418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pl. én nem rakok hatodik érrzeket erre, minek eleve késik valamennyit a skill . Plusz eleve úgy játszok vele hogy látják :D -
Plata #406649 Az a jó nem forog körbe gyorsan a tonya,sőt full körbe sem fordul.
Nekem type 5-el volt vicces lövésem.
Tundra-n a dombra mentem fel felé és ugye a két szikla közt kukkolt egy leo,gondoltam meglövöm,erre kiderült hogy többen vannak mert kapásból sebeztem három tankot.
-
asolyom #406648 Nem sokat mentem még vele, de mondjuk minden hasonló TD (RHM, Skorp.), de még a svéd TDk is, sőt az önjáró budid is, addig élnek, amíg rejtve maradnak. Tüzér vette már le úgy a láncom, hogy mellettem csapódott be a lövés, mert vakon lőtt. A múltkor az O-Ho-val Gleccser térképen vicces volt, mert egy ELC EVEN-re lőttem, amit nem találtam el, de így látatlanban kicsaptam egy SU-130-at valami 660 HP-ról. 
Nyilván én nem is vagyok jó TD játékos, bár szeretném megtanulni kezelni ezeket a "papír" TDket. Pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam még nagyon nagyon pálya és csapat függő. Rohamozni nem lehet vele, így marad a kempelés, ami vagy bejön, vagy nem. Ha valamelyik csapat gyorsan elolvad, akkor alig tudok sebezni. -
Plata #406647 Nem tudom mennyit mentél vele,de tüzér nem nagyon veszi le a láncod,ha arty eltalálja akkor jó eséllyel kampó.
Su-130 kb addig él amíg nem spotolják.Félelmetes hogy mennyire nincs páncélja.
Rammolni veszett jó. -
asolyom #406646 Terveimmel ellentétben én is megvettem a csomagot. Maga a TD annyira nem hozott lázba elsőre, de a csomag tartalma (BiA legénység, kredit, felszerelések, boosterek) így diszkont áron nem volt rossz. Most meg már tetszik is ez a hópárducos festés.
A legénység az első skill sor 60%-ánál jár, és most tervezem tovább húzni. A parancsnoknál értelemszerűen 6. érzék, a többieknél álca. A második sor a parancsnoknál álca, vezető, lövész egyértelmű, viszont a töltőknél bizonytalan vagyok. Biztonságos elhelyezésnek, és adrenalin rohamnak nem sok értelmét látom. Ha eltalálnak, akkor úgyis reszeltek. Talán inkább javítás, vagy tűzoltás ha a tüzér leveszi a láncot, vagy kigyulladok. Vélemények?
-
Gyuszopapa #406645 Hát elég fos.A T-25 sem tetszik mert ott tartok.Túl sok hulladék van a játékban tier ballasztnak ami csak jó legénységgel meg prémium kajával jobb egy kicsit. -
Megamax #406644 hát ez az, ezért megy jobban a teszt szerveren mint a másikon, a teszt szerverre felmehet boldog boldogtalan és kifejleszthet bármit. így sokkal tobb a tapasztalatlan kezdo. -
Még amikor megjelent az ág kifullozva játszható volt.
Igaz akkor nem volt egy szar az mm. -
Korlát? Valamennyi minimális játszott idő, adnak bondot,goldot,pénzt,freexp azt csinálj amit akarsz. -
Megamax #406641 szerintem te is nagyon jol tudod a vlaszt ( van valami korlatozas a teszt szerver letoltesere es tier x tank kifejlesztesere? ) -
asolyom #406640 Nem tudom, hogy mi az oka, de a teszt szerveren egészen jó köröket futok a Maus-szal, míg a live szerveren nem megy ilyen jól vele. Jól beállva még T110E4 375 mm-es átütéssel rendelkező prémium lőszerét is pattintottam. -
Malarki #406639 Tudom a választ, de azért megkérdezem: ennél a Skoda T24-nél létezik fosabb tank a játékban? Értem én hogy T5 és gyorsan átléped, de akkor is lehetne egy szint ami alá nem mennek. Alig várom a T25-öt, az is legalább ennyire hulladéknak néz ki, de az már legalább mehet T8 ellen is, éljen...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2018.12.10. 16:30:54 -
Szerintem ez csak illusztráció-ként van itt
-
Ebben a videóban láttam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #406636 Nem.
Tavaly fulloztam lazán.
Igaz Mauer miatt játszottam is sokat.
Mázli kell. -
asolyom #406635 Ennél a karácsonyi event-nél mennyire munkás, vagy idegőrlő eljutni 9-es szintig, hogy megkapjam az árengedményt 9-es tankokra? Ez is olyan, mint a maraton? -
Ez hol van?
Most nézem ezek a stilusok nagyon jók,a t57 az brutál ,addig nyitogatok míg nem lesz 1
A su-t úgy is kihagytam,majd elládázom az árát
-
asolyom #406633 Ez is valami hátsó tornyos retek lesz?
Type 4 kifejlesztve, úgyhogy most a csütörtöki event indulásig kicsit hanyagolom a játékot.
-
1.3-as Patch-el fog jönni. Szóval 13-án. -
Angelus1991ster #406631 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #406630 Mivel az idén nem jön olyan szépség mint tavaly Mauer én kihagyom a vásárlást.
Tank helyett WoW előfizetés lett. XD -
Plata #406629 Mit gondolsz mennyi kelne el belőle percek alatt?
Sok ezer.
Lehalna a bolt.
Karácsonyi event mikor kezdődik?
-
Ez ugrott csak be de ennek más lövege van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
de most tényleg ez mi a franc? :D
Már megint milyen D-25T-s orosz vackot találtak?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Az is jó cucc. de valami új kéne
-
279e 
-
Amúgy mi lett az a speciális tank, ami ponyva alatt volt?
IS-3A? -
ezeket a lootboxokat holnaptól, vagy mikortól lehet venni?
Jó lenne nyitni olcsón valami tier8 prémet
Ja és melyik lehet a legszerencsésebb csomag? :D
van New Year
Christmas
Lunar New Year
Magic New Year
Talán a magic? :D -
Hàt 5x560al biztos nem t8 lesz.
T10 ben sem volt egésséges kigurulni elé,mert ha az erengé úgy akarta akkor instant garàzsmenet volt a vége
-
Plata #406621 WT E100.
De ha tényleg t8 lesz akkor az egy vicc lesz.
Táras T10 ágyúval.
-
asolyom #406620 Mi tér vissza? Defender vagy WT E100? -
Plata #406619 Nem tudom igaz-e vagy sem,de állítólag visszatér mint megvehető tank.
De hát az T8 szinten lehetetlenség lenne.
-
Jah, es 8 db barakkhely a hetkoznapi kuldikert! Like. -
Én biztosan
-
Az az a cucc, ami instant vetel lenne kb. Barmi aron :)
Szoval defender, is3a, e25 es scorp g eshet az idei lootboxokbol... lol.
Bar az a t57 ht camo nagyon kene ;) -
Plata #406615 Wt E100-at ki veszi majd meg?
-
asolyom #406614 Ez is olyan, mint a Defender, Type 59,meg a Mutáns tank, azok sem kaphatóak soha, kivéve amikor igen. Tudjuk hogy P2W csak kérdés, hogy hol van a gusztustalanság határa, és ki meddig tűri. :) -
Mondtam mikor bejött a kötvény,hogy majd veszek pénzért,tököm erölködjön.
Erre azt mondtàk sohasem lesz vàsàrolható,eddig
Usàkoknàl màr kapható csomagban
-
Tegnap végül ráhúztam egy szintet, így 70% al meglett, frissen mentem is vagy 4 karikát 500 átlagsebzéssel
, nagyon kikészültem a végére...meg tegnap lett tele végleg a tököm azzal hogy 170 pinggel hiába lövök hamarabb mondjuk sarokharcnál 0,1 seccel hamarabb mindig hamabb kapom be a találatot az ellenféltől, ez különösen bosszantó ha azon a lövésen múlik ki marad életben, és ez bazz ha nem történt meg vagy 5x csak tegnap akkor egyszer sem
-
asolyom #406611 Ha már az új orosz prémium TD került szóba, a WG megint nagyot húzott ezzel a tankkal. A mai napon eddig szinte minden csatában az volt a döntő faktor, hogy melyik csapatban volt kevesebb retardált SU-130PM.
Az már csak hab a tortán, hogy a saját Type 4-em kétszer seggbe lőtt, az egész csatában sebzett 550-et, de belém 1200-at. Én biztosan bevezetném, hogy aki csapattársat sebez (akár szándékosan, akár véletlenül) az fizesse a tank teljes javítási költségét, és ne kapjon egy fia xp-t se.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2018.12.10. 10:13:06