World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluszz célkeresztek,(crossH-k)
Ott van a jó kis Jaktor mode,ha szerencséd van itt van a szerzõ is ,mármint volt!Ott minden vackot megmutat neked!Ahol a kilépésig a napi csatáidat visszanézheted (jobb alsó buborék)ha szimplán megnyitod ott mutatja a avg dmg.menniy pízt szedtél ,Xp,sötöbö sötöbö
Ha jó külsõ progi is akkor errõl az oldalról leszeded, telepíted és hadd fusson!
Megcsináltam és baromi jó érzés, de tényleg!! <#smile>
Annyira nem jó. Szerintem várj a Grillel, buffolni fogják hamarosan (sok más tüzérrel együtt).

Óóó és tényleg.
Nagyon köszi, legalább lárom a borzalmat, és nem csak érzem 😊

Bocs ezt nem (csak) tõled kérdezem TomDantes.
Van, Session Statistic a neve.
Ha átmásolom az egész WOT mappát egy pen drivre vagy akármire, és újrarakom a windowst akkor mûködni fog a játék, ha visszamásolom?
Ahoj mindenki!

Az lenne a kérdésem, hogy van olyan mod (nem planetwot, meg noobmeter) ami kiírja a napi statot(gyõzelmi ráta, avg dmg, stb) vagy azt is xvm-bõl kell elõvarázsolni?

Köszi.

REEED SHIRRRREEE,teljesen mindegy melyik modban!!GYILOOOKKKKK
Hogy mennyire utálom ezt a kibaszott Sacred Valley pályát. Az esetek negyedében tuti ide rak, és tuti vereség. Itt nem lehet nyerni. Mindig megalázó módon elvernek. Nem értem mi a van, miért nem lehet nyerni rajta, de undorító.

Start -> Vezérlõpult -> Programok eltávolítása -> kiválaszt -> tovább = ÖRöm és bódottsá

A tier V grille német arty jó? Igazából nem szeretek nagyon arty-ni, de néha-néha elõvenném a móka kedvéért mikor rám jön!😄
UTÁLOM EZT A KIBASZOTT JÁTÉKOT!!!!!
Maala
Hagyd, õ megszokta, hogy beforgatott Mausra is ráló 219 pennel 3-400 méterrõl. Mert a játékosnak hülyének kell lennie, hogy neki igaza lehessen.

Még véletlenül sem arról van szó, hogy a T54e1-nek 219mm penû AP lõszer mellé 255 penû APCR gold lõszere van, így 3-400m távolságra elég nagy valószínûséggel megesik az is, hogy az APCR-nek kevesebb a penetrationje, mint az AP-nak. Á, nem, õ már vágja, hogy is érdemes egy olyan tankkal játszani, amihez hasonlóval még nem is ment. Hisz mindenkinek a legnagyobb med, amivel játszott huzamosabb ideig az egy tier8-as Type59.

Ez nem az IS-8, Fostalicska, hogy csak betöltöd a 340-es HEATet, és átlõsz boldogot boldogtalant... A tárasokkal ésszel kell játszani.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

mijki
Hát nem tudom, nekem van egy platoon társam(popey8) aki nagyon csibészül bánik azzal a vassal, oda kell tennem magam és az M103-om, hogy ne maradjak szégyenben mellette.<#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

210-es pen egy kilences med-nek bõven elég. Hova nem elég az?

Maala
Szerintem meg ahhoz képest, hogy milyen szarnak kéne lennie, meglepõen jól tud teljesíteni. Lehet, az elõítéletekkel és a hozzállással van a baj, nem a járgánnyal. Én is csak duplázóval vittem, mégis hamar túlestem rajta.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Retek piros mt25 csapattárs miért lõtt ki hátulról miközben a kezdõ körben campelt mines-on? Mert elloptam a killjét su-100m1-ben ülve 4 killel..... <#wilting>

Maala
Lol. Úgy látom, hogy eldöntötted, neked van igazad. Az ilyen emberrel semmit sem lehet kezdeni.

