World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz - de szerintem nem ezekbõl fogok megélni 😊
A dolog egyébként úgy indult, hogy van egy... khm... rendkívül szerény képességû laptopom, amin nem megy a WoT, viszont videók lejátszására alkalmas. Csináltam hát egy videót a sima gépemen a tier5 tankokról - lefekvés után, elalvás elõtt vagy simán punnyadáskor legyen mit nézni 😊 De ha már elkészült, raktam alá zenét, aztán fel Youtube-ra, "öcsémhaddlássa" alapon. Ennyi a sztori 😊 Csodát nem kell tõle várni, életem elsõ YT videója, így is elcseszõdött az elsõ zeneszám.
Maala
"apparently the 3 caliber rule will be cancelled for HEAT shells in 8.9"

Mwahahaha még több lepattanó a HEAT lõszeres nyomorékoknak. 😄😄😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én például nem szégyellem, úgy mint te...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jaaaa, értem. Azt hittem ez is benne van a programban. Kösz az infot.
És sok sikert a videókhoz. <#eljen><#awink>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

...a VK 30.01(H) skinjét meg teljesen összerandította <#zavart2> Lásd videó.
Jaaaa, értem 😊 Az egy ilyen weakspot skin, külön kell felrakni a szokásos res_mods mappába. Koreanrandom vagy ilyesmi a neve, de a pontosságáért nem vállalok garanciát, pláne, hogy 1. 8.7-hez vagy még korábbi verziókhoz készítették, 2. biztosan tudok olyan pirossal színezett részt, ami valójában nem weakspot, máskor meg nem jelöli az igazi weakspotot.
<#taps><#eljen>

Azt nem tudja valaki, mitõl lehet pl. AT-2-t sebezni majdnem szembõl, távolabbi lánctalp lövésével, úgy, hogy a lánca leesik? Hiszen a lánc mögött nincs páncél. Vagy ilyenkor az van, hogy lánctalálat után a lövedék útja megváltozik, és így csapódik be az oldalába?
Igen, tudom, ismerem ezt a programot. <#wink> Nem erre gondoltam. Hanem arra, amikor Undamaged nézetben vagy, és akor neked ott mutatja ilyen szines bisz-baszokal hogy a tankok moduljai(ammo, motor, személyzet, stb) hol vannak. Na ezt hogy lehet megoldani? Nekem csak az alap skint mutatja.

A jövõben sztem duplájára gyorsítom a videókat - manuálisan nem bánok elég gyorsan az egérrel 😊
A tankviewer tulajdonképpen elsõsorban erre szolgál (mint a netes gamemodels3d.com, csak ez nem fizetõs magas tiernél sem, viszont utóbbi fizetõs verziója annyival többet tud, hogy mutatja a modulokat és legénységet is). Tank options ablak, és "undamaged" (alap kinézet) helyett "collision" (ezt az elnevezést nem tudom, honnan szedték, de a lényeg, hogy ez mutatja színekkel a páncélzatot). A videóban látható, mikor rákattintok, ott van jobb oldalt alul. Hotkeyt sajna nem találtam hozzá, csak a hálóhoz van, F6/F8 ki/be.
Jogos, én vagyok a vaksi <#buck>

Egyébként azt hogy érted el, hogy ezt a hitbox skint is mutassa? Nekem mindog csak az alap kinézetet mutatta.

