtam, t5-ben az jó viszont minden második csatám t8 ellen ment, mondjuk azt fájdalmas
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
wotceleb. Felbukkant egy csomó, eddig nem ismert, új barát is...
Grat érte WG-nek.
Most az 1x nem fogom szidni a WG-t, inkább megsimizem a buksijukat😄 Nagyon + meglepetés az októberi misszióban a változás. Az 50k dmg hamarabb megvan, mint a 15 win és sokkal jobban befolyásolható is a játékos részérõl, hiszen csak rajtunk múlik, h kihalunk-e 0 dmg-el vagy csinálunk 1 csatában 2000-3000-t vagy akár 5000-6000-t is. Úgy is kilenceseket húzok most (Foch, T54E1, Obj 704), ezekkel meg nem olyan nehéz sok dmg-t összeszedni. AZ 50k xpért 250k kredit szerintem is elég irreális lett volna. Viszont októberben nem lehet 50k xpvel 1 nap prémet nyerni. Érdekes. Úgy látszik túl sok ingyen prémet kellett kiosztaniuk😊
kHares: XVM 5.0.0 test3
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"Hi guys, sorry for any confusion. The in-game tracker is incorrect, It should be 50,000 damage. We're working to get this corrected asap and also to see if we can get the times in CEST and not UTC." - azaz a weboldalon lévõ a jó.
De persze ez még mindig nem 100% <#eplus2>#eplus2>
Én arra a bug-fixre gyanakodok, amit a cenzúra-szótár felülírásával eszközöltem. De ha neked pl. ilyen nincs felrakva, akkor nem az az oka.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Feljössz Ts-re, és még tanácsokkal is szolgálhatok!
Madi_Hun az ingame nickem.
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
A másik egy lövéses dolog, ha a lõszerrekeszed kap találatot. Ezt úgy tudod elkerülni, ha nem az oldaladat mutatod az ellenfélnek.
Pénzt és tapasztalatot sebzésért kapsz leginkább. Én azt tanácsolom, hogy ne menj sehová egyedül és ne rohanj elõre! Türelemmel kell nyomulni és akkor nem lõnek ki idejekorán.
Meg majd idõvel belejössz ahogy kiismered a játékot.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nemrég játszom a játékkal kb 1 hónapja csak amikor idõm engedi. Kettõ dolog foglalkoztat: - miért van az hogy engem legtöbbször egy lövésbõl kilõnek (tier azonos v kisebb a másik tanknál) holott nekem eddigi pályafutásom alatt tán egyszer sikerült összehozni ilyet.
- látom mindenkinek nyolcszázmillió tankja van meg aranya stb. én meg eléggé keservesnek érzem összekaparni a megfelelõ xp-t meg dellát az a legegyszerûbb dolgokra. Lássuk be egy egy csatában ha kapna az ember ezret vagy hasonló de nem feltétlen jön össze így meg összeszedni harminc-negyvenezreket...hát...vagy évtizedekig kell játszani a játékkal, csak így elõbb utóbb elég unalmas lesz.
Tudtuk adni valami bíztatást?
Köszönöm! sziasztok! Játékban: Lokfuhr
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha van valami tankja az embernek amivel van neki 3k átlag dmg azzal cirka 16 csata össze lehet lõni.
és azt akarja hogy jelentkezzek be a játékba...
konkrétan 2013 januári a mentés de nem tudom lejátszani
There is but one rule: Hunt or be hunted.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hero of the Day
Goal: Deal 50,000 points of damage during a single day
Reward: 250 000
Learning by Doing
Goal: Be in the Top 3 for experience gained in a battle
Reward: 20 % crew experience bonus
Annak örülök, hogy nem 50e XP-t kell gyûjteni.
Nem úgy volt hogy 50k xp kell a 250k pénzhez? No mindegy, az fos lett volna. 50k dmg pikk pakk összejön T10ben 😄.