World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ezt nem hiszem...az M103 állat, E75 jó, a T-54-re meg lassan kezdek ráérezni. Nem szenvedés szerintem a T9.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
- SerB, when asked why World of Tanks looks so terrible compared to War Thunder tanks: “How terrible. Demo-version, barely working on i7 with – if I noticed correctly – “bricks” instead of damage models is naturally better.” and “The old principle ‘grass is greener on the other side’ works for Gaijin, that has to be taken into account.”
mert szokas szerint ennyire futotta. de legalabb lett helyette oldalnkent 8 td.
- multicore support? SerB: “I said it many times, there already is such a thing” – later, Storm explains more: “The game already uses multicore support, it uses two cores. According to the statistics we collected, roughly 70 percent of all players have a processor with one or two cores. Cores 3 and 4 will be used, when we introduce client physics. By the way, this doesn’t reduce the importance of the video card. For example when I switched Nvidia 550Ti for 660Ti at home, I had the possibility to play on higher settings with the same performance.”
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- kihoztak az event feluletet, ez tenyleg jo, de meg mindig sokszor nem oylan mint kene.
- az uj napi 250k akciok? ez csak arra jo, h konnyebben jut elore acasual plyer magasszintre.
- igeret hegyek? az mindig megvolt, kb alig lett meg valami, ami fontos is lenne.
- a stilus: az alap, lekezelo es taplo: serb kommentjei, a szatlinos felirat, stb
+ fel eve nem kepesek jol kiirni egy rohad hetvegi akciot az eu szerveren!
A veszteség azok akik a WT árkád részébe mennek át, és nem jönnek vissza. No de, miben lehet más, egy másik árkádos tankos játék? Szebb grafika? Ez engem nem csábít. Reálisabb? Miben? A tüzérségben? Hát az igen vicces volt a videó alapján. Nincs HP? Ízlés kérdése. Jármûvek? Abból, ebben van többféle. Nagyobb pályák? Na igen, ez már valami, de azok itt is lesznek elvileg. Láthatósági rendszer, lepattanások, célzás, sebzés, sérülés modell, ezeket meg nem lehet elõre tudni milyen lesz.Játékos állomány, az árkádos részben egyforma.
A WoT-nak annyit kell tennie, hogy a WT árkdos részénél nyújtson többet, és csábítsa vissza az embereket.
Személyes vélemény: komoly dolgot kell letennie a konkurenciának az asztalra, már csak azért, mert nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem. Nagy dolgot kell felmutatni, hogy legyen kedvem.
Nagyon jó lenne ha optimalizálnák.
Nekem WT mondom nehezebben megy.
De ezeket csak azért írtam, hogy: Nem a messiás fog eljönni hozzánk.
És csúnya wot versenyben marad.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy a belinkelt képeim között lévõ Object 705 is 152 mm-es löveggel rendelkezett volna. Elvileg a 152 mm M-51 löveget kapta volna meg (a lövegrõl is van képem). Az M-51 lett volna majdnem olyan erõs mint most a játékban a BL-10, a reális BL-10 pedig körülbelül 240 mm-es átütésû lenne a WoT-ban.
Szintetek a WG nem követi figyelemmel a WT-t?
Már biztos apró darabokra szedték, hogy megtudják mit hogyan csináltak meg.
Azok a dolgok amikért nyavajognak az emberek, biztosan rég el lettek kezdve. Gondolok itt a Historical Battle-ra.
Nehogy elképzelje valaki, hogy majd 1x csak valaki elordítja magát, hogy: Na mától kezdjük a fejlesztést! És innentõl lesz Historycal Battle.
Nem volt ezeknek magas a prioritásuk, mert eddig nem kellettek.
Azért mert szép a grafika mindenki maga alá hugyozik?
Tök jó, csak a géped nem fogja elvinni. (Lehet. Nekem a WT is nehezebben viszi min grafon, mint Wotot)
Igen. Biztosan piacot fog veszteni a WOT, de hogy a rolót lehúzhatják, azt erõsen kétlem.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Fõképp gondolok itt:
"counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from"
Bár a legutóbbi csatámban 6000 potenciális sebzést kaptam be IS-7-el, de 2150 HP-val éltem túl. Külön öröm volt hogy mindet 295+ mm-es lövegtõl. Persze hull dawnban voltam végig ezért nem bírt átlõni az FV215B (183) és a JpZE100 se, egy jó képességû Object 268 pedig a lánctalpat lõtte el kétszer.
Amúgy ami az igazi nagy álmom a WoT-ban az a tier 9-10-esek teljes átalakítása, kiegyensúlyozása. Ez már soha nem fog megtörténni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy ideje ezeket kérik már a játékosok.
Nekem olyan gondom van hogy nincs legénység a barakkban, pedig több tanknyi kéne.
Valaki tud segíteni?
kivancsi vagyok meddig nyomjak meg, a "ha nem tetszik ne jatsz vele" stilust..