World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
A kérdés is játékokról szólt, a válasz is játékokról szólt. Hogy jön ide a Photoshop, 3DS Max? Senki sem beszélt komolyabb programokról, nyilván egy Officet, vagy bármit, ami a windows könyvtárba is rak filet, újra kell rakni. A játékok nem ilyenek.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Az újratelepítés lényege az, hogy a windows frissüljön. A nem rendszer partíciónak semmi köze ehhez.
Meg mint mondtam, neki soha semmi problémám nem volt a másik partíción lévõ játékok futtatásával ilyen esetben. Szóval valamit jól csinálok, Te meg nem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Igazából ennek a játéknak a lényege az, hogy a te stílusod ráerõltesd az ellenségre. Pont ezért az T54E1re mindig rá megyek T54el hogy 1v1 legyen belõle, amibõl tuti hogy õ jön ki szarul.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem is ketté van partícionálva, mindig is így volt az összes winyómmal.

Programok, játékok az újrahúzás után nagy általánosságban nem mûködtek, vagy nem úgy, ahogy kellene(ennek persze lehet valami driver, vagy másik kezelõ hiánya is). Telepítõsök meg egyáltalán nem, bár jó rég nem is próbálkoztam velük, hogy mûködésre bírjam õket.
Egyébként ha újrahúzom a gépem, az elsõ dolgom utána, hogy a telepített cuccoknak nyomok egy Shift+Del-t és inkább újrarakom azokat is.

Egy Photoshop-ot, vagy 3DS Max-et el nem indítasz formázás után, mert rendesen pakol az oprendszer meghajtójára is(hiába választod, hogy ne dobja két meghajtóra, akkor is pakol az op meghajtójára). Én abban a hitben voltam, hogy a játékokkal is ez a helyzet, de ezek szerint nem.

Viszont ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért is formázom a gépet? Azért, mert tele van szeméttel és nincs kedvem javítgatni, vagy egyszerûen csak letelt a saját magam számára meghatározott 2-3 hónap, ami idõközönként újra húzom a gépet. Ebbe nálam beletartozik, hogy lepucolom a nagyobb meghajtóra telepített dolgokat is, de persze tulaj válogatja mit hogyan kezel 😊

Én úgy néztem hogy azoknak nõtt jelentõsen akik sokat sebeznek, spotolnak.
Néztem hülye játékosokat is, õ nekik pl csökkent.
Nekem annyi spot nincsen, mert dmg centrikus vagyok, szóval ezért "csak" 300at ugrott, nem pedig többet.
De am még kísérleti, biztos finomítanak rajta, ha meg nem, akkor újra kell húzni a határokat, fõleg az unicum szintre.

Nekem a WN6-WN7-hez képest csak 100-at nõtt 1419-re. Akkor én most noob vagyok? <#rinya><#nevetes1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
Hát, elég idióta is az, aki nekimegy szembõl egy T-54nek T54E1-el. De hálaégnek a játék nem 1v1-rõl szól, különben mindenki ugyanazokkal a tankokkal menne.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Count Adyn
Ennyi, én artyval elsõre mindig lövök egyet az én kedvenc helyemre a túloldalt, nem egyszer kaptam már ki igy a kollégát heveny wtf ezést maga után vonva😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ez erõteljesen alfa verzió lehet, mert bárkiét nézem +2-500 pontokkal nõtt meg mindenkié.... így nem is összemérhetõ a régi statisztika pontszám határaival.

Nekem is ugrott egy 300at, gondolom a sok TD-s dmg és medes spot most beleszámolódik.

És ez mégis miféle hack lenne? 😄.
El Hallufon sokszor szoktam vaktában lõni a bokrokat, mert vannak bevett kemp helyett. Sokszor dmg vagy kill és jön így.
Mineson (meg úgy minden mapon) egy rakás olyan ház van, aminél vannak pl oszlopok, ablakok, különbözõ rések stb aminél simán át lehet lõni, úgy hogy az ellen azt se tudja hogy hogyan kapott lövést, nem egy nagy etvasz, csak némi map ismeret.

Pffff:

2,112 unicum!!! Ez a wn8 máris tetszik. Alig pár száz extra pontot kaptam a semmire. 😄

E-penis lóbálók figyelem! 😄
"Tessék egy érdekesség: Meg lehet nézni a WN8 ratinget elõre a noobmeteren, ez már számolni fogja a light tank és az SPG teljesítményt is megfelelõen, valamint az "OP tankok" külön bánásmódban részesülnek a statisztikában. (lol?)

