World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mindez prekoncepció, jön a teszt és meglátjuk.
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
persze ha ranyomok a bejelentkezésre akkor sem indul el..
ötlet ?
[/url][/img]
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy fasza hogy van még egy tank ami 10 mp alatt kivégez bármilyen másikat. Nekem már az 1000 feletti sebzések is durvák voltak, akkor ez mi lesz? Jó lenne ha elfelejtenék ez az irányt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Csak mint egy rovar, ismételgetik az egyetlen játékmechanikai featuret amit a béta óta sikerült kitalálniuk.
Kéne nekik egy creative department....
Sok eu-s gamer, csorgó nyállal fognak fapfap-olni. Mondjuk csábító nagyon ez a 6x560 😄 Az biztos h teszten adok neki 1 esélyt, aztán elválik h patch-be h hozzák ki 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Turret armor: 20/10/8"
Ez sztem nagyon igaz.
"Egy kevésbé jó játékos használja és azt reméli hogy így sebez,mivel nem tudja hol kellene lõnie. Gyakorlatilag kevésbé veszélyes rád nézve vaktában lövöldöz. Általában õk biztosan nem full golddal gurulnak a tetemes költségek miatt,és nagy eséllyel úgy is rá mész,a lövése után mivel ha ez a mód fennt van neked valószínûleg az Xvm is fent van....."
Gyakorlatban kb ellentettje van (legalábbis én ezt tapasztalom) pl. a t-54-sek 90%-a amivel találkozok only gold-al jön ellenem, rendszerint 1100-1500 közötti eff-el rendelkezõ játékosok, és csak úgy ontják magukból a mocskos qrva heat-t, rosszul vagyok attól ahogy serceg a tankom. t10 td-k szintúgy, csak ott már fõleg nem értem h miért kevés nekik a 300+ pen...miért kell közel 400....
Mondjuk van h 1800+-s t-54-sek is full golddal szerencsétlenkednek. Tegnap sikerült 1 HAMI-st kikapnom t-54-ébõl, 1800+-s eff-el már az elején arcoskodott h tomatoes, tomatoes everywhere (az egész játékban 2 piros játékos volt, többi legalább sárga) és amikor 1v1-ben heat-el nem bírt kicsinálni úgy h tetû obj704-el voltam, fordulóharc helyett inkább menekülni próbált....elgondolkoztam nagyon. Természetesen 2 lövésbõl offos volt, és még utána én voltam a noob h kilõttem õt, nem is õ h 1v1-ben heat-el nem bírt kicsinálni. (4 lövést adott le, mind a 4 talált és át is ment, mivel golddal lõtt, és elõtte is már mondták neki h gold pro).
Nincs bajom amúgy a gold használattal, csak nem értem h miért kell a full gold spam, fõleg olyan tankokkal amik teljesen el lennének nélküle is.
Hitpoints: 2200
Weight: 101,6t
Engine power: 1200hp
Maximum speed: 40km/h
Hull turnrate: 30deg/s
Hull armor: 200/120/150
Turret armor: 20/10/8
Base shell damage: 560
Base shell penetration: 276
Rate of fire: 5,14
Turret turnrate: 24deg/s
Viewrange: 420
Radiorange: 720
turret rotates 360 degrees
Stock 128mm – 276 pen, 560 damage, 6 shell autoloader, time between shots 2 secs, autoloader loads 60 secs
Top 150mm – 750 damage, 4 shell autoloader, time between shots 3 secs, autoloader loads 50 secs
http://ftr.wot-news.com/2013/10/08/wt-e-100-stats/
Ha csak valaki nem lusta és CW setuppal tolja randomban is akkor valószínûleg nem csak goldot használ.
Ha vegyesen használja vélhetõen nem a drágább lövedéket preferálja vagyis nem goldal lõ elsõdlegesen.
Ha ez így van két lehetõség adódik:
-Az illetõ "jó" játékos nem fog goldal spammelni,tudja használni a tankját és tudja hol fog lõni téged ahol beadja.(csak akkor tölt goldot ha biztosra akar menni mert a helyzet úhy hozza....)ebben az esetben gyakorlatilag mind1 hogy látod mivel lõ mivel vagy low hp-n vagy . Utolsó kill lennél a Pool-hoz stb...
-Egy kevésbé jó játékos használja és azt reméli hogy így sebez,mivel nem tudja hol kellene lõnie. Gyakorlatilag kevésbé veszélyes rád nézve vaktában lövöldöz. Általában õk biztosan nem full golddal gurulnak a tetemes költségek miatt,és nagy eséllyel úgy is rá mész,a lövése után mivel ha ez a mód fennt van neked valószínûleg az Xvm is fent van.....
De persze ez mind csak feltevés!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Te sem vagy kivétel, neked sem adok mínuszt. <#mf2>#mf2>
wot nick: PsychoTrooper
wot nick: PsychoTrooper
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnap még a nagy Pearl River campnél (amikor az ellen a híd mögött várt minket) is rá lehetett venni a csapatot, hogy forduljunk vissza, és menjünk középrõl. Pár tank ott maradt, a visszamenõk szépen leszedték a többiekkel a (térkép szerinti) déli ellenfeleket, mire a hídnál lévõk feleszméltek, körül voltak véve.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Ez mire is jó?Mutatja ha goldal lõnek.....és akkor beírom hogy gold noob büntibõl vagy mi?"
Netán a másodikban?
"Ahahaha na ez jó,más lövési pozíció....OMG!
Remélem mindenkinek fent lesz a csapatodban,és senki nem dugja ki a "pofáját" hogy téged idézzelek.
De egyszerûbb lett volna beismerned hogy nem sok haszna van,mint ilyen mondvacsinált érveket felhozni,de egeszségedre!"
Esetleg a harmadikban a témában?
"Jajaja aha akkor minek is?"
Netán az utolsóban?
"Nos szvsz enélkül is így tennél, mivel csak lövés után derül ki hogy mi a helyzet.
Emr3 nem kell túldrámázni nem a munkádat kritizáltam (természetesen respect) hanem ezt a modot aminek nem sok értelmét látom.
Ráadásul többen biztosítottak is hogy használni fogják,szóval csak így tovább...."
Ebbõl talán egy érv van, a legutolsóban, hogy "minek akkor használni, ha úgyis csak a lövés után derül ki, milyen lõszert használ az illetõ".
A többi nem érvelés, egyszerû gúnyolás. Mert képtelen voltál átgondolni, hogy milyen felhasználási módjai is lehetnek egy ilyen modnak. Nem mindegy, hogy tudod, csak a randomnak hála lõttek át adott helyen, vagy azért, mert épp aranyat használt az illetõ. Nem mindegy, hogy ha sok ellenféllel állsz szemben, az aranyat használót, vagy a goldot használót fókuszoljátok ki egy lövésbõl. Mondjuk, kezdetnek.
De te inkább tapogatózz a sötétben, a csodálatos érvelési technikáiddal.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Köszi elõre is!
Bee-vel normálisan érveltünk pro és kontra részemrõl ebben a témában ennyi volt!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer