World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A kérdésem arra vonatkozik, hogy a további szenvedés (nem type58, hanem ami utána van) megéri-e a T9-ért?
Van olyan király, mint a T-54? Mert ha a T-43ból indulok ki, akkor sok jóra nem számítok a 7-es kínai mednél sem 😊
https://wotinfo.hu

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Más: Miért van az, hogy hiába jobb az adatok alapján az Indien 9cm-es ágyúja (elméletileg jobb rof, nagyobb átütés, ugyan az a pontosság és célzásidõ) mint a Panther II 88-asa, nekem mégis sokkal jobbnak tûnik a 88-as. Ez utóbbi gyorsabban tölt, gyorsabban szûkül, kevesebbet pattog és pontosabb is, toronyforgáskor nem ugrik szét annyira a célkereszt, stb... Visszavettem az Indien-t, amikor nem rég akciós volt, de nem így emlékeztem rá. Mindkét tankban szinte ugyan az a legénység van, 100%-osak ugyan azokkal a skillekkel, + nem 100%-os BiA. Lehet azért, mert a PII-nek van egy extra töltõje? Mert tapasztalatból mondom, hogy komolyan nem látom elõnyét az Indiennek, a Panther II ágyúja sokkal megbízhatóbb, plusz sokkal jobb páncélzata is van, és gyorsabb...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Megéri kiküzdeni a T9-es kínai medet majd a T10-et?
Mondjuk a T-54-hez hasonlítva, mert azt imádom.
És a heavy-je jó, vagy inkább keressek más elfoglaltságot?
Vagy, ha úgy szar a kínai ahogy van, akkor melyik 10es esetleg 9es med jó?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szpecnyaz: én is elkezdem õket, aztán majd meglátjuk meddig jutok.
Az hogy Tier 8-9-10-nél van torony, elég jó motiváció.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ETS2-ben találtam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg játékstílusra elég érdekesnek tûnnek ezek a glass cannonok.
Én még ez alapján sem tudom eldönteni hogy ez most jó lesz-e vagy sem, tudni kéne olyan adatokat is, mint az ágyú kitéríthetõség (oldalra is...), mozgás után a célkör szétugrása, meg esetleg hogy milyenek a talajellenállás értékek.
Az gun 2x akkor mint az egész tank 😄. Meg az a felépítmény is, omg 😄.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Érdekesek...majd holnap kipróbáljuk õket, hogy megéri-e belekezdeni az ágba.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
8.9 small buff listájában benne van.
Remélem nem a 20mm páncélját fogják 25mm-re növelni... :S
Bár elég sok stock tankom van, ha mind fullos lesz, talán javulok valamit!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
😄
<#eljen>#eljen>
Stat hétfõ.
Külön kiemelném az afk arty körül, a kezdõn körözõ kicsi amx et...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)