418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• __Jacek__
    Pl. én nem rakok hatodik érrzeket erre, minek eleve késik valamennyit a skill . Plusz eleve úgy játszok vele hogy látják :D
  • Plata
    Az a jó nem forog körbe gyorsan a tonya,sőt full körbe sem fordul.
    Nekem type 5-el volt vicces lövésem.
    Tundra-n a dombra mentem fel felé és ugye a két szikla közt kukkolt egy leo,gondoltam meglövöm,erre kiderült hogy többen vannak mert kapásból sebeztem három tankot.
  • asolyom
    Nem sokat mentem még vele, de mondjuk minden hasonló TD (RHM, Skorp.), de még a svéd TDk is, sőt az önjáró budid is, addig élnek, amíg rejtve maradnak. Tüzér vette már le úgy a láncom, hogy mellettem csapódott be a lövés, mert vakon lőtt. A múltkor az O-Ho-val Gleccser térképen vicces volt, mert egy ELC EVEN-re lőttem, amit nem találtam el, de így látatlanban kicsaptam egy SU-130-at valami 660 HP-ról.

Nyilván én nem is vagyok jó TD játékos, bár szeretném megtanulni kezelni ezeket a "papír" TDket. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam még nagyon nagyon pálya és csapat függő. Rohamozni nem lehet vele, így marad a kempelés, ami vagy bejön, vagy nem. Ha valamelyik csapat gyorsan elolvad, akkor alig tudok sebezni.
  • Plata
    Nem tudom mennyit mentél vele,de tüzér nem nagyon veszi le a láncod,ha arty eltalálja akkor jó eséllyel kampó.
    Su-130 kb addig él amíg nem spotolják.Félelmetes hogy mennyire nincs páncélja.
    Rammolni veszett jó.
  • asolyom
    Terveimmel ellentétben én is megvettem a csomagot. Maga a TD annyira nem hozott lázba elsőre, de a csomag tartalma (BiA legénység, kredit, felszerelések, boosterek) így diszkont áron nem volt rossz. Most meg már tetszik is ez a hópárducos festés. A legénység az első skill sor 60%-ánál jár, és most tervezem tovább húzni. A parancsnoknál értelemszerűen 6. érzék, a többieknél álca. A második sor a parancsnoknál álca, vezető, lövész egyértelmű, viszont a töltőknél bizonytalan vagyok. Biztonságos elhelyezésnek, és adrenalin rohamnak nem sok értelmét látom. Ha eltalálnak, akkor úgyis reszeltek. Talán inkább javítás, vagy tűzoltás ha a tüzér leveszi a láncot, vagy kigyulladok. Vélemények?
  • Gyuszopapa
    Hát elég fos.A T-25 sem tetszik mert ott tartok.Túl sok hulladék van a játékban tier ballasztnak ami csak jó legénységgel meg prémium kajával jobb egy kicsit.
  • Megamax
    hát ez az, ezért megy jobban a teszt szerveren mint a másikon, a teszt szerverre felmehet boldog boldogtalan és kifejleszthet bármit. így sokkal tobb a tapasztalatlan kezdo.
  • Sherman0070
    Még amikor megjelent az ág kifullozva játszható volt.
    Igaz akkor nem volt egy szar az mm.
  • __Jacek__
    Korlát? Valamennyi minimális játszott idő, adnak bondot,goldot,pénzt,freexp azt csinálj amit akarsz.
  • Megamax
    szerintem te is nagyon jol tudod a vlaszt ( van valami korlatozas a teszt szerver letoltesere es tier x tank kifejlesztesere? )
  • asolyom
    Nem tudom, hogy mi az oka, de a teszt szerveren egészen jó köröket futok a Maus-szal, míg a live szerveren nem megy ilyen jól vele. Jól beállva még T110E4 375 mm-es átütéssel rendelkező prémium lőszerét is pattintottam.
  • Malarki
    Tudom a választ, de azért megkérdezem: ennél a Skoda T24-nél létezik fosabb tank a játékban? Értem én hogy T5 és gyorsan átléped, de akkor is lehetne egy szint ami alá nem mennek. Alig várom a T25-öt, az is legalább ennyire hulladéknak néz ki, de az már legalább mehet T8 ellen is, éljen...
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.10. 16:30:54
  • joe662
    Szerintem ez csak illusztráció-ként van itt
  • Sherman0070
    Ebben a videóban láttam.
  • Plata
    Nem.
    Tavaly fulloztam lazán.
    Igaz Mauer miatt játszottam is sokat.
    Mázli kell.
  • asolyom
    Ennél a karácsonyi event-nél mennyire munkás, vagy idegőrlő eljutni 9-es szintig, hogy megkapjam az árengedményt 9-es tankokra? Ez is olyan, mint a maraton?
  • joe662
    Ez hol van?
    Most nézem ezek a stilusok nagyon jók,a t57 az brutál ,addig nyitogatok míg nem lesz 1
    A su-t úgy is kihagytam,majd elládázom az árát
  • asolyom
    Ez is valami hátsó tornyos retek lesz?

Type 4 kifejlesztve, úgyhogy most a csütörtöki event indulásig kicsit hanyagolom a játékot.
  • Sherman0070
    1.3-as Patch-el fog jönni. Szóval 13-án.
  • Angelus1991ster
  • Plata
    Mivel az idén nem jön olyan szépség mint tavaly Mauer én kihagyom a vásárlást.
    Tank helyett WoW előfizetés lett. XD
  • Plata
    Mit gondolsz mennyi kelne el belőle percek alatt?
    Sok ezer.
    Lehalna a bolt.
    Karácsonyi event mikor kezdődik?
  • Sherman0070
    Ez ugrott csak be de ennek más lövege van.
  • Sherman0070
    de most tényleg ez mi a franc? :D
    Már megint milyen D-25T-s orosz vackot találtak?

• Sherman0070
    Az is jó cucc. de valami új kéne
  • joe662
    279e
  • Sherman0070
    Amúgy mi lett az a speciális tank, ami ponyva alatt volt?
    IS-3A?
  • Sherman0070
    ezeket a lootboxokat holnaptól, vagy mikortól lehet venni?
    Jó lenne nyitni olcsón valami tier8 prémet
    Ja és melyik lehet a legszerencsésebb csomag? :D
    van New Year
    Christmas
    Lunar New Year
    Magic New Year

Talán a magic? :D
  • joe662
    Hàt 5x560al biztos nem t8 lesz.
    T10 ben sem volt egésséges kigurulni elé,mert ha az erengé úgy akarta akkor instant garàzsmenet volt a vége
  • Plata
    WT E100.
    De ha tényleg t8 lesz akkor az egy vicc lesz.
    Táras T10 ágyúval.
  • asolyom
    Mi tér vissza? Defender vagy WT E100?
  • Plata
    Nem tudom igaz-e vagy sem,de állítólag visszatér mint megvehető tank.
    De hát az T8 szinten lehetetlenség lenne.
  • Maala
    Jah, es 8 db barakkhely a hetkoznapi kuldikert! Like.
  • joe662
    Én biztosan
  • Maala
    Az az a cucc, ami instant vetel lenne kb. Barmi aron :)

Szoval defender, is3a, e25 es scorp g eshet az idei lootboxokbol... lol.

Bar az a t57 ht camo nagyon kene ;)
  • Plata
    Wt E100-at ki veszi majd meg?
  • asolyom
    Ez is olyan, mint a Defender, Type 59,meg a Mutáns tank, azok sem kaphatóak soha, kivéve amikor igen. Tudjuk hogy P2W csak kérdés, hogy hol van a gusztustalanság határa, és ki meddig tűri. :)
  • joe662
    Mondtam mikor bejött a kötvény,hogy majd veszek pénzért,tököm erölködjön.
    Erre azt mondtàk sohasem lesz vàsàrolható,eddig Usàkoknàl màr kapható csomagban
  • ROMOTO
    Tegnap végül ráhúztam egy szintet, így 70% al meglett, frissen mentem is vagy 4 karikát 500 átlagsebzéssel , nagyon kikészültem a végére...meg tegnap lett tele végleg a tököm azzal hogy 170 pinggel hiába lövök hamarabb mondjuk sarokharcnál 0,1 seccel hamarabb mindig hamabb kapom be a találatot az ellenféltől, ez különösen bosszantó ha azon a lövésen múlik ki marad életben, és ez bazz ha nem történt meg vagy 5x csak tegnap akkor egyszer sem
  • asolyom
    Ha már az új orosz prémium TD került szóba, a WG megint nagyot húzott ezzel a tankkal. A mai napon eddig szinte minden csatában az volt a döntő faktor, hogy melyik csapatban volt kevesebb retardált SU-130PM.

Az már csak hab a tortán, hogy a saját Type 4-em kétszer seggbe lőtt, az egész csatában sebzett 550-et, de belém 1200-at. Én biztosan bevezetném, hogy aki csapattársat sebez (akár szándékosan, akár véletlenül) az fizesse a tank teljes javítási költségét, és ne kapjon egy fia xp-t se.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.10. 10:13:06