World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-0.9.0-ban a grafika fog fejlõdni, illetve jönnek a japán tankok is valószínûleg. Január 14. körül jön ki majd a patch.
-A poligonok száma, amikbõl a tankok felépülnek meg fognak háromszorozódni.
-A lõsszerrekesz berobbanása miatt lerepülõ lövegtornyok bekerülnek majd a játékba.
-Nem lesz külön HD kliens.
-A 2014-es évben rengeteg munkát fordítanak a játék grafikájának a fejlesztésére.
-A történelmi csaták és a garázs csaták jönnek majd 2014-ben, már tesztelték õket.
-A spottolási rendszer át lesz dolgozva, ha csak kis része lóg ki a tanknak, nehezebb lesz spottolni.
-A MM-et nem módosították.
-A roamingot nem vehetik igénybe azok, akik csapattársakat ölnek, illetve chatrõl bannolva vannak.
-Új opciók lesznek a CW-ben.
-SerB megerõsítette az új páncéltesteket.
-A fizikát átdolgozzák (Havok motorral) és az összes épület lerombolható lesz.
-A WoWP-t november 13-án lesz nyílt béta.
-A KV-1S-t kettészedik. KV-85, 85mm-es löveggel Tier V-ös lesz, illetve a KV-122, 122mm-es löveggel marad Tier VI-on, nerfelt mozgékonysággal és páncélzattal.
Anno ugyan ezt csinálták a KV-val...nincs új a nap alatt...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Tegnapi eredmények:

Victory ratio: 69.23%
Battles: 39
Efficiencyold: 2003.42
Efficiencyv2: 2004.57
WN6: 2132.27
Average tier: 8.82
Experience: 26272 673.64
Capture points: 70 1.79
Defense points: 51 1.31
Damage: 97074 2489
Kills: 72 1.85
Spotted: 34 0.87

Természetesen köszönet: schopy és HKCHUN klántársaimnak,akikkel szakaszban sikerült elérni ezt az eredményt. Szakaszban még hétvégén is érdemes játszani! :-)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Szerintem az oroszról angolra fordítás kicsit pontatlan (talán az aposztróf van rossz helyen), de remélhetõleg ez azért több TD nerfelését jelenti, és nem csak egyet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Érdekes. Eddig nem a 122-es volt a probléma tier 6-ban? Most lassabb lesz a tank, de megtartja az ágyút. Szép nerf. 😊
Az még az általános problémát nem fogja megoldani 1 TD lenerfelésével.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

- SerB: apparently, KV-1S will indeed be split into two: historical KV-85 will be on tier 5 with current speed/agility, on tier 6 there will be KV-85/122, with seriously nerfed speed/agility, but it will keep the 122mm gun

KV-1S kapcsán is ez az elsõ pontosabb info.

Tono34
Majd 500 üzenet, volt valami érdekes?

Foxi megint játszik? 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

- it’s “completely possible” certain popular hightier TD’s will be nerfed, but there will not be a TD hardcap

Na, az elsõ utalás arra, hogy ezt így nem hagyják.

Ne aggódj, nem marad ez így.

- 8.9 Waffenträgers getting additional gun changes? “If necessary”

Kipróbáltam az új német TD-ket.
Szvsz a WG-nél a saját csapdájukba estek ezzel a fokozatos "alfa sebbzés növelés vs autoloader" tankágakkal.
Valóban az az érzése az embernek hogy legközelebb a birodalmi halálcsillag lesz kifejleszthetõ mint top tier!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát mostanában sokszor kiborul az öreg, úgy látszik megtelt a bili.

popey8
Naaaa ne akard már elrontani a szórakozásomat😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Remelem addigra szetnerfelik oket. 😊

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

popey8
Ha 1x a kezembe kerül a 268 és a nagy Foch...

Kell még 1 OP TD. Az FV-ig vezetõ út nekem túl "lassú", de ha a tróger így marad, akk kihúzom azt az ágat. Ha nem más CW-re jó lesz😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az M46 Patton-ra nem lehet nagyobb teherbirasu lanctalpat rakni. Ez valami bug vagy tenyleg ki kell huzni freebol mert anelkul full stock-kent lehet vele csak menni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

popey8
Az elõbb egy csodás teamben volt szerencsém lenni. Grat a T9 és T10 tankjainknak, very nice performance...
(Map: Himmelsdorf)

A batchat arty-d nem olyan?😄xD Üllsz a bokorban, vakarod a segged, spotolják a szektort és megszórod a loaderes franchik*rv*val 😄😄😄
Jól idõzítettem az utolsó kill-t ? :-)

Victory!
Battle: Karelia 2013.10.13. 23:19:43
Vehicle: VK 36.01 (H)
Experience received: 1 866
Credits received: 42 172
Battle Achievements: Top Gun, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"

Mi ez a stílus? 😄 Frusztrált vagy? 30% volt ma a winrated? 😄
Örüljetek vége a hétvégének levonult a lemmingcsorda.
Jönnek a dolgos hétköznapok.

