World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Belenéztem abba a játékba,nekem nem jön be.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Maala
Ma én is mentem párat, nagyon lassúnak tűnt a játék... :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

joe662
Gondoltam gurulok párat,melo után.
Su152 300 rol menet közben 1 lövésez<#falbav>
Erre ad egy ilyen sz..t<#confused>
Újabb 1 hónap pihi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Láttam a Pumát conceptként (német kerekes harckocsi), annak 50 mm-es lövege van mint ami a Pz 38 nA fullosa de ha nem lesz tier 5 alatt akkor remek lesz mert a Leopard a lövegével minden helyzetben kenterbe veri.
ROMOTO
A kerekes lightokat még nem temetném, ha valóban gyengébb tűzerővel jönnek akkor persze nem fognak sokat érni, pont fordítva lenne értelme, a lightokhoz képest magasabb penes lövegekkel, toppos gun handlinggal hogy az auto aimmal ne legyen gond, hiszen olyan sebesség mellett nem fog senki vacakolni sniper nézettel, egyébként a városi pályákon eleve szopóágon lesz... ha bevezetik a tankágat, akkor valahogy játszhatóvá fogják tenni, sztem lesz majd finomhangolás különben bukik a projekt.
Sherman0070
"Wheeled vehicles will have worse firepower and view range when compared to light tanks, this will make it hard for them to survive a 1vs1. Speed and manoeuvrability will be their advantage if used correctly, they are meant for aggressive scouting."

Ezek idióták. Jelenleg sem érnek semmit a lightok, mert szinte egyik mapon sincs szükség rájuk. Erre betesznek egy tankosztályt, ami még kevesebbet fog tudni és egyetlen előnye a sebesség.
Tökéletes öngyilkos tankok arty kivégzésre kb.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
"There aren’t any plans to introduce new SPG branches, this is mainly because players hate them, Wargaming doesn’t want to add more toxicity."

Az egész "tank"osztályt nyugodtan ki lehetne dobni az ablakon.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
" Andrey estimated that takes about 19 months of working man-hours to create a single map, that includes prototypes. "
Amit nagy eséllyel egy modder 1 hónap alatt megcsinálna jobbra...

ROMOTO
5-6 tiertől indulnak majd.
ROMOTO
Nirz
Tier6 alatt nem lesznek, alter light ágként jön pár nemzethez.

Az arti ág önmagában toxikus, nem kell hozzá skill, pl. emiatt nem fogsz soha tier8 prém artyt látni, mint ahogy az évek alatt bejövő új nációk sem nagyon kaptak arty ágat, pedig lenne miből válogatni pl. kínai, japán ágon...
a kerekes light ág meg azzá válhat ha túl sok skilles játékos rákattan, a bénák nyilván hamar lekopnak az ágról...
a fejlesztők soha nem fogják bevallani hogy az arty eleve elhibázott koncepció volt és a mai napig kötik az ebet a karóhoz, holott állandó probléma, nem bírják balanszolni és mérgezi a játékélményt, vagy túl nagy sebzés, vagy a pontzosság+stun mindkettő mérgező, a jobb játékosok perma arty fokusz alatt, stb...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.23. 16:18:04
Maala
Hmm, akkor az arty is a skilles játékosok toxikus fegyvere, vagy miért van "is" az utolsó mondatban?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Hmm, beléptem az 5x miatt (félretettem Monster Hunter Worldot, mekkora epikus játék, istenem), és tolnám be a boostereket, hogy le5x-özzek pár tankot...

WTF. :-D Mik ezek a csomagok, stb? :-D

Tehát akkor tier 6 alatt valszinűleg nem lesznek?
ROMOTO
A kerekes koncepció elég érdekes, lánctalpakból átlag 2 van, ha találat éri az gondot jelent többnyire, a kerekeseknél ha kilőnek 1 kereket attól még nem történik semmi, szvsz játékmechanikailag ez elég durva buff, a másik hogy a kerekes tankoknál lehetséges lesz a felpörgetett helyből start miközben kéziféken tartod, így kvázi kilő a tank a helyéről, eltalálni mozgás közben elég izzasztó lesz... Egyébként biztos hogy több nemzetnél is lesz kerekes ág, mert az egyik interjúban amit hallgattam elszólta magát a fejlesztő mivel azt mondta hogy először a franciáknál hozzák be..kb. december végén hozzák be publicra, fosnak hogy ez is toxikus lehet, nagyjából a skillesebb játékosok állandó kedvence lesz, kb. 6 szinttől fog indulni átlagban.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2018.08.23. 12:44:28
Sherman0070
Hát én megőrülök. Egy meccset mennék erre a játék ki crashel.
6x próbáltam felmenni de mielőtt betöltött volna teljesen hibaüzenettel ledobott.
Indításnál lefuttattam azt az ellenőrzős dolgot és utána is dobált le folyamatosan, pedig xvm sem volt már fent....

Sherman0070
4000 forintos csomagban Cromwell B, 1skilles legénységgel. Na ez kell. 😄
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/6934/?utm_source=wot-portal

Ezredik variánsát kitolják a játékba annak a pár szövetséges tanknak mintsem, hogy egyszer bebasznák ezt pl. német ágra t6-7-esnek:
Ennyire spórolnak a modelleztetéssel, hogy ilyen már csak a benzineskannák színében eltérő tankokat tojnak ki?

#403799 : hiányzott mint mókusnak az erdőtűz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.08.22. 23:55:09

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
A videó végén, ahogy a light 4 bal oldali kerekéből a 2 középső nem mozog... :-D :-D

Ennyire rossz még a helyzet?
Sherman0070
EZAZ VISSZAJÖN HIGHWAY

Sherman0070
A Cérna AX eventtel akár ingyen megszerezhető lesz majd, már várom. 😄
Remélem jó küldetéseket csinálnak hozzá.

ROMOTO
Francia táras ultra lightok
az új angol prém caern axtion x inkább med mint heavy 230 alfával, cserébe 2440 stock dpm.... 226/260 pennel....
ROMOTO
Elméletileg a mostani gamescomon fogják bejelenteni a kerekes harckocsi osztályt...
ROMOTO
Eagle 7 kidobott pénz: gyenge, lassú, átütés alig van, goldammo detto szar, mindenből a legszarabb kombináció....
Sherman0070
Hamarosan?
Talán majd 1 év múlva. 😄
10 tankkal szarakodnak kb. 1 éve, szerinted ezeket kiadják még év vége előtt? 😄

Pláne ha azt vesszük hogy, az SP hamarosan valószínűleg komoly tuningot fog kapni, előnyére.

Szuperteszt adatok: Wotinfo

Inkább SP.
Eagle ágyúja vicc.

soo277
Akkor nem tök 111

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Egy kérdés, szerintetek Eagle 7 vagy Super Pershing? Már megvettem az Eagle 7-et a történelme miatt tehát ez csak inkább ilyen közvéleménykutatás lenne.
joe662
Ok köszi!<#worship>

Sherman0070
Megnéztem játékban, bent van.
10x kell randomban top10nek lenni és ad boostereket.
Attól, hogy hibát ír meg kell adnia, QB is mondta, hogy attól adja.

joe662
Valami technikai problémát ír,gondolom mindenki most akarja aktiválni.
talán később jo lesz.

Sherman0070
TUEQBP7MQ64

QB streamben tette ki

Sherman0070
Néztem. 😄
Sajnos az arty fókusz miatt nem tudta szerintem normálisan bemutatni egyik új tankot sem.
Kezd ez a sok arty újra ugyan olyan rohadt idegesítő lenni mint nerf előtt.

Amúgy osszák már ki a ranked jutalmakat, már venném a 9000 bondos csomagot WZ-re. 😄

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2018.08.21. 18:12:16

joe662
Qukibébi éppen az Obj279-el tolja :-)
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.08.21. 18:03:39

joe662
Ez a Gamescom-os festés nagyon tetszik,igaz nem volt túl occo<#hehe>

Nem értem miért csodálkozol ezen?
Nem igaz, hogy a jóisten*aszná meg ,hogy én kerülök hp előnybe ,keringőzünk egymáson körbe, simán kilőhetném, erre az utolsó lövés mindig pattan mindennek az oldaláról meg a segéről és ő lő ki. Legyen az akármilyen papír retek. De folyamatosan ezzel szopat.
Eu2-n mi a ragya van,ha heavy tankot választok van hogy másfél perc mire bekerülök.

Ha valaki még játszik innen armored warfare játékkal raktam be az AW topicba 3 nap prém kódot.
Nekem már nincs fent.

Sajnos Invite kód csak új accountra érvényes.

Sziasztok!
Van egy fel nem használt Invite kódom,tessék<#wink>
WGHUC-8MMZV-P29Z2

De van, mint általában.....................................................................................................................................................................................................................................................................
Valóban elvitte, de előtte pont belelőtt egy jagd e100 és így összeadta a sebzést.
Vagy inkább fordítva történt. Gondolom replay az nincs, mint általában...

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Én tudod min lepődtem meg?
Fv4005 gold lőszerrel nem lőtt ki,csak a második lövése elvitte a láncom.Az első nem csinált semmit.

Most sikerült kilőnöm 450+ hp-ról valami wz-t az fv 215b183 td-vel. Ez nem olyan nagy szám, de a splash elvitte a csapattárs object 430-at
full hp-ról...
joe662
Szerintem a kelendöség,csak àrképzés függvénye.

van valakinek tapasztalata arról, hogy mennyire kelendő egy wot acc manapság? 😄 (tudom, hogy tilos...)
Már lejárt a kupon, így nem is találom, hogy megnézhessem. De legközelebb majd tüzetesebben átnézem.
De akkor is a fene megette, hogy ezek is az apróbetűs, jól eldugott tájékoztatásokkal operálnak.

Megint jött nekem is kupon.
Orlik medálért.

Obj 263 obj 705 és amx 13-75 kilövéséért kapta Wz-131.
Amx-be csak egyet lőttem,de ütköztem vele frontálisan és rátapostam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.08.19. 09:18:31