...arról meg nem is beszélve, hogy pár tankot nagyon is érdemes megnézni lánctalp nélkül is, pl. Churchill VII-et lehet ütni szembõl lánctalptalálattal is.
mijki
Ment a + Sherlock. <#nevetes1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kösz a kritikát!
1. A leírásban már benne VAN, h melyik tank mikor kezdõdik 😊
2. Jogos, szerintem a többin gyorsítani fogok. Csak az a helyzet, h pl. különbözõ lövegeknél máshogy néz ki a lövegpajzs, néha a mögötte lévõ 0 mm-es "lyuk" is. Emiatt megmutatom minden löveg sima kinézetét, minden löveg collision modelljét, aztán minden löveg pajzs nélküli collision modelljét is.
Na akkor én, mint "kiscsávó", Szakesz nyomozót játszom, csak azért, hogy tiszta víz legyen a pohárban:
Az új accodon a WN7-ed és effed magas a fókabébi-vadászatnak köszönhetõen. A régi accodon a WN7-ed és az effed alig van 1.000 felett 5.700 lejátszott csata után. De ezzel nincs is semmi baj. Ha én is újrakezdeném, valószínûleg kék-lila lennék, mert az elsõ 4-5000 csatám alatt tanultam meg a játék alapjait a régi, nem épp kegyes MM idõszaka alatt. (Mielõtt bárki kételkedne, nézze meg a régi acc utolsó csatáját - április 21 -, és hasonlítsa össze az új acc létrehozásával - április 20; a két acc tankállománya "meglepõ" hasonlóságot mutat)
Tehát madmanic kollega kb. 11.000 csatányi tapasztalattal rendelkezõ játékos, akinek fontos, hogy jó játékosnak látszódjon. Most kb. 1.400 eff körül járna, ha nem kezdte volna újra, feltéve persze, ha ugyanígy statpaddol, és nem húz több ágat egyszerre.
Ezen a fórumon sokféle ember posztol: gyenge játékosoktól (pl. Jeff :p, akinek egyébként minden T10 a garázsában pihen), az unikumokig (pl. pointer4). Senkit sem érdekel, hogy kinek milyen színe van egészen addig, amíg nem kezdi az észt osztani.
Engem is lecsekkolhatsz: Black_Sheep_01. Mielõtt lenooboznál, kérlek nézd meg a T10-es vasaim átlagsebzését és win rate-jét (random csaták eredménye). Ezek ellenére is rengeteget kell még tanulnom a használatukról, amihez ez a fórum tökéletes. Épp ezért arra vágyom, hogy ne vesszen el a lényegi infó a sok sírás tengerében.
Belenézegettem a videóba, szerintem nem rossz, akinek nincs meg ez a program annak biztos hasznos. Két dolgot mondanék:
1. A leírásba beleírhatnád hogy melyik tank mennyinél kezdõdik, hogy ne kelljen keresgélni.
2. Szerintem felesleges ennyi ideig mutatni egy tankot, elég egyszer miden oldalról, de akkor hosszabb ideig, aki akarja úgy is meg tudja állítani.

Kedves játékosok! Hogy fogadnátok azt , hogyha román harci jármûvek is lennének a WoT-ban?

angelus1991ster.blogspot.hu

Jah, bocs, azt a 2x30 csatát én mertem besorolni a széleskörû tapasztalatok kategóriába, de te tudod... 😉

jól érzem, hogy anélkül, hogy vetted volna a fáradtságot és ránéztél vokna az accomra noobmeteren csak beböfögtél egyet..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Honnan tudod, hogy mi zajlik magas szinten ha nincs is hozzá tankod? XDDD

pointer4
Hjahh a két T1 cunci, valami 150 effes marha, mekkora igény lesz ezekre 😄
Mik ezek a platoonok, ahol tier 10-es tankok behoznak 5-6-os heavyket? KV-1, Churchill VII, de zsinórban 10-esek közt. Lemaradtam valamirõl?

ezt hol olvastad ne haragudj már...?

Pont az a bajom, hogy T9 be is beette a fene az idiótákat...

De a kiscsávó itt délután kigyûjtötte a "hisziket", olvasd vissza..

Azon gondolkoztam, ha már így kijegyzetelte a srác, kinyomtatom, bekötöm és kiadom... A T6 núbjának panaszai címmel...

Maala
3) T7-ben lehet a legtöbb XPt kapni. Ne mondd, hogy nem láttál még 10k dmg-es kört 2k xp-vel... Ha az T7 szerint menne, akkor legalább 4k-s kör lenne...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Sokkal rosszabb lenne, ha minden meccsen kékek/lilák vennének körül - a közepesen szerény tudásommal elvesznék az unikumrengetegben 😊
Én szeretem a noobokat (kivéve a lemminghajlamúakat). Ha sok van a csapatomban, nagyobb sebzést és így xp-t gyûjtök be, mert én találom el/spotolom az ellent, nem õk. Ha meg sok van az ellenfélnél, dettó, mert a célkeresztem elé sétálnak. 😊 Gond csak a stratégiai szintû lemmingeléssel van, mikor az egész csapat elindul X irányba, én meg ott maradok egyedül az ellenkezõ részen.
1. szívesen.

2. direkt írtam, hogy majd jön valaki akinek van, és összehasonlítjátok.

3. szerintem kevés T9 ben, ha alacsonyabb tierben többet el lehet érni.