Módszer: Nevet beír noobmeterbe, rákeres, majd a linkben a www.noobmeter.com/player/eu/JÁTÉKOSNEVEIDE
Részt át írjuk:
www.noobmeter.com/playerWN8/eu/JÁTÉKOSNEVEIDE
-ra."

Az egyik klántársam írta, utólagos engedélyével megosztom itt, csak hogy kellemesebb témák felé (ruhadt statbuzik 😄) tereljem a fórumot 😄.

"örömmel" látom kezd a hack elterjedni a játékban.bannolják legalább ezeket ha 5x jelentem helytelen játékért???!! állok el hallufon a j3-ban simán nyeresére álltunk már az összes tankjuk bizonyítottan legalább 500 méterre volt tõlem.és valóban mindenféle felderítés nélkül a kis görény isu152 eltalál.amekkora gyökér persze csak lánctalp sérülés.fél perc múlva látom felderítve 600 méter távolságra.ez akarja nekem bemagyarázni hogy véletlen lövés pont el talál.
másik eset: mines map ház mögött állok obj704 full hp-ról egy lövésbõl kilõ.fel volt derítve a tetû max a házat lõhette volna ki.ráadásul mégcsak nem is rombolható ház volt.esélytelen volt a dolog.és a fél majom csapat még nekem pampog hogy mért jelentem.mintha a házon átlövés vmi teljesen normális lenne.hihetetlen.
Jah, mert ha meghal a csapat az elsõ 8 percben spot híján, majd õk 2-en a végén, mikor már mindenki halott, kitolnak 1 vagy több tárat, de végül lenyomja õket a túlerõ, az szerinted kinek segítség? Szerintem akkor az már annyira mindegy. De legalább jól néz ki, mikor belinkeli ide a csata utáni jelentést és várja az ilyen visszajelzéseket a többi fórumozótól:

http://www.youtube.com/watch?v=dvymN6qGxsA

Az office az más kategória, mivel windowsos, meg beépül a rendszerbe (gondolom).
De játékoknál ilyen 99%ban mûködik a dolog.

Aha, értem, érdekes. Amikor újra raktam a win-t, volt amivel nem volt gond mûködött, de volt ami nem indult el, például az office, ami ráadásul szintén az õ termékük, és újra kellet tenni. A wot az nálam is mûködött, nem kellet újra tenni, hát fura. De érdekes amit mondasz, config fájlok erre nem is gondoltam, ha ez így mûködik marha kényelmes, nem kell legközelebb mindent újra telepíteni.

Nálam a wot pont kivétel volt, de a legtöbb játékra, még telepítõsökre is igaz, hogy simán elfutnak akkor is ha közben újra lett rakva a gép. Jópár játék csak arra használja a win registryt, hogy cd kulcsokat másoljon bele, vagy csak jelezze, hogy fel van rakva már és hogy hova. A gáz akkor van ha dll fájlok is kerülnek át más partícióra, mert akkor vagy manuálisan pótolod, már ha kiírja a program, hogy pontosan mi is a kínja, vagy ténylegesen újrarakod.

Ha tudod, hogy újra fogod rakni a géped, egyszerûen ki kell másolni a document and settings megfelelõ mappájából a játékmentéseket, majd win install után visszarakod és még a mentésed is meg lett mentve...

11k dmg mi ha nem segítség? Az még testvérek között is vagy 5db átlag HP-s T10 tank teljes elpusztítása.
Ha netán még csináltak volna ugyan ennyit az se lett volna elég?

Amióta használok PC-t, ami kb 12 éve van, mindig így csináltam és sose volt vele problémám.
Meg a rendszer partícióra max save és config fájlok kerülnek, azokat le kell menteni.

Az érdekes. Hogy lehetséges? Nem vagyok túl járatos az informatikában, de vannak programok amik a win meghajtójára raknak bizonyos fájlokat, hiába van máshová feltelepítve, vagy épp oda pakolja a mentéseket, stb, ha pedig az op. rendsszert újra rakod, az ilyenek hogy mûködnek ?

Vagy esetleg a Csubakka védelem.

Én nem azt mondtam, hogy balfaszok voltak. De akkor is a replay a legbiztosabb bizonyíték, mert minden másra rá lehet fogni, hogy szerkesztett, vagy hogy nem úgy történt, ahogy mondják.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is arról megy a vita hogy bénák voltak vagy sem, hanem hogy belinkelt ide egy is-3-ast aki jól leoltotta õket, hogy nem segítenek a csapatnak...