Sunsetjoy
Tegnapelõtt a napi 50k xp 1 prémnapért küldetésnél összejött, hogy 49988 xp-n állt meg a történet. Én is beírtam kövi meccsen, hogy kell még 12 xp, de utána mentem elõre, és lõttem az ellent, emlékeim szerint még killt is nyomtam. Szóval tényleg egy nyomi volt az illetõ.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nekünk elég hosszú ideig volt Trabantunk. Szerettem de tudtam hogy egy kis szutyok egyébként. Na most ez egy szutyok és semmi szeretnivaló nincs benne.
fonzzz1530 kolléga beírta, hogy már csak 175 xp kell neki a Vk36-hoz, majd rögtön utána srrry.

Mondom mondom ez mit srrry-zik, az 2 sebzõ lövés még vesztes csatában is.
Erre látom:

Ott ült, amíg el nem halálozott, de mozgott ha valami ellenfél közel került hozzá.
0 sebzéssel végzett és 115 xp-t kapott.
Így még mennie kell 1 csatát.
Ezt most miért és hogyan gondolta?
Még ha berohan középen spotolni akkor is hasznosabb lett volna, és több xp-t is kapott volna.
Marha!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kizártnak tartom hogy ne erõsítsenek rajta. Ez elképzelhetetlen mivel orosz.
"Én meg a Foch 155-on is az ms-1 stocklövegét használtam. Aztán bizonyítsátok be hogy nem így van..."
Az ilyen hozzászólásokkal kb semmit sem lehet kezdeni, mert vagy igaz vagy sem. Kb, mint amikor R3nton állítólag végigjátszotta tesztszerón az összes td-t 17-es kill ratioval meg 8 millió avg. dmg-el és jön ide hogy minden td-s noob, mert õ tudja mert kipróbálta... állítólag az is megtörtént, bár bizonyíték arra sincs.

Maala
Kérlekszépen, nekem 2es killátlagot, és majd' 2700-as átlagdmg-et ért ez a pen. Egy
fika aranyat nem lõttem vele, még szorult helyzetben sem.

Kurva object, pattanós geci.

Végre egy normális csata vele, erre a lövés pillanatában elém mászik a csapatomból egy type59 és tarkón lövöm....
Ne aggódj, a KV-1S korszaknak hamarosan vége, ha elvszik a top ágyút, akkor T6-nak új királyai lesznek, T7-en a 122-es meg vidám dolog lesz M103, E75, T95 és társai ellen. Lesz itt sírás hamarosan.

Hát nekem a T25/2 tetszett, 206 csata után 60% WR, és még csak nem is goldoztam vele sokat. Szinte sajnáltam eladni. Azt nem mondom, hogy OP, mert nem az, de nem is tré járgány.
Persze lehet, hogy azért, mert az orosz ágon nem sok minden van még nyitva nálam és nem találkoztam a "csillagromboló" érzéssel.

Ugyan miért sántít?
PÉLDÁUL: (csupa nagybetûvel)
T54E1: szerintem ez a 9es amerikai géppuskatank: 210-as penje van a top lövegének AP lövedékkel. Na szóval ez 9-10es csatákban akár 3-400 méteren szerinted hány átütõ találatot eredméynezhet? Továbbá ez milyen hatással van az átlagdmg-re, ami közvetlenül beleszámít a wn6-7-8-9...-ba? Na ugye! és ez nem csak erre a tankra igaz, hanem kb mindegyikre.

Jaja gyakorolnak.....meg persze jó kis tank mindkettõ!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

elmúlt 4, vége a gamenek mára...

faszkivan, vereség vereség vereség...

kezdés után 25 másodperccel 0-6....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Normál csaták is tele vannak velük.
Az lehet a századok miatt is pl.

Én is hülyét kaptam attól a tanktól amikor megvettem. Most már 70k xp van rajta, de szinte csak a duplákat meg hétvégi triplákat játszom le vele.

Engem is nonstop 8-9be rakott az elején. Muszáj gold lõszert venni bele és akkor 8-9-ben is tudsz sebezni.
Az elkeserítõ az hogy T6-ban nagyjából KV1s és hellcat a felállás általában.
Írj egy ticketet hogy mi történt és ennyi.
Vagy válaszolnak vagy nem.

Ja megnézném aMM-t ha mindenki az aktuális OP-nak kikiáltott tankkal gurulna.

Kedves Ferdi tudorok! Mielõtt megveszem ezt a német acélipari remekmûvet, milyen felszerelés javallot rá? Amire én gondolltam: Töltésgyorsító, célzásgyorsító+perszkóp, mert úgy hallottam hogy úgyse a camo az erõssége. De ha van valami jó ötlet azt várom.

Illetve: Matilda nagyon jó fun tank még?<#alien>
Szabadságom két hete alatt (!! - nem is voltam gépnél) egy rendszerüzenet szerint "erõszakosan viselkedtem" társaimmal , így a fõizé felfüggesztett. Léptem nyomon lõnek rám sajátjaim, lökdösnek be a folyóba stb. -szóval akad bunkó elég. Ám az ujjamat sem emeltem rájuk soha. Két kérdésem lenne!
1, Elõfordulhat, hogy a rendszer csak úgy, kamu bejelentésre bárkit is felfüggeszt??
2, Ha igen, mégis meddig? Ennek már egy hónapja!!! nincs valami "jogorvoslat"? Egy vacak Leichtraktorról kûzdöttem fel magam (arany nélkül) a VIII. fokozatig, s itt most kibaltáznak velem?
Persze nem vagyok egy milka tehén de azért ha valami már elfogadható azzal megyeget.
Persze hogy jó de nem t8-9-ben. Viszont zsinórban oda rak. Ott egy semmi.Egy nulla. Se páncél se tûzgyorsaság se átütés se sebzés. Ilyenkor mindig összehasonlítom az oroszokkal. Már T6-bann csillagrombolóik vannak.
Ilyenkor jön a válasz hogy akkor miért nem azzal megyek. Mert csak.
Lehet nem a játékkal van ám a baj.
Mellesleg szerintem pár tankot kivéve,pont nem a tier X-el élvezetes játszani.
Oh, stat alapján sikerült kitalálnom, hogy melyik mapon is volt a meccs. Nájsz. Amúgy meg tök mindegy mit pampogsz, replay nélkül csak a stat van és már az önmagában gyanús hogy többen is rájöttek a mapra!! pusztán a számokból, valamint mindenki ugyanarra gondolt amiért engem csesztetsz. 😄

Maala: Nem szokásom goldal lõni, de ha átállnék arra valószínûleg pillanatok alatt 2k+ ba mennék... de már nem érdekel annyira a játék, hogy ez foglalkoztasson. Megyek néhány kört, felidegesít, aztán egy jó darabig pihenõ.

GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Jó kis tank az. <#eplus2>

Azért ez a gold ammo használat gyakoriság enyhén sántít.... <#pardon1>

Sokszor olvasható, hogy bakker a gold is lepattant vagy nem sebzett. Na igen, nem mindegy melyik gold és honnan. Ez van a játékban ezt kell szeretni. Vagy nem.

JeffDunham
A noobmeteren nem véletlenül van ott az utolsó hét/hónap/5000 körüli csata effyje. Az utolsó havi elég mérvadó. Az egy hét rövid idõ, a több 1000 csata pedig sok az aktuális értékhez.

Csak hogy Fostaligához is megjegyezzek valamit. Ha hülye vagy akkor is hiába tolod arannyal, akkor is sz@r az értéked. Ha jó vagy akkor meg nem kell az arany, kivéve pár nehéz szituációt. Ennyi!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Azért már kezd a tököm kilenni.
11 meccs alatt 4 Topgun Kv1-el, és ebbõl 2 bukó csatában.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle