World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt is konfigurálni lehet, milyen range-t milyenre színezzen. Ki tudja nálad milyen a config fájl. Mikor meghatározza a játékos "végsõ" színét, én úgy látom a lejátszott csaták számát és a wr-t is figyelembe veszi, nem csak a wn6-ot.

Az XVM is ezt a színezést használja? Csak mert én ott az 1173-mammal még mindig csak sárga vagyok. <#rinya> Pedig az is wn színezéssel van megjelenítve. <#nemtudom>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Bár Én úgy vettem észre, hogy egy jó ideje már a piros tartomány az átlag...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

5000-tõl kezdõdnek az átlagos játékosok. <#nezze>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Megjöttek az iskolások. A csaták nagyjából annyiból állnak hogy beállok a tábor mellé a bokorba a su152-vel. Miért? Mert szinte senki nem megy távolabb a kezdõkörtõl 50 méterre. Azt az 1-2 valamit is tenni akaró embert meg kár követni mert úgyis egy perc alatt kihalnak a gatyából. Csodálatos.
Erre mit lehet mondani..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Savaran
A 1220 WIN7 arány az noobnak számít?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

üdv a klubban 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Ilyen csapattársak mellett vidám a játék! <#mf2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én csak ironizáltam...teljesen lényegtelen számomra ez a dolog. Ha érdekelne új acc-ot kezdenék mint azok az effihuszárok akik kéken és lilán szaladgálnak 3-4k csatával.pfff

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ja szép meg minden.
Az effem volt 1500 körül, a wn 1600-1700.
A wn8-al 2000 feletti értékem van, de másik 10 siemka helyett továbbra sem tudok harcolni. Szóval valamilyen szinten tök mindegy hogy grammban vagy kiloban mérünk.

wot nick: PsychoTrooper

tényleg... 2049 WN8! <#mf2>
Nem folyamatosan fejlõdök hanem ugrásszerûen akkor mikor kijön egy új számítási mód. <#buck>
...most néztem az e-péniszmérõt(noobmeter) és meglepve látom,hogy már wn6 nincs,helyette lett wn8!!!! Éljen!<#taps>

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Igen engem is összezavar a noobmeter....így nem tudom,hogy "Good" vagyok vagy "Great",de ettõl eltekintve élvezem a játékot...általában!<#idiota>

Bee-nek ment volna ha... ha nem csesztetne a net.
Általános elgondolás még az is a playereknél, hogy mindig a legmagasabb értéket mutató rating a jó rating, minden más számolási mód baromság és számítási hiba... 😛

LoL az igazi awkward moment lehetett😄 Meg a forgatókönyved is jópofa😊
Mindegyik számítási módnál más súlyal esik latba hogy mekkora az átlagesebzésed, hányat ölsz, mekkora tankkal mész, mennyi foglalási/védekezuési pontod van satöbbi-satöbbi.

Ezért nincs egyértelmû átszámítási mód, de a tapasztalat azt mutatja, hogy arányosak az értékek. Akinek a többiekhez képest magas az egyik annak döntõ többségben magas a másik értéke is, és általában meg is látszik játék közben hogy kinek mekkor az e-pénisze.

Persze jó játékos is kifoghat egy rossz csatát, és a vaktyúk is talál szemet (ügyetlen player összehoz egy topgunt), de összességében ezek a mérõszámok egész jól megmutatják ki mit tud.

ui: természetesen akiknek ez a szám átlag alatti, azok mindig azt mondják: stat nem számit 😄

patchaou
Biztos tényekkel nem szolgálhatok, de szerintem nem egyenesen arányos. A matekhoz meg mindig is hülye voltam 😊 Most ezért be nem lépek, de asszem a wotos értékelésem 6k körül van viszont amikor bejött ez az új rendszer még csak 5300 körül volt. Ehhez képest az efim és a wn6/7-em nem változott ekkorát.
Egyébként nem kell mod hogy megnézd, www.noobmeter.com -on megnézheted.

Ezt gondoltam. :-)

De mondjuk egy 1600-as "értékelésed" érték kb. mekkora effinek felelhet meg?

Vagy teljesen eltérõ tényezõkbõl számolják, és így nem összevethetõ?

patchaou
Összefüggés az van, akinek nagyon alacsony az növény, akinek magas az pedig vagy jó, vagy feltornázta.

Egyenlõre tetszik a Caernarvon, kérdés: Mindenképp húzzam ki a toplöveget (OQF 20-pdr Gun Type B Barrel) vagy menjek rá a motorokra?
patchaou
Ezt fordítsd le és küld el, jó kis videó lesz XD

Sziasztok!

Van valamiféle összefüggés, szorzószám vagy számszerû viszony a játék statisztikájában mutatott "értékelésed" mérõszám, és a MOD-okban látható, és színkódokkal jelzett "effi" mérõszám között?

Csak azért kérdem, mert semmilyen modot nem használok, viszont érdekelne az hogy kb. milyen szinten állok harcértéket tekintve.

Nem is rossz...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Piszok durva vas ez a su100 a nagy kaszával, de hatot hetet kell ölni meg 3000 környékén sebezni hogy közel kerüljek vele a gyõzelemhez. 31%-ról már felment 47-re de most megint megjelentek az 1-2-3 ezer csatás emberkék...
Valóban, szinte magam elõtt látom: a bokorban megbúvó TD-k pasziánszoznak, néha belenéznek a periszkópba, egy heavy öntözgeti és kapálgatja a bokrot, néhányan bográcsoznak a háttérben. Egy tank vacogó foggal, izzadva ki-ki néz, majd tolat vissza fedezékbe a hídnál. A másik oldalon a tankok strandolnak, labdázgatnak, pecáznak a folyóban, néhány TD napozik a parton. Ott is remegõ lánccal ki-ki néz egy spotter a sarkon. Végül azonos idõben mindkét oldal spottere fejkendõt köt á lá Rambo, és összehúzott szemmel megindulnak a dombok felé. Egyik lent megy át, a másik fent, így mindkettõt a camp-elõ TD-k egylövésezik. Mindenki marad a helyén, az idõ lejár, végül mindkét csapat beírja a közös chat-be: GG! <#banplz>
Szíriában a felkelõk keresnek zsoldosokat.Ott lehet full realistic módban tolni.
Ne menjünk bele, van saját topikja. Nyilván a FULL szót nem szó szerint kell érteni, inkábba csak MORE realistic... igy a játékos mégis úgy érzi, õ a császár, mert FULL REALISTIC módban tolja. Pszichológia. 😊

Volt szmájli 😊

Én nem ácsingózom erre! 😄
Egyébként hogy az mitõl full realisztikus,azt nem egészen értem.Egy tankban több fõs személyzet volt,akik ugye kommunikáltak egymással.A németeknél a tankok is kommunikáltak egymással. Szóval mitõl realisztikus az hogy ezeket a feladatokat egyedül lássa el valaki a gép elõtt ülve?? Pont azért vannak az ikonok és a minimap hogy ezeket a legénységi tagokat helyettesítsék.Egyedül nem lehet tankot vezetni,körbe figyelni,célozni,lõni és még a társakkal is kommunikálni.
Szóval lehet hogy a WT megközelítése más mint a wot,de semmivel nem realisztikusabb.
Õ volt az?
Mer akkor nem hiszem,hogy admin lenne...

Az is lehet elméletileg,hogy valamelyik addonod csinálja ezt a bugot....vagy nem? Talán kiderülne,ha valakit találnál aki bemenne veled egy Aufkl.Pantherrel.

Nyilván vmi ordas bug a többi része.

Vagy egy admin tesztelte az új Full realistic battle spotrendszert, amivel agyon fogják verni a WT:GF-et (realisztikus spottolás, se minimap, se ikon a játéktérben, van aki ezután ácsingózik ám... 😊 )

Ez könyörög egy RanZar videóért.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tudom,t1-ben nekem is halt már ki a legénységem.Lehet hogy amikor kilõttem,már csak egy legény élt és azt lõttem ki de ez tényleg csak arra magyarázat hogy nem robbant.Hogy a minimapon nem látszik......ez az igazán érdekes.
Én sem szeretem a bázist védeni azon a mapon. Ha értelmes a csapat, akkor a domb aljáig el lehet rusholni, ott pedig a saját hulldown tankjaink is tudnak érvényesülni. Közelrõl pedig könnyen lõhetõ az ellenfél keményfejûének parancsnoki kupolája is. Akkor szokott gond lenni, ha bemegyek a domb aljáig, de a csapattársak leállnak félúton. Ilyenkor általában egy Woodman casting szenvedõ alanya leszek, de még ez is jobb, mint 12 percen keresztül levéltetveket számlálni a bázis feletti bokorban.
A minap egyedül indultam el a hídon, az összes heavy és TD felmászott a bázis feletti bokrokba. Ennyire azért én sem vagyok bátor, satu fék, visszatolattam a híd mögé, majd beálltam védekezõ pozícióba. 11 percig türelmesen vártam, senki sem villant fel. Elindultam egyedül ismét, hiába pittyegtek rám a csapattársak, hogy vonuljak vissza. A híd után sidescrape-pel kitolattam, sehol senki. Minimapon a medeket láttam csak a túloldalon, mondom WTF? Befutottam a domb aljáig, kinéztem, semmi spot. Már röhögtem. Az ellenfél legalább 10 tankja a folyóban állt és várta a támadásunkat. Szerintetek mi lett a vége? Vajon megindultak a csapattársaim, miután látták a mapon a lánctalpukat áztató ellenfeleket?
"Ekkor sem robbant fel,csak megállt és megkaptam a killt.Ilyen szellemtankkal eddig még nem találkoztam....."

A történet elejére nekem sincs ötletem, de a fenti eseményt megéltem mindkét oldalon már (mint gyõztes és mint áldozat). Néha - fõleg olyan tankoknál ahol a legénység csak 2-3 fõs) elõfordul hogy a legénység MINDEN tagja elõbb sérül le minthogy a tank HPja elfogyna.

Ilyenkor a tank nem robban fel, de a rendszer killként számolja néha még az ikonja is megmarad.

Legutóbb egy mikromausszal (Pz B2) jártam igy, magabiztosan irtottam a loltraktorokat meg T2-ket akik szembõl nem tudtak velem semmit se kezdeni a pilincka géppuskájukkal, aztán gondolom a nagy sortûzben két skuló weakspotot talált és megsebesült mindkét emberem. Game over for me 😄

Mozgott. Ha az arty kilõtte volna az egész legénységet,akkor õ kapja a killt is. Igaz hogy akkor a roncs nem feketedik el de kilõni már nem lehet.
Megnéztem lassítva és mentettem pár képet belõle:

Már itt spottoltak

Itt megláttam de a térképen semmi nem látszik !!

Aztán száguld fel a dombon

és amikor kilõttem:

Végig semmi a minimapon és nincs ikonja...
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

az lehet...ott a pont!

Mozgott is? Mert, ha nem, akkor lehet, hogy az arty kicsapta az egész legénységet, és ott állt üresen. emlékeim szerint akkor van ez a jelenség.
Roger6
Elsõ meccs ugyan vesztes, de szerintem szeretni fogom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Ma féláron van a SU-122-44, én vettem is egyet.

Mozgott, amikor megjelent, vagy így állt egy helyben?

Tono34
Esetleg supportnak? Hátha valami egyéb kiegészítõ ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az durva...kemény bug...vagymi...

Én full szólóban csináltam vele 56% winratet. Szerintem teljesen jó egyedül is.
Am nem értem mi a baja vele az embereknek, mert nagyom zsír TD.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"