Nem sokára jönnek a TD-k amik az összes tankot megsemmisítik ami egy adott kockában van. CTRL+jobb klikk, és odalõ 😄 Aztán jön az autoloaderes verzió. És akkor olyan lesz mint a torpedó játék, talált süllyedt. Dévényi Tibibá 😄 Csak el kell találni melyik sektorokban vannak a tankok 😄
Ez igen 😄 Kultúra 😄
Lesznek itt anyázások az új TD-k miatt, mind2 oldalon.
Csak úgy röpködnek a 7-800as sebzések.
A német fanboyok meg fel lesznek háborodva, hogy 1lövésezik öket. <#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ám az új kínai light is szép szerintem.
Nem tudom mondjuk mennyire használható.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Master91
Iszonyat jó 😄

Tegnap oldalba pusziltam vele 8as kína prém medet, csak úgy pislogot, gyorsan írt is 5 sort oroszul
A rohadt nénikéjét!
A 8as német td nekem kell!
Annyira ocsmány, hogy az már szép.
Lapos mint tetû, mozgékony formájához képest van ágyúkitéríthetõsége, e100 ágyú.
Igaz 1 lövésezi bármi ami HE-vel lõ, de megéri. <#vigyor2>

Marcsizorral ne példálózz, mert õ még egy Trabanttal is Top Gun lenne minden második csatában! 😊
Sunsetjoy
Amúgy ismerõsömnek is akad ilyen hódolója, konkrétan b*zinak hívja a nick, a support meg \'óh de szemét alak\' módon elintézettnek tekintette. Igaz, hogy nincs 15 meccs abban az accountban, de létezik... és ha rákeresnek a névre, ott is felbukkan.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

1.532 xp-re nekem megadta a masteryt, szerintem nagyon jó gép sajnálom hogy nem tetszik. Az ágyú kárpótol minden hátrányért

Reggel 1430-ra nem adta meg az ace-t teknõcre :S. Úgyhogy ne izgulj messze volt 😄!
Azért 8 killel,1700 dmg-vel t4-ben kikapni......

semmi "érdekes" nincs benne:

FYI:
wn6,tier5-ön, egy kill 441 pont,
1000 damage:715 pont
1 spotted tank:125 pont

Én gyûlölöm, mint varjú a rohadt tököt! Az összes 10-es med közül a legkevésbé ezzel szeretek játszani. Igaz 121-et nem ismerem, de az is csak jobb lehet.
A teszt mindig is így mûködött csak gyepálni kellett az entert mint az állat és egyszercsak beenged. 😄

Ki is dobott.
nice

Íme egy játékos, aki 1k csata felett ment vele; úgy tûnik, hogy használható tank... 😄
Bónusz: Marchizornak van egy rajongója, nézzétek a kép bal alsó sarkát <#taps><#eplus2>
LOL
Test szerver beengedett 8. betárcsázásra.
Semmi sor, semmi várakozás.

Eagle16
DPM az van, minden más hiányzik 😊 (1st class-t adott rá)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

jaja teljesen kivan ... valszeg epp a kep keszultekor nezte meg a statodat

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Szerintem nem kell addig várni,megteszik már Test 2-ben😊
Mindenki el van ájulva ezektõl az új jószágotoktól, én valahogy nem értem a lelkesedést. Tök nyilvánvaló, hogy pár hónapon belül szénné lesznek nerfelve.
helló éppen Pershing el jáccok és csak msot nézem hogy a t10 es az m48 patton lelett nerfelve korábban és most csak negatív vélemény van róla akik játszanak azon a szinten vagy megvan nekik tudna valamit modnani? mert ha anynira szörnyû akkor más ágra megyek.. elõre is köszi
Felvisítottam!
Csorog a könnyem. <#taps>

jatektudasoddaL az is csoda ha feltunik h te ott vagy nem hogy mas is!
Na kipróbáltam én is az új TD ágat, én átlag játékosként így látom a dolgokat:
T5: Pz.Sfl.IVc Nem olyan rossz, az ágyúja tûrhetõ, páncélja semmi, nem is túl mozgékony, és mivel úgy néz ki mint egy lánctalpas fürdõkád(lsd S35 CA) a camo értéke se túl jó. Összességében nem rossz, nem kell vele sokat szenvedni.

T6: Nashorn Az ágyúja nekem tetszik, páncél semmi, nem is túl mozgékony, cammo közepes, álcahálóval+ 100-as camo skillel elég jól rejtõzik. Igazi camper TD. Nekem ez is tetszett.

T7: Sturer Emil Szteroidozott Dicker Max. Kb. ugyan azt hozza, az ágyúsüllyedés nélkül. A nagy alfa miatt tetszett.

T8: Rheinmetall-Borsig Waffenträger Na ez már valami. Nagyon alacsony, egy kis domb mögött is el tud bújni. Páncélja természetesen ennek sincs. Viszont ami durva az a mozgékonysága és a fegyverzete. Nem túl gyors, de a fordulása nagyon durva, néhány medet is meghazudtol ezen a téren. A fegyverzet: alapágyúnak megkapta a JGPII/Ferdi top ágyúját, kicsit jobb ROF-fal. Tökéletes ezen a szinten. A fejlesztett ágyúja egy 150 milis vacak, tipikus gold ágyú. Alap átütése 215 mm, ami elég harmatos T8-ban, de golddal meg 310 körül van. Mellé kapott 750 körüli alfát.

T9: na vele nem játszottam.

T10: Waffenträger E-100: Na igen. Sokan mondták, hogy csillagromboló. Hát én ezt máshogy látom. Rohadtul nem csillagromboló ez. Ez egy kib*szott Halálcsilag! Eszméletlen brutális. Akire betárazva ránéz az nyomhatja is az ESc-et, sok esélye nincs. Bármit szétkap, rohadt pontos, a pen bõven elég, a sebzés meg... 1v1-ben is bárkit lenyom, 15 mp alatt kitáraz, ennyi idõ alatt max 1-et kap be, max a Foch vagy egy ugyan ilyen leeht veszélyes rá. Páncélja nincs, HP-ja viszont igen, 2200-at kel lelõni róla. És még csak nem is lassú. 25-30 km/h-t röhögve tartja, meglepõen jól forog. És még tornya is van.Rohadt OP shit, 5-6000 sebzést félkézzel is lehet vele csinálni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ok. Egyébként Karélia pont az a térkép, ahol alkalmazható a legjobb védekezés a támadás elve.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB