World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D54 nek jobb a sima AP átütése mint a D10T2S nek. Ha nincs prémiumod akkor D54 ha van akkor D10T2S mert pontosabb és tömheted prémlõszerrel. Igazából teljesen mindegy mert nem nagy különbség van köztük. T54 amolyan mindenes. Spottol,támogat,rushol maga az élvezet. Stathúzásra prémlõszerrel D10T2S el szokták még használni.

Bizony, ez a legjobb játékstílus hozzá, nagyon nem hasznos vele a campelés, mivel úgy pont a tank elõnyeit vesztenéd el (persze van amikor nem tudsz mást tenni pálya/tier9 miatt 😊). Ha pedig már nem campelsz, akkor minden bónusz jól jön a közelharcra.
Azért írtam ezeket a dolgokat ,mert én bemegyek vele a a csata pereméig ,és onnan fordulok rá (persze ez természetesen pálya függõ,nyilván steppesen,vagy el halluffon nem tolok elsõ vonalban) de mivel nagyon jól fordul,használható a letámadásra,én a gyorsabb szûkülést preferálom ,mert ha nem zoomolsz be,hanem csak úgy ráronygyolsz ,jobb a szûkülés,mert tud rohadt pontatlna lenni,és képes akkora tiszta lövéseket pattanóra tolni ,vgay tudja fene melyik környék beli falvat lövöd szét😊 én kamikaze módon tolom vele!
Jah elfelejtettem! Köszönöm szépen ezt a részletes leírást!!!! Elmentettem txt be mert nagyon korrekt és igényes lett. <#smile>

Sztem én távcsõbe fogok kiegyezni az való rá és akkor arany középút. Soviet pontatlanságot meg lassan célzást már rég megszoktam nem zavar mert többnyire csak soviettel játszok.

Kb. 800 csatát mentem a su12244-el, s eddig a legjobb megoldás nálam a célzásszûkítõ volt (venti+töltésgyorsító mellé), mivel rohadt pontatlan, s sokat kell vele lõni 😊, így ez a felszerelés sokat dobott rajta, legalábbis az én játékstílusomnál. Tényleg elsõ vonalas tank ha t7-ben van, de t8/9 esetében van amikor én is spotternek használom a gyorsasága miatt.
Sziasztok!
A T54-nél a 2 erõsebb löveg közül melyik a használhatóbb ?

Agyalok még egyenlõre periszkóp lett. 500 000 nem sok majd meglátom hogy alakul. Egyenlõre nem tudok dönteni mert sokszor hasznos hogy messzebb látok mint a többiek: +xp+kredit. Így meg csapatra vagy utalva ha nincs spott te se tudsz sebezni.

Pont emiatt ilyen kegyetlen gépállat ez a TD. Majdnem 3000 es DPM. Egyszerûen KIRÁLY. IS eket IS2 õket panthereket takarítok el vele 1v1 be! 😄DD

Úgy írtam hogy ha fent van a távcsõ akkor 10% ha meg csak periszkóp akkor 25% 15% a különbség és a periszkópnak van nagyobb haszna mert messzebb lát. Csak mint írtam haboztam a döntéssel mert ez egy mozgékony tank és illik kihasználni. Érdekes is hogy ha támadok vele több DMG et csinálok mint mikor ülök a bokorba tétlenül hogy mikor spottolnak már.

Áhh hagyd a picsába a periszkopot,nincs értelme mert messzirõl sokszor pontatlan!Nekem tölt gy,+ venti+ CÉLZÁS gyorsító,mert borzasztóan szûkül!
Ha kíváncsi vagy rá miért is akkor:
>gyors: nem kell vele bokorba ülni,olyan mintha Stugg-al tolnád,belekursz vkibe simán kifordulsz egy saroknál és eltépsz onnan!
>Szerencséd van és a saját tierjében mozog akkor egy az egyben az is-t is simán letolod ha mondjuk neki rád kell fordulni MÉGPEDIG:nekem jo legényekkel + a venti rammer,6,6 a ROF,mig az IS 11-12 mp (nem emlékszem pontosan)tehát mire rád fordul kapsz egyet + újra tölt ,te 3x 400 versz a seggébe!
>hátrány hogy mindenki átlövi,de ha kicsit elfordítod amikor lõnek rád (érzésbõl)akkor pattint becsülettel!

