World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hitpoints: 1150
Weight: 19,12 tons
Engine: 207hp (10,8 hp/t)
Maximum speed: 35km/h
Hull turnrate: 42 deg/s
Hull armor: 20/10/8
Stock (?) gun alpha: 750
Stock gun pen: 215
Turret turnrate: 24
Viewrange: 400
Radiorange: 700
http://ftr.wot-news.com/2013/10/08/tier-8-rheinmetall-waffentrager-stats/
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Lori tankász
Vereség
Csata: Malinovka 2013.10.09. 7:24:56
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 341
Szerzett kredit: 46 596
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
4700 sebzés. Nem lehet nyerni...
Most azért vesztettünk mert nem volt értelmes felderítõnk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Malinovka 2013.10.09. 0:38:41
Object 268
Experience: 1 855 75 817
Battle Achievements Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Azért ez gyorsan meglett, bár fogalmam sincs, hogy mire...
Pedig sok 268-at látok mostanság.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"mage do klanu maM C£G 5 MOZIOM KF-1 TO MOGE DOKLANU"
Aki lefordítja, az kap egy virtuális buksi simit<#alien>#alien>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1. Küldetés:
Október 8.tól (8:00) Október 11.ig (7:30) Dupla token a megsemmisített földi célpontok után.
2. Küldetés:
Októver 15.tõl (8:00) Október 18.ig (7:30) Dupla token a lelõtt gépek után.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Szerintem Siemma-CZSK miegymás ez...
100k pedig prém nélkül a legrosszabb eshetõség nekem, átlag 250-300k-t keresek, mindenféle mission nélkül. A kreditesõ óta természetesen több jön be, ha meg még prém is csurran cseppen akk meg aztán tényleg ott vagyok 1m/napnál (akk leduplázom az összes tankot és dõl a lé 😄)
Undistributed experience spent: 205735
Free Experience spent: 265
Researched😮bject 268 researched.
Undistributed experience spent: 608
Free Experience spent: 0

Mire ezeket leduplázom, általában meglesz az 50k dmg is, meg egy jó kis +1m-a.
Aztán ott vannak a +30%-os kredit eventek, mire azzal kihúzok egy ágat, általában megint összejön +8 milla (amibõl egybõl új T9-eket is veszek, már csak 4-5 van a tarsolyban).
Szerintem az egésznek a prém acc. mellett a DMG a nyitja. Minden tankkal a 3k avg dmg a célom, de azért naponta is megvan a 2k dmg átlagban, ami azért jól hozza a kreditet. Fúj cap.
Igazából így is 100k átlag összejön minden egyes alkalommal minimum, ha picit többet játszok (15-20) csata.
Figyelem az akciókat, és próbálok úgy vásárolni, ezzel spórolni. Mindig van mit eladnom, persze vásárolok is helyette más tankot.
Igazából nem monitorozom különösebben az anyagi helyzetem, ahogy a való életben is, az elsõ 1 millát volt nehéz elérni, onnantól kezdve csak úgy jött a többi. Sokat köszönhetek persze a mélygarázsos eksönnek, azzal nagyon jól jártam, de igazából azon kívül h próbálok minél több dmg-t leadni, mást nagyon nem csinálok. Ha van dmg, van pénz.
Szóval egyszerûen nem értem, hogy lehet ennyit nyúzni a játékot, nem játszom sokat, de azért így is sokszor többet, mint amennyit indokoltnak érzek, hétköznap max. egy-másfél órát, hétvégén valamivel többet, ezek az 50 000 xp-s/sebzéses missiönök is tök elrugaszkodottak a szememben, az 50 killes küldit is egyszer csináltam csak meg, de a végére már hányingerem volt az egésztõl.
Atomlila pro sem vagyok, de azért zöldség sem, úgyhogy erre sem foghatom hogy folyamatosan le vagyok égve.
Egy szó mint száz nem értem, van itt egy rakás ember, aki prém/prém tank nélkül játszik, és mégis tele van pénzzel/tankkal. Hogy a vérbe kell ezt, vagy egyszerûen csak sok órát kell nyúzni minden nap a gammát?
Mondjuk az tény, hogy farmolni egyszerûen rühellek, fõleg hogy T5 tankokkal kell, amik még csak jól sem hoznak (még mindig a legjobban a prémeken kívül). Ha le vagyok gatyásodva, és alig van tankom, inkább nem játszom hetekig, minthogy neki kelljen állnom farmolni.
Meg amúgy is 1 gyûjtögetõ vagyok pénzügyi téren. Úgy lettem nevelve, h próbáljak meg felkészülni bármilyen nemû kiadásra, amennyire csak tudok. Ez játékban is igaz rám. Na most 30+ millából 1-2 tank kijönne azért 😄
Nem tudom, hogy T6 volt-e a top tier a csatában, de a halálútra ettõl függetlenül szerintem nem való a Hellcat. A te géped elõnye a gyorsaság és a jó camo, ezekre igyekezz építeni a csatákban. A halálútra olyan tankok/TD-k kellenek, akik megfogják az áttörni szándékozókat tûzerõvel, HP-val esetleg RoF-fal. Te gyorsan feljuthattál volna a hegyre vagy a sínek mentén elfuthattál volna spottolni/arty-t vadászni és oldalba kapni az ellenfelet. Minden pályának megvannak a típusfüggõ útvonalai, ezeket érdemes elõször elsajátítani. Több tapasztalattal már érdemes lehet meglepõ helyre menni, de ehhez ismerned kell a tankod elõnyeit és korlátait. Érdemes lehet youtube-on videókat nézni azokról a tankokról, amelyekkel játszol. A szakaszozás is rengeteget segít, ha tapasztalt játékossal nyomod.
hat ezt nem tudom honnam vetted ... sztem egyre tobben vannak , pedig tobb mint a fele elhuzhatna nyugodtan es jatszhatna vmi olyasmivel amihez nem hulye <#falbav>#falbav>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
angelus1991ster.blogspot.hu
- Mi a pöcs? A legjobb T8 med ágyú van rajta, talán a Centurioné mellett...
Te az obj 416-ra gondolsz... Ami afelett van 2-vel T10-ben, na az lesz az Obj 430.
Amúgy a 416-é a legjobb T8 med ágyú sztem.
Na mind1, annak örülök h páran még úgy látják a dolgokat, v legalábbis hasonlóan ahogy én 😊
- Mi a pöcs? A legjobb T8 med ágyú van rajta, talán a Centurioné mellett...
"Lõszerrekesz találatnál lesznek lerepülõ tornyok."
- Bocs ha kételkedem, de ezt már egy évvel ezelõtt is hallottuk.
"A nagyon rossz játékosok száma nem emelkedett meg az utóbbi idõben"
- Tekintve, hogy a statisztikák szerint az "átlagos" játékos is épp csak nem tökhülye, ez nem hiszem hogy nagy szó.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem is azzal van bajom ha használják, azért van, csak sokan túlzásba esnek. Tényleg 1 agresszív jól páncélozott tankot teletölt golddal, és snipeolgat vele meg veri a mellét, h juj de profi vagyok a 3k dmgel amit vért izzadva lõttem össze....
Meg t10-s td-vel kevés ám a 300+ pen, adjunk a plebsnek 400mm-t....van pénz, "skill" is. Persze ha kilövöm õket a bugyijukból még nekik áll feljebb v h szegény láncom/mantlet benyeli a goldot és h rohadt wg 😊
öröm az ürömben legalább h élmény nézni a vergõdésüket mikor meghalnak a sok gold ellenére 😄
-A T28-at valami "történelmi" tankra akarták kicserélni... de errõl nincs pontos adat.
-SerB szerint Jordánia királya a német ággal játszik. -
"A tankok nem érzõdnek nehéznek" -"Próbáld ki a Maust-t!" -Az Object 430 kap egy, az Obj.140-hez és a T62a-éhoz hasonló ágyút. ("Akkor az amerikaian, britek és németek kapnak royal ordnance 105mm-est?")
-A klánok egységesek lesznek a WG játékokban
-A WoWP autópilóta, mikor földbe csapódik, normálisan viselkedik.
-A gépágyúknak nem lesz egyes lövés módjuk
-A roaming olyan lesz, mint a teszt szerveren, azaz ha van egy magyar "Pista" és egy amerikai "Pista", akkor az amerikai "Pista_NA" néven jelenik meg az EU szerveren, mert NA az eredeti szervere.
-Kínában törvénybe ütközik a káromkodás, ezért ott a szûrõ nem kikapcsolható. Ha Oroszországban elfogadnak hasonló törvényt, akkor az csak az orosz szerverre fog vonatkozni. -SerB: "A betöltési táv beálítás nem a tank látótávolságát, hanem a tereptárgyak betöltési távolságát befolyásolja. A tank 500méterig lát alacsony beállításon is."
-Nem lesz archivement 4-5 TD kilövéséért. (egyenlõre) -Lehet hogy lesz nagyobb betöltési táv, de nem egyhamar. -Lõszerrekesz találatnál lesznek lerepülõ tornyok.
-SerB: A nagyon rossz játékosok száma nem emelkedett meg az utóbbi idõben (Szerk.: A csak simán rossz játékosok számáról nincs hír)
-SerB: A 10,5cm KwK45 és a 105mm mle.57 (C.1504) ugyan az, mint az L7
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindig csak több ember van esténként a szervereken.