World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SS csak ennyit írt a témában:
- according to The_Chieftain, WG is talking about the American premium tank destroyer, it could have a 6 man crew
- from the same source, there was a talk about replacing the T28 with something historical, but no details

Én sokkal inkább el tudom képzelni, hogy a t95 stock hullja lesz, mikor berakják a hull csereberét, áll és kötény nélkül ofc. Inkább a madeup protóval kezdenének valamit, meg a t10-ek is sántítanak (e3 páncélja, e4 úgy az egész😊).

Master91 nyilván nem lesz több ingyen t8 prém tank, ahogy mondták már korábban is.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

De ezt legalább könnyû lesz kilõni xd.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Ez a GabeE3e-nak ment erre: #266563

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Igen, csak lehet, h amennyi embert lekötnek, annyit el is veszítenek emiatt a waffentróger miatt. Mert lesz aki tuti uninstallálja a wotot emiatt, fõleg akinek nem lesz kedve már kihúzni, ellene meg nem akar menni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Szinte kizártnak tartom, hogy ez ilyen lesz. Ez valami légbõl kapott rémhír lesz, mindig van egy rakás ilyen új ágak kijövetele elõtt, mindenki esküdözik hogy maguk a fejlesztõk állították, aztán persze egy nagy lófült. Igen, még FTR-en is.
Maala
Azért ne hasonlíts egy tankvezetést a bicajozáshoz.

Egyrészt, ha átülsz egy Skodából egy Audiba, bizony beletelik vagy 20 percbe, míg beleszoksz - elvégre másféle a váltó -, másrészt ha hosszú idõ után az Audiból visszaülsz a Skodába, megintcsak idõ kell, mire újra belejössz. Pedig mindkettõhöz ugyanaz a jogsi kell.

Másrészt 25%-os büntetés mellett használni tudod a legénységedet ugyanúgy továbbra is.

---

Én nem írom le a WT-t, nekem kifejezetten bejött a tankos részének a videója. Nem hinném, hogy a kettõ kizárja egymást, max a megrögzött fanboyok esetében. De attól még nagyon szar lenne, ha a kettõben minden ugyanolyan lenne.

A fejlõdés ott "grindbarátabb". Ennyi.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Szép estét. Csak olvasni szoktam a fórumot és nevetni miket tesznek kedves társaink. Na ma volt egy aranyos kis történet. Himmersdorf én Hellcat-tal beálltam a jobb oldalra a vár alatti út sarkár ha jön valaki kirobogok lövök oszt vissza. Erre jön egy SU-85 elkezd lökdösni és Noobozni a chaten mert be akart oda állni ezek szerint bérelt helye van. Látom KV-2 jön az ellentõl és mivel kilökdös a társam így tudta hogy ott vagyok, nem jó töle kapni a pofiba fogtam magam picit visszatolattam, na egybõl a Su beállt és az történt amit vártam egy lövés és hulla lett.Én meg szépen kimentem kettõt belelõttem a KV-ba mivel a troll ágyú volt fenn rajta és visszatolattam még arra is volt idõm hogy a chaten csak ennyit írjak you noob. Tényleg ennyi idegbeteg lökdösõdõ én vagyok az ász játékos van?
GabeE3e
Valószínûleg õk is tudják,hogy Op,csak gondolom, ugye most jön a Wt is, aztán ezzel lekötnek egy csomó embert,gondolok arra,hogy sokan neki állnak az ágnak,meg gondolom majd lesz sok sok akció is.Aztán majd késõbb kap egy nerfet azt csá.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

nyilvánvaló, hogy kinek a pap.... Vélhetõen neked a wot jön be, de én azt mondom ezért nem kell leírnod azt se. A megoldások a fejlõdésre igenis jobbak ott. Nem azt mondom, hogy a játék jobb, hanem a fejlõdési lehetõségek.
popey8
Ha ezt így bemerik hozni, akkor b@sszák meg a jó édes anyjukat. A nagy fos is éppen eléggé op, nem kellene még egy ilyen táras td undormány, ráadásul ennyi skulóval a tárban és ilyen sebzéssel. Ezt komolyan gondolták? Teljesen megölik a játékot. Már most is az megy, h az artyk helyet a tdk miatt van campefest, hátha még bejön ez a förtelem. 1 tárból lazán kiszedi a T10-es tankokat. Az fv is, de annak legalább a hesh miatt nem mindig jön össze. Ennek gyakrabban fog. Ezek a WG-nél tuti nem gondolkodnak.

Ha megtanultál bicajozni és átülsz egy motorra attól még nem felejted el a kerózást. És sajnos azt kell mondanom, hogy jobb.
Maala
Nem jobb, csak más. Aki azt szereti, azzal megy, aki ezt szereti, ezzel megy.

És nem felejtik el kezelni a t-34et, csak mivel már t-34/85-öt kezelnek naponta, így rosszabbul megy nekik a t-34 kezelése. (Eltekintve attól, hogy ugyanannak a tanknak másik verziójáról beszélünk)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A másik elõnye, hogy nem kell végigkínlódni 1 tankot ha a következõ magasabb szintûbe akarsz beülni, hanem meg lehet kerülni és szinteket feloldani nem csak 1 ág szintjét. Szóval azért azt elmondhatni, hogy ezek a megoldások azért lényegesen jobbak. Meg a játék megoldásokban is jobb. Maga a játék, hát mint mondtam azon van még mit csiszolni.
Azért a legénység kiképzési rendszerét átvehetnék. Mégiscsak röhely, hogy t34 bõl t34/85be ültetett legénysége elfelejtsen t34et kezelni, és újra kelljen képezni ha visszaülteted
Ja én játszom is a wt-t. Hát a legénység fejlesztési módja fényévekkel a wot elõtt jár. Maga a játék még kiforratlan de még béta szval még javulhat.
Master91
Az. 1. lövésre beszarik a szárny, stb stb...
Nézném a CommunityClans aloldalt: "You may have followed an old or incorrect link...." meg egy qrva nagy 404 error.

Másnál is ez van?

NNa.. Kipróbáltam a warthundert, repkedtem vagy egy órát, és a véleményem, ( és azoké, akik valaha játszottak IL2 vel ) , hogy egy vicc...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

+1 kitartás 😊

Na most nézem... Nyerhettem volna 430 aranyat, ha nem ugrom át a felett a mondat felett, hogy szerkesztett hozzászólások nem érnek (csak tudnám miért nem ér posztolás percében szerkesztett, amikor ott a dátum és idõ is).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#mf1> viszont a cromwell qrvajo , ugyhogy megeri <#nezze>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Egyik szarabb mint a másik. Meg sem tudom mondani melyiket rühelltem jobban, de nemes versenyben vannak.
Eagle16
Szerintem a Covenanter. A Crusader-el nekem sokkal jobban ment a játék, bár elég nagy különbség is van Tier 4 és 5 között, Tier 5-el sokszor voltam top tier.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DarkHorSe
Melyik a szarabb, a convenanter vagy a crusader ??

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Count Adyn
Mai szopóág stat
és igy lett meg az 50k dam pont...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Master91
Nem volt elég az amcsiknak az ingyen T34 prém tanknak ???

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

- The_Chieftain mentioned that the T28 may become a tier 8 premium, presumably with the stock 105mm gun and the chin removed.

Nocsak, talán az amerikai TD vonalon is lesz változtatás? Gondolom akkor a T28 Proto kerül a T95 elé, de akkor mi lesz a Proto helyén?

Köszönet tökéletesen megy!
(bár az oldal telepítõke feldobott 3 ruszki kémprogi gyanús cuccot,de még így is megérte😄)
Csak el ne basszák 8.9-re!
szívesen.

Szedem is!😊
Bmstr n2: Ez állítólag megy 8.8-al is:

Finyálnaja Statyísztika sz SzerBom

Maala
felfüggesztés alatt a +10%-os felszerelést érti a "kolléga"

Maala
Jaja, utolsó 10k XP a legnehezebb, kivéve, ha nem veszed észre, hogy már ott vagy. 😄

szerintem kolléga lánc alatt a felfüggesztésre gondolt, amúgy lánc = felfüggesztés 😄 szerintem
Átlag XP alapján órák óta megcsináltam. Hát izé.

?
Ez jellemzõ. Sok tankomnál volt már úgy, hogy 50-100k xp-t elég gyorsan összeszedtem, aztán amikor elértem oda, hogy már csak 10k kellett, jött a szopóroller, és iszonyat szenvedés volt a maradék. Valószínûleg más idegállapotban, más hozzáállással játszik olyankor az ember, ha már csak pár xp-re vagy a várva várt tanktól.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Maala
lánc helyett felfüggesztés, torony freebõl, és mehetsz a lövegre egybõl.

Maala
Szerintem megnézed, mennyi az átlagXP-d a tankkal, és annyiba. Én mindig így szoktam számolni.

Komolyan szerintetek hány csatába kerül, prém nélkül Ferdi-vel összegyújteni 2500 Xp-t? Szerintem kettõ három. Nyolcadiknál járok. A fele van meg. Erre mit lehet mondani? 2500 Xp elérhetetlen dolog? Teljesíthetetlen? Szerintem nem , de ez nem megy.

GabeE3e
Na nekem meglett a T-54, hát igen tudtam,hogy rossz lesz stock-ként, azt mondjuk nem gondoltam,volna,hogy ennyivel lassabb így ,mint a t-44, másik érdekesség,ugye elvileg az új tank, egy ideig "könnyített" mm-et kap, hát ez 1 csata erejéig,tartott azóta only t10,hát így jó móka lesz, elõbb a láncot,aztán a motort,végül pedig a löveget kifejleszteni.

Ezt anno szerettem volna használni,de már nem mûködött 8.akarhányban sem<#nevetes1>
Mire eljutnak, azért az lesz egy pár hónap.

Maala
12/31, de most van (volt) egy 4es sikerszériám 😄

Pont nekik nem megy el a kedvük a sikertelenségtõl... Így az egész már csak idõ kérdése, láthatunk számtalan példát vörös 20k csatás játékosokra.
Esetleg egy SerB-es? <#smile>

Igaz, de figyelj, azért tier X-es TDig nem egyszerû eljutni, fõleg ha nyáladzó félhülye az illetõ.

Maala
Nekem csak az az egyetlen érzésem ezzel a WT E-100al kapcsolatban... Miért rakták fel a GWPanthert T10-be? :-o

GabeE3e
46%wr<#falbav>