Tehát PERISZKÓP a pontatlanságból adódóan szart sem ér sztem,hogy 4-5 százról osszad,mert ott biza 5-bõl 2x tuti elkúr ,és akkor még pontos voltál!
Nekem festés + álca kill a legényeken,+ BIA eddig ami fullos,mert az elején azt vettem észre ,hogy ruszki ide oda nagyon villogós,legalább is ezt érzem,de most ,hogy megvannak +ok így elviselhetõbb!
Simán ki lehet osztani vele 2-3 k sebzést ,nyilván ha bebaszkod T9 be ,akkor cumi mert nem bizti ,hogy sebzel szembõl,+ egy ISU ,vagy SU troll gunnak 1 shotos szitu vagy!Mentem már vele 128 K kört is ,persze nem gyakori,de a 50-60-70k jön azért ha az elején nem füstölök el,de én nem a bokros vagyok .úgyhogy ha szereted a szádba repülõ sült galambot akkor jobban is használhatod!
Bocs nem kioktatás de pont azért kérdeztem itt mert teli van jó játékossal és van rálátásuk sokaknak úgy is hogy teli vannak tapasztalattal és kisújból kirázzák a dolgot. Sztem egy fórum erre való, nem ilyen war thunderes vitára meg egyéb lelkinyomorékok akik elvannak nyomva azt a gép elõtt akarnak bizonyságot tenni maguknak hogy igenis nekem van igazam még ha nem is.

De ez egy mozgékony tank. Nem ilyen lomha nyugdíjasnak való tank mint az object 704 hogy ha közel jön egy med és nincs aki fedezzen le se bírod forogni. Pont abból a mozgékony ágból lett kivéve mint a 2. TD ág sovieteknél. Periszkópot tettem rá és köszönöm a választ! 😊 Csak azért haboztam mert ez egy mozgékony tank és ha már mozgékony valami akkor azt kikell használni.

Sunsetjoy
Mi lenne, röhögnék ezen a fejen, miközben lõnek 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hmm hogynézne már ki ha a spot lámpa helyett ez villanna fel? Kicsit poén lenne😄 Akár a SerB-es.

wat? spot!?
Nem veszek.

nem mûködnek a szmájlik

Lehet elírtad stb..A periszkóppal nem 30-40métert látnál plusszba.Az a távcsõ.
A periszkóp+25% ha 2 secig állsz. 330m+25%

Azon gondolkodtál, hogy lehet csupán azért nem válaszol senki, mert nincs olyan akinek lenne olyan tankja amirõl te kérdeztél?
De tudod mit?
Rakj rá +10% teherbírást, repeszpáncélt, és mondjuk 10% látótávolság növelõt.
Remélem segítettem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem van.Én álcaháló venti,töltésgyorsító-val használom.
Nagyon messzire lõni vele eléggé random,mert ahoz kissé pontatlan.
Viszont ha saját tierû csatába rak akkor ilyen félroham TD-nek kiváló.Annak pedig jobb a venti.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Hi.Nekem nincs de a véleményem:

1:Még senki nem szólt azért,mert td periszkópt használt.
Min kéne hordani,ha nem td-n?

2:2.9-es célzás szûkülésnél,merev tornyú td-vel akarsz rohangálni?Minek?Kilõnélek a fenébe 😊 Majd más megteszi.. 😊

3:Én periszkópot használnék,ha rohangálni akarok,med-el megyek.

4: A periszkópot arany nélkül is leveheted és mehet a távcsõ,ha annyira azt akrod...De td-vel szaladgálni..

Ennyi.Take care 😊

Akkor vegyél, akciós!!
Passz. Nincs olyan tankom.

De jó hogy fél délelõttöt itt kell ülni mert a depressziósoknak kikell beszélni magukból a gondokat. Egy mezei kérdésre amit feltettem meg senki se akar válaszolni.

fuck!
Tényleg.
Még jó, hogy tudok olvasni...
Köszi a felvilágosítást.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jólvan, akkor érthetõ, én mindenesetre felteszem ha nem felejtem el😄 (van egy darab, azon osztoznak a drága td-im)

Pares, Destydeme köszi, akkor megerõsítettetek hogy szellõzõ legyen😊 Bújtam fórumokat hogy ki mivel használlja, csak biztosra akartam menni. 5% mindenre csak jót tehet neki😊
Azért, mert csak a szpesül tankokkal mûködik az 5 killes mission.
Ez az a-44 egy rakás szar. Ég, ammo, ég, motor, ég..... Valaki más vélemény?

Felvilágosítana valaki, hogy erre a meccsre miért nem a +50k credit?

Tier minimum van, vagy pont 5 tankot kell ölni?

Nekem csak az E-25-ön van mert azzal gyakran spotolok. Más td-vel a csapat spotol nekem akarva akaratlanul.
Nem irónia, egyik látásjavító cuccost se használom. Rosszul fejeztem ki magam.
Ja,h nincs még lánc sem? 😊 Akkor torziós rugó azonnal.Nagyágyú nélkül gyengus vagy,de késõbb én a szellõzést ajánlom.

Hi.A mozgékonyság miatt én szellõzéssel használtam anno a Ferdinandot.+5%ot még így is ad a célzás idõre.

Én szellõzést raknék rá, mégis csak mindennen javít...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez most irónia vagy ellentmondás? Énse távcsõre hanem periszkópra gondolltam, ami alapvetõen inkább campelõs felszerelés mert ugye állva mûködik. Biztos lesz olyan amikor átmegyek rohamlövegbe, de a páncélt nagy távolságból jobban kihasznállja a ferdi. Meg a távcsõ inkább heavybe való vagy kimndott roham td-be, scoutba.
Szia.Tudom mirõl beszélsz,de én messze nem látom így,mint a leírtak.

Akartam a Foch 155-t,de már letettem róla+mire eljutok oda,nerf lesz..Akkor inkább a német 2.Td ág.

Nekem az ARL V39tõl szenvedés az egész ág..(1.5 éve fel is adtam az ARL-t aztán kiderült,h az 1-el kisebb ágyúval"tûrhetõ".
Onnantól az összes ág adott ágyúja rossz(nekem)az adott tierben.
Tapasztalatom: A célkör szétesik minimális elmozdulásra(6-7-8 tier),a 2.9es célzás idõtõl rosszul vagyok...

Néha duplázom,de nem szeretek vele menni.Tegnap Redshire pályán nekem kellett spot-olni,menni,támadni,mert mindenki állt..(Az milyen már,h 1 8as td megy felderíteni???Gyakorlatilag top voltam kivételesen.)

Holott ezek a francia td-k akkor érnek vmit,ha elõttem lévõk célt mutatnak nekem+ráadásul 20% célzás pontosság 2 patch óta ide,vagy oda,simán ellõ lehetetlen helyre,holott ha jól emlékszem, 0.33as a pontossága.Ami nekem"németet"jelent..
Van Jpanzer E100am,tudom mirõl beszélek..😊

Szal az adott ágyú mindig a következõ tierben lesz normális..a Foch pedig tier 9..Pár hónapja húztam ki az Object 268-at..1évig hagytam pihenni az Object 704et,bár ne tettem volna..

90%ban 13.helyen voltam(kb 10 tier 10es társaságában) a tier 9es td-vel(anno Jtigerel is ez volt).Ha nem jött be a sorsolás,akkor még az arty is nagyobb volt nálam,ott pislogtam a 15.helyen😊)))))))

off: Köszönöm szépen,jól el lett b.. az egész játék.Kellettek az újabb 10es ágak,mint xar a zsebembe..3-4k csatával rendelkezõ tier 10es(vörös)játékosok között én szenvedésnek érzem az egészet.Ráadásul megy a noob-ozás a fõ balf..tõl 😊 Ez a kedvencem,ilyenkor nálam is indul a c6-on a"fu"-val kezdõdõ "piece of shit"-re végzõdõ mondat..Kicsit eltértem a tier 8as ágyútól.. 😊

(Maximal megértettem Fox barátom döntését,sajnos nekem sem játék,hanem vmi"munka"féle 😞 Ma már kicsit javult,de még mindig a statom nézem(eszerint játszom),s csak utána a játékélményt,holott errõl kéne szólnia 1 játéknak,mármint a szórakozásról...

Amennyire jól vettem ki a dolgokat,te pár napja ugyanerrõl vitáztál vkivel..A lényege ez volt,ott kezdõdött,h "Miért kell nekem 14pirossal 1 csatában lennem,xy sebzés és vereség, A f..m a sok bénába.. stb stb stb"
Persze,h ide jár a nép elsírni a bánatát,ami 1 idõ után idegesítõ,elhiszem..

A wot-nál értettem meg,h epilepsziás rohamot stb-t okozhat 1 video játék..Régebben nem értettem miért kell ezt a sok"hülyeséget"minden játéknál nyomatni.

Zárszó:Régebben vki ide írta,1x megkérdezett 1 30-40k stb csatával rendelkezõ bénát,h miért nem olvas FAQ-t,fórumot,néz ytube-ot stb és megtanulna normálisan játszani.
Béna játékos válasza:-Nincs rá idõm..
Normális játékos"válasza":-30-40k csatára van idõd,arra nincs,h utána nézz a dolgoknak???(map,taktika,beforgatás,melyik tankkal mit kéne csinálni stb)
Nekem 1x"csak" ezt írta vki csata közben:Nem azért játszok,h nyerjek..

Szal szerintem sajnos itt kezdõdik a probléma..Marad a tier 5 farm és este a cw..😊

Más:Unalmamban kihúzom a Mause ágat(cw-re).Az E100 miatt gyakorlatilag minden ki van már húzva,motor,ágyú..Mennyire élvezhetõ a VK3001p,TigerP,Vk4502,Mini Mause..Thx 😊
Jelenleg a pz38na-val idétlenkedek 😊))))))))Ez a tank feljött a 2.legrosszabb tank címre nálam,az amx40 után.Úgyhogy ma free-bõl átugrom,hacsak van vmi nagyon jó taktika 1 nem túl gyors,rossz ágyúval rendelkezõ,rosszul forduló,elvileg spot tankra <#alien2>
(francia light-ok a kedvenceim😊

Köszi a választ!

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem td-re kötelezõ a csigaszem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Erre senkinek sincs tippje? 265768

Emilke minden, csak nem kicsi😄
Met
Valakinek van ötlete hogy miért nem megy az xvm stat része?
Tegnap elõtt még ment tegnap már nem.
Nem telepítettem semmit xvm configot nem piszkáltam, este kikapcsoltam a gépet, másnap délután már nem ment.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Én is ebben reménykedem...

Fürdõkád a legjobb! 😄DDDDD

Szerintem felesleges távcsövet tenni rá. Ritka az a helyzet amikor az elsõ sorban harcolsz nyílt terepen.
Majd meglátjuk. Szerintem egy nagy látótávú, nagyot sebzõ táras ágyúval megállja majd a helyét. Persze fõleg a nagyobb térképeken. Egy Himmelsdorf vagy Ruinberg nem lesz a legkellemesebb élmény vele.

Ha olyan konstrukciók lesznek az új td-k, mint a Dicker Max akkor fun lesz mindegyik.
Asszem Storm mondta hogy a 10 es WT TD nek simán lõhetõ a lövegpajzsa a sima tier 10 lövegek alaplõszerével.

Nálam sem megyaz XVM... Tegnap eset óta szarakodik, pedig most frissítettem a test 3-as verzióra...

Eagle16
Tier 9-10-re gondoltam. Tier 6-ban elhiszem hogy jó a koncepció, de erõsen kétlem hogy a WT E-100 élvezhetõ lesz.

A Tier 10-es pl. hatalmas, annak biztosan nem lesznek jó camo értékei. De az Emil se picike.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Nekem hasonló a bajom csak ferdivel. Töltésgyorsító oké, periszkóp oké. De szellõztetés vagy célzásgyorsító. Az elõbbi ugyan csak 5%-ot ad célzásra, ugyanakkor gyorsabban töltök, javullnak a menetteljesítmények mivel az összes tag +5%-ot kap. Gondolom ez jó lenne de nem tudtam még meggyõzni magamat😄 (de lehet hogy elõbb torziós bizbaszt kéne rakni és akkor egybõl toplövegre fel, nagy a dilemma.)
Igazából itt a látótáv a fontos. 500m-es látótávval mindig te leszel elõnyben, és szarrá lõheted az ellent, még mielõtt meglátna téged.

xvm csak nálam nem mûködik?

wot nick: PsychoTrooper