4. szívesen

Dehogy. Ha fejjel lefelé nézed, láthatod, hogy a Nemzetközi Vasvilla napját ünneplik.
Maala
De érted, idejön mad, hogy milyen noobokkal játszik, miközben azért megy T6ban, hogy noobokat öljön. 😄 Beszarás.

Jogos. Egyik elkezdi fikázni a másikat, aztán a másik fikázza az egyiket... Nemtom mennyi itt az átlagéletkor, de kezd már ez gyerekes lenni.

Jön a hétvége, lassan indul a siemkaparty, tehát inkább igyatok egy kis bort, lazuljatok <#pias> 😊
Csak ne vigyétek túlzásba, mert akkor rókavadászat lesz: <#beka3>
Azért írtam úgy mert egy 7 éves gyerekkel élek együtt illetve aktuális baráti látogatóival akik tudnak néha alkotni.
Még februárban eladták.
Egyébként az a jó ebben a fórumban hogy ha valaki megkérdezi mi a jó lábgombára akkor nem azt írják általában hogy a canesten kombi hanem különbözõ kéretlen tanácsokat adnak, illetve bunkón beszólnak.
Nem voltál durva én meg nem vagyok cukorból de azért idegesítõ hogy mindig ez megy.
Maala
Ismerõs valahonnan ez a jel... A halálcsillag lõ egyet a szuperlézerrel?

mijki
Felnézek sg-re erre mi van, már megint egymást harapjátok. Nem lehetne békén hagyni egymást? Folyton ez a széthúzás....

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

JeffDunham
NE ÍRD BE A KÖZÖSBE! Köszi.

Ezért még számolunk! <#vigyor3> <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Pongyi néven megtalálsz játékban, de a gond nem a statod nálam vagy h mivel mennyit mentél, hanem h ugy írtad T54-es 1773tp-s körömre h kevés, h neked 6-os és 7-es med tankod van csak sõt 9-es tankod is csak kettõ van, amivel összevissza mentél 60-at... Vagyis high tierben alig van tapasztalatod fõleg meddel. De ugy válaszoltál mint aki 400-500 kört lenyomott már top medekkel, és kihuzott 3-4 10-es tankot... Máskor akkor válaszolj pls ha VAN is tapasztalatod adott tankkal. De ha ez nem az elsõ accod, dobhatsz egy linket a régirõl is.
OMG! Te vagy Budapest20? 😮

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Maala
Nehéz elolvasni az aláírását. 😄

nem az effid érdekel hanem, hogy MIVEL játszol..

Nem kötözködés képpen, de feltehetnél pár képet vagy replayt ezekrõl az 1900-2000 XP-s körökrõl a Panther-ral vagy a Cromwellel. Tényleg érdekelene.

annyira nem érdekel

Maala
Igen, elég brutálisan mozgékony.

Az igazi a top ágyúval lesz, de nagyon durva az is, ahogy mozog, már-már med.

Maala
Csak kb. naponta van link a nevünkrõl. Nézz utána magad. 😊

JeffDunham
Megfogtál. Az én nevem titok. <#kuss> SOSEM TUDJÁTOK MEG!

Na valaki mutasson már neki valami jó statot, mert az én 1500-asomtól csak röhögõgörcsöt fog kapni. <#nyes><#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Maala
Én is megvettem a hétvégi event alatt gyûjtött kreditbõl, még nincs rajta nagyágyú, de azért az a 7,5s rld time nagyon jó. 😄 (tornyot megvettem rá freebõl)

Köszönöm, akkor megpróbálom visszakérni a 122-44-esemet. Egy elég negatív sorozat után forrófejjel anno rosszul döntöttem.

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

Nem gondolom, hogy el kellene számolnom, mikor hogy és mivel játszom.

Amíg nincs elég kreditem megvenni egy következõ tankot, addig kv1s sel megyek, mert ez hoz a legjobban xp t és kreditet.

Bár még egyikõtök sem tette ki a saját statját, szóval hajrá!

?utassátok a szegény öreg láma madnek mivel tolja egy vérbeli pro!

WZ-111-1-4, nálam ezért röviden csak WZ <#hehe>
Pár hete sírt a szám, hogy megvegyem -e, vagy se, de itt többen állították, hogy egy jó tankkal leszek gazdagabb, ami igaz is, nekem nagyon bejön. Nagy kedvenceim egyike, csak ez az állandó lõszerrekesz sérülés össze tudja ráncolni a homlokom.