World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A dolog egyébként úgy indult, hogy van egy... khm... rendkívül szerény képességû laptopom, amin nem megy a WoT, viszont videók lejátszására alkalmas. Csináltam hát egy videót a sima gépemen a tier5 tankokról - lefekvés után, elalvás elõtt vagy simán punnyadáskor legyen mit nézni 😊 De ha már elkészült, raktam alá zenét, aztán fel Youtube-ra, "öcsémhaddlássa" alapon. Ennyi a sztori 😊 Csodát nem kell tõle várni, életem elsõ YT videója, így is elcseszõdött az elsõ zeneszám.
Mwahahaha még több lepattanó a HEAT lõszeres nyomorékoknak. 😄😄😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És sok sikert a videókhoz. <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyébként azt hogy érted el, hogy ezt a hitbox skint is mutassa? Nekem mindog csak az alap kinézetet mutatta.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
1. A leírásban már benne VAN, h melyik tank mikor kezdõdik 😊
2. Jogos, szerintem a többin gyorsítani fogok. Csak az a helyzet, h pl. különbözõ lövegeknél máshogy néz ki a lövegpajzs, néha a mögötte lévõ 0 mm-es "lyuk" is. Emiatt megmutatom minden löveg sima kinézetét, minden löveg collision modelljét, aztán minden löveg pajzs nélküli collision modelljét is.
Az új accodon a WN7-ed és effed magas a fókabébi-vadászatnak köszönhetõen. A régi accodon a WN7-ed és az effed alig van 1.000 felett 5.700 lejátszott csata után. De ezzel nincs is semmi baj. Ha én is újrakezdeném, valószínûleg kék-lila lennék, mert az elsõ 4-5000 csatám alatt tanultam meg a játék alapjait a régi, nem épp kegyes MM idõszaka alatt. (Mielõtt bárki kételkedne, nézze meg a régi acc utolsó csatáját - április 21 -, és hasonlítsa össze az új acc létrehozásával - április 20; a két acc tankállománya "meglepõ" hasonlóságot mutat)
Tehát madmanic kollega kb. 11.000 csatányi tapasztalattal rendelkezõ játékos, akinek fontos, hogy jó játékosnak látszódjon. Most kb. 1.400 eff körül járna, ha nem kezdte volna újra, feltéve persze, ha ugyanígy statpaddol, és nem húz több ágat egyszerre.
Ezen a fórumon sokféle ember posztol: gyenge játékosoktól (pl. Jeff :p, akinek egyébként minden T10 a garázsában pihen), az unikumokig (pl. pointer4). Senkit sem érdekel, hogy kinek milyen színe van egészen addig, amíg nem kezdi az észt osztani.
Engem is lecsekkolhatsz: Black_Sheep_01. Mielõtt lenooboznál, kérlek nézd meg a T10-es vasaim átlagsebzését és win rate-jét (random csaták eredménye). Ezek ellenére is rengeteget kell még tanulnom a használatukról, amihez ez a fórum tökéletes. Épp ezért arra vágyom, hogy ne vesszen el a lényegi infó a sok sírás tengerében.
1. A leírásba beleírhatnád hogy melyik tank mennyinél kezdõdik, hogy ne kelljen keresgélni.
2. Szerintem felesleges ennyi ideig mutatni egy tankot, elég egyszer miden oldalról, de akkor hosszabb ideig, aki akarja úgy is meg tudja állítani.
angelus1991ster.blogspot.hu
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Pont az a bajom, hogy T9 be is beette a fene az idiótákat...
De a kiscsávó itt délután kigyûjtötte a "hisziket", olvasd vissza..
Azon gondolkoztam, ha már így kijegyzetelte a srác, kinyomtatom, bekötöm és kiadom... A T6 núbjának panaszai címmel...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
2. direkt írtam, hogy majd jön valaki akinek van, és összehasonlítjátok.
3. szerintem kevés T9 ben, ha alacsonyabb tierben többet el lehet érni.
4. szívesen
Jön a hétvége, lassan indul a siemkaparty, tehát inkább igyatok egy kis bort, lazuljatok <#pias>#pias> 😊
Csak ne vigyétek túlzásba, mert akkor rókavadászat lesz: <#beka3>#beka3>
Még februárban eladták.
Egyébként az a jó ebben a fórumban hogy ha valaki megkérdezi mi a jó lábgombára akkor nem azt írják általában hogy a canesten kombi hanem különbözõ kéretlen tanácsokat adnak, illetve bunkón beszólnak.
Nem voltál durva én meg nem vagyok cukorból de azért idegesítõ hogy mindig ez megy.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ezért még számolunk! <#vigyor3>#vigyor3> <#nyes>#nyes>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Na valaki mutasson már neki valami jó statot, mert az én 1500-asomtól csak röhögõgörcsöt fog kapni. <#nyes>#nyes><#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel
Amíg nincs elég kreditem megvenni egy következõ tankot, addig kv1s sel megyek, mert ez hoz a legjobban xp t és kreditet.
Bár még egyikõtök sem tette ki a saját statját, szóval hajrá!
?utassátok a szegény öreg láma madnek mivel tolja egy vérbeli pro!
Pár hete sírt a szám, hogy megvegyem -e, vagy se, de itt többen állították, hogy egy jó tankkal leszek gazdagabb, ami igaz is, nekem nagyon bejön. Nagy kedvenceim egyike, csak ez az állandó lõszerrekesz sérülés össze tudja ráncolni a homlokom.