World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Kv1s sel gyûlik legjobban a free xp." Free xp miatt csinálod? Most komolyan! Ne röhögtess már! Hova kell ennyi free xp? Tank ág kihúzásához? Mert tízszeresét kell menned, mint ahogy alap esetben adná az xp-t az adott tankkal.
A sok általad felém nyilvánított kritika így husssssssssssss... elszállt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Kv1s sel gyûlik legjobban a free xp.
Panther, 3002M és 3001h amikkel viszonylag könnyen 2000 körül lehet lõni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A def pontja viszont jó.
Mivel nem akarok újabb meddõ vitát, ezért a véleményemet megtartom. Azért ez az állítása: "Én a legtöbbel 1900-2000 tp ket szerzek, úgyhogy szerintem kevés." a med állományát elnézve mintha kicsit sántítana.
Nos,azon a szinten valóban sok noob-al fut össze az ember,akiket a tier op jármûvével le is lehet szépen mészárolni...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Mindenesetre erõsen kétlem hogy lenne majd bárkinek kedve sumákolni. Kisebbek lesznek mint a századok, tehát hamarabb összejön a kellõ mennyiségû ember és oda sem trollkodni mennek a népek. Jah, és elnézve a szabályokat, nem kicsit ESL kompatibilis az új játékmód...
---
Lefogadom, hogy a 42/7 "skill based matchmaking"-je annyi lesz, hogy a leader kiválasztja, milyen képességû közegben akar indulni, és akkor ott keres. 😄
Lesz bent éjfélkor egy HAMI, meg egy valami 300 átlag effes csapat, és sose fogja bedobálni õket egymás ellen, mert nagy a skill beli különbség.
Cserébe majd az átlag 1000 effes csapat mehet mind a kettõvel, ha elõkerül, felváltva 😄
Persz olvastam, hogy nem eff alapján lesznek rangsorolva, hanem a 7/42 rendszerbeli teljesítmény alapján.
De úgy néz ki megtaláltam ezt a harckocsit amire Serb azt mondta, hogy 152 mm-es löveggel szerelt IS-7 változat. Hát nem találta el. 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Gondolj csak bele. Össze szedsz egy csapatot, és 10-bõl 6-szor full lilák ellen dob, akik tényleg gyakorolni akarnak. Semmi esélyed, megunod, maradnak a jók, és ugyan az a 30 csapat fogja tolni minden nap.
Mondjuk az is igaz hogy aki már elért egy bizonyos szintet, mindig talál tréning partnereket.
No, majd elválik.
Ez full kamu, nincs neked csak 800 effed 😄 49% WR
csak mert ma az összes harckocsim fegyvere össze-vissza lõdözött
sokszor mintha direkt nem a célt akarná eltalálni a lövés
eddig ennyire nem volt gáz a helyzet, de ma totál kikészített
|Származási hely: Degec|
Ugye tudod, hogy ez nem verseny? Ha megnyugszol, a WoT-ot játéknak fogod fel, és nem itt vezeted le napi 10+ hozzászólásban a frusztrációdat, akkor mindenki nyer. Te is, én is, a fórum közössége is.
Kölcsönös. Emiatt vitatkozunk már két órája.
Ha azt mondom, hogy nyertél, befejezed?
CSak mert unlak.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
AAAnnyira jó csata volt! Nekem volt 2 killem, a Kv3 nak 5, már csak az arty maradt, és írtam neki, hogy kilõheti, hogy meglegyen a top gun...
Mer' mad ma jó fej..
Tudod ilyen haditudósításokat miért nem írok? MERT EZ A NORMÁLIS.
- both teams will be balanced based on their members’ skill
- skill will NOT be rated based on the new WG “personal rating”, but on separate (hidden and secret) “cybersports rating”, based only on this type of battle mode
Ha jól veszem ki mindenki nulláról indul majd és a 7/24 statja különálló lesz a többi stattól. Lesznek új accountok, és új Guiness rekord...
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
2. nem címzed senkinek, csak spameled a kínodat a fórumba. Az eszmefuttatásod szerint emiatt figyelmen kívül hagyhatom õket. De mivel nincs címzett, akkor mindenki figyelmen kívül hagyhatja. Akkor minek csinálod? Kinek panaszkodsz? Az SG a feszültséglevezetõ fórumod?
3. Te is tisztában vagy vele, hogy 1800 WN6 felett unikumnak számít a játékos (legalábbis benne van a top 1%-ban), felesleges az álszerénység. Ilyen stattal viszont már rengeteg sikerélményednek kell lennie, mégsem olvasok tõled sikerekrõl, jó körökrõl semmit.
4. neked a játékban levõ noobok szúrják a szemed, emiatt hõbörögsz folyton, nekem a fórumon az állandó rinya böki a csõröm. Ha Te megteheted, hogy itt üvöltöd világgá a fájdalmadat, akkor én is, hogy megjegyzést tegyek erre.
De a baszogassuk-madet-napot ünnepélyesen lezárom.
Most rászállhattok megint rentonra..
Mert a Pz IV Schmalturm nekem nagyon nem jön be😞 Ablakon kidobott gold volt😞
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Bocs, meghúzom magam meg amit még meg kell.
Benji hova lett?
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Bee szépen összeszedted az idézeteket, látom te is piszkosul ráérsz. <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Húúúúúú de várom már hogy hazaérjek... <#rolleyes>#rolleyes>
Swedish people are albino monkeys