World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marchizor nem nagyon panaszkodik rá és a statjai alapján amit mûvel a tankal azt mondom igen megéri 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Az nem event, az feature. Mostantól, amíg meg nem változtatják, így lesz.
akkor ok mert a t 71 is 130xp vel maradtam le a 3 k rol volt is anyázás
Szerintem most is aktív az az event, hogyha vesztes csapatban vagy, de te vagy a battle híró, akkor megkapod a tejes xp-t levonások nélkül, mintha nyertél volna... Szóval lehet kár ezen bánkódnod, mert tényleg ez a végleges xp.

jó de ha nyerünk az kb 2400xp lett volna és a medium eventbe lehet ez kevés lesz a 3 k goldért
Nincs vele bajom, gyorsan lõ átlagosan asszem 600 dmg van vele körönként, csak kicsit papírka😊
A kérdésem arra vonatkozik, hogy a további szenvedés (nem type58, hanem ami utána van) megéri-e a T9-ért?
Van olyan király, mint a T-54? Mert ha a T-43ból indulok ki, akkor sok jóra nem számítok a 7-es kínai mednél sem 😊

Kaptál egy csomó plecsnit, szóval szerintem ez a végleges XP 😉

https://wotinfo.hu

ÁÁÁÁÁ nem értem vissza mekkora kör lett volna ha nyerünk tuti 3k gold

Mi a baj a Type T34-el? Egész korrekt tank az. Nem egy hõdejó de hozza amit kell.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ez kell! Végre ûrhajót is vezethetek a WoT-ban! <#hehe>

Más: Miért van az, hogy hiába jobb az adatok alapján az Indien 9cm-es ágyúja (elméletileg jobb rof, nagyobb átütés, ugyan az a pontosság és célzásidõ) mint a Panther II 88-asa, nekem mégis sokkal jobbnak tûnik a 88-as. Ez utóbbi gyorsabban tölt, gyorsabban szûkül, kevesebbet pattog és pontosabb is, toronyforgáskor nem ugrik szét annyira a célkereszt, stb... Visszavettem az Indien-t, amikor nem rég akciós volt, de nem így emlékeztem rá. Mindkét tankban szinte ugyan az a legénység van, 100%-osak ugyan azokkal a skillekkel, + nem 100%-os BiA. Lehet azért, mert a PII-nek van egy extra töltõje? Mert tapasztalatból mondom, hogy komolyan nem látom elõnyét az Indiennek, a Panther II ágyúja sokkal megbízhatóbb, plusz sokkal jobb páncélzata is van, és gyorsabb...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Elkezdtem húzni a kínai ágat is, jelenleg a csodálatos type t-34-nél járok.
Megéri kiküzdeni a T9-es kínai medet majd a T10-et?
Mondjuk a T-54-hez hasonlítva, mert azt imádom.
És a heavy-je jó, vagy inkább keressek más elfoglaltságot?
Vagy, ha úgy szar a kínai ahogy van, akkor melyik 10es esetleg 9es med jó?

"Extra large" 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én meg bemutatom az új t10 kínai heavy-t 😄

Sose volt szó arról hogy ez egy történelmileg hû játék.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jacek
Azért itt már elmentek otthonról😄D ez a C&C-bõl van? történelmi hûséggel?😄DD

alap, jobb pen, pontosabb, nagyobb rof, és csak 2sec a töltés egymás után, a másiknál 3. Jobb a JT ágyú
Eagle16
276-os átütéssel örülhetsz ha a 6-bõl 3 átüti.

Szpecnyaz: én is elkezdem õket, aztán majd meglátjuk meddig jutok.
Az hogy Tier 8-9-10-nél van torony, elég jó motiváció.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Azért jó hogy II vh alatt a németek élvonalbeli ágyúkat csinálltak, erre t10-re elfogy a "tehetség" és még a td is 235 pennel rohangál... akkor már inkább JT löveg.
patchaou
Egy kis off:
ETS2-ben találtam 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem speciel semmi olyan tank nincs már a játékban ami érdekelne annyira hogy kihúzzam, ezt leszámítva. Szóval jobb híján kihúzom õket.
Meg játékstílusra elég érdekesnek tûnnek ezek a glass cannonok.

Na ezt még én is kihúzom. Biztosan maradni fog a JT ágyú. Pápá buzeráns fochok 😄 Amire a másodikat akarja rálõni erre, ez már rátárazott 4-et és rég egy másik tankot lõ 😄
Eagle16
Biztosan maradni fog szerintem.

Én még ez alapján sem tudom eldönteni hogy ez most jó lesz-e vagy sem, tudni kéne olyan adatokat is, mint az ágyú kitéríthetõség (oldalra is...), mozgás után a célkör szétugrása, meg esetleg hogy milyenek a talajellenállás értékek.

Alig? A sebzésen kívül mindenben jobb. Fõleg a pen számít sokat.

ha gyorsan akarsz E5-öt, akkor nem, ha megtartod, vagy nagyon imádod az M103-at, akkor igen.

Bakker, ez a T9es mennyire ocsmány egy jószág 😄.
Az gun 2x akkor mint az egész tank 😄. Meg az a felépítmény is, omg 😄.

Én kihúztam.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Látom a WT E100 a hulladék 150mm-es gunt fogja kapni, ami csak golddal jó. Remélem a végleges verziónak maradni fog a 128-as gun.

Eagle16
Az új német TD ág adatai: link

Érdekesek...majd holnap kipróbáljuk õket, hogy megéri-e belekezdeni az ágba.

M103-on érdemes kigrindelni 60k xp-ért a T10-es ágyút annak ellenére, hogy alig nyújt többet mint a 9-es?
megint kezdõdik... csatánként 3-4 afk....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ok, az rendben, hogy kell a legnagyobb löveg, a prioritás nem volt egyértelmû számomra. Köszi!
Toby0501
Kell a legnagyobb löveg, leginkább azért, mert a Conqueroron is az fogod használni. A motor annyira nem lényeg, alapból elég mozgékony, én azt a végére hagytam.

Na most látom igaz,elnéztem.
A Caernarvon fejlesztésénél érdemes a legnagyobb löveget kihúzni (OQF 20-pdr Type B Barrel) és úgy a motorokat, vagy elég az A Barell löveg és inkább a motorokra álljak rá?
Nem az egyik lóri arty lesz az,a kisebbik?
Tud valaki valamit a Lorraine 40t buffról?
8.9 small buff listájában benne van.

Remélem nem a 20mm páncélját fogják 25mm-re növelni... :S
Köszönöm!

ha több eredmény alatt több tankot értesz, akkor igen, annyiszor kapod meg.

Kérdés: a jelenleg futó medium tankos eventben ha több eredménnyel kerül be egy játékos az elsõ 50 be akkor annyiszor kapja meg a nyereményt, vagy csak egy után?

voivod32
Az szép! Gratula. Nekem ehhez még egy kicsit gyúrnom kell...
Bár elég sok stock tankom van, ha mind fullos lesz, talán javulok valamit!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Roger6
Tegnap nem sok idõm volt, de én is kiegyeznék naponta ilyennel.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jacek
<#vigyor2>

voivod32
Várom a hívást az új munkahelyrõl, hogy mikor kezdhetek. Reggeltõl-estig...
😄

Jacek
<#wow1> 69 meccs?😄DDDD

az igen...

<#eljen>

a kövi csata, T8, 30 sec elteltével 0-8... Köszön, kilép...

voivod32
Én még nem kezdtem el a játékot, de remélem, minimum olyan lesz , mint a tegnapi nap, azzal már kiegyeznék , az én képességeim, (türelmem) mellett.
Stat hétfõ.

Ez a nap is jól kezdõdik...

Külön kiemelném az afk arty körül, a kezdõn körözõ kicsi amx et...

voivod32
Nem! Én ez(ek) vagyok: voivod30 és voivod32

Spoiler (katt a megjelenítéshez)