World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vettem egy Su122-44 et. Modulok eddig töltésgyorsító,fokozott szellõzés. Nem tudok dönteni. Elvileg ez egy mozgékony nagy DPM el rendelkezõ gépállat. <#vigyor1>#vigyor1> Periszkópon agyalok meg távcsõn. 20-30 m el látna távolabb periszkóppal, viszont így hogy állni kell és ez nem arra való tank akkor inkább távcsõ. Akinek van az légyszi adjon már tanácsot. <#smile>#smile> Vagy ha van rá másik config az is érdekelne.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Köszi elõre is!
Ezekkel élvezet tankvadászni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jó kis felkészítõ lesz az egész ágra, mert kb. mindegyikre ez lesz a jellemzõ. Én a Nashorn-ig elmegyek szerintem így látatlanban, esetleg az Emil-ig, de utána már nagyon attól függ, hogy mennyire lesznek életképesek ezek a tankok magasabb tier-ben.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Name Total Per battle
Victory ratio: 45.45%
Battles: 22
Efficiencyold: 2325.74
Efficiencyv2: 2305.47
WN6: 1986.92
Average tier: 8.86
Experience: 12155 552.5
Capture points: 33 1.5
Defense points: 64 2.91
Damage: 61528 2797
Kills: 37 1.68
Spotted: 22 1
Nem értem,hogy lehetne ennél jobban játszani a gyõzelem érdekében.A csaták jelentõs részében TOP DEM. és még az 50%-os WR sincs meg....elszomorító!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Victory!
Map: Airfield
Date: 04/10/2013 22:45:04
Vehicle: VK 30.01 (H)
Exp: 4,046 (x2) Credits: 50,784
Achievements: : Top Gun, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Ket tag 80%-os a keszulekben... 😊 A tobbi 90-95.
Saor Alba

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://worldoftanks.eu/en/news/45/jinx-random-battle-contest/
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
(De azért a Sörmimtõl nehogy elvegyék 😄)
- x Ft lesz.
- Olyan sok? (esetleg még: Alkudni lehet?)
reagálással szoktam trollkodni 😊
Egyszer bevetettem egy büfénél az Üvegtigrises bubis poént, de sajna nem vették a lapot. Az meg nem annyira jó, ha csak én röhögök 😊
Q: "SerB, you have just won the lottery!!" A: "How terrible..."
"Hi! My name is Halle Berry." A: "How terrible..."
Ha nem tudnám, hogy direkt csinálja, azt hinném, õ grumpycat férfiben 😊
Szakközepes koromban a PG1-nél tudtam meg, mi az a játékfüggõség 😄 (Na jó, nem, elõször a Heroes of M&M 1 volt, amivel hajnalig nyomtam 😊 ) Panzer Corps még ma is jó.
A tier5-ös KV-1 mellett (ami néha idegesítõen lassú tud lenni) szerintem a Sherman még egy baromi jó tank, az über-lövegsüllyedéses 105-ösével. Régebben nem játszottam vele, a legutóbbi 20-20-20-as eventnél vettem meg, és nagyon bejött, még 75-80%-os legénységgel is. A papírpáncélúakat 1-hiteli, a tier7-esek frontjára is ráver némi sebzést, szóval nem semmi. Felkaptatsz vele a domboldalon, orvul lõsz egy nagyot lefelé (amit más tankkal nem lehetne megtenni), aztán rükverc a domb mögé - kupolája nincs, a lövegpajzs + alatta a páncél meg jó erõs, tehát esélyes a túlélés is. Ideális "vertikális" harcra. Mobilitása se rossz, páncélzata se, komoly gyengéje nincs, szóval nekem nagyon bejött, pedig amúgy a német tankokat kamázom 😊
Tier2-ben tényleg a T18 a troll, ez egyértelmû 😊
Tier6-ban pedig a T-34/85 és a T-150 jött be. KV-1S-sel valahogy korántsem tudok zúzni annyira, mint T-150-nel - mellesleg utóbbival a legjobbak a statjaim. Az 1S-nek túl lassú az újratöltése, szóval ha nem találod el vagy ütöd át a célt, b*sszamegezhetsz legalább bõ 10 másodpercig 😊
angelus1991ster.blogspot.hu
- Kézcsók, kártyával lehet fizetni? (Toweliee)
- Persze. (Pénztáros hölgy)
- Pikk ászból tud visszaadni? (Közben kipattintottam a kabátzsebbõl)
Nem arattam osztatlan sikert.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- SerB states that since this answering is not his duty but his free time, he considers it a relaxation
...
Marad az érzés, hogy "ezt már eldöntöttük, nem vitatéma", némi cinizmussal fûszerezve.
- Q: “Will Hetzer lose its 105mm?” A: “How terrible…”