Azért ha egy platoon csinál 11k sebzést, akkor nehezen tudom elhinni hogy balfaszok voltak. Nem kell ide replay.

Na ja, azokat kb alig lehet átütni szembõl. Öröm nézni ahogy a T54el kibelezem az amcsi tárast, minimális HP veszteséggel, mert 4bõl 1 megy neki át. Leforogni meg nem tud.

Õszintén szólva meglepõdtem rajta, hogy elõkotort egy képet... gondolom nincs nagy gyakorlata a photoshopban, ha ilyen sokáig szerkesztette, de még így is rossz helyre pakolta a platoonját. De ezek után már biztos vagyok benne, hogy replay is lesz. Valószínûleg Uwe Boll mindjárt összerak neki egy vágatlan verziót a csatáról, majd vágások, cicis nénik a visszaszámlálás idejére... oh meglesz egy szerintem 21-re... 😄

Nekem particionálva van a vinyóm, egy kis méretû rendszerre és egy nagyra. A nagyon tartok minden játékot. Eddig sose kellett semmit se újra tennem windows újratelepítésnél, minden mûködött tökéletesen. És ebbe beletartozik a WoT is.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ugye tudod, hogy ilyen "vitákban" az egyetlen dolog, ami eldöntheti a végsõ gyõztest, az a Replay.

8.7-es E-50 vagy T-54 megtalál annyival, kibelez.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

😊
Popey haverod megállt hátul campelni és a töltésrõl lõtte azokat akiket spotoltak a hegyen, vagy akárhol az elöl lévõk. Te meg gondolom elõrejöttél a csata utolsó 5 percében a1-bõl, mikor már a td-k kínjukban elindultak saját maguknak spotolni a célpontjaikat... Most akkor ezen is mit kell nézni? Szerintem most bõven alá is támasztottad ami eddig csak feltételezés volt... Úgy látszik jogos volt az is3 kiborulása... 😄

Maala: Egy aprócska megjegyzés: IS-8-al köbö 2 csatát mentem...

Nekem bent a cégnél egy teljesen új számítógép lett beállítva win8-al, és a korábbi gép teljes tartalma át lett másolva az új vinyóra és így is mûködött a WOT, nem kellett újra telepíteni.
E25

(Bocs, nem lehetett kihagyni <#hehe>)

Nekem ez sosem mûködött olyan játéknál, ami telepítést igényel, de legyen igazad.

Maala
Egy csomó játékot nem kell újrarakni win újrarakásakor, ez mindig is így volt. Ezért is tartotta, tartja értelmes ember egy külön (anno) 10-30, ma már inkább 60GBs partíción a windowsát, hogy ne kelljen minden szart újrarakni, ha elszáll a windows.

Jogos! Köszi mindkettõtöknek a választ!

(Melyik a jobb az E2 vagy az E8?)
Egy próbát megér, max újrarakod a játékot, ha nem jó.

Ezt próbáltad már? Csodálkozom rajta, ha így mûködik, mert elvileg mindent újra kell rakni ilyenkor, miért pont a WoT a kivétel?

Najó 😊 Két különbözõ véleményt hallottam és nem azt kérdeztem, hogy melyik a jobb az E2 vagy az E8 😊))
Maala
Hagyd, a kis statpadder mindent jobban tud. Ha még az orosz heavy ágról lenne szó, adni is lehetne a szavára.

Szevasztok!
Tesómnak van egy SHERMAN JUMBO-ja, és azt szeretném megtudni, hogy milyen legénységi skilleket ajánlatok rá.
Maala
A windows csak a klán-, és egyéb ikonokat, játékosstatot, beállításokat "kezeli", a játék többi file-ja mind a játék mappájában van.

Ergó a beállítások elvesznek, de a többit lehet használni, mint egy régi DOSos játékot.

Solten
<#hehe>

Saor Alba

Elképzelem, ahogy TS-en mondjátok egymásnak, hogy: most te mész elõre és lövök.
Valami ilyesmit éreztem hirtelen:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Maala
Igen.

Solten

Igen, csak egymasnak spottoltunk...

Saor Alba

Fasza (nem), köszi.
Újra kell azt is raknod, mert az oprendszer meghajtójára is telepítenek a programok/játékok és mivel formázod azt, így behal.