World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A T54-nél a 2 erõsebb löveg közül melyik a használhatóbb ?
Pont emiatt ilyen kegyetlen gépállat ez a TD. Majdnem 3000 es DPM. Egyszerûen KIRÁLY. IS eket IS2 õket panthereket takarítok el vele 1v1 be! 😄DD
Ha kíváncsi vagy rá miért is akkor:
>gyors: nem kell vele bokorba ülni,olyan mintha Stugg-al tolnád,belekursz vkibe simán kifordulsz egy saroknál és eltépsz onnan!
>Szerencséd van és a saját tierjében mozog akkor egy az egyben az is-t is simán letolod ha mondjuk neki rád kell fordulni MÉGPEDIG:nekem jo legényekkel + a venti rammer,6,6 a ROF,mig az IS 11-12 mp (nem emlékszem pontosan)tehát mire rád fordul kapsz egyet + újra tölt ,te 3x 400 versz a seggébe!
>hátrány hogy mindenki átlövi,de ha kicsit elfordítod amikor lõnek rád (érzésbõl)akkor pattint becsülettel!
Tehát PERISZKÓP a pontatlanságból adódóan szart sem ér sztem,hogy 4-5 százról osszad,mert ott biza 5-bõl 2x tuti elkúr ,és akkor még pontos voltál!
Nekem festés + álca kill a legényeken,+ BIA eddig ami fullos,mert az elején azt vettem észre ,hogy ruszki ide oda nagyon villogós,legalább is ezt érzem,de most ,hogy megvannak +ok így elviselhetõbb!
Simán ki lehet osztani vele 2-3 k sebzést ,nyilván ha bebaszkod T9 be ,akkor cumi mert nem bizti ,hogy sebzel szembõl,+ egy ISU ,vagy SU troll gunnak 1 shotos szitu vagy!Mentem már vele 128 K kört is ,persze nem gyakori,de a 50-60-70k jön azért ha az elején nem füstölök el,de én nem a bokros vagyok .úgyhogy ha szereted a szádba repülõ sült galambot akkor jobban is használhatod!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
wat? spot!?
nem mûködnek a szmájlik
A periszkóp+25% ha 2 secig állsz. 330m+25%
De tudod mit?
Rakj rá +10% teherbírást, repeszpáncélt, és mondjuk 10% látótávolság növelõt.
Remélem segítettem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Nagyon messzire lõni vele eléggé random,mert ahoz kissé pontatlan.
Viszont ha saját tierû csatába rak akkor ilyen félroham TD-nek kiváló.Annak pedig jobb a venti.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
1:Még senki nem szólt azért,mert td periszkópt használt.
Min kéne hordani,ha nem td-n?
2:2.9-es célzás szûkülésnél,merev tornyú td-vel akarsz rohangálni?Minek?Kilõnélek a fenébe 😊 Majd más megteszi.. 😊
3:Én periszkópot használnék,ha rohangálni akarok,med-el megyek.
4: A periszkópot arany nélkül is leveheted és mehet a távcsõ,ha annyira azt akrod...De td-vel szaladgálni..
Ennyi.Take care 😊
Tényleg.
Még jó, hogy tudok olvasni...
Köszi a felvilágosítást.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Pares, Destydeme köszi, akkor megerõsítettetek hogy szellõzõ legyen😊 Bújtam fórumokat hogy ki mivel használlja, csak biztosra akartam menni. 5% mindenre csak jót tehet neki😊
Tier minimum van, vagy pont 5 tankot kell ölni?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akartam a Foch 155-t,de már letettem róla+mire eljutok oda,nerf lesz..Akkor inkább a német 2.Td ág.
Nekem az ARL V39tõl szenvedés az egész ág..(1.5 éve fel is adtam az ARL-t aztán kiderült,h az 1-el kisebb ágyúval"tûrhetõ".
Onnantól az összes ág adott ágyúja rossz(nekem)az adott tierben.
Tapasztalatom: A célkör szétesik minimális elmozdulásra(6-7-8 tier),a 2.9es célzás idõtõl rosszul vagyok...
Néha duplázom,de nem szeretek vele menni.Tegnap Redshire pályán nekem kellett spot-olni,menni,támadni,mert mindenki állt..(Az milyen már,h 1 8as td megy felderíteni???Gyakorlatilag top voltam kivételesen.)
Holott ezek a francia td-k akkor érnek vmit,ha elõttem lévõk célt mutatnak nekem+ráadásul 20% célzás pontosság 2 patch óta ide,vagy oda,simán ellõ lehetetlen helyre,holott ha jól emlékszem, 0.33as a pontossága.Ami nekem"németet"jelent..
Van Jpanzer E100am,tudom mirõl beszélek..😊
Szal az adott ágyú mindig a következõ tierben lesz normális..a Foch pedig tier 9..Pár hónapja húztam ki az Object 268-at..1évig hagytam pihenni az Object 704et,bár ne tettem volna..
90%ban 13.helyen voltam(kb 10 tier 10es társaságában) a tier 9es td-vel(anno Jtigerel is ez volt).Ha nem jött be a sorsolás,akkor még az arty is nagyobb volt nálam,ott pislogtam a 15.helyen😊)))))))
off: Köszönöm szépen,jól el lett b.. az egész játék.Kellettek az újabb 10es ágak,mint xar a zsebembe..3-4k csatával rendelkezõ tier 10es(vörös)játékosok között én szenvedésnek érzem az egészet.Ráadásul megy a noob-ozás a fõ balf..tõl 😊 Ez a kedvencem,ilyenkor nálam is indul a c6-on a"fu"-val kezdõdõ "piece of shit"-re végzõdõ mondat..Kicsit eltértem a tier 8as ágyútól.. 😊
(Maximal megértettem Fox barátom döntését,sajnos nekem sem játék,hanem vmi"munka"féle 😞 Ma már kicsit javult,de még mindig a statom nézem(eszerint játszom),s csak utána a játékélményt,holott errõl kéne szólnia 1 játéknak,mármint a szórakozásról...
Amennyire jól vettem ki a dolgokat,te pár napja ugyanerrõl vitáztál vkivel..A lényege ez volt,ott kezdõdött,h "Miért kell nekem 14pirossal 1 csatában lennem,xy sebzés és vereség, A f..m a sok bénába.. stb stb stb"
Persze,h ide jár a nép elsírni a bánatát,ami 1 idõ után idegesítõ,elhiszem..
A wot-nál értettem meg,h epilepsziás rohamot stb-t okozhat 1 video játék..Régebben nem értettem miért kell ezt a sok"hülyeséget"minden játéknál nyomatni.
Zárszó:Régebben vki ide írta,1x megkérdezett 1 30-40k stb csatával rendelkezõ bénát,h miért nem olvas FAQ-t,fórumot,néz ytube-ot stb és megtanulna normálisan játszani.
Béna játékos válasza:-Nincs rá idõm..
Normális játékos"válasza":-30-40k csatára van idõd,arra nincs,h utána nézz a dolgoknak???(map,taktika,beforgatás,melyik tankkal mit kéne csinálni stb)
Nekem 1x"csak" ezt írta vki csata közben:Nem azért játszok,h nyerjek..
Szal szerintem sajnos itt kezdõdik a probléma..Marad a tier 5 farm és este a cw..😊
Más:Unalmamban kihúzom a Mause ágat(cw-re).Az E100 miatt gyakorlatilag minden ki van már húzva,motor,ágyú..Mennyire élvezhetõ a VK3001p,TigerP,Vk4502,Mini Mause..Thx 😊
Jelenleg a pz38na-val idétlenkedek 😊))))))))Ez a tank feljött a 2.legrosszabb tank címre nálam,az amx40 után.Úgyhogy ma free-bõl átugrom,hacsak van vmi nagyon jó taktika 1 nem túl gyors,rossz ágyúval rendelkezõ,rosszul forduló,elvileg spot tankra <#alien2>#alien2>
(francia light-ok a kedvenceim😊
wot nick: PsychoTrooper
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tegnap elõtt még ment tegnap már nem.
Nem telepítettem semmit xvm configot nem piszkáltam, este kikapcsoltam a gépet, másnap délután már nem ment.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Tier 10-es pl. hatalmas, annak biztosan nem lesznek jó camo értékei. De az Emil se picike.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
wot nick: PsychoTrooper