World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
"Egy mezei játékosnak tier 9 is megeröltetõ."

Azért ezt nem hiszem...az M103 állat, E75 jó, a T-54-re meg lassan kezdek ráérezni. Nem szenvedés szerintem a T9.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Lehet, hogy jön egy kis buff némelyik arty-nak, jaj már. Sírás-rívás brühühü.

SerB éppen tegnap fejezte ki szerény véleményét ezzel (márhogy a WT szebben néz ki) kapcsolatban:

- SerB, when asked why World of Tanks looks so terrible compared to War Thunder tanks: “How terrible. Demo-version, barely working on i7 with – if I noticed correctly – “bricks” instead of damage models is naturally better.” and “The old principle ‘grass is greener on the other side’ works for Gaijin, that has to be taken into account.”

Helyesbítek: maga a barakk van, csak az üres.
a kov patch-notesban mar jon egy kis buff nekik, mert sikerult gyakorlatilag kinyirni azt az agat.

mert szokas szerint ennyire futotta. de legalabb lett helyette oldalnkent 8 td.
Csak egy ötlet. Magamból kiindúlva nem azért játszok hogy tier 8 ba megrekedjek aztán ilyen max nullás körökkel vígasztaljam magam hogy a tier 9 meg 10 százszor szarabb. Ott lenne a tudat hogy toljad tier 10 ig mert utána ingyenes. Most mi van? Toljad tier 10 ig majd toljad még többet hogy eltudd tartani. Olyan mint a lutri, azt se tudod hogy most bemész jókkal kerülsz össze vagy sem. Ha ingyenes lenne szted kit érdekelne? Amíg low tierbe vagy fizetned kell. Tök érthetõ, a vége a lényeg. Egy mezei játékosnak tier 9 is megeröltetõ.

a hivatalos eu oldalon megjeleno akciokrol beszelek, mint most hetvegen is. kiraktak h su100y 30%-al olcsobb, aztan kiderult h mindenhol mashol 50%. ehhez baromira semmi koze nincs a magyar fordito csapatnak.
Az átlagjátkosnak az a fontosabb, hogy kitudjalõni a T34-est a Tigrisével. Ahol ez könnyebben megy, azt választja.

Van többmag-támogatás:

- multicore support? SerB: “I said it many times, there already is such a thing” – later, Storm explains more: “The game already uses multicore support, it uses two cores. According to the statistics we collected, roughly 70 percent of all players have a processor with one or two cores. Cores 3 and 4 will be used, when we introduce client physics. By the way, this doesn’t reduce the importance of the video card. For example when I switched Nvidia 550Ti for 660Ti at home, I had the possibility to play on higher settings with the same performance.”

-arty nerf? Nem pozitív változás? Szerintem eléggé.

lehet neked nem annyira lenyeges a grafika, de szerintem egy atlagjatekosnal, aki csak potyogni megy fel, sokat fog nyomni. es itt a wotnal, igenis regota kuszkodnek evvel.
Arról nem õk tehetnek hanem a magyar fordító csapat. Õk dolgoznak a WG nek és õket ugráltatják mindenért ha csak egy apró dolgot átakarnak írni.

És mégis ki maradna low és mid tierben?
Nekem az E50M kivételével megvan mindkét med ág. Indient én is szerettem, amìg nem lett meg a Panther II, ami szerintem sokkal jobb nála. Leo proto egy használhatatlan hulladék amíg nem szerzed meg rá a nagy ágyút, ami eltart egy darabig. Viszont megéri a grindet, mert a Leo 1 meg nagyon jó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Mondjuk tier 10 ben mivel egy két tankra kell modult fejleszteni, ha elit lenne ingyen játszhatnál vele max a prémium lõszer kerülne kreditbe/aranyba. Egyikkel se termelsz hasznot csak a kreditet zabálja. Hatalmas húzás lenne.

nem kotozkodesbol , de mire gondolsz pozitiv valtozas alatt?
- kihoztak az event feluletet, ez tenyleg jo, de meg mindig sokszor nem oylan mint kene.
- az uj napi 250k akciok? ez csak arra jo, h konnyebben jut elore acasual plyer magasszintre.
- igeret hegyek? az mindig megvolt, kb alig lett meg valami, ami fontos is lenne.
- a stilus: az alap, lekezelo es taplo: serb kommentjei, a szatlinos felirat, stb

+ fel eve nem kepesek jol kiirni egy rohad hetvegi akciot az eu szerveren!
Azért van az hogy ha T54 variáns medium tankal játszol és ha kifogsz egy idióta hit zone modos noobot két három lövésbõl felgyújt. Nagyon kóser. Ha meg lenne integrity check a játékban jó páran leblokkolnának alap játékkal nem tudnának egy métert se megtenni.

Azért ez a piac vesztés nem olyan egyszerû. Sokan, akik már most sem WoT-oznak, mert a WT -re várnak, hát õk nem veszteség. Õk a WT nem árkád részével fognak játszani, ami realisztikusabb, stb.
A veszteség azok akik a WT árkád részébe mennek át, és nem jönnek vissza. No de, miben lehet más, egy másik árkádos tankos játék? Szebb grafika? Ez engem nem csábít. Reálisabb? Miben? A tüzérségben? Hát az igen vicces volt a videó alapján. Nincs HP? Ízlés kérdése. Jármûvek? Abból, ebben van többféle. Nagyobb pályák? Na igen, ez már valami, de azok itt is lesznek elvileg. Láthatósági rendszer, lepattanások, célzás, sebzés, sérülés modell, ezeket meg nem lehet elõre tudni milyen lesz.Játékos állomány, az árkádos részben egyforma.
A WoT-nak annyit kell tennie, hogy a WT árkdos részénél nyújtson többet, és csábítsa vissza az embereket.

Személyes vélemény: komoly dolgot kell letennie a konkurenciának az asztalra, már csak azért, mert nem tudom ki hogy van vele, de semmi kedvem egy másik játékban ismét a nulláról elkezdeni tankozni, bohóckodni mindenféle Panzer I meg Panzer III hülyeségekkel, amikor itt már három t10-est elértem. Nagy dolgot kell felmutatni, hogy legyen kedvem.

Még mindig csak a többmag-támogatás kéne, és a problémák 80%-a megoldódna. Ez azért elég putri, hogy egy ilyen triviális dolgot a mai napig nem sikerült implementálni a játékba.
Linkeltem egy rakás TD t amin 203mm es löveg van meg 180 mm es. Az a baj így hogy kéri egy két ember nem lesz betéve.

Jah nagyon furcsa hogy összes most kijött game elfut ultrán de a WoT nak az sem elég a mediumhoz/highez(lesesik 60-70 fps sokszor 30 ra is)...furcsa figyelembe véve amúgy hogym ilyen gyenge minõségû.
Nagyon jó lenne ha optimalizálnák.
Azért írtam utána, hogy: lehet.
Nekem WT mondom nehezebben megy.
De ezeket csak azért írtam, hogy: Nem a messiás fog eljönni hozzánk.
És csúnya wot versenyben marad.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szintén. WT-nél röccenésem nem volt soha, pedig mérföldeket ver grafikában a WoT-ra. Ettõl függetlenül egy játékot a grafika nem visz el a hátán, majd meglátjuk mi lesz belõle.
Szerintem brutálnagy csalás hagyni Wot-ban, hogy ilyen könnyítõ modok legyenek. Aki modot használ elõnyben van. Miért nem lehet alap dolgokkal játszani? Mindig csalni kell az embereknek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

te meg még reklámozod is.. gratulálok -.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

wt fenyevekkel jobban optimalizatl mint a wot. hw oldalon lesz ott a gond nalad valami.
Nohab
Most az, hogy 8.9 vagy 9.0 igazából tök mindegy. Az utóbbi idõben tagadhatatlanul sok pozitív változás történt. Szerintem ez a konkurencia közeledte miatt van így. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani a WG jelenlegi hozzáállása.
patchaou
Nem fogja elvinni? Ugyanazon a gépen háromszor több az fps...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Gyengepontot célzó, meg haladó tank elé célzó auto-aim a játékba? Az kéne még csak.
Igen erre emlékszem. Ronda ezzel a löveggel, ritka ronda ez a csõszájfék.

Amúgy a belinkelt képeim között lévõ Object 705 is 152 mm-es löveggel rendelkezett volna. Elvileg a 152 mm M-51 löveget kapta volna meg (a lövegrõl is van képem). Az M-51 lett volna majdnem olyan erõs mint most a játékban a BL-10, a reális BL-10 pedig körülbelül 240 mm-es átütésû lenne a WoT-ban.
Azt azért ne felejtsük el, hogy 1 piacon lévõ játéknak sokkal könnyebb reagálni az új konkurenciára.
Szintetek a WG nem követi figyelemmel a WT-t?
Már biztos apró darabokra szedték, hogy megtudják mit hogyan csináltak meg.
Azok a dolgok amikért nyavajognak az emberek, biztosan rég el lettek kezdve. Gondolok itt a Historical Battle-ra.
Nehogy elképzelje valaki, hogy majd 1x csak valaki elordítja magát, hogy: Na mától kezdjük a fejlesztést! És innentõl lesz Historycal Battle.
Nem volt ezeknek magas a prioritásuk, mert eddig nem kellettek.
Azért mert szép a grafika mindenki maga alá hugyozik?
Tök jó, csak a géped nem fogja elvinni. (Lehet. Nekem a WT is nehezebben viszi min grafon, mint Wotot)
Igen. Biztosan piacot fog veszteni a WOT, de hogy a rolót lehúzhatják, azt erõsen kétlem.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

legjobban akkor járnának ha warpack lehetõségeit beletenné a játékba mindenki számára a WG és akkor nem lenne elõnyben aki Warpackot használ.

Fõképp gondolok itt:
"counterarty hack that puts a red dot on the spot enemy arty just fired from"
😄 Talán használhatóbb lesz. De ha már egy mondatba került a nagy álom és az IS szó akkor nekem valójában az IS-7 homlokpáncéljának a javítása a nagy álom. 😊
Bár a legutóbbi csatámban 6000 potenciális sebzést kaptam be IS-7-el, de 2150 HP-val éltem túl. Külön öröm volt hogy mindet 295+ mm-es lövegtõl. Persze hull dawnban voltam végig ezért nem bírt átlõni az FV215B (183) és a JpZE100 se, egy jó képességû Object 268 pedig a lánctalpat lõtte el kétszer.

Amúgy ami az igazi nagy álmom a WoT-ban az a tier 9-10-esek teljes átalakítása, kiegyensúlyozása. Ez már soha nem fog megtörténni.
patchaou
És még mindig van benne olyan ami a wg szerint csalás...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

en erosen ketlem bmi lenne 8.9ben. mindenre leghamarabb 9.0at mondtak. es ismerve oket, hat... meglatjuk mi lesz belole. amugy kv1s dologot is kerik mar egy ideje a jatekosok, amivel odaig jutottak h majd atdolgozzuk. vagy eppen a multi turret mechanizmust ugy a beta ota kerik😊))
Nohab
Ha azt nézzük a garage battlet valamilyen szinten megcsinálják a 8.9-ben. Illetve a képességek szerinti MM-et, igaz nem a random csatákban.

Egy ideje ezeket kérik már a játékosok.
patchaou
Tény hogy így konkurencia mellett, már muszáj lesz dolgozniuk is, nem lesz elég a ctrl+v új tankágak az életben maradáshoz 😊

Engem személy szerint tökre nem érdekelnek az összehasonlítgatások, amelyikben kisebb az idióták aránya, azzal fogok játszani😄 Mondjuk így a WoT elég rossz eséllye indul, de valszleg a WT-t is hamar megszállják majd a saláták.
rákattintasz a tanknál jobb gombbal az üres legénység helyére és legénység toborzása fül

?
Sziasztok!

Nekem olyan gondom van hogy nincs legénység a barakkban, pedig több tanknyi kéne.

Valaki tud segíteni?
annyi hatasa mar vola a dolognak, h a legutobbi q&a-ban mar elkezdodott az igeret foldje...

kivancsi vagyok meddig nyomjak meg, a "ha nem tetszik ne jatsz vele" stilust..
Azért az marha érdekes, hogy a WoT és a WT topic is csak arról szóül ,hogy Wot vs WT és vége a WoT-nak. Kéne nyitni egy harmadik topic-ot is,WoTvsWZ címmel, ahol szintén lehetne ezt folytatni. Két helyen nem elég. Három kéne.

hawken
Illetve ez egy még tegnapi csata, de ma már három hasonlót mentem.

jónak tûnik 😊

hawken
LOL ez ma már a harmadik ilyesmi csata

El kell fogadni, a hétvége az ilyen, rászabadul a netre mindenki. Mindenhol AFK playerek, csatánként legalább kettõ van belõlük.
tier8-tól meg még ennél is brutálisabb 😄

patchaou
Így is szétzabálja a gépet. Ha még többet kellene számolnia akkor... Az olyan egyszerûen javítható dolgokat sem csinálják meg mint az átlõhetõ, vagy éppen láthatatlan sziklák...

De nem azért, én szeretek a wot játszani, de már igazán ráférne egy jó fizika modellezés,sérülés megérdemli igazán, már csak azért is mert a alkoholista fejû SerB-nek pár 2 Széchenyi István már elküldtem a számlájára.
A WT repülõs részének a HB módja nekem baromi nehéz. Nincs célkereszt, kiürül a tár mehetsz vissza a bázisodra újratölteni